13279
  • RaZoK
  • SZilaJMaGGoT
    Szar.
  • koder
    Ne szívj olyat,mert szintetikus szar van benne.
  • fook
    Herbalról van valakinek valamilyen tapasztalata ?
  • D00M
    Barbárok :(
  • solo
    Aztakurvaeget, elsírtam magam XDDDDDDDDDDDDDDD
  • Daffit
    R.I.P.
  • koder
    Én se igazán tudom elképzelni hogy valaki nem tud zöldet szerezni...pont ez a tiltás lényege hogy 1 telefonba kerül csak jó drágán megvenni az utcai szart,és 2 telefonba a keményebb cuccokat.
  • RaZoK
    ez jogos, helyesbítenék inkább ismerettségi kör...abban tuti van szinte 1000%-ék
  • SZilaJMaGGoT
    Vagy olyan a srác, hogy nem szivesen vonják be ilyen dolgokba(különféle okokból).
  • SZilaJMaGGoT
    Hát jah, de elképzelhető, hogy valakinek a baráti körébe nincs olyan aki szív.
  • RaZoK
    vagy bőven elég ha már a meglévő baráti körödben nézel szét =)
  • asol
    Köszönöm a kultúrált,baráti választ!Megfogadom a tanácsod!
  • SZilaJMaGGoT
    Am meg légy jófej, barátkozz, stb... Járj szórakozóhelyekre(helyszínen nagy a rizikófaktor, hogy átkúrják a fejed), de ha összehaverkodsz egy jó arccal, lehet már helybe bekínál, később esetleg tőle is tudsz szerezni.
  • SZilaJMaGGoT
    Ostobaság lenne megbízni egy vadidegenben... Még személyes körülmények között is meggondolom kiben bízhatok, pedig nem vagyok én díler, de ha csak bármiféle szivességet is teszek.
  • asol
    Szerintem te is tudod,hogy a kapcsolatfelvételnek és a kapcsolattartásnak nagyon sok módja van!Én sem azt gondoltam,hogy nyilvános forumon beszéljük meg!A sértődés áll tőlem a legtávolabb!Igazat írtál és köszönöm,hogy vetted a fáradságot és egyáltalán válaszoltál!Ostobaságot csináltam!
  • 7th uwu
    Sértődjél meg nyugodtan, de ha nem tudnád ez a dolog illegális. És a legnagyobb ostobaság ilyesmit egy tök nyílvános helyen kérdezni. Miből gondolod, hogy aki tudna neked segíteni, majd pont itt dobja fel saját magát?
    Ha kimész a Moszkvatérre, felállsz egy kisszékre és azt kiabálod füvet szeretnél venni, az legalább ilyen okos dolog, viszont akkkor leglább meg lenne az esélye hogy kapsz is. Persze mindenki úgy kúrja el az életét ahogy neki jól esik.
    Persze a rendőrökön is múik mit lépnek. Igazából már majdnem mindenki itsztába van azzal hogy túl van lihegve a füves téma, de ha rossz kedvében van a rendőrbácsi bel tud rondítani a kis életedbe.
  • asol
    Üdvözletem!Mindig örülök ha ilyen nagy formátumú emberek adnak tanácsot de egy szimpla "nem segíthetünk" is megtette volna!Azért Köszönöm!
  • 7th uwu
    Aki ilyesmit kérdez egy fórumon, annak jobb, ha kerüli ezt a fajta mulatságot.
  • dronkZero
    Eh, azt hittem lesz benne sok újdonság. :( De csak annyi a fogorvos-specifikus információ benne, hogy elszíneződhet tőle a fog, meg hogy ha az orvos levágja az állapotot, akkor fele annyi érzéstelenítőt ad...

Mondjuk legalább tisztázódtak a "betépve nem hat az érzéstelenítő" városi legenda alapjai. Nem kiütik egymást a szerek, hanem az orvosnak feltűntek a nyuszipiros szemek, és kisebbre vette a dózist.
  • simirizsa
    Ne szopassátok már csóri gyereket :D
  • 7th uwu
    És ne feledjük azt se, hogy nekik van mindenből a legnagyobb készletük.
  • Lacee
    többnyire házhoz mennek, ha mondod mi kell :)
  • 7th uwu
    Hívd bizalommal a 06 (1) 443-5000-et.
    Éjjel nappal ügyelet van, és házhoz mennek ha kell.
  • asol
    Sziasztok!Kéne egy kis zé!Tudom,hogy ez így gyanus de nem volt jobb ötletem!Jó hir esetén ellenőrizhető vagyok!Előre is köszönöm!
  • jhetedikj
    Olvasmány:

A cannabis fogyasztásának általános és stomatológiai vonatkozásai
  • elitehun
    Hát engem fegyverrel se lehetne arra kényszeríteni hogy bármilyen szintetikus szart magamba toljak. De a fű az jöhet :P
  • SZilaJMaGGoT
    "People wanna come and they, wanna tell me smokin crack cocain better than sensi, you pumpin that shit, yo just get sick of it, tweakin every weekend and we just cant take it, oh nononononononono we dont want plastic" :) Nekem ez a véleményem, meg még tolhatnék egy rakás dalszöveg idézetet.
  • RIZLA
    a füstje...
    am wrong way
  • drevil666
    hát nemtom mi a jó a fűben. Én 2xszer éltem vele...
    részemről inkább gyorsítók: Ritalin>Crack(krek)>PCP aszmondják fűre csorgatva jó>koko.....
  • D00M
    Most se húztad sokáig:D
  • Banano007
    Tegyünk feljelentést xD
  • SimonCar
    énis kaptam 3 kapát, előtte engem is ugyanazért bannolt 4 hétre!! :S
  • Banano007
    Amit bannoltak az kivételesen 9hónapos volt ..használtam már egy jó ideje erre ma jött az üzenet h kocsisgabor=keroz1n igen..leülhet a shadoweyekockageci.
  • Lacee
    mindig meglep, hogy egy csomó embernek több regje is van, és mind régi :)
  • Banano007
    A halál faszáé bannolják az embert xDD ..belépek,jött egy üzi hogy "kocsisgábor = keroz1n" 4hét ban najólvan mondom asse tom ki a faszom az a kocsis...ezé befizettem most VIP szarra jó lesz nekik gyógyszerre ..hátha így nem bannolnak xD
  • ketrec
    földszinten lakom...
  • masoma
    nem bob volt a beceneve az illetőnek?
  • SimonCar
    nem kell vigyázni!!
  • BlackWolf
    magyarul agyilag gyenge volt... meg ismerősöm ismerősének az ismerőse.. láttam én már gomba hatása alatt pánikrohamot , de ha tényleg ezért kiugrik a panelből vagy nagyon sokat evett és nemvolt rá felkészülve vagy továbbra is áll az 1. pont.
    A lényeg , hogy vigyázzatok magatokra!