13279
  • koder
    1400km két tank, kb 30k..ha 4-en mennénk akkor nagyon megérné.Fapadosakkal meg az a baj-amiket én láttam- h vagy csak oda útra vonatkozik az a 10k-s repjegy,vagy nincs benne az illeték és a végén úgy 20-30ból jössz ki,ráadásul a menetrendhez kell igazítanod a napod.Kocsikázni meg amúgy is jobb.:)
  • jooy
    Aztán majd jöhet a fényképes élménybeszámoló, meg az amszterdami minta. :D

Csak megjegyzésként írom, hogy érdemes a benzin pénzzel is számolni. Főleg, ha kezdő a sofőr, több fogy! :) ~1400km pedig két emberes! Szerintem érdemesebb lenne egy fapados járat pár tízezer forintért. Ha jó előre le van foglalva, akkor nagyon olcsó is tud lenni. Meg kell nézni a bécsi repjáratokat is! Jó lenne egy ilyesmi valóban. :D
  • koder
    Ment az msn.Haver is menne jövő nyáron egyébként...én meg szívesen várostnéznék kint szal lehet össze tudnánk hozni.
  • solo
    Kocsit még lehet tudnék is biztosítani, csak nemvágom menynire figyelnek oda arra, hgoy nem vagoyk 18 éves és kimegyek más országba: D Nem kockáztatnék: D
  • solo
    Mert am én is mennék kocsival, csak még nem leszek 18 jövő nyáron: D
  • solo
    Naaaaaah, zsíííííír...
    Am mi télelg komolyan gondoljuk a dolgot..szóval, erről beszélni kéne.
    Dobsz egy MSN-t pm-be?
  • koder
    Én lehet benne lennék,addigra meg is lesz a kabrióm ha minden jól megy,és akkor játszhatunk félelem és reszketéseset xDDD
  • solo
    Hmm...

Azt tervezgetjük haverral, hgoy jövőre megyünk ugye amszterdam ba, de nézegettük, kurva drágák a jegyárak gépen is, vonaton is...Nem akarunk napokat vonatozni.Ill egyáltalán még azt se tudjuk, hogy hogy kéne menni.
    fapados repülő lenne a legjobb, de az se olcsó-.-"

Valaki esetleg ötlet?

Vagy kocsival rendelkező személy aki benne lenne egy ilyen túrában ?:D
  • solo
  • koder
    Nem rossz ötlet...1sg-s jön meg 2 zsaru xDDD
  • masoma
    tényleg banán, készíts egy nyereményjátékot, és a végén kiderül, hogy ki az a 3 szerencsés aki hepaikodhat nálad.
  • solo
    Baze: D Banán, mikor lesz nállad buli?: D
  • koder
    A jobb oldali a lowgirl,az még kint van az erkélyen egy pár napig..pontosabban hétfőn tervezem legyilkolni,hiába tartom meg a levelet..1nap múlva összemegy:) Meg egyébként is ..az nem is számít levélnek..majd hétfőn lökök egy képet a jorges diamonds-ról,na AZON van levél..kb egy A4-es lapot kell elképzelni xD
  • RaZoK
    fú nagyon baba

a jobb oldalinál az a nagy levél nagyon kiemeli, sokat dob az összképen :D

nagyon szép levél, én megtartottam volna emlékbe :P
  • koder
    Utolsó videó az élő Ak47-ről...10percel a szüret előtt készült:).
  • koder
    Fú egyébként nagyon jó dolog volt szüretelni már várom a hétfőt amikor is a lowgirlt ütöm agyon.Aztán meg majd a szeptember vége ...huhuuuu ott lesz mit vagdosni.
  • koder
    Gyerekek..mindig kibasszák az embert xDD

#899 nincs vezércsúcs,egy csúcs van ami az egész növény:),lapozz egy kicsit vissza,videó is van róla:).
  • solo
    Látom hata az a kender, megint ment a ban XXXD

Am zsír: D
  • RaZoK
    kezdőknek a white widow magot szokták ajánlani, az a legjobb indoorba...de outba is jó végülis...
  • RaZoK
    szép. ez a vezércsúcs? bár még szerintem egy-két hét nem ártott volna neki, de így is ütni fog :)

kicsit hiányos a manikűr :) de az a kis levél kell rá úgyis leszárad
  • Keroz1n
    Ez nem a legutóbb beszúrt cucc,nem arról a két méteres bokorról van szó,ez csak az auto ak,ami összesen van vagy 30-40centi.Szóval ez az egész növény:D.
    #869 auto-ról van szó,és már alig lehetett találni fehér bibét,szóval szerintem nem,max 1-2g lett volna a különbség,de haveromnak most kellett.
    #895 Nekem mindegy..eddig nálam egyikkel sem volt gond,skunk/northern-al biztos jól jársz.
  • Lacee
    ez a teljes növény mekkora része amúgy? :)
    nem értek hozzá igazán, de nem kéne még 3-4 hét a napon szüretelés előtt?
  • dronkZero
    Nem szüretelted le egy kicsit túl korán..?
  • masoma
    hát neked bizony a jó k...:D
    banano megyek ki bécsbe szeptemberbe milyen feminizált magot vegyek szerinted?
  • Keroz1n
    Ja,és 21g "nyersen":)
  • Keroz1n
    Pám pám pám pá rá rápámpám.Ak47
  • Keroz1n
    Na ennek örülök xD.
    pickandmix-en is van még mag asszem.
  • jooy
    Beírtam google-ba, hogy "auto lowgirl" és a te youtube videódat adta ki első találatként. :D
  • Keroz1n
    Igen,de a teljes legalizációra gondoltam.Azt fogják megszavazni hamarosan.
  • RaZoK
    californiában tudtommal kapható a medical marijuana
  • Keroz1n
    Lehetséges...már eléggé nagy felhajtás van emiatt,most már nem szabad leállni xD,főleg ha kaliforniában megszavazzák a cuccot,akkor az még egy hatalmas lépés előre.
  • Keroz1n
    Auto lowgirl,azaz elér egy bizonyos kort és automatikusan elkezd virágozni,fényviszonyoktól függetlenül,örülök ha lesz rajta 10g a kettőn..:DD
  • szurop
    Vajon lesz-e belőle valami?
  • Daffit
    Nem tudom milyen, de én is elvagyok...
  • simirizsa
    Meló van ezerrel majd pénteken AKPH koncerten zöldülök :D
  • jooy
    Nem akarok vissza, sem utánaolvasni most. Kíváncsi vagyok, hogy melyik is az a fajta pontosan, ami neked olyan gyorsan nőtt / virágzott? :)
  • Keroz1n
    Felső agy közepe azért megint megvan lowgirlel XDDD
  • Keroz1n
    Na mivan gyerekkihalt a topik?Én meg itt csemegézek a növényemből... xD
  • solo
    Akkor lehet, hgoy láttál engem: D

Egy ideig nagoyn kivoltm: D Szószerint nem láttam, sípolt a fülem..de poén volt, mert mindenkinek egér hangja volt XD Haver hozzámszólt, én meg kiröhögtem, hgoy milyen hangod van neked bazdmeg XD
  • simirizsa
    Nemtom én tegnap ittam elöte utána és 2 shoot-ot is kaptam és kivotam mint szemét de semmi beroszulás:D

Solo:Amikor én arra jártam valami jazz biszbasz volt :D