Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
XDDDDDDDDDDDDDDDD NEEEEEEEEEEeeeeeEEEeee Nagyon megcsináltak most ezek a történetek!!! XD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

jhetedikj
Nekem részegen volt ilyen, hirtelen ötlettõl vezérve meg akartam próbálni, hogy hirtelen befékezem az elsõ kereket és átugrok a kormány fölött, az milyen jól nézne ki... hát nem úgy jött ki ahogy én azt elterveztem, csak egy hatalmasat estem a nyílt út közepén 😄D

anno 1987

😄 ennyire azért nem volt vészes. KOnkrétan nem vettem észre egy 15 centi magas padkát <#idiota>, és nem volt elsõ teló a bringámon, nekimentem, én szépen elõre a fûbe hasra, a lábammal meg magamra rántottam a biciklit😊 15 percnyi röhögés után, fájdalomtól remegõ testemmel visszakepesztettem a kétkerekûre, és nagyon óvatosan hazatekertem😄

SZilaJMaGGoT
Újra kellett tanulnod járni meg ilyenek? 😄

Nekem megvolt. Életemben nem estem akkorát még bringával.

jooy
Bicikliztetek már zenét hallgatva, amikor be voltatok tépve, éjjel? Jó szórakozást... 😊)

solo
Ez mi a picsa?:C Ezek se voltak józanok XD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Daffit
Hát ez nagyon gáz. Ezért nincs tévém...

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

SZilaJMaGGoT
Ez kell a népnek... 😊 "kenyér meg cirkusz"

Banano007
VV
Nem reklámnak szánom,nem is igazán lehet az,csak gondoltam érdemes megnézni hogy mit adnak le a drága Retek Klubnál.Fõmûsoridõben ráadásul.
Ez természetesen minden magyar ember számára elfogadott,meg azzal sincs semmi probléma hogy a kedves villalakók 99%-a bagózik.😊

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

RIZLA
😄 jaja....hogy a pipa se essen ki a szájból, jól is szóljon, és közbe ugye ne köpje tele az ember a pofagyalut....

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Lacee
nagyon óvatosan 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

dronkZero
Hogy a faszba lehet pipázás közben szájharmonikázni? 😄

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

RaZoK

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Lacee
"a történelem szimpatikus alakjai" rovat 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
így van 😊

RaZoK
én továbbra is azt mondom legyen a kulcsszó a "mértékletesség" ergo ha valaki szeret valamit csinálni mindegy, hogy "jó" vagy "rossz" dolg, hogy büntizi e a törvény, ha spullba hébe-hóba nyomatod azzal nem ártasz magadnak, sem a közegnek.

Ha vegyük példának a marihuánát ha tegyük fel hetente lõsz egy spanglit akkor a büdös életbe nem fogsz rászokni.

Akinek nincs egy macskafasznyi akaratereje az szokott bûnbe esni, és függõvé válni.

Sokan ezt nem nézik mikor kinyitják a pofájukat.

SZilaJMaGGoT
Sajnos az a baj, hogy az õ "objektív" véleményére inkább adnak az emberek mint a mi("kábítószer függõk") véleményére.

solo
Hát, én már a kender blog on leoltottam a büdös kurvát, hogy miket beszél...Szánalom, hogy ennyire félre akarják-teszik és tudják vezetni a társadalmat.Rosszéletû ribanc...

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

SZilaJMaGGoT
Braun Mónika EGY FASZ! Az ilyen emberek miatt olyan a közhiedelem amilyen. Én az kérdezném tõle, hogy: Ön tanácsolná az unokájának, hogy egy tanulatlan buta paraszt legyen?

Lacee
még pár éve, mikor a Favágók nevû "zene"karával fellépett, akkor ilyen tizen-huszonéves csajoknak menõzött azzal, hogy néha szokott szívni... 😊

Banano007

Kawumról ki mit tudd ?😄

PS3 ID: kolb@szman

jooy
Banano? Merre talállak????

"Tûnés aludni"<#idiota>

Banano007
Betéppptem:S XDDD White rhino a tettes.

SZilaJMaGGoT
XD

Banano007
Tûnés aludni<#idiota>

jooy
Beeeeheee, leszállás-de-felszállás!

Húhh, zongoráznak a fejemen. Ez olyan gondolkodás gondolati hurok számnak tûnik nékem. Hiába, 3x-4x alkalmi vaporizer már inkább body-high-t okoz... Bizonyított tény kéremszépen!

Lacee
huh, ez jóóóó 😊

SZilaJMaGGoT
http://www.youtube.com/user/Creshness

Ezekbe hallgass bele bástya! Ez a forma kegyetlen jó chill beateket csinál!!! 😊

jooy
Felszállás!

Hogy valami érdemlegeset hozzátegyek a témához mostan: ÁllaPOThoz aktuális zene: "take off" cím adott. 😊

Egyébként aprajafalván ritmusra lépkedõ színes lények kavarogtak bent, amikor a törpök elkezdték ezt játszani.

dronkZero
Ha visszaolvasol, akkor *láthatod, hogy* egyáltalán (blabla)...

Asszem aludni kéne... 😛

dronkZero
Vészhelyzet esetére van, nyilván. Nem árt, ha eszébe jut az embernek ilyesmi, ha elfogy a papír, a bolt meg ooooolyan messssssze van... 😛

Ha visszaolvasol, akkor egyáltalán azért említettem meg, mert valamelyik kollega itt elõadta, hogy a haverja hõpapírból tekert cigit, arra mondtam, hogy akkor inkább már ez.

Banano007
Ez már nagyon a "legalja" XDD...inkább veszek egy vaporizert vagy mit,aztán kulturáltan lehet tépni😄

dronkZero
Na volt ez a kérdés, hogy milyen az "instant pipa". Ígértem, hogy csinálok egyet, és küldök képet, de aztán persze basztam bele.
Na de szerencsére valaki más megtette ezt helyettem, úgyhogy nekem elég linkelni:

Ilyen.
Ez egy kicsit béna szvsz, de valószínûleg az alkotója nem használt hozzá tollat, úgy sokkal pipább alakút lehet belõle csinálni. Ez csak szimplán egy tölcsér, aminek a legszélesebb része fel van hajtva. A tollal készítettnek a szára sokkal vékonyabb, meg az egész kevésbé kókányolt hatású.

helo.
lenne egy kérdésem, elsõsorban azokhoz címezve akik már jártak kint Hollandiában, hogy mit érdemes a gombán, a csáron, a haskán kívül még hozni, és ha tudtok mondani egy viszonylag pontos árat hogy körülbelül mennyibe van ezeknek csomagja, vagy grammja?
a válaszokat elõre is köszönöm.

\"Don\'t drink and drive just smoke and fly\"

RIZLA
😊 ez is hasonló

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

SZilaJMaGGoT
Ez is penge! 😊

jooy
Ez jó! 😊

Na, itt egy más jellegû videó. 1:20 haha - http://www.youtube.com/watch?v=VwBUIDt2BkM

SZilaJMaGGoT
Na ez már bizah' zene! 😊

Lacee
akkor már egy kis wax tailor 😊

RaZoK
azér varrnátok XD

SZilaJMaGGoT
Ez szörnyû!

Banano007
Bocsika,mi ez a szar? XD Rossz a link esetleg? Ehhez nem hogy mélynyomó nem kell,hanem egyáltalán hangfal sem.

jooy
http://www.youtube.com/watch?v=N8SMl0n5AHY&feature=related

Akinél nincsen mélynyomó, az el se kezdje.

koder
Úgy-úgy..😊

A csoki 😄

Lacee
de ezt mi tartja össze? 😮

koder
xDD Én is csinálhatnék egy ilyet...vagyis pontosabban haverom.haha