Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos az a helyzet h ezek kintiek lesznek,habár már valóban késõ van,de nem baj majd kiderül hogy mi lesz belõle.
Az autoknak viszont tökmindegy hogy mi van😊.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
na hajrá! szabadtérhez már kicsit késõ van, attól tartok, de lámpával biztos jó lesz!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Na mindegy,magból kicsírázott cucc..aminek már ott van fölül a sziklevelei,alul meg már a minigyökerek,mivel egy kicsit tovább voltak zsepiben mint kellett volna😊,de még így is el lehet ültetni.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

én már láttam már vagy 3szor 😄😄
de Simpson csládnak is van valami ilyen része, azt is sokszor megnéztem már 😄 azt is érdemes megnézni
besza-behu.
<#nyes>#nyes>
majd írj bevált-e 😊
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]
PS3 ID: kolb@szman

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Ember te nem vagy normális 😄 (no offense)
dontpanices poszter ingyen van, és elég 1-2 hónapig
ezt hogy érted ? 😄 milyen az a bio-fû? 😄 szerintem mindegyik bio 😄😄
chillsben láttam a napokban "bio-füvet", 2-3 pénz volt 1gramm.
Tök legális, lehet bepróbálom azt aztán ha beválik, akkor viszek ki abból 😄
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
ha nem lesz kutya akkor akár a kezemben is vihetném eddigi tapasztalaotk alapján 😊 na mindegy majd meglátjuk mit hoz a holnap, azért a tanácsot köszönöm!
Vagy egész egyszerûen zacsi alá beragaszt?Vagy nem éri meg "szívódni" vele.Aki jártas a témában írjon 😊
Voltam már jópárszor repcsin, akkor direkt figyeltem, hogy tudtam volna vinni simán (igaz közelebbi országokban).Mikor távolabbra mentem pl Amerika, na ott voltak nagyon édes kis kutyusok szinte minden reptéren...
Köszi a válaszokat, mindenkinek nagyon jó lazulós hétvégét!
(mindig lesz hol aludnod, kaját is kapsz, csak a seggedre kell figyelni...)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Szeretem a cicákat
700 HUF ??? és ez minõségi cucc?
lehet, hogy termeszteni kellene???
lehet, hogy árulni is érdemes lenne???
vagy hagyni az egészet a p.csába???
hmmm<#conf>#conf>
Valaki közületek termeszti amúgy otthon?
(én 12000ft\10g-ért veszem).
-De általába 2E-ért adják a full 1.0g...
\\Charlie B.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
spanglit lehet normál cigi füstszûrõvel is szívni vagy az árt a hatásnak?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.