13279
-
ketrec #10958 szívj rá még 1-et és fogd rá a nyuszira (arra a vörös szemű elvetemültre) :) -
#10957 "szolgálati közlemény, használj csíkszemre visine-t".. vagy fogd az allergiaszezonra, esetleg hogy egész éjszaka hegesztettél :) -
masoma #10956 visine! 1400ft -
#10955 Visine! -
aDoctor #10954 Sziasztok Fűszívók! ( :
Mostanában úgy alakul az élet h elkéne tüntetnem vörösen izzó és csillogó szempáromat bizonyos emberek előtt, akik ezt messze elítélik..
Szal az lenne a kérdésem h mi a jó vörös szemre?
Visine vörös szemmre elmulasztja?
nekem nagyon kellene..:) -
ketrec #10953 a fűherceg -
#10952 -
#10951 -
#10950 hmm ez a himalaya gold eléggé bejövős :):P -
D00M #10949 Spanolj:9 ennyi, ha jó arc vagy tuti segít egyszer valaki:) -
#10948 ez csak illúzió -
#10947 na arról nem sok szó van itt :) -
#10946 Fű joint marihuána avagy hogyan szerezzük be :D -
D00M #10945 Ezzel tisztában vagyok:) De mint írtam nem tiszta akarok lenni, csak ritkítani a mennyiségen :D -
#10944 hajrá, de azt nem árt tudni hogy kb két-három hét, míg a szervezetedből kiürül a cucc, ergo "tiszta" így sem leszel, csak hosszabb megszakítás után - így mondják. -
D00M #10943 Ez tényleg az, de, hogy te megint bannolva vagy az még durvább :D Elkezdtem a szívás ritkítás útján haladni, hetente legalább 3 napig nem leszek betépve!!! -
#10942 -
#10941 Hát pontosan én sem tudom talán valami white widows de, én is csak úgy kaptam a magokat. Buli meg majd biztos főleg ha már teljesen beérik. :DD -
PietroDr #10940 Helló! Gyönyörűek, nekem az auto ak nagyon bejön, kis szolíd...oh...
Már azt is tudják milyen vizet iszol!
Egyébként tényleg nem éri meg a procedúra, de ha ezeket nem láthatnánk:)
thx -
#10939 Grat
Amúgy ez milyen fajta?:) -
#10938 O'hai.Nállad mikor lesz buli?:DDDD
Am szép: -
#10937 Nekem is elindult a virágzás, csináltam is pár képet.:)
Így nézett ki nyár elején
Így meg most:
-
#10936 Meg örömtánc és bódottá,virágzik mind a 4 növényem yeah:D -
#10935 písz van? -
#10934 xDDD Ott csak öreg nyugdíjasok laknak :D. -
#10933 :O
te vagy az gyula? :D -
#10932 Végül is igazad van,csak tudod ha nagyon utána akarnak járni akkor meg ott az ip címem,azt azonnal le lehet nyomozni..az már más kérdés hogy 4 növényért megéri e a huzavonát,mert tudtommal ez még bőven benne van a csekély mennyiség határában persze azt a procedúrát sem jó átélni.
Mondjuk őszintén szólva ezért is vettem félvárról az egészet,ha 30növény lenne a kertemben akkor biztos nem töltögetnék semmit,inkább meghúznám magam csöndben.:)
Egyébként a szomszédok miatt nem aggódom,mindenkivel jóba vagyok és a kezdetektől fogva rálát mind a három.
Ja egyébként nem szóltak semmit a hideghez,legalábbis én még nem vettem rajtuk észre semmit,de azért örülnék neki ha sütne a nap végig:),szüret az early skunknál valszeg október elején lesz.Két northern most kezdett el virágozni,jorges diamonds meg még csak nő:S. -
#10931 ...elég egy barom szomszéd! Na, pont. -
#10930 Szerény véleményem szerint a buktatható körülményekre figyelhetnél jobban. Például az a kerítés elég sokatmondó és jellegzetes, a házról a háttérben nem is beszélve.
Az EXIF információkat pedig eltüntethetnéd, akár képtömörítővel is.
Filename - DSCF2523.JPG
Make - FUJIFILM
Model - FinePix A500
Amikor én ebben a témában töltök fel képeket ezeket kénytelen vagyok kitörölni, mert a gépem, meg az objektívem szinte felérnek egy személyigazolvánnyal (már akik ismerhetnek).
Plusz a youtube profilod. Még talán tavaly láttam az első HD videódat a salviádról belinkelve daath-n a salvia topicban -már nem emlékszem a nickedre. Lényeg, hogy azt egyszer megnéztem, majd később feltöltöttél egy videót ide, amiről azonnal tudtam, hogy "ez ugyan az a srác". A minőségről / témáról, és lám. Ebből csak azt lehet leszűrni, hogy ott is van egy biztos regisztrációd, amin szintén hagyhattál nyomokat.
Nem vagyok én paranoiás, de a részletek fontosak és ki tudja? Nem szabad félvárról venni. :) Vigyázz magadra!
-
#10929 Az utolsó kép tetszik! Had gratuláljak! :) Hogyan bírják a kedvesek ezt a korai a hideget? Szüret mikorra várható szerinted? -
#10928 Új képek..skunk 1.5hete virágzásban.:
-
#10927 ohohooo ..ehhez képest azért fejlődtünk,pont ma voltam kint, képeket majd csak szerdán-csütörtökön lökök..skunk már javában virágzik ,két northern még az elején tart,jorges meg csak nő .. xD -
#10926 Jah..tényleg most látom hogy ez egy majdnem 4éves reg:OO nem is használtam már egy jó ideje. -
#10925 Hollandiába én is tervezek menni az ősszel, egy kedves lánybarátom kint lesz ERASMUSon, meg kell látogatni :)
valóban kocsival lenne a legjobb, bár a repülő + országoban belül busz/vonatozni sem rossz. Csak pénzkérdés... -
D00M #10924 Szintén megyek Amszterdamba másodmagammal, szállást meg tudom oldani ismerősnél:D -
#10923 és egyre régebbiek :D -
#10922 ahogy nézem, mindig egyel több ... :D -
#10921 neked hány accod van?:D -
#10920 Basszameg hogy mindig bannolják az embert XDDD na de mindegy is,megyünk a balatonra,hétvégén meg a jövő héten igazi kender idő lesz..17-23 fok sok eső yeah. -
#10919 Nem megy ez neked vazz XXXDD
Egyból ban egész jó xD