Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Banano
4auto floweres van és 5 db mindent túlélõ gaz pontosabban 2x northern lights, 2x jorge's diamonds,1x early skunk.

Sajnos az a helyzet h ezek kintiek lesznek,habár már valóban késõ van,de nem baj majd kiderül hogy mi lesz belõle.
Az autoknak viszont tökmindegy hogy mi van😊.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Lacee
hát nem esett, a sok vaku miatt 😊
na hajrá! szabadtérhez már kicsit késõ van, attól tartok, de lámpával biztos jó lesz!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Banano
Eh tényleg nem esett le..😄
Na mindegy,magból kicsírázott cucc..aminek már ott van fölül a sziklevelei,alul meg már a minigyökerek,mivel egy kicsit tovább voltak zsepiben mint kellett volna😊,de még így is el lehet ültetni.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

solo
Wut is disz?

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Banano
Egy füves topikban szerinted mi lehet?😊

Lacee
és ez mi? <#wow2>

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Banano
Egyik haverom kezében a "csöppség"..<#idiota>

Lacee
nem is beszélve a family guy 420-as részérõl 😊

jajaa.. 😄
én már láttam már vagy 3szor 😄😄
de Simpson csládnak is van valami ilyen része, azt is sokszor megnéztem már 😄 azt is érdemes megnézni
ez nekem nagyon bejött:
SP
huh a múltkor láttam egy arcot aki hallott már olyanról, hogy valaki bolti csigára tolta a szintetikus cuccot ájsztíí-vel.
besza-behu.
<#nyes>

Balvin : majd meglátod mennyivel jobb <#nyes> Vegyél szerintem egybõl kettõt, ne kelljen visszamenned pár hét után egy újabb adagért <#vigyor>
majd írj bevált-e 😊

samsung123
köszönöm. agyaltam is rajta😊

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

dronkZero
Az ilyen seggfejek ezt jellemzõen komolyan gondolják. Most még nem is gond. A gond akkor lesz, amikor ötven éves korára is ilyen seggfej marad.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

R4VII
Neeeeee 😄 Ez csak valami poén lehet😄 nem a legjobb de tuti hogy poén 😄<#banplz>

\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]

Ülj le 1-es 😄

PS3 ID: kolb@szman

Lacee
oké-oké, de azért a szénsavas kóla egy kicsit durva volt.

Banano
<#fejvakaras>Leülhetsz.

0,1 gramm úristen te bûnözõ

samsung123
ti nem is tudjátok mirõl beszéltek...én egyszer elszivtam spanom cigijét amibe voltelég sok 0,1 gramm anyag.. és utána még szénsavas kólat is ittam rá..szerintem ti még olyat nemkaptatok...azóta utálom az ezt az egész szarságot, csak a nyomiknak való, megvetem aki ezt csinálja csinálja.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

balvin
tudod mit? rábeszéltél😄 egyik nap bemegyek és veszek egy tömb csigapapírt, 100Ft-ot tényleg rá lehet szánni<#vigyor3>

különbözõ növényekbõl készült mix, tényleg ugyanolyan a hatása, csak 3e-be megy grammja.
ja és az ára 100ft, ez lemaradt 😊

miért ne lennék normális? csigapapír mégis csak tisztább anyagokból van mint egy poszter, vagy bérlet,cd-tok, vagy akármi.énis megjártam már azt az utat, kedvencem a marcis doboz tetején belül, a két kis "csiga" volt, (alul is volt, csak azt nehezebb kiszedni). ebbe meg van 50db, kényelmessen kitépem, "keménységre" is pont jó, és még vagodsni sem kell mert pont méretes <#vigyor4> nekem ennyit megér 😊

Lacee
ha ez olyasmi mint anno a spice volt, akkor azzal óvatosan, mert nem lehet tudni hogy milyen szintetikus szarok lehetnek benne!

balvin
csigapapírt. venni.
Ember te nem vagy normális 😄 (no offense)
dontpanices poszter ingyen van, és elég 1-2 hónapig

voltam bennt csigapapírt venni,és kiszúrtam azt a valamit!tök úgy néz ki mint az igazi fû, ugyan olyan pakkba is van.Volt 1g-s, meg asszem 2grammos kiszerelés, az egy grammos aztmondta az eladó hogy lightosabb, a kettes kicsit erõsebb.Ugyan az a hatása mint a fûnek, csak ez legális.Ennyit mondott 😄 Nem szagoltam meg mert annyira nem érdekelt, de kinézetre egy az egyben megegyezik a "normál" fûvel.

"chillsben láttam a napokban "bio-füvet","
ezt hogy érted ? 😄 milyen az a bio-fû? 😄 szerintem mindegyik bio 😄😄
ezeknek a kutyáknak szerintem azért ennél jobb orruk van, nem hiszem hogy át lehetne baszni õket ilyen egyszerûen.
chillsben láttam a napokban "bio-füvet", 2-3 pénz volt 1gramm.
Tök legális, lehet bepróbálom azt aztán ha beválik, akkor viszek ki abból 😄

RaZoK
ja az is...akárhová aminek karakteres a szaga...a kávé tényleg jó ötlet

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

lehet, hogy nincs úgy, de én úgy halottam, ha beteszed kávé közé, akkor ott még a kutya sem érzi meg
RaZoK
ha ennyire tartasz a kutyától, akkor zavard össze...a kutya szagol, az ösztönei alapján cselekszik, tegyél a táskádba egy zsíros apát szalonnát, és ha átnézik a cumot akkor a kutya melléfogott 😄

igen csak a kutyáktól félek, felaprózva meg méginkább van szaga...
ha nem lesz kutya akkor akár a kezemben is vihetném eddigi tapasztalaotk alapján 😊 na mindegy majd meglátjuk mit hoz a holnap, azért a tanácsot köszönöm!

aprítsd fel a mokit és (boltokban kapható) cigihüvelybe beletöltöd és egy cigisdobozba rakod más rendes cigik mellé, és mindezt a poggyászba berakod-ez biztos módszer. vagy kapható olyan rágósdoboz amibe kb 50 rágodrazsé van és azok közé - ez is mûködik. remélem tudtam segíteni
üdv urak!repcsivel megyek londonba jövõhét hétfõn, és vinnék magamal egy kis útravaló csemegét, amit ott kint majd el tudok pippantani a 3 napos otttartózkodásom alatt.Egyesnél nem viszek többet, kérdezném hova tegyem a szart?!Valakinek valami ötlete? Vigyem fel magammal gépre?Poggyászban?Vagy a nagy cumómba ami megy a repcsi rakodóterébe?
Vagy egész egyszerûen zacsi alá beragaszt?Vagy nem éri meg "szívódni" vele.Aki jártas a témában írjon 😊
Voltam már jópárszor repcsin, akkor direkt figyeltem, hogy tudtam volna vinni simán (igaz közelebbi országokban).Mikor távolabbra mentem pl Amerika, na ott voltak nagyon édes kis kutyusok szinte minden reptéren...
Köszi a válaszokat, mindenkinek nagyon jó lazulós hétvégét!

MR ME
sztem termeszd és áruld is, abban van a jövõ
(mindig lesz hol aludnod, kaját is kapsz, csak a seggedre kell figyelni...)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

legutolsó..

Szeretem a cicákat

akkor csak engem szivatnak a k. életbe???
700 HUF ??? és ez minõségi cucc?
lehet, hogy termeszteni kellene???
lehet, hogy árulni is érdemes lenne???
vagy hagyni az egészet a p.csába???
hmmm<#conf>
Banano
<#integet2>

Valaki közületek termeszti amúgy otthon?

-Gondolom 10g feletti mennyiség vásárlása esetén értetendõ,a 700 HUF
(én 12000ft\10g-ért veszem).

-De általába 2E-ért adják a full 1.0g...

\\Charlie B.
Banano
Én 700-ért tudok.<#idiota>

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

jooy
Nem árt. 😊

szvsz a 2500 HUF az reális ár a zöldér.

spanglit lehet normál cigi füstszûrõvel is szívni vagy az árt a hatásnak?
?

MR ME
ja linkelés után énis rájöttem 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

RaZoK
hoppá

RaZoK
ezt nem is õ mondja hanem õ:

http://www.actionfigurearchive.co.uk/ekmps/shops/carpetmonster/images/south-park-series-3-mr.-mackey-action-figure-1210-p.jpg