Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#idiota>#idiota>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
am meg mit kell személyeskedni? megbántottál most nagyon, biztos õ is megbántódott, majd együtt sírunk
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ManOfTheLight:
Nekem 30 gramm kell. Nem kötekedni akarok, nem is akartam belevágni a témába, de ez így önmagában téves kijelentés és hülye pletykákhoz vezethet. Érdemes teljesen szárítottat venni és nem "adag" szerint, mert a gomba ~90 százaléka víz.
Az adott mennyiség által kifejtett hatás egyénfüggõ is.
Szóval akkor inkább ne?
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
zöld 2500, haska 2500, gomba 2500, spééé 2500, STB. Ebbõl mindenki levonhatja a saját következtetéseit.
egy olyan kérdésem lenne hogy a kutyámra hogy hat a fû?
Szeretnék sütni neki egy muffint karácsonyra vagy szülinapra,mennyit tegyek a muffinba?
másik kérdés:
ajánltak csokit ugyanolyan árban mint zöldet (2500 HUF 1g). Ez így reális ár? Még nem vettem soha csak azért kérdem. Egyébként megéri foglalkozni vele?
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
igazából bongot akartam írni vizipipa helyett.
szal a kérdés újból:
hogy lehet csokit bongbol nyomatni?
a dohányt kihagynám
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
ugyan "
városonként 😄😄😄
"Ez azt jelenti, hogy a 15 és 29 éves fiatalok tíz százaléka, a 20 és 26 év közöttieknek pedig 16 százaléka legalább egyszer kipróbálta már a füvet. "
Aha szerintem a lakosság 60%-a kipróbálta minimum, cakkumpakk kortól függetlenül.
"A mindennapi fogyasztók száma 10 ezer körül lehet." XDD
ugyan
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Én is egy idõben nagyon sokat néztem a Maóunika sót, azt hiszem rá is szoktam de aztán egy hasonló oldal segítségével sikerült megszabadulnom ettõl az ártalmas függõségemtõl (még épp idõben mert már kezdett nagyon kritikus lenni a helyzet - jelentkezni akartam a mûsorban csak az volt a gáz hogy túl sok fogam van).
Már nem emlékszem az oldal nevére, valami Mónika cukor vagy Medvecukor vagy valami ilyesmi.
<#buck>#buck>
ennek az oldalnak is miért éppen kék pont a neve mér nem már pl. barna csík vagy sárga folt.
amúgy komolyra fordítva a szószt amíg anonimitást biztosítanak és nem pénz kicsalásról szól a dolog addig hadd csinálják végülis minden 'drog'-nak nevezett cuccnak van már hasonló leszokós oldala akkor legyen a fûnek is (lehet pont ez volt az alapötlet vagy az anonim anti-füvesek klubja aktivizálta magát túl <#smile>#smile> ).
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
http://www.youtube.com/watch?v=rNXkjP5ADp8
PS3 ID: kolb@szman
Ma haverék megcsinálták a pudingos receptet!Nem tudom h itt vki kipróbálta-e már,vagy csak a receptet irtátok le?
2en csinálták, egy pakket(szép pakket) beletettek,kajci,aztán várás😊!
Sajnos az elmondásuk szerint a várt hatás elmaradt,szinte semmi!szvl eddig egy rossz tapasztalat!lehet kevés volt a "titkos összetevõ",bár ahogy irtátok elégnek kellett volan lennie!
ööö...retekegér...!
vagy csak az én tapasztalatom ez?
Neked meg sok sikert a szürethez.
jelen vagyok napi szinten, de ha nincs mit mondani, akkor hallgatok 😄
Remélem felétek is minden rendben 😊
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
am régen láttalak itt K4! hogy megy a sorod mostanság?
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Szántóföldek szélén-kapualjakban ÁLTALÁBAN hím nemû vadkendert találsz.
Azért mondom, hogy általában, mert nállunk itt a környéken olyan helyeken nõttek ki, hogy csak néztünk😄
Egy bizonyos helyen a susnyásba egy kitaposott helyen egyszercsak megjelent kb 10 kib@szott nagy tõ, mellette egy kerítés tövében szintúgy.Nemmeglepõ, nemsokára a termés el is tûnt.Ha nem a gazdi szedte be akkor ott lehetett fejfogdosás XD<#idiota>#idiota>