Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Elég vad lenne, ha egy szökött iráni tolvajnak levágnánk a kezét, csak mert NÁLUK az a törvény...
De szerintem a kiadatás a gyakorlatban sokkal gyakoribb.
Na meg gondolom a bûnösség bizonyítása is problémás a magyar hatóságoknak egy külföldi külföldön elkövetett bûncselekményével kapcsolatban.
ha az
a) a magyar törvény szerint bûncselekmény és az elkövetés helyének törvénye szerint is büntetendõ,
mivan?
ez most csak nekem tûnik baromságnak?
utálom a fórumokat, mer mindenki fasz XD
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
"„3. § (1) A magyar törvényt kell alkalmazni a belföldön elkövetett bûncselekményre, valamint a magyar állampolgár külföldön elkövetett olyan cselekményére, amely a magyar törvény szerint bûncselekmény.
(2) A magyar törvényt kell alkalmazni a Magyar Köztársaság határain kívül tartózkodó magyar hajón vagy magyar légi jármûvön elkövetett bûncselekményre is."
Btk.
Kurvára nem kellett volna sokáig olvasnod, I. rész harmadik paragrafus.
Tudod, az nem baj, hogy hülye vagy hozzá, csak akkor ne akarnál belepofázni... Mondjuk nekem mindegy, te csinálsz magadból hülyét.
na ekkora baromságot se hallottam mostanában <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Mekkora forma 😄
PS3 ID: kolb@szman
azt esküszöm erre már nem tudok mit mondani
,,DÖBBBBBBBENET!!!!!!" <#nevetes2>#nevetes2>

Ha potenciát okoz neked, akkor veled van valami gond, mert rám jó hatással van <#eplus2>#eplus2>
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Ismerem a rizit-ja.De nemtudom ma mi lesz.hívjál föl azt meglátom😄
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
most rákerestem a neten, és azt írják hogy valószínûleg ez a THC hatása, mert akkor is bejön a kiszáradás, ha pl. megeszed. ma is tanultunk valamit 😄
yahoo answers
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
(Nna, ezt sem fogja elhinni nekem senki... 😄)
De szerintem az totál nem objektív hatás. Sima cigitõl kiszárad a szátok?
de ilyen fiatalon erre semmi esély!
\"Don\'t drink and drive just smoke and fly\"
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
De mondjuk ha az egyik zsebedben ott van néhány "jóféle" mag, a másikban meg egy bontott zacskó ilyen, az sztem tuti alibi. 😛
Viszont a pickandmix elég diszkréten csomagol,egy dvd tokban érkeznek ANGLIÁBÓL (-ez nagyon fontos)így szinte 0 az esélye annak hogy elkapják.De ha ultra biztosra akarsz menni akkor kimész bécsbe,vagy pozsonyba.
ha magot vásárolok külföldön és behozom vagy rendelek külföldrõl az milyen jogszabályt sért ha azoknak 0 a THC tartalmuk?
Kb fél éve történt a dolog.
Ilyen magvas szart szerezett haver valahonnan, végig pattogott az egész.
Na mind1.Egyszer akkorát pukkant, hogy a hamu is kiesett majdnem:C
Onnan halál félelmem volt ha hozzámkerült a cigi XXD
Bátmán.te szerintemrohadj meg XXD
Valamikor tal ni kéne.Most emgyek kocsmába(Nem buktam meg<#buck>#buck>).Este rádírok MSN-en: D
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"Don\'t drink and drive just smoke and fly\"
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Most tekertem be, egyétek meg!<#mf2>#mf2>