13279
  • ketrec
    szívj rá még 1-et és fogd rá a nyuszira (arra a vörös szemű elvetemültre) :)
  • Lacee
    "szolgálati közlemény, használj csíkszemre visine-t".. vagy fogd az allergiaszezonra, esetleg hogy egész éjszaka hegesztettél :)
  • masoma
    visine! 1400ft
  • SZilaJMaGGoT
    Visine!
  • aDoctor
    Sziasztok Fűszívók! ( :

Mostanában úgy alakul az élet h elkéne tüntetnem vörösen izzó és csillogó szempáromat bizonyos emberek előtt, akik ezt messze elítélik..
    Szal az lenne a kérdésem h mi a jó vörös szemre?
    Visine vörös szemmre elmulasztja?
    nekem nagyon kellene..:)
  • ketrec
    a fűherceg
  • RIZLA
  • RIZLA
  • fook
    hmm ez a himalaya gold eléggé bejövős :):P
  • D00M
    Spanolj:9 ennyi, ha jó arc vagy tuti segít egyszer valaki:)
  • RaZoK
    ez csak illúzió
  • Lacee
    na arról nem sok szó van itt :)
  • Matthew Baker
    Fű joint marihuána avagy hogyan szerezzük be :D
  • D00M
    Ezzel tisztában vagyok:) De mint írtam nem tiszta akarok lenni, csak ritkítani a mennyiségen :D
  • Lacee
    hajrá, de azt nem árt tudni hogy kb két-három hét, míg a szervezetedből kiürül a cucc, ergo "tiszta" így sem leszel, csak hosszabb megszakítás után - így mondják.
  • D00M
    Ez tényleg az, de, hogy te megint bannolva vagy az még durvább :D Elkezdtem a szívás ritkítás útján haladni, hetente legalább 3 napig nem leszek betépve!!!
  • Banano007
  • jhetedikj
    Hát pontosan én sem tudom talán valami white widows de, én is csak úgy kaptam a magokat. Buli meg majd biztos főleg ha már teljesen beérik. :DD
  • PietroDr
    Helló! Gyönyörűek, nekem az auto ak nagyon bejön, kis szolíd...oh...
    Már azt is tudják milyen vizet iszol!
    Egyébként tényleg nem éri meg a procedúra, de ha ezeket nem láthatnánk:)
    thx
  • Banano007
    Grat
    Amúgy ez milyen fajta?:)
  • solo
    O'hai.Nállad mikor lesz buli?:DDDD
    Am szép:
  • jhetedikj
    Nekem is elindult a virágzás, csináltam is pár képet.:)

Így nézett ki nyár elején

Így meg most:

• Banano007
    Meg örömtánc és bódottá,virágzik mind a 4 növényem yeah:D
  • Daffit
    písz van?
  • Banano007
    xDDD Ott csak öreg nyugdíjasok laknak :D.
  • RaZoK
    :O

te vagy az gyula? :D
  • Banano007
    Végül is igazad van,csak tudod ha nagyon utána akarnak járni akkor meg ott az ip címem,azt azonnal le lehet nyomozni..az már más kérdés hogy 4 növényért megéri e a huzavonát,mert tudtommal ez még bőven benne van a csekély mennyiség határában persze azt a procedúrát sem jó átélni.
    Mondjuk őszintén szólva ezért is vettem félvárról az egészet,ha 30növény lenne a kertemben akkor biztos nem töltögetnék semmit,inkább meghúznám magam csöndben.:)
    Egyébként a szomszédok miatt nem aggódom,mindenkivel jóba vagyok és a kezdetektől fogva rálát mind a három.

Ja egyébként nem szóltak semmit a hideghez,legalábbis én még nem vettem rajtuk észre semmit,de azért örülnék neki ha sütne a nap végig:),szüret az early skunknál valszeg október elején lesz.Két northern most kezdett el virágozni,jorges diamonds meg még csak nő:S.
  • jooy
    ...elég egy barom szomszéd! Na, pont.
  • jooy
    Szerény véleményem szerint a buktatható körülményekre figyelhetnél jobban. Például az a kerítés elég sokatmondó és jellegzetes, a házról a háttérben nem is beszélve.

Az EXIF információkat pedig eltüntethetnéd, akár képtömörítővel is.

Filename - DSCF2523.JPG
    Make - FUJIFILM
    Model - FinePix A500

Amikor én ebben a témában töltök fel képeket ezeket kénytelen vagyok kitörölni, mert a gépem, meg az objektívem szinte felérnek egy személyigazolvánnyal (már akik ismerhetnek).

Plusz a youtube profilod. Még talán tavaly láttam az első HD videódat a salviádról belinkelve daath-n a salvia topicban -már nem emlékszem a nickedre. Lényeg, hogy azt egyszer megnéztem, majd később feltöltöttél egy videót ide, amiről azonnal tudtam, hogy "ez ugyan az a srác". A minőségről / témáról, és lám. Ebből csak azt lehet leszűrni, hogy ott is van egy biztos regisztrációd, amin szintén hagyhattál nyomokat.

Nem vagyok én paranoiás, de a részletek fontosak és ki tudja? Nem szabad félvárról venni. :) Vigyázz magadra!
  • jooy
    Az utolsó kép tetszik! Had gratuláljak! :) Hogyan bírják a kedvesek ezt a korai a hideget? Szüret mikorra várható szerinted?
  • Banano007
    Új képek..skunk 1.5hete virágzásban.:

• Banano007
    ohohooo ..ehhez képest azért fejlődtünk,pont ma voltam kint, képeket majd csak szerdán-csütörtökön lökök..skunk már javában virágzik ,két northern még az elején tart,jorges meg csak nő .. xD
  • Banano007
    Jah..tényleg most látom hogy ez egy majdnem 4éves reg:OO nem is használtam már egy jó ideje.
  • Lacee
    Hollandiába én is tervezek menni az ősszel, egy kedves lánybarátom kint lesz ERASMUSon, meg kell látogatni :)
    valóban kocsival lenne a legjobb, bár a repülő + országoban belül busz/vonatozni sem rossz. Csak pénzkérdés...
  • D00M
    Szintén megyek Amszterdamba másodmagammal, szállást meg tudom oldani ismerősnél:D
  • RaZoK
    és egyre régebbiek :D
  • RIZLA
    ahogy nézem, mindig egyel több ... :D
  • RaZoK
    neked hány accod van?:D
  • Banano007
    Basszameg hogy mindig bannolják az embert XDDD na de mindegy is,megyünk a balatonra,hétvégén meg a jövő héten igazi kender idő lesz..17-23 fok sok eső yeah.
  • solo
    Nem megy ez neked vazz XXXDD
    Egyból ban egész jó xD