13279
  • D00M
    Sarki CBA
  • SimonCar
    hwello bello itt a meló.
    Ki honnan veszi a műfüvet?
  • RaZoK
    defasz :D

szabály ide vagy oda, én csak pupu meg sör azt joccakát :D
  • Lacee
    aki ilyesmin gondolkozik, az mindenképp olvassa el a daath LSD FAQ-ját, ez minden tripre érvényes leírást tartalmaz, főleg a második részében.

az aranyszabályok:
    1. Ne trippelj egyedül.
    2. Kerüld a trippelést idegenekkel.
    3. Mindig legyen a csapatban legalább egy-két tapasztalt utazó.
    4. Hagyd, hogy vigyen a szer, hallgass a kínai mondásra: Ne nézz szembe a sárkánnyal. Ülj fel a hátára és hagyd, hogy magával vigyen.
    5. Nem tudsz repülni.
    6. Ne idegesítd, piszkáld (paráztasd) a társaidat.
    7. Ne vezess.
    8. Lehetőleg kerüld a gyors járműveken való utazást.
    9. Ne ijedj meg a látomásaidtól. A tied mind.
  • Fidolorous
    1. hogy lehet valakit egyedül hagyni amíg tart a trip ? hogy lehet ilyen intenzív hatású szereket ilyen felelőtlenséggel kezelni ?

2. ilyen társaságba hogy megy bele egy tripbe az ember ?

igaz kérdésekre már késő, de hihetetlen hog így mennek a dolgok
  • Narusco
    szóval ennyire vedd komolyan a felügyelőt.
  • Lacee
    úristen... :S
  • Narusco
    egyik ismerősöm közeli ismerőse az elmult 2-3 honapban halt meg, mert egyedül hagyták gomba hatása alatt, és kiugrott egy panelből, mert bepánikolt.
  • wordsworth
    Most, hogy már több mint 2 hete kinnt vagyok amszterdamban, asszem elmondhatom, hogy szeretem :D

Rookies rulz
  • BlackWolf
    ha nemvagy agyilag gyenge nemfogsz 1 g gombától meghalni ne aggódj:) , de 1 edül énsem ajánlanám(1alkalommal)
  • fook
    ár reális , kérdés hogy megbízható-e :) józan segítő meg nehogy már ne legyen... ott a haverod , egyik nap te , másik nap ő :)
  • ketrec
    Hát ezekből csak a nyugodt józan segítő az ami necces. Mert ugye van az akitől veszem de valszeg ő is tolná, meg van az az ismerős/haver aki meg nem tolja de legalább jól elítéli az egészet.
    Tehát ha ki is próbálom akkor itthon egyedül teszem majd azt.
    1g=2500Ft ez szerintetek reális? Ja és azt állítja az arc, hogy ennyi elég is min. 1x.
    hmm.
  • Lacee
    mint minden enteogénnél, fontos a nyugodt lelkiállapot és olyan környezet, amiben biztonságban érzed magad. És ahogy mac83 mondja, egy józan segítő, vagy legalább egy gyakorlott társ legyen veled/veletek, ha valami gáz lenne.
  • mac83
    gombától hallucinálni fogsz (attól függ mennyit veszel be, egy egész adag már veszélyes lehet :D ) egy kis lightos adagtól meg csak röhögcsélni.
    Hollandiában 3 féle volt, leggyengébb az enyhén nevetős-lazulós, középső a szénnéröhögős, leguccsó legdurvább pedig a röhögős-hallucinálós-más világba átlépős móka
    lehetőleg úgy gombázz be, hogy van mellett egy józan ember is, mert lehet elég érdekes dolgokat művelni a hatása alatt :)
  • ketrec
    tudom, hogy nem teljesen ide vágó téma de mit tudtok a mágikus gombákról?
    ha pl. szeretnék venni akkor mire figyeljek?
    kb. milyen a hatása?
  • Keroz1n
    Semmi köze a bennük lévő "fűszerkeverékhez"..többször kipróbáltam már keverni de semmi hatásuk sem volt.:)
  • Lacee
    persze, növények keveréke, mindegyikre ezt írják; de a tényleges hatóanyag (amitől beállsz) többnyire a JWH-018, ez mindegyikben van - viszont koránt sem biztos, hogy csak ez, lehet akár 4-5 fajtájú kísérleti anyag, csak nem kötik az orrodra. És mivel nincsenek bevizsgálva, nem is derül ki... A spice-ot anno pont ezek miatt tiltották be, a német állam valahol bemérette, és JWH-018 és 073-at találtak benne, de lehet más is. Ezek laboratóriumi anyagok, semmilyen hosszútávú hatásukat nem ismerjük, ellentétben a rendes fűével.
    nem kötelező nekem hinni, de a daathon is olvashatsz erről, vagy itt
  • masoma
    nekem azt mondta a fazon, hogy az a műfű különböző növények keveréke szal kétlem, hogy szintetikus lenne
  • Lacee
    szintetikust inkább ne, ha van természetes is... nem tudjuk, mi minden kísérleti (bevizsgálatlan) szart tesznek a spice, zen meg hasonló keverékekbe!
  • mac83
    chillsben pl. van műfű 2500ért, vagy salvia 3-4 ért, ezek is legálissak és beállsz tőlük mint a szél.
  • RaZoK
    régen volt a spice és most is vannak ilyen legális szerek, szintetikus anyagok...még webshopban is lehet kapni őket...
  • Fidolorous
    hát mindjárt könnybe fakadok..
  • ahti
    Hello,ugy latom el ez a topic.. mi ujsag Magyarorszagon marijuana ugyben? dekriminalizaciora gondolok stb... Nalunk Csehorszagban sztem lazabban, normalisabban allnak hozza.. Szep napot!
  • fook
    dragon ?
  • Lacee
    nem tudom pontosan, de ha megnézed nem túl erős cucc lehet, szóval mehet bele jó sok. én olyan 0,5-re tippelek.
  • yugoslave
    nem arra gondolt, ismerjük a haskát mindketten... de nem arról volt szó
  • simirizsa
    sztem a csokira(hasisra) gondol létezik ilyen hatásáról nemtudok :D
  • yugoslave
    hány g van egy cigiben??
    mennyibe kerül??
  • yugoslave
    Az komoly!

Engem egy sor fecskendőre emlékeztett inkább... :D valahogy ez a kemény átlátszó műanyag, olyan nagyon művé tette ez egészet.. kedvem se lenne elszívni
  • yugoslave
    Szevasztok
    Egy haver állítja van valami olyan por a birtokában, aminek majdnem ugyanaz a hatása mint a fűnek... csak nem alszol be tőle... ismertek ilyet?
    mi lehet a neve???
  • RaZoK
    ez nagyon fasza :D
  • solo
    Bazdmeg:| Komolyan, mint a nyalóka úgy ván már ez is csomagolva:D Mekkora királyság lenne már, bemész a boltba, és leakasztasz egy ilyet majd bevágod a kosárba? xD
  • Lacee
    hogy készül a legál spangli Kaliforniában
  • buko20
    Smoking weed
  • solo
    Suxx: D

Én most meg vagyok elégedve a szürke rizla papírral.:) Holnap szüetésnapom van, szal majd vennem kell fekete rollos smokingot, mert kicsi lesz a rizla: DDDD
  • RaZoK
    én eccer vettem egy olyan Bob Marley-s papírt ami nagyon zsír volt...tökéletes hosszúságra méretre szabva, bele volt gravírozva a név :D

valami dob cigi árán vettem, nagyon fasza volt...

csak muter szemétnek vélte és kidobta :D
  • solo
    Mivan????:D
    Te valamit nagoyn félreolvastál XD
    Mondom jöttem haza a matektanártól, és ahogy mentem a busz meg.-be találtam egy elég ritka bob marley papírt...

• ketrec
    öcsééém te a matek tanárral szívsz? az mekkora már?!
  • solo
    Hmm, multkor jövök haza matektanártól, és az út közepén találtam egy olyan Bob Marley papírt, amit Csepelen még sose láttam: OOO
  • solo
    Hmm, bazdmeg?: DDD XD