13279
-
#10878 Aaaaaanyááááád: D
Ma életelm legnagyobb paráját/felash-ét éltem át XD
Egész nap nem ettem semmit, és egy null 3 mas cigitől úgy kilettem, hgoy nem láttam, és sípolt a fülem...Ha ez nem a lágymányosi megállóba lett volna a hévnél, hanem itthon naggyon durva lett volna XD
Meg ment a művészetek palotája előtt egy rendőr zenekar, mi hullakészen odamentónk, aaaaanyááád, ezek rendőrökXD Első sorba ott szakadtunk. -
Thuby #10877 Hát nekem ez csak a saját tapasztalom, persze lehet hogy nem így van, eddig még mindig bejött ez.
Amúgy meg akarattal bármit el lehet érni, ha elég erősen hiszel benne, és még saját magad is meggyőzöd, akkor elvileg még a szemed színét is meg tudod minimálisan változtatni. Azt azért hozzá kell tennem, hogy ez bizonyított pszichológiai tény. Olvass utánna, ha érdekel a téma, sztem nagyon érdekes. Jópár könyv íródott ebben a témában. Erre a jelenségre épül az összes homeopata orvoslás, és az egész keleti kúltúra.
Rosszul létre visszatérve, van nekem is haver, aki eleinte mindig szarul volt, mert már előre ráparázott, hogy szarul lesz, és úgy is lett. De miután bedumáltuk neki, hogy ez csak az ő hülyesége már nem volt több ilyen.
Pia mellé meg attól függ, mennyire bírod az ilyeneket. Én speciel láncdohányos vagyok, nekem semmi bajom sincs, ha elszívok egy este 3 doboz cigit. De én egy állat vagyok, szal mást még lehet, hogy egy énféle buli simán megölne... -
#10876 Olyan 50 cm, olyan mint a #10868-as képen ami a kerítés mellett áll. -
#10875 Szívtál már el egy jól megtömött cigit szűrő nélkül? Nem feltétlen fűvel, csak dohánnyal megtekerve. Ha ilyen cigiből erős slukkokat gyűrsz le, akkor a cigi felénél már szerintem az arcodhoz sem tudod emelni a szálat. Ha ittál is előtte -ahogy Laci írta-, akkor az erősen felkavarhatja a gyomrodat (és nagy eséllyel fel is kavarja), aztán garantált a rosszullét!
Másrészt meg nem értek egyet a véleményeddel, hogy ezt az egészet csak beképzeled magadnak. Nyilván erre is rá lehet készülni és ilyen irányba visz el a dolog, de nehogy már csak ennyire fogd azt, hogy valaki kiadja a teljes gyomra tartalmát. Érezheted magadat rosszul, mindjárt meghalsz, de kétlem, hogy meghánytathatnád magadat csupán gondolati szinten. Ráadásul itt van az én példám. Nem járt rosszulléten az eszem, csak hánynom kellett és ennyi. Puff, mintha meg sem történt volna.
Talán azzal is lehet magyarázni a dolgot, hogy a szervezeted úgy hiszi megmérgezted magadat és próbálja kiadni magából az anyagot. Ki tudja, akkor lehet, hogy láza is van az embernek... Másrészt meg ez egy érdekes reakció, mert a kendert használják még hányinger ellen is.
"-> túlszívás -> most szarul kéne lennem -> és csak úgy lehet kijönni belőle, ha hányok, az nem jó"
Erről az egyik dealer "haverom" jut az eszembe, aki szerint "az LSD ugyan az, mint a gomba, csak nincsen utána flashback és a háborúban a katonáknak találták ki, egyébként meg az LSD az eredetileg egy diszkódrog."
Ne vedd magadra, nem téged akarlak sértegetni, de ez elég nyersen van iderakva. -
D00M #10874 te őstermelő könnyen beszélsz, nekem Zion bősége még legalább fél év távlata:D -
#10873 TépELJ xD,én majd arra leszek kíváncsi hogy hány g lesz a két auton + ezen a 4 növényen^^. -
D00M #10872 be-akarok-tépni -
masoma #10871 isten kertje imádom -
#10870 Durvaságos: D -
Thuby #10869 Szerintem mindenkinek csak a saját hibája, ha szarul lesz tőle, mert én azt vallom, hogy ilyenkor befolyásolhatóbb vagy. És ha valamiről meg vagy győződve, akkor az úgy is lesz (placebó hatás). Voltam már én is szarul, de hamar leküzdhető, ha felismered ezt az előbbi tényt. Ezt is el lehet mulsztani, de ha bebeszéled magadnak, hogy durván adja -> túlszívás -> most szarul kéne lennem -> és csak úgy lehet kijönni belőle, ha hányok, az nem jó. Inkább akkor ez durván adja -> ez állati kurály -> akkor viszem magam a zenére, tájra, filmre, csajok seggére -> még királyabb. -
#10868 Na a lényeg lemaradt...vagyis nem,csak elkúrtam xD
-
#10867 Na akkor nem csináltam én rosszul... xD kell egy kis "bevezető"..na de viszont az autokat hamarosan felaprítom,valszeg a hétvégén,ezért most már be merek szúrni egy képet nagymama pici kertecskéjéről.
4db növény,2db jobb oldali northern lights, bal felül-1.7m-es skunk,bal alul pedig Jorges Diamonds.
http://noob.hu/2010/08/19/DSCF2496.JPG
Skunk elővirágzás.:
-
BlackWolf #10866 hát beájulni még nemájultam be soha , de átéltem már 1-2 perces hirtelen rosszullétet spangli közepén ami nem a legjobb érzés mikor majdnem összehányod magad szédülsz , és a hányinger környékez. -
#10865 hát pedig az alkoholtól felkavarodott gyomrot frankón megzavarja a füst, a plusz bekészülés meg szépen rásegít. Nekem erős spiccre segített rá annyira egy váratlanul erős spangli (ismerős előre megcsavart cigije, valószínűleg máshoz volt szokva mint én), hogy a nevetgélős-kellemes érzés tartott vagy negyed óráig, utána meg másfél óra masszív rókázás következett, miközben azt sem igen tudtam, hol vagyok, és megszólalni sem tudtam...
A srác, aki adta, meg (nyilván mivel ő pont jól volt) nem tudta, mi a gáz, és mások előtt elkezdte magyarázni hogy biztos valami komoly bajom van.
Utólag azt mondta, azért nem gondolt a túlszívásra, mert olyankor sokkal zöldeskékebb az emberek feje, nekem meg nem volt az... :D -
#10864 "Marhaság. Nem lehet szarul lenni fűtől."
Én az első alkalomkor -fél g skunkot toltunk el hárman- addig hánytam, amíg a jól belakmározott vacsora ki nem jött belőlem teljesen. Ha jól emlékszem három alkalom volt. Nem volt semmi! A fények megtörtek, a mozgások belassultak, szó szerint mást hallottam, mint amit mondanak. 1 gramm /abort-os/ gombától nem voltam annyira készen, mint akkor.
-
Thuby #10863 Meg amúgy is, pia mellé nekem kurva jó. Azon ritka alkalmakkor, ha iszok. -
Thuby #10862 Marhaság. Nem lehet szarul lenni fűtől. Az csak pszichikai dolog, mert barom módon bebeszéli magának az ember, hogy ez már túl sok, és mivel mások is azt mondják, meg a pia is olyan, hogy ha hányok, akkor jobb lesz. De ez nem így van, csak állati durván adja, és azzal kel foglalkozni, hogy vigyed magad mindenre.... -
#10861 Én ilyen módon még sose hánytam.Az a pár év amióta szívok, 2x hánytam.multhónap 24-25 miutánn kidobott a barátnőm.Akkor is a lelki állapot miatt: D
Szerintem nem ezért nem éri meg keverni a dolgot, hanem mert nem jöni ki aminek kéne, és nem érzed amitkéne: D -
#10860 Tudom,hányás lett a vége.Elég jó volt.:DDD -
#10859 részegen ne szívj, általában rossz vége lesz... hidd el, sajnos tapasztalatból is beszélek :) -
#10858 Nem úgy értettem a "kukába" kifejezést..csak annyi hogy meggyilkolom őket és elteszem valahová:).
De egyébként igen,1x szívtam kicsit bebaszcsizva és nem igazán emlékszem már hogy mi volt.xD -
masoma #10857 te kezdő füves vagy? -
#10856 Holnap kapsz,mert mennek az autok a "kukába".:) -
simirizsa #10855 Képet :D -
#10854 Azt a "szar autó"-t akkor dobd már át ide hozzám, ha ennyire nem teccik ... -
#10853 Na ez jó volt gyerekek..pedig csak 0.2g lehetett..de nekem kell még egy kis bevezető..majd holnap gyakorlok tovább.
Egyébként...nagymami féle Skunk-om elővirágzik...1.7m-es,nyúlik mint a szar..szerintem virágzáskor bőven 2 felett lesz,na és abból lesz az igazi gándzsááá nem ebből az autó szarból xD. -
uwu #10852 Azt csak akkor lehet érezni, mikor a nap olyan gyorsan jár az égen, hogy húzza a csíkot. -
#10851 :DDDD -
#10850 Tudjátok milyen az mikor érzitek a felső agyatok közepét?xDDD -
#10849 értem, ha van kedved próbáld ki ezt...azt mondják nagyon jó =)
http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=7482 -
#10848 Nem,az egy lowgirl auto,ami elől van az pedig egy ak47-es ,szintén auto. -
#10847 LOL... -
#10846 meg szolgáltató-IP cím csere.... ::P :D -
simirizsa #10845 Szerintem előtte azért egy kis szárítás nem árthat neki :D -
#10844 jah, jah =) -
#10843 az első képen a háccsó játékos az nem mexican sativa? -
#10842 Szépek! Előfordulhat egyébként, hogy hirtelen sok barátod lesz. -
ketrec #10841 Csináld már öreg. Nem hiszem el, hogy ott figyel a rengeteg cucc az udvaron és még nem kóstoltál bele sem. Aztán a fejleményekről beszámolhatnál röviden - ha bírsz. -
#10840 Leírtam már hogy semmilyen,mert nem tudtam elszívni,azóta meg nem intézkedtem xD,de most hogy mondod .. holnap szombat,lehet beülök az 5 nagytestvér northern közé és lazulok xD -
ketrec #10839 banán milyen volt a cucc? mert arról még nem írtál mi lett a kóstolás eredménye. vagy kérdezzem inkább a csigát?
ilyet sem nehéz otthon gyártani:
gravity bong