13279
-
#10918 1400km két tank, kb 30k..ha 4-en mennénk akkor nagyon megérné.Fapadosakkal meg az a baj-amiket én láttam- h vagy csak oda útra vonatkozik az a 10k-s repjegy,vagy nincs benne az illeték és a végén úgy 20-30ból jössz ki,ráadásul a menetrendhez kell igazítanod a napod.Kocsikázni meg amúgy is jobb.:) -
#10917 Aztán majd jöhet a fényképes élménybeszámoló, meg az amszterdami minta. :D
Csak megjegyzésként írom, hogy érdemes a benzin pénzzel is számolni. Főleg, ha kezdő a sofőr, több fogy! :) ~1400km pedig két emberes! Szerintem érdemesebb lenne egy fapados járat pár tízezer forintért. Ha jó előre le van foglalva, akkor nagyon olcsó is tud lenni. Meg kell nézni a bécsi repjáratokat is! Jó lenne egy ilyesmi valóban. :D -
#10916 Ment az msn.Haver is menne jövő nyáron egyébként...én meg szívesen várostnéznék kint szal lehet össze tudnánk hozni. -
#10915 Kocsit még lehet tudnék is biztosítani, csak nemvágom menynire figyelnek oda arra, hgoy nem vagoyk 18 éves és kimegyek más országba: D Nem kockáztatnék: D -
#10914 Mert am én is mennék kocsival, csak még nem leszek 18 jövő nyáron: D -
#10913 Naaaaaah, zsíííííír...
Am mi télelg komolyan gondoljuk a dolgot..szóval, erről beszélni kéne.
Dobsz egy MSN-t pm-be? -
#10912 Én lehet benne lennék,addigra meg is lesz a kabrióm ha minden jól megy,és akkor játszhatunk félelem és reszketéseset xDDD -
#10911 Hmm...
Azt tervezgetjük haverral, hgoy jövőre megyünk ugye amszterdam ba, de nézegettük, kurva drágák a jegyárak gépen is, vonaton is...Nem akarunk napokat vonatozni.Ill egyáltalán még azt se tudjuk, hogy hogy kéne menni.
fapados repülő lenne a legjobb, de az se olcsó-.-"
Valaki esetleg ötlet?
Vagy kocsival rendelkező személy aki benne lenne egy ilyen túrában ?:D -
#10910 -
#10909 Nem rossz ötlet...1sg-s jön meg 2 zsaru xDDD -
masoma #10908 tényleg banán, készíts egy nyereményjátékot, és a végén kiderül, hogy ki az a 3 szerencsés aki hepaikodhat nálad. -
#10907 Baze: D Banán, mikor lesz nállad buli?: D -
#10906 A jobb oldali a lowgirl,az még kint van az erkélyen egy pár napig..pontosabban hétfőn tervezem legyilkolni,hiába tartom meg a levelet..1nap múlva összemegy:) Meg egyébként is ..az nem is számít levélnek..majd hétfőn lökök egy képet a jorges diamonds-ról,na AZON van levél..kb egy A4-es lapot kell elképzelni xD -
#10905 fú nagyon baba
a jobb oldalinál az a nagy levél nagyon kiemeli, sokat dob az összképen :D
nagyon szép levél, én megtartottam volna emlékbe :P -
#10904 Utolsó videó az élő Ak47-ről...10percel a szüret előtt készült:).
-
#10903 Fú egyébként nagyon jó dolog volt szüretelni már várom a hétfőt amikor is a lowgirlt ütöm agyon.Aztán meg majd a szeptember vége ...huhuuuu ott lesz mit vagdosni. -
#10902 Gyerekek..mindig kibasszák az embert xDD
#899 nincs vezércsúcs,egy csúcs van ami az egész növény:),lapozz egy kicsit vissza,videó is van róla:). -
#10901 Látom hata az a kender, megint ment a ban XXXD
Am zsír: D -
#10900 kezdőknek a white widow magot szokták ajánlani, az a legjobb indoorba...de outba is jó végülis... -
#10899 szép. ez a vezércsúcs? bár még szerintem egy-két hét nem ártott volna neki, de így is ütni fog :)
kicsit hiányos a manikűr :) de az a kis levél kell rá úgyis leszárad
-
#10898 Ez nem a legutóbb beszúrt cucc,nem arról a két méteres bokorról van szó,ez csak az auto ak,ami összesen van vagy 30-40centi.Szóval ez az egész növény:D.
#869 auto-ról van szó,és már alig lehetett találni fehér bibét,szóval szerintem nem,max 1-2g lett volna a különbség,de haveromnak most kellett.
#895 Nekem mindegy..eddig nálam egyikkel sem volt gond,skunk/northern-al biztos jól jársz. -
#10897 ez a teljes növény mekkora része amúgy? :)
nem értek hozzá igazán, de nem kéne még 3-4 hét a napon szüretelés előtt? -
#10896 Nem szüretelted le egy kicsit túl korán..? -
masoma #10895 hát neked bizony a jó k...:D
banano megyek ki bécsbe szeptemberbe milyen feminizált magot vegyek szerinted? -
#10894 Ja,és 21g "nyersen":) -
#10893 Pám pám pám pá rá rápámpám.Ak47
-
#10892 Na ennek örülök xD.
pickandmix-en is van még mag asszem. -
#10891 Beírtam google-ba, hogy "auto lowgirl" és a te youtube videódat adta ki első találatként. :D -
#10890 Igen,de a teljes legalizációra gondoltam.Azt fogják megszavazni hamarosan. -
#10889 californiában tudtommal kapható a medical marijuana -
#10888 Lehetséges...már eléggé nagy felhajtás van emiatt,most már nem szabad leállni xD,főleg ha kaliforniában megszavazzák a cuccot,akkor az még egy hatalmas lépés előre. -
#10887 Auto lowgirl,azaz elér egy bizonyos kort és automatikusan elkezd virágozni,fényviszonyoktól függetlenül,örülök ha lesz rajta 10g a kettőn..:DD -
szurop #10886 Vajon lesz-e belőle valami? -
#10885 Nem tudom milyen, de én is elvagyok... -
simirizsa #10884 Meló van ezerrel majd pénteken AKPH koncerten zöldülök :D -
#10883 Nem akarok vissza, sem utánaolvasni most. Kíváncsi vagyok, hogy melyik is az a fajta pontosan, ami neked olyan gyorsan nőtt / virágzott? :) -
#10882 Felső agy közepe azért megint megvan lowgirlel XDDD -
#10881 Na mivan gyerekkihalt a topik?Én meg itt csemegézek a növényemből... xD -
#10880 Akkor lehet, hgoy láttál engem: D
Egy ideig nagoyn kivoltm: D Szószerint nem láttam, sípolt a fülem..de poén volt, mert mindenkinek egér hangja volt XD Haver hozzámszólt, én meg kiröhögtem, hgoy milyen hangod van neked bazdmeg XD -
simirizsa #10879 Nemtom én tegnap ittam elöte utána és 2 shoot-ot is kaptam és kivotam mint szemét de semmi beroszulás:D
Solo:Amikor én arra jártam valami jazz biszbasz volt :D