13279
-
#11038 váá, hőpapírba? az durva, és hogy ízlett? :D -
#11037 XXD
Ennél már csak haverom a jobb aki hirtelenjébe egy bolti blokk ba tekerte bele : DDD -
#11036 én meg tudok egy rendes cigit összerakni:S
igaz rendes papírom nem volt, zsírpapírt használtam:DD -
#11035 A börtön ablakába soha nem süt be a nap ...xDD
Na de majd hamarosan szüret és jönnek a képek..sajnos megtámadta a skunkot a penész szal a héten vagy max jövő hét közepén ki kell csapni :( mondjuk amúgy is vége lett volna hamarosan. -
BlackWolf #11034 nah az jó lenne :D aztán csak óvatosan -
ketrec #11033 úgy hallottam a kávé elveszi vagy elnyomja (szinte) mindennek a szagát. Az a tuti szagok ellen, még a kutyákat is megtéveszti. -
mac83 #11032
csinálom ám képeket is ( nem a börtönben ), coffee shopokról, cuccokról, aztán ha érdekel valakit feltöltöm ide őket -
#11031 A börtön könyvtárából.xD -
mac83 #11030 meglátjuk hogy hozza a helyzet :) magot mindenképpen hozok, attól nem félek! de megírom majd mi-volt hogy-volt ha érdekel valakit :D ha vasárnap este (10-11 körül) nem írok, akkor baj van... :D -
#11029 Repülővel én se merném igazából..de kocsival vagy vonattal simán. -
BlackWolf #11028 megéri?
-
#11027 a kutyát át lehet verni valami erős aromájú dologgal (kávé, paprika, tusfürdős doboz, csipőspaprikás szendvics)
elvileg az is működik ha egy kulacsot megtömsz jól becsomagolt cuccal majd vizet töltesz bele...
Szerencse függő igazából.
Meg Murphy... inkább Murphy -
#11026 ,,Ugyan már..két ilyen szép ember tele hormonokkal.." SD:A:DSA:DS:A
De jó sorozat ez a weeds.xD -
mac83 #11025 ugyan, az adja meg neki a zamatát
kutyáktól félek hogy kiszagolják ha bőröndbe teszem, "sajnos" nem egyszer láttam már reptereken :(
-
#11024 Kakiló sztem evidens dolog.meg én nagyon nem szívnék már abból.és azt is látja a röntgen kapu ha van netán, nem csak fémgetektor:D -
#11023 Cigisdobozra szavazok,vagy segglyuk. -
#11022 Voltak már erre itt példák.
2-3 mat talán még simán zoknidba is áthozol..Báááááár, szaga nagyon necces.Be a bőröndödbe, valahova jól simuló részre, nagyon szépen lehelyezve, hogy véletlen se lehessen látni röntgennel.
Vagy, cigisdobozba a 2-3 mat beletekered normál hüvely-be, visszacsomagolod, senki se veszi észre. -
#11021 Gombát is hozhatsz ha gondolod.
-
mac83 #11020 "illetve a füvön kívül mit lehet még kapni kint, aminek nem necces a határon való áthozása" --természetessen nem tulipánra, sajtra, fapapucsra gondolok -
mac83 #11019 sziasztok!pénteken megyek hollandiába családdal, vasárnap már jövünk is haza.természetessen hoznék haza kóstolónak haveroknak, legalább egy 2-es 3ast.Utazott már valaki repcsivel hollandiába és vissza? van valami tuti hely az ánuszrózsámon kívül ahová tehetném a szart? illetve a füvön kívül mit lehet még kapni kint, aminek nem necces a határon való áthozása? (nem büdös pl mint a fű)várom a tippeket és ötleteket, köszönöm! -
#11018 Ha azt tudod hol van Calais, onnan már nem nehéz rájönni :D:D -
#11017 Franciaország, Nagy brittannia?: D -
#11016 Mi az az Fr meg gb? -
truckshow #11015 Üdvözletem Calaisbol tudod a kikötöböl FR-GB iranyaba -
truckshow #11014 1ebkent ha nem tünt még fel a nickemböl kamionos vagyok tesom -
truckshow #11013 furcsa ha valaki önzeten??
-
truckshow #11012 tévedesbe vagy.en 1 leépitett vok -
#11011 Haver mesélte, hogy mikor elszívta semmi, majd utána kb. negyedórával olyan környezetbe/szituációba került mint akit ki akarnának fosztani(úgy érezte), meg ilyen hasonló. Közbe semmi ilyen nem történt. ??? -
#11010 Te egy beépített ember vagy szerintem xD.
Egyébként én is tudok szerezni nirvana white rhino magokat akit érdekel írjon. -
truckshow #11009 Ha erdekel vkit seed hát én aztán tudok segiteni, eredeti ,originál,a szülöhazából,csak jóban kell velem lenni./nem sexualisan/csupán emberileg én1ilyen fazon vok,ha tudok segitek ha már1szer+tehetem. -
truckshow #11008 Mondjuk nekem könnyü az életem mármint fü ügyileg,mivel az utam mindig hollandian keresztül vezet és van bejáratott helyem ahol hozzájutok a primőr áruhoz, bárcsak segithetnék minden kedves sorstársamnak h hasonlo elmenyekben lenne részük.
-
truckshow #11007 Teljesen igazad van ezek a felturbózott cuccok odabasznak nagyon, olyan thc tartalmuk van h csuda, és kb 4óráig utaztatnak ,sok idő kell mire rájuk tudsz tapadni de aztá húúúúú.de jóóóó -
#11006 fene tudja a "tömény" fajtákkal, a múltkor sikerült kifogni egy olyan jófajta cuccost, ami már szinte kellemetlenül erős volt. Csináltunk két barátommal egy olyan cigit, ami egy gyenge kétfős adag lehetett amúgy, hát seggreültünk vagy két órára... Tök jó, csak óvatosan kell adagolni :) -
truckshow #11005 2 hete még volt afgán haskám hát ne mondjam mindenki csodájára járt kisfalumban de sajna gyorsan elpárolgott még szerencse h kedden ismét NL-be érkezem és pótolom a hiányt -
truckshow #11004 Ha jot akarsz,amnesia(a legdurvabb most hollandba es legdragabb)v.silver haze v.magic cristal v.spacemaker.ezeknek parja nincsen.mondjuk otthon kizart h talalkozol velük sajnosss. -
Wright111 #11003 Sziasztok szerintetek melyiket kéne tolni itthon? :-)
White Widows Early Skunk vagy AK47? -
#11002 Az USA-ban és Magyarországon is fogyasztását tiltják ugyan, de magát a tartását nem. -
#11001 igen :) -
#11000 Legális ezeknek a tartása??? Mert írtad h kiállításon,akkor csak az lehet vagy nem? -
#10999 "Mekkora ára lehet ennek a feketepiacon?"
5-600 Ft körül a kaktusz kiállításokon. Kisebb kaktuszok, 5-6 darab kell egy triphez talán... már ha érdemes adagokról beszélni. Nem tudom, tényleg. 5-6 darab talán elég lehet az átlagnak.