13279
  • Lacee
    akár. ettől függetlenül a technika működik mással is...
  • SZilaJMaGGoT
    Eddig ok, de nekem inkább tweakelésnek tűnik, sztem tuti valami jeget szív a képen szereplő csóka...
  • dronkZero
    DIY vaporizer...
  • SZilaJMaGGoT
    Ez valami hülye tweaker...
  • SZilaJMaGGoT
    És ez a kép, hogy jön ide? :O
  • Lacee
    jó hétvégét! :)

• SZilaJMaGGoT
    Úgy értem minden áldott nap úgy, hogy az egyéb feladatainak a rovására a megy.
  • solo
    Azon is gondolkodtam már, de az sem nagyon megvalósítható.1x próbálkozott valkai azzal, hgoy bányatavak mellett termesztett, mikor jöttek a kis gambik valaki elvitte a palánták felét xDDDD
  • koder
    Egykalapalatt-->Gerilla
  • solo
    Hát, az a baj, hogy ahol én lakok, ott ez nem így megy:S LTP ről belátnak kertbe, mutteromék vágják a témát, nagymutter 10 liter hipót öntene rá kb: D
  • koder
    1hét múlva majd meglátjátok hogy nem kell ehhez olyan "kurva sok pénz"...csak most nem szurkálhatok be képeket.:)
  • solo
    Háááát, ha leszarnám az életem, és lenne kurvasok pénzem akkor csinálnám:D

De mivel még sulibajárok, és szakmát is akarok magamnak, így megmaradnak a hétvégék, és néha néha 1-2 hétköznap: D
  • koder
    :DDD Semmi végül is.. xD
    De azért "jóreggelt cigi".."ebéd utáni cigi".."vacsora előtti cigi" ..és "esti cigi" már nem éppen a normális felfogás :D.
  • dronkZero
    Mi a baj azzal, ha valaki egész nap hulla kész? :D :P
  • SZilaJMaGGoT
    Am meg az, hogy valaki daily smoker az közel sem jelenti azt, h nem egészséges. Én pl dohányzom is, amiről tudom, h nem jó, de pl valaki minden ebédnél fogyaszt valami alkoholt és bár tudományos szemszögből alkoholistának(rendszeres alkohol fogyasztó) számít, igazából még lehet egy kultúrált ember(persze ez függ az alkohol minőségétől és mennyiségétől is amiben a tudomány nem tesz különbséget). Nah most, ha te esti lazításra, napi gőz kiengedésére elnyomsz egy jointot még nem jelenti azt, h egész nap hulla kész vagy. Ergó ezzel azt akartam mondani, hogyha legalizálnák és valaki 31 napból 30-at szívna, még nem jelentené azt, h megbízhatatlan ember vagy, hogy egészségtelenül él...
  • solo
    Hát, nemtudom, ha lenne pénzem, és olyan melót végeznék ott ami ilyen irodai vagy olyan ami közben be lehet pipázni, minden nap bepipáznék: D
  • SZilaJMaGGoT
    ott a pont.
  • koder
    Szerintem nem kapnál rá,max az első néhány hétben úgy mint minden ember az "újdonság varázsa" miatt.:)
    Kb olyan mintha kimennél Olaszországban és 1héten keresztül csak pizzát zabálnál,miközben otthon 1év alatt eszel meg ugyanannyit.
  • RaZoK
  • RaZoK
    oh-la-la....amugy ezt mifelénk úgyhíjják "kákics papi"
  • RaZoK
    jointot csak úgy szabad venni ha megbízható ismerőstől (aki nem rühell téged) szerzed vagy egy megbízható ismerős (aki nem rühell téged) ismerősétől. =)
  • wordsworth
    Szívfájdító ami itthon megy :/
    2 napja vettem finomságot, magyar viszonylatban tényleg a toppon volt, viszont 1 hónapos amszterdamban tartózkodásom után.. hát majdnem elsírtam magam :D

Banan amit irtal northern light. Nem csodalom, hgy folyt a nyálad :D
    Kinnt az volt az első fajta amit vettem ha jól emlékszem valami ilyesmi volt odaíra (strong stoooned feeling and relaxed, ideal for walk :D)

Na hát a walkot szüneteltettem 1-2 órát viszont a nyálam is folyt tőle rendesen :D valszeg azért mert sikerült betalálnom 2 kis helyes csajt :P na de mindegy,,,

Amit viszont tudok, ha itthon legalizálnák nagyon könnyen rákapnék. Míg kinnt voltam 31 napbol 30-at ÚGY töltöttem. Erősebb a késztetés, ha tudod, hogy elég bemenned egy fasza kis kávézóbal, ahol általában jók a csajok is ÉS még be is téphetsz a legjobb cuccból mint a szar? :D

Szóval a legalizálással kapcsolatban egyik szemem nevet másik sír :D

Egyebkent megint megyek ki :P
  • jhetedikj
    Amúgy a kis leveleket az enyémen én is rajta hagytam, mert azt olvastam abban is elég magas a THC, de ez azért tényleg igen kevés :/
  • MyNameIsTyler
    Sajnos nem tudom rajta behajtani, azt hiszem, többet nem fogunk találkozni :) De ez hosszú történet.
    Azért írtam, h jel, mert nehezen jött össze ez a találka is, valahogy semmi sem klappolt, és még a végeredmény is csalódás.

Meg várom, hogy egy olyan társaságban szívhassam el az első cigimet, ahol nem májerbajnokok vannak. A jelenlegi ismerőseim, akik segíthetnének ez ügyben, ilyenek. Velük nem, tőlük sem. Ez elv.

Nem fordultam ellene a dolognak, de egyenlőre pihentetem a témát :)
  • solo
    Mi az, hogy gyorsan távozott?
    Mikor megveszed mindig csekkold le mit kapsz.ha ismered az embert, és csicska akkor állba baszod, ha nem ismered, akkor csak simán rákérdezel, hogy te mi az anyádat akarsz ezzel?...

Nekem is volt már sajnos, hogy bebuktam.De nem ment el tőle a kedvem.
    Fűnél nincs jobb. Vagyis nekem.Ennél se kevesebb, se több nem kell.:]
    1x szerezzél igazi fasza gempát, és akkor az télleg jel lesz, ahogy banán is mondja: D
  • solo
    Azt nem vállalom.Vagy csak bepipázva:D
  • koder
    Szerezzél normális füvet,az jel lesz xD
  • MyNameIsTyler
    Mellesleg alufóliába volt, és gyorsan távozott az illető :-D
  • MyNameIsTyler
    Én voltam a szenvedő alany, ráfáztam arra, hogy nem voltam elég körültekintő. Úgy értem, jobban is utána nézhettem volna annak, hogy is néz ki mondjuk 1 g fű. Egyébként az a fajta volt, aki előbb kérte a pénzt, majd délután küldte a cuccost...hát, rábasztam.
    Muszáj volt ismeretlentől beszereznem, mert az az ismerősöm, aki tudott volna szerezni nekem, nos tőle nem szívesen kérnék.

Na meg a pénzem is elment, amit rááldozhatnék. Mondjuk most elment a kedvem is tőle...végül is csak kiakartam próbálni, mert ugyebár mint írtam érdeklődök a téma iránt, és úgy gondoltam, hogy tapasztalatot kell szereznem ahhoz, hogy helytálló véleményt alkothassak a fűfogyasztással kapcsolatban. Talán "jel" volt :D

simirizsának köszönöm az infókat, és a segítőkészséget!
  • simirizsa
    Jó akkor csocoszunk és lehetek 2en én meg leszek egyedül :D
  • solo
    Lássuk bazdmeg: DDDD
    Hozzál párt, gelly el elpicsázunk téged: D
  • simirizsa
    Ez ilyen mindenkinek válasz volt azért nem használtam és ne magyaráz mert leugrok majd toronyba és elverlek billiárdba :D

• solo
    Válaszgombot légyszí@es használd:]

Én egy 0,6 ra tippelem maximum.Kinézetre nagyon száraz, nagyon "szellős" mintha gőzzel fel lenne ütve..nemmellesleg ugye kurvakevés: D
  • simirizsa
    Nem én vettem én levelet nem veszek tőlem csak tanácsot kértek ,aztán megint hogy miért nem hat
  • solo
    Az a baj, hogy van 1-2 ember aki előre kéri a pénzt..Bár, azokat elhajtom a faszba: DDDDD XD Én most nagyon jót tudok:P
  • solo
    Ez mi??? Ilyet sikerült venned?: D Sajnállak:\
  • koder
    Nem kell átvenni,ennyi.:)
  • simirizsa
    De hát ez levél baszus és felkúr hogy ilyennel baszák át az embert
  • koder
    0.7 körül lehet szerintem,trimmelés nélkül xD
  • Daffit
    Ilyet és ennyit nem is szabad megvenni.