Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
a drog rossz, értem?

<#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Banano
Nem szar.Értem?<#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

MR ME
én már nem szívom ezt a szart évek óta 😊 de np
am meg mit kell személyeskedni? megbántottál most nagyon, biztos õ is megbántódott, majd együtt sírunk

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

jooy
Miért kell személyeskedni? Ha neki nincsen más lehetõsége, akkor mit tudna tenni? Nem ismered a körülményeit! Én meg kérdezem: te fizetsz a zöldért? Há' madár vagy.

MR ME
kettõfélbe veszed a zöldet? madár vagy 😄DDDD

szaritottan 30 g ?😮

jooy
Egyszerûen értelmetlen és szükségtelen dolog. Felesleges érveket felhozni. Vidd ki sétálni, foglalkozz vele, éld át! Így is okozhatsz neki örömöt.

ManOfTheLight:

Nekem 30 gramm kell. Nem kötekedni akarok, nem is akartam belevágni a témába, de ez így önmagában téves kijelentés és hülye pletykákhoz vezethet. Érdemes teljesen szárítottat venni és nem "adag" szerint, mert a gomba ~90 százaléka víz.

Az adott mennyiség által kifejtett hatás egyénfüggõ is.

Banano
Hát hogy jól érezze magát..lehet tetszene neki.De mondjuk amúgy is vidám kutya.
Szóval akkor inkább ne?

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

ManOfTheLight
A gomba szerintem drága annyiért. Intenzív élményhez 3 gramm kell belõle.

jooy
Ketrec: A 2500 HUF reális, már amennyire lehet reális. Régebben kérdeztem a standarte, kíváncsiságból.

zöld 2500, haska 2500, gomba 2500, spééé 2500, STB. Ebbõl mindenki levonhatja a saját következtetéseit.

jooy
Honnan tudod, hogy a kutyád akarja? ITT, olvashatsz. Én biztosan nem lepném meg a kutyámat ilyesmivel, hacsak nem lenne gyomorproblémája, vagy nem tudna aludni. Az állatok õszinték, nem tudom elképzelni, hogy egyáltalán miért szükséges szórakozásból betépetni a kutyánkat.

Banano
Üdv,
egy olyan kérdésem lenne hogy a kutyámra hogy hat a fû?
Szeretnék sütni neki egy muffint karácsonyra vagy szülinapra,mennyit tegyek a muffinba?

köszi
másik kérdés:
ajánltak csokit ugyanolyan árban mint zöldet (2500 HUF 1g). Ez így reális ár? Még nem vettem soha csak azért kérdem. Egyébként megéri foglalkozni vele?
RaZoK
kicst elõtte meg kell pirítani, hogy könnyebben szét tudd morzsolni...dohány télleg kell bele mert nehezen ég

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

solo
A csokihoz minden féle képpen kell valami "alábélelõ" anyag. Vagy egy kis dohány, vagy egy kis zöldség, mert ahogy olvasztod az úgy folyik be a bongba, és lóf@szt sem érsz vele.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

kösz.
igazából bongot akartam írni vizipipa helyett.
szal a kérdés újból:
hogy lehet csokit bongbol nyomatni?

a dohányt kihagynám
R4VII
Fölmorzsolod a csokit, belerakod a dohány közé, lefeded alufóliával, meglyuggatod az alufóliát, rárakod a szenet és csatt... 😄

\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]

hogy lehet csokit vizipipával nyomatni?
Lacee
akár, elég kicsi a világ 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

jooy
Te Laci, nem ismerjük mi egymást? 😊

Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ManOfTheLight
Mi van?Nem találtam róla infót. 😄

Daffit
<#zavart1>

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

az egészet
ManOfTheLight
Hali. A pszilocibin gombának egész szárított testét kell megenni? Vagy csak a kalapját?

"A mindennapi fogyasztók száma 10 ezer körül lehet." XDD

ugyan "

városonként 😄😄😄
RaZoK
hát bele-bele olvasgattam...ezekse tudják mirõl beszélnek

"Ez azt jelenti, hogy a 15 és 29 éves fiatalok tíz százaléka, a 20 és 26 év közöttieknek pedig 16 százaléka legalább egyszer kipróbálta már a füvet. "

Aha szerintem a lakosság 60%-a kipróbálta minimum, cakkumpakk kortól függetlenül.

"A mindennapi fogyasztók száma 10 ezer körül lehet." XDD

ugyan

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

MR ME
naponta szívsz? ok akkor most rakd le 1 hónapig 😊

Hát hasonló véleményen vagyok.
Én is egy idõben nagyon sokat néztem a Maóunika sót, azt hiszem rá is szoktam de aztán egy hasonló oldal segítségével sikerült megszabadulnom ettõl az ártalmas függõségemtõl (még épp idõben mert már kezdett nagyon kritikus lenni a helyzet - jelentkezni akartam a mûsorban csak az volt a gáz hogy túl sok fogam van).
Már nem emlékszem az oldal nevére, valami Mónika cukor vagy Medvecukor vagy valami ilyesmi.
<#buck>

ennek az oldalnak is miért éppen kék pont a neve mér nem már pl. barna csík vagy sárga folt.

amúgy komolyra fordítva a szószt amíg anonimitást biztosítanak és nem pénz kicsalásról szól a dolog addig hadd csinálják végülis minden 'drog'-nak nevezett cuccnak van már hasonló leszokós oldala akkor legyen a fûnek is (lehet pont ez volt az alapötlet vagy az anonim anti-füvesek klubja aktivizálta magát túl <#smile> ).

R4VII
Reeetteeeenetteseeeenn csicskának kell lenni ahoz hogy valaki elmondhassa magáról hogy rászokott...😄 mivel fizikai függõséget nem okoz, aki meg csak egy kicsit is erõsebb jellem az sosem fog rászokni

\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]

RIZLA
én inkább elvonóra megyek .... xDD

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Lacee
milyen csönd lett, talán mindenki ezen a projecten lóg? 😊

R4VII
Egy jókis chilles zene a jókis chilles pillanatokhoz <#hawaii>

Elijah Prophet - Piece Of Ganja

ez megvan?
http://www.youtube.com/watch?v=rNXkjP5ADp8
R4VII
Jajj hát igen 😄 másik kedvenc 😄 "Plug it, Un-Plug it, dont strain....I Love You Mary Jane! " 😄

PS3 ID: kolb@szman

ddomi87
Hali!
Ma haverék megcsinálták a pudingos receptet!Nem tudom h itt vki kipróbálta-e már,vagy csak a receptet irtátok le?
2en csinálták, egy pakket(szép pakket) beletettek,kajci,aztán várás😊!
Sajnos az elmondásuk szerint a várt hatás elmaradt,szinte semmi!szvl eddig egy rossz tapasztalat!lehet kevés volt a "titkos összetevõ",bár ahogy irtátok elégnek kellett volan lennie!

ööö...retekegér...!

jooy
"szvsz csak a tied 😊"

osztom!! =)

R4VII

Lacee
szvsz csak a tied 😊

azt tudja-e valaki, hogy a csajok miért nem kedvelik annyira a füvet mint pl. a piát?
vagy csak az én tapasztalatom ez?
😄😄 kösz
"nagynéném kitépte majd elvált" hát az hogy kitépte az sima ok a válásra.
Neked meg sok sikert a szürethez.
az a lényeg hogy nagynéném férje termesztett a kertben outdooros jóságokat és nagynéném kitépte majd elvált. kidobta a komposztba szegénykéket és azt a komposztot használta fel a virágoskertjéhez és 9 tõ "csillagvirágú" nõtt ki, már legalább 1 méteresek, az egyik beteg. nemtudom lehetséges-e, hogy így kinõttek. majd õsszel megnézem lesz e gyümölcs, nagynénémmel megbeszéltem, hogy ne tépje ki😄
RIZLA
😊 köszönöm kérdésedet.... megvagyok a 'mindennapok szürkeségében' 😛
jelen vagyok napi szinten, de ha nincs mit mondani, akkor hallgatok 😄
Remélem felétek is minden rendben 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Depridol
és ez is idevág😉
am régen láttalak itt K4! hogy megy a sorod mostanság?

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Depridol
de nagy😉

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

solo
Ejpazdet.Sündõrség már ide is beférkõzik?:CMenjenek inkább index.hu ra😄

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

solo
Sima vadkender nem növeszt gumókat, sokkal kissebb mint a "nõstény" vadkender.
Szántóföldek szélén-kapualjakban ÁLTALÁBAN hím nemû vadkendert találsz.
Azért mondom, hogy általában, mert nállunk itt a környéken olyan helyeken nõttek ki, hogy csak néztünk😄

Egy bizonyos helyen a susnyásba egy kitaposott helyen egyszercsak megjelent kb 10 kib@szott nagy tõ, mellette egy kerítés tövében szintúgy.Nemmeglepõ, nemsokára a termés el is tûnt.Ha nem a gazdi szedte be akkor ott lehetett fejfogdosás XD<#idiota>