Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Banano
Haverom haverjának a haverja küldte..<#buck>..:

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Banano
Na az nekem már magas..a lényeg hogy ha kimész Hollandiába senkit sem érdekel h mit szívsz,és milyen állampolgár vagy.Pontosan ezért lendült fel náluk a "fû turizmus"😄.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

dronkZero
Ez nem ugyanaz az eset. Amit leírsz, az a külföldi belföldön bûnöz esete, az idézett rész meg a külföldi külföldön bûnöz.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Banano
Én nem vágom,de volt egyszer egy olyan eset hogy egy emberkét elkaptak valamelyik határon miközben kokaint csempészet,és az emberke nem ottani állampolgár volt természetesen,mégis halálra ítélték,hiába hogy ez a hazájában "csak" 20év..és benne is volt a cikkben h ,,sajnos ilyenkor nem igazán tudnak mit tenni a hazájában" erre a mondatra pontosan emlékszem,mert egy kicsit felbaszta az agyam h 20grammért valakit kinyírnak,fõleg úgy hogy õ 'csak' csempészte,nem is a dílerrõl volt szó.

dronkZero
Nem vagyok jogász, úgyhogy ne vedd készpénznek, de szerintem arról van itt szó, hogy ha külföldi állampolgár külföldön bûnöz, de nálunk fogták el és nálunk zajlik a pere, akkor a magyar törvények szerinti büntetést kell hogy kapja.

Elég vad lenne, ha egy szökött iráni tolvajnak levágnánk a kezét, csak mert NÁLUK az a törvény...

De szerintem a kiadatás a gyakorlatban sokkal gyakoribb.
Na meg gondolom a bûnösség bizonyítása is problémás a magyar hatóságoknak egy külföldi külföldön elkövetett bûncselekményével kapcsolatban.

4. § (1) A magyar törvényt kell alkalmazni a nem magyar állampolgár által külföldön elkövetett cselekményre is,
ha az
a) a magyar törvény szerint bûncselekmény és az elkövetés helyének törvénye szerint is büntetendõ,

mivan?
ez most csak nekem tûnik baromságnak?
RaZoK
ó azt nekérdezd, én se értem, csak fel vagyok cukkolva XD

utálom a fórumokat, mer mindenki fasz XD

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

dronkZero
Ha nem nekem szól, akkor sem értem, mit akartál ezzel mondani... 😄

RaZoK
hopp ezt nem neked akartam válaszolni, hanem így a közösbe 😄

RaZoK
mindenki lázad, de gyakorlatban senki sem tud lószart se itt az a nagy büdös helyzet.

RIZLA
akarsz róla beszélni.....!?

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

dronkZero
Én ezzel szemben elbaszott ostobaságra növesztett kibaszottnagy arcot minden nap látok...

"„3. § (1) A magyar törvényt kell alkalmazni a belföldön elkövetett bûncselekményre, valamint a magyar állampolgár külföldön elkövetett olyan cselekményére, amely a magyar törvény szerint bûncselekmény.
(2) A magyar törvényt kell alkalmazni a Magyar Köztársaság határain kívül tartózkodó magyar hajón vagy magyar légi jármûvön elkövetett bûncselekményre is."

Btk.
Kurvára nem kellett volna sokáig olvasnod, I. rész harmadik paragrafus.

Tudod, az nem baj, hogy hülye vagy hozzá, csak akkor ne akarnál belepofázni... Mondjuk nekem mindegy, te csinálsz magadból hülyét.

"Ha magyar állampolgár vagy, akkor mindegy, hol laksz, vonatkoznak rád a magyar törvények. Bár az tényleg valószínûtlen, hogy ezért külföldre utánad menjenek, de megtehetnék."

na ekkora baromságot se hallottam mostanában <#idiota><#idiota>

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

solo
Bár így lenne...<#szomoru1>

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

„Tudom, hogy azt feltételezed, azt fogom mondani a gyerekeknek, hogy ne drogozzanak. De gyerekek, füvezzetek! Mást ne csináljatok, de a fû az jó. Tegyétek azt, amit én! Építsetek filmbirodalmat, és 38 évesen füstöljétek el az egészet!"

Mekkora forma 😄

PS3 ID: kolb@szman

RaZoK
és ki nem szarja le 😄

azt esküszöm erre már nem tudok mit mondani

Banano
Úristen...vagy hogy a blikket idézzem.:
,,DÖBBBBBBBENET!!!!!!" <#nevetes2>

egy kis bulvár:
itt
Olcsóvér
dobd ki nemérannyit

Acer Aspire one

Banano
Eh le idiótáztam magam xDD

Banano
Most 5 napos..de majd a többirõl is csinálok képet.#idiota] .:

Hát ha neked az a jó<#idiota>

Biztos vagy benne hogy ezt akartad írni ?😄

Daffit
Srácok! Abba kell hagyni, mert a száj kiszáraádásban bele lehet halni! Átkozott fû, dögöljön meg mindenki aki szív! Vagyis én is! <#idiota>

Ha potenciát okoz neked, akkor veled van valami gond, mert rám jó hatással van <#eplus2>

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

solo
Ejgeci.Ezt pm ba vagy valami😄

Ismerem a rizit-ja.De nemtudom ma mi lesz.hívjál föl azt meglátom😄

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Csak a dohány. De elvileg a fû tágítja az ereket, tehát jobban elõ kéne segítenie a ... erekciót <#idiota>.
Csak ha meg eszed a egész folyamat lassan áll be itt meg hoppá baszod nincs nyálam 😄

Lacee
bocs nem láttam hogy reagáltál, közben töröltem, mert rájöttem hogy hülyeséget írtam, a szájét biza 😊
most rákerestem a neten, és azt írják hogy valószínûleg ez a THC hatása, mert akkor is bejön a kiszáradás, ha pl. megeszed. ma is tanultunk valamit 😄

yahoo answers

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

dronkZero
Mi? Hol? Az elõbb volt itt egy hozzászólás Laceetól, amire válaszoltam!

(Nna, ezt sem fogja elhinni nekem senki... 😄)

dronkZero
A szájét. (A nyálkahártya egy pöttyet nagyobb, ha az kiszárad, akkor neked reszeltek... 😛)

De szerintem az totál nem objektív hatás. Sima cigitõl kiszárad a szátok?

dronkZero
Azt is csak te képzeled be magadnak...

Max túlságosan kivagy engem rohadt kiszáradás szokót zavarni 😄

RaZoK
sztem csak a csajod béna, vagy te...már bocs

de ilyen fiatalon erre semmi esély!

A fû okozhat impotenciát?mert velem már nemegyszer elõfordult és kib aszott égõ.hogy tudom orvosolni/megelõzni/vagy enyhíteni?

\"Don\'t drink and drive just smoke and fly\"

fixon
holnap leszek csepelen, este sztem elmegyek én is egy kocsmába. rizmájer. nemtudom ismered-e nézz le oda ha gondolod

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

dronkZero
Eh, a kurvaéletbe. Bevillant, hogy ennek a kibaszott szarnak ENNYI A REÁLIS ÁRA. A büdös kurva anyját az összes köcsög politikusnak, akik támogatják ezt a szájbabaszott tiltást, csak hogy a zsebüket tömhessék.

dronkZero
Szerintem ki lehet magyarázni, hogy az élelmiszer. Nem tudom, hogy megállapítható-e a magról, hogy milyen növényke lesz belõle, szal az még lehet para.

De mondjuk ha az egyik zsebedben ott van néhány "jóféle" mag, a másikban meg egy bontott zacskó ilyen, az sztem tuti alibi. 😛

Banano
Magokat sem tarthatsz magadnál.Eladni és venni sem szabad.
Viszont a pickandmix elég diszkréten csomagol,egy dvd tokban érkeznek ANGLIÁBÓL (-ez nagyon fontos)így szinte 0 az esélye annak hogy elkapják.De ha ultra biztosra akarsz menni akkor kimész bécsbe,vagy pozsonyba.

apropó magok:
ha magot vásárolok külföldön és behozom vagy rendelek külföldrõl az milyen jogszabályt sért ha azoknak 0 a THC tartalmuk?
solo
Na is monnd bazd...
Kb fél éve történt a dolog.
Ilyen magvas szart szerezett haver valahonnan, végig pattogott az egész.
Na mind1.Egyszer akkorát pukkant, hogy a hamu is kiesett majdnem:C

Onnan halál félelmem volt ha hozzámkerült a cigi XXD

Bátmán.te szerintemrohadj meg XXD
Valamikor tal ni kéne.Most emgyek kocsmába(Nem buktam meg<#buck>).Este rádírok MSN-en: D

Lacee
nincs benne semennyi, ráadásul többnyire pukkan is egyet ha hõ éri, szóval inkább ne.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Ti a magot belerakjátok a cigibe?Úgy olvastam a mag körüli levélben van a legtöbb THC, de arról fogalmam sincs hogy a magban van e.

\"Don\'t drink and drive just smoke and fly\"

lefekvõs😊)))

fixon
te inkább ropd mcdcre 😊

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

solo
És engem nem is hívsz?😄

RaZoK
állat XD

fixon
Csak ennyit szólnék hozzá:
Most tekertem be, egyétek meg!<#mf2>

Errõl ez jutott eszembe:

gatya........<#vigyor2>