13279
  • Lacee
    még pár éve, mikor a Favágók nevű "zene"karával fellépett, akkor ilyen tizen-huszonéves csajoknak menőzött azzal, hogy néha szokott szívni... :)
  • Banano007
    HOOppppááácskaaaaaaaa.a.a.a.a...:O
  • simirizsa
    Kawumról ki mit tudd ?:D
  • jooy
    Banano? Merre talállak????
  • simirizsa
    "Tűnés aludni"
  • Banano007
    Betéppptem:S XDDD White rhino a tettes.
  • SZilaJMaGGoT
    XD
  • Banano007
    Tűnés aludni
  • jooy
    Beeeeheee, leszállás-de-felszállás!

Húhh, zongoráznak a fejemen. Ez olyan gondolkodás gondolati hurok számnak tűnik nékem. Hiába, 3x-4x alkalmi vaporizer már inkább body-high-t okoz... Bizonyított tény kéremszépen!
  • Lacee
    huh, ez jóóóó :)
  • SZilaJMaGGoT
    http://www.youtube.com/user/Creshness

Ezekbe hallgass bele bástya! Ez a forma kegyetlen jó chill beateket csinál!!! :)
  • jooy
    Felszállás!

Hogy valami érdemlegeset hozzátegyek a témához mostan: ÁllaPOThoz aktuális zene: "take off" cím adott. :)

Egyébként aprajafalván ritmusra lépkedő színes lények kavarogtak bent, amikor a törpök elkezdték ezt játszani.
  • dronkZero
    Ha visszaolvasol, akkor *láthatod, hogy* egyáltalán (blabla)...

Asszem aludni kéne... :P
  • dronkZero
    Vészhelyzet esetére van, nyilván. Nem árt, ha eszébe jut az embernek ilyesmi, ha elfogy a papír, a bolt meg ooooolyan messssssze van... :P

Ha visszaolvasol, akkor egyáltalán azért említettem meg, mert valamelyik kollega itt előadta, hogy a haverja hőpapírból tekert cigit, arra mondtam, hogy akkor inkább már ez.
  • Banano007
    Ez már nagyon a "legalja" XDD...inkább veszek egy vaporizert vagy mit,aztán kulturáltan lehet tépni:D
  • dronkZero
    Na volt ez a kérdés, hogy milyen az "instant pipa". Ígértem, hogy csinálok egyet, és küldök képet, de aztán persze basztam bele.
    Na de szerencsére valaki más megtette ezt helyettem, úgyhogy nekem elég linkelni:

Ilyen.
    Ez egy kicsit béna szvsz, de valószínűleg az alkotója nem használt hozzá tollat, úgy sokkal pipább alakút lehet belőle csinálni. Ez csak szimplán egy tölcsér, aminek a legszélesebb része fel van hajtva. A tollal készítettnek a szára sokkal vékonyabb, meg az egész kevésbé kókányolt hatású.
  • southboy92
    helo.
    lenne egy kérdésem, elsősorban azokhoz címezve akik már jártak kint Hollandiában, hogy mit érdemes a gombán, a csáron, a haskán kívül még hozni, és ha tudtok mondani egy viszonylag pontos árat hogy körülbelül mennyibe van ezeknek csomagja, vagy grammja?
    a válaszokat előre is köszönöm.
  • RIZLA
    :) ez is hasonló

• SZilaJMaGGoT
    Ez is penge! :)
  • jooy
    Ez jó! :)

Na, itt egy más jellegű videó. 1:20 haha - http://www.youtube.com/watch?v=VwBUIDt2BkM
  • SZilaJMaGGoT
    Na ez már bizah' zene! :)
  • Lacee
    akkor már egy kis wax tailor :)
  • RaZoK
    azér varrnátok XD
  • SZilaJMaGGoT
    Ez szörnyű!
  • Banano007
    Bocsika,mi ez a szar? XD Rossz a link esetleg? Ehhez nem hogy mélynyomó nem kell,hanem egyáltalán hangfal sem.
  • jooy
    http://www.youtube.com/watch?v=N8SMl0n5AHY&feature=related

Akinél nincsen mélynyomó, az el se kezdje.
  • koder
    Úgy-úgy..:)
  • simirizsa
    A csoki :D
  • Lacee
    de ezt mi tartja össze? :O
  • koder
    xDD Én is csinálhatnék egy ilyet...vagyis pontosabban haverom.haha
  • solo
    Nem te vagy a képen, minek húzod a szád?: DDDD
  • koder
  • solo
  • koder
    Buzis keze van a csávónak?:O
  • solo
    Ha nem ficcenne a 110v-s konnektor, és a csávónak nem ilyen buzis keze lenne simán rámondhatnám, hogy én vagyok XD
  • jooy
    WÁHHH, állat ez a kép!! :-D
  • koder
    :OOO
  • koder
    Márpedig az működik..csak szét kell nézni a természetben:)
    Egyébként legrosszabb esetben buksz 10ezret...de akár 1évi füvedet is tudod fedezni.
  • jooy
    Én is villanykörtéből tolom, vaporájzolom. 3x tépek be keményen. Olcsóbb, hatékonyabb, jobb. :)
  • SZilaJMaGGoT
    Nem is állítottam az ellenkezőjét, am no offense, ha támadó jellegűnek érezted a kommentem, akkor bocs, nem annak szántam! :D