13279
-
D00M #11118 Sarki CBA -
SimonCar #11117 hwello bello itt a meló.
Ki honnan veszi a műfüvet? -
#11116 defasz :D
szabály ide vagy oda, én csak pupu meg sör azt joccakát :D -
#11115 aki ilyesmin gondolkozik, az mindenképp olvassa el a daath LSD FAQ-ját, ez minden tripre érvényes leírást tartalmaz, főleg a második részében.
az aranyszabályok:
1. Ne trippelj egyedül.
2. Kerüld a trippelést idegenekkel.
3. Mindig legyen a csapatban legalább egy-két tapasztalt utazó.
4. Hagyd, hogy vigyen a szer, hallgass a kínai mondásra: Ne nézz szembe a sárkánnyal. Ülj fel a hátára és hagyd, hogy magával vigyen.
5. Nem tudsz repülni.
6. Ne idegesítd, piszkáld (paráztasd) a társaidat.
7. Ne vezess.
8. Lehetőleg kerüld a gyors járműveken való utazást.
9. Ne ijedj meg a látomásaidtól. A tied mind. -
Fidolorous #11114 1. hogy lehet valakit egyedül hagyni amíg tart a trip ? hogy lehet ilyen intenzív hatású szereket ilyen felelőtlenséggel kezelni ?
2. ilyen társaságba hogy megy bele egy tripbe az ember ?
igaz kérdésekre már késő, de hihetetlen hog így mennek a dolgok -
Narusco #11113 szóval ennyire vedd komolyan a felügyelőt. -
#11112 úristen... :S -
Narusco #11111 egyik ismerősöm közeli ismerőse az elmult 2-3 honapban halt meg, mert egyedül hagyták gomba hatása alatt, és kiugrott egy panelből, mert bepánikolt. -
#11110 Most, hogy már több mint 2 hete kinnt vagyok amszterdamban, asszem elmondhatom, hogy szeretem :D
Rookies rulz -
BlackWolf #11109 ha nemvagy agyilag gyenge nemfogsz 1 g gombától meghalni ne aggódj:) , de 1 edül énsem ajánlanám(1alkalommal) -
#11108 ár reális , kérdés hogy megbízható-e :) józan segítő meg nehogy már ne legyen... ott a haverod , egyik nap te , másik nap ő :) -
ketrec #11107 Hát ezekből csak a nyugodt józan segítő az ami necces. Mert ugye van az akitől veszem de valszeg ő is tolná, meg van az az ismerős/haver aki meg nem tolja de legalább jól elítéli az egészet.
Tehát ha ki is próbálom akkor itthon egyedül teszem majd azt.
1g=2500Ft ez szerintetek reális? Ja és azt állítja az arc, hogy ennyi elég is min. 1x.
hmm. -
#11106 mint minden enteogénnél, fontos a nyugodt lelkiállapot és olyan környezet, amiben biztonságban érzed magad. És ahogy mac83 mondja, egy józan segítő, vagy legalább egy gyakorlott társ legyen veled/veletek, ha valami gáz lenne. -
mac83 #11105 gombától hallucinálni fogsz (attól függ mennyit veszel be, egy egész adag már veszélyes lehet :D ) egy kis lightos adagtól meg csak röhögcsélni.
Hollandiában 3 féle volt, leggyengébb az enyhén nevetős-lazulós, középső a szénnéröhögős, leguccsó legdurvább pedig a röhögős-hallucinálós-más világba átlépős móka
lehetőleg úgy gombázz be, hogy van mellett egy józan ember is, mert lehet elég érdekes dolgokat művelni a hatása alatt :) -
ketrec #11104 tudom, hogy nem teljesen ide vágó téma de mit tudtok a mágikus gombákról?
ha pl. szeretnék venni akkor mire figyeljek?
kb. milyen a hatása? -
#11103 Semmi köze a bennük lévő "fűszerkeverékhez"..többször kipróbáltam már keverni de semmi hatásuk sem volt.:) -
#11102 persze, növények keveréke, mindegyikre ezt írják; de a tényleges hatóanyag (amitől beállsz) többnyire a JWH-018, ez mindegyikben van - viszont koránt sem biztos, hogy csak ez, lehet akár 4-5 fajtájú kísérleti anyag, csak nem kötik az orrodra. És mivel nincsenek bevizsgálva, nem is derül ki... A spice-ot anno pont ezek miatt tiltották be, a német állam valahol bemérette, és JWH-018 és 073-at találtak benne, de lehet más is. Ezek laboratóriumi anyagok, semmilyen hosszútávú hatásukat nem ismerjük, ellentétben a rendes fűével.
nem kötelező nekem hinni, de a daathon is olvashatsz erről, vagy itt -
masoma #11101 nekem azt mondta a fazon, hogy az a műfű különböző növények keveréke szal kétlem, hogy szintetikus lenne -
#11100 szintetikust inkább ne, ha van természetes is... nem tudjuk, mi minden kísérleti (bevizsgálatlan) szart tesznek a spice, zen meg hasonló keverékekbe! -
mac83 #11099 chillsben pl. van műfű 2500ért, vagy salvia 3-4 ért, ezek is legálissak és beállsz tőlük mint a szél. -
#11098 régen volt a spice és most is vannak ilyen legális szerek, szintetikus anyagok...még webshopban is lehet kapni őket... -
Fidolorous #11097 hát mindjárt könnybe fakadok.. -
ahti #11096 Hello,ugy latom el ez a topic.. mi ujsag Magyarorszagon marijuana ugyben? dekriminalizaciora gondolok stb... Nalunk Csehorszagban sztem lazabban, normalisabban allnak hozza.. Szep napot! -
#11095 dragon ? -
#11094 nem tudom pontosan, de ha megnézed nem túl erős cucc lehet, szóval mehet bele jó sok. én olyan 0,5-re tippelek. -
#11093 nem arra gondolt, ismerjük a haskát mindketten... de nem arról volt szó -
simirizsa #11092 sztem a csokira(hasisra) gondol létezik ilyen hatásáról nemtudok :D -
#11091 hány g van egy cigiben??
mennyibe kerül?? -
#11090 Az komoly!
Engem egy sor fecskendőre emlékeztett inkább... :D valahogy ez a kemény átlátszó műanyag, olyan nagyon művé tette ez egészet.. kedvem se lenne elszívni -
#11089 Szevasztok
Egy haver állítja van valami olyan por a birtokában, aminek majdnem ugyanaz a hatása mint a fűnek... csak nem alszol be tőle... ismertek ilyet?
mi lehet a neve??? -
#11088 ez nagyon fasza :D -
#11087 Bazdmeg:| Komolyan, mint a nyalóka úgy ván már ez is csomagolva:D Mekkora királyság lenne már, bemész a boltba, és leakasztasz egy ilyet majd bevágod a kosárba? xD -
#11086 hogy készül a legál spangli Kaliforniában -
buko20 #11085 Smoking weed -
#11084 Suxx: D
Én most meg vagyok elégedve a szürke rizla papírral.:) Holnap szüetésnapom van, szal majd vennem kell fekete rollos smokingot, mert kicsi lesz a rizla: DDDD -
#11083 én eccer vettem egy olyan Bob Marley-s papírt ami nagyon zsír volt...tökéletes hosszúságra méretre szabva, bele volt gravírozva a név :D
valami dob cigi árán vettem, nagyon fasza volt...
csak muter szemétnek vélte és kidobta :D -
#11082 Mivan????:D
Te valamit nagoyn félreolvastál XD
Mondom jöttem haza a matektanártól, és ahogy mentem a busz meg.-be találtam egy elég ritka bob marley papírt...
-
ketrec #11081 öcsééém te a matek tanárral szívsz? az mekkora már?! -
#11080 Hmm, multkor jövök haza matektanártól, és az út közepén találtam egy olyan Bob Marley papírt, amit Csepelen még sose láttam: OOO -
#11079 Hmm, bazdmeg?: DDD XD