13279
  • Police88
    Egy spangli után haverjaimmal annyira kivoltunk, hogy youtubeon rákerestünk, hogy hogyan kommunikálnak a bálnák, az 5.1es hangfalszett driverében beállítottuk a hangkörnyezetet víz alattira és arra flasheltünk, hogy vmi tengeralattjáróban vagyunk xD aztán átcsapott röhögőgörcsbe az egész mert olyan a bálnák nyelve mintha kibaszottnagyokat ásítanának nagyon lassan :D

• G man
    Ki fog segiteni egy ismeretlennek bocsika?..baratkozz öregem-.-
  • funface
    Sziasztok!

Aki tudna segíteni a témában írjon!
  • G man
    Na! Uj fejlemenyek.:
    [URL=http://hetivalasz.hu/itthon/a-drogot-mar-a-postas-hozza-35176]"ha valakit másodszor drogozáson kapnak, a kezelés vállalásával sem úszhatja meg a felelősségre vonást"[/URL]
  • RaZoK
  • jooy
    Aztakurva kiröhögöm a belemet itt szakadok :D:D:D szédülök :D:D

Hát nem igaz tényleg azt gondoltam, hogy a zene alatta eredeti :D mondom mi ez marha jó. aztán leeesett :D
  • jooy
  • jooy
    na hát adja már ki:

• jooy
    mármint beírtam :D:D
  • jooy
    bazz pont most kezdtem el lapozgatni a szám alatt, hogy kellene pár stoner pikcsöre, aztán alig találtam.

szerintem kellene pár, mer most nekem is lenne kedvem itt nézelődni. beültem Stoner picture aztán ezt adta ki :D

• jooy

:)
  • G man
    :DDD
  • Lacee
    hát még ha tudnátok, hogy mit hagy a tüdőben :)

• jhetedikj
    én meg azt hittem a vérből jobban kimutatható
  • fook
    dedede :) amúgy meg a pisitesztük elég szar szerintem :)
  • Lacee
    tán nem ezt írtam? :)
  • fook
    nem kell semmit mondani , kell kamuzni valami fos sztorit azt kész :)
  • ketrec
    itt lehet tájékozódni
  • Lacee
    hivatalosan nem tehetnek mást, de gyakorlatilag a rendőrségen azt csinálnak veled amit akarnak. Aztán utólag tegyél panaszt/feljelentést, a bíróságon meg 2-3-akárhány rendőr szava lesz a tied ellen, az eredmény borítékolható...

ügyvéd ismerőstől hallott sztorik alapján az sima ügymenet, hogy megpofoznak, esetleg nem hagynak vécére menni, stb.
    ha esetleg fű miatt lekapcsolnának, akkor egyfelől mindent tagadni kell (mert ha bevallod jóhiszeműen, hogy két éve szívogatsz, akkor rögtön nem a nálad levő 0,5-ért indul az eljárás, hanem kiszámolják, hogy két év alatt ÖSSZESEN mennyi cuccod lehetett. nem vicc, tényleg ez megy), másfelől az őrsön minél hamarabb ügyvédet kell kérni, hogy minél kevesebb ideig legyél egyedül, akármit ne tehessenek meg.
  • dronkZero
    "a politikának pedig nem tetszik, hogy te egy olyan üzletben veszel rész amiből ők nem profitálnak ezért olyan törvényeket hoznak, hogy a füveseket szivatni lehessen"

Jaj, ne legyünk már ennyire naívkák... Pont fordítva. Mivel illegális, így fel lehet verni az árát az égbe "kockázat" címszóval, és így hozza a legtöbb profitot. Aki meg dönthetne arról, hogy legális legyen, annak meg pont nem érdeke, mert csökkenne a bevétele.
    Közben meg a faszt kockázatos ez, csak azt kapják el, aki nem jó helyre tejel. A mostani hírek az ilyen-olyan lekapcsolt kertekről is csak arról szólnak, hogy a piac újrafelosztása megy. A vietnámiakat is picsán rugdosta a helyi maffia a rendőrség hathatós segítségével...
  • koder
    Elhiszem,attol meg elvarhatnank valami normalis banasmodot szerintem.
  • jhetedikj
    Nem erről beszélek, csak ha engem így bevinnének, lökdösnének sztem leszarnám.
    Itt nem azzal van baja akárkinek, hogy te most ezt vagy azt a cuccot tolod és ártasz vagy nem magadnak. A rendőrök a végrehajtó hatalom, ők csak parancsokat követnek a politikának pedig nem tetszik, hogy te egy olyan üzletben veszel rész amiből ők nem profitálnak ezért olyan törvényeket hoznak, hogy a füveseket szivatni lehessen. Ezért ameddig az illegális kereskedelem megy téged szívatni fognak, ha tetszik ha nem.
  • koder
    Szerintem mindenkinek az.Nem tudom te hogy vagy vele,de ha elszívok egy vicces cigit az az en sajat döntesem,es aze nem kell lökdösni meg ujjlenyomatot venni..ugyan ez a helyzet a sósavval is..ha azt szeretnek inni akkor senki nem fog beleszolni mert nem az ő testéről van szó.
    HA viszont MÁSNAK is ártok ezzel,akkor igen..lehet pofázni..de azelőtt nem.
  • jhetedikj
    ja hát sok embernek már ez is megalázás lenne
  • koder
    Hát akár bilincsben is elvihetnek mindenki előtt..ujjlenyomat is van tudtommal..egy kis lökdösés,ütés és egyéb nyalánkságok.:)
  • jhetedikj
    Szerencse, hogy ilyenben még nem volt részem. :)

Ez alatt a megalázás alatt mit értesz? Sok mindent hivatalosan nem tehetnek csak kihallgathatnak meg esetleg megvárakoztathatnak ott bent jó ideig.
  • koder
    Hat azert ha 1g zölddel elkapnak akkor szepen bevisznek,megalaznak,aztan esetleg kocsi atkutatasa,hazkutas es aztan valaszthatod az elterelest.
  • jhetedikj
    van egy jogász ismerősöm, majd megkérdezem pontosan mi is vonatkozik erre és az ilyen ügyekben hogyan szoktak eljárni
  • jhetedikj
    szóval csekély mennyiségért ha nyersen fogyasztom az még nem bűncselekmény, itt is leírják és max. pszihomókushoz küldenek, ez van akkor is ha 1g zölddel a zsebedben elkapnak

• koder
    Törvény ismertető
    Talán a pszichotróp növényeknek a legellentmondásabb a törvényes szabályozása. Több országban (Hollandia, Kanada) legális a gomba nyers állapotban való fogyasztása, de általában mindenhol Schedule I drognak minõsül a porított változat. Legtöbb helyen a gombaspórák birtoklása sem jelent törvényszegést. Nagyobb mennyiségû gomba termesztése is bûncselekménynek számít a legtöbb helyen. Hazánk is átvette Nyugatról az idevonatkozó jogszabályokat, tehát nálunk is szigorúan büntetik a gomba porított változatának tartását, fogyasztását, kereskedelmét, más kérdés, hogy a gomba még elég kevéssé elterjedt. A nyers gomba csekény mennyiségben való fogyasztása nem bûncselekmény. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az illetõ szárazon megússza, általában gyógykezelést (pszichológus) ajánlanak fel a vád ejtéséért cserébe. És persze itt van a csekély és a halálos mennyiség problémája, mert míg ez keményebb drogoknál egyértelmûbb (de nem egyértelmû), addig a gombánál ez bizonytalan, mivel halálos adagja jóval a fizikailag elfogyasztható mennyiség felett van. (Egy-két pszilocibinfaj tartalmaz csak toxikus vegyületeket kis mennyiségben - ezek túladagolása vezethet halálhoz.) Az entheogén növényekkel foglalkozók és a törvény egyetért abban, hogy a gomba kereskedelme elítélendõ, mivel az elõbbi társadalom a gomba szellemiségével ellentétesnek tartja, hogy a gombanövénybõl valaki hasznot húzzon, mivel a gomba haszna egészen másban van. . . .
  • koder
    Mar hogyne büntetnenek..ugyan ugy megcsesznek erte mint a füert.Vagyis hat nem teljesen ugyanugy,mivel abban igazad van hogy eleg "ketes" a megitelese,es azt sem tudom hogy van e egyaltalan "csekely mennyiseg" gombabol.
  • jhetedikj
    akkor lehet valaki rosszul írta fel wikire passz, pedig általában helyesen vannak leírva a dolgok

most találtam egy másik érdekességet, akinek van kedve olvassa végig, itt leírják hogyan hat az agyra a marihuána:

http://index.hu/tudomany/endo1126/
  • jooy
    Nem tudok forrást adni most, de biztos vagyok benne, hogy a pszilocibin/pszilocin (a psy. cubensisek főbb hatóanyagai) Magyarországon kábítószernek minősülnek, ezért használatuk törvényi szabályozás alá esik.
  • jhetedikj
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Hallucinogén_gombák

A gombák nyersen való fogyasztása nem számít bűncselekménynek, de ha szárítva, főzve vagy teának elkészítve használjuk az már illegális cselekedetnek számít. Ilyen módon való fogyasztása pénzbírsággal és/vagy börtönbüntetéssel sújtható. Hollandiában néhány éve még szakboltokban is kaphatóak voltak.

Ameddig a hűtőben pihen, addig nem büntethetnek érte.
  • jooy
  • koder
    Ezen en is gondolkoztam mar,de talan azert mert a többire nincs olyan nagy igeny.Pl a "füvesek" többsege nem hasznalna soha kokaint se heroint vagy barmi mast...
    Viszont most így jobban belegondolva nem kicsit furcsa hogy pl sosem hallottam meg olyat h "1kg gombát" foglaltak le:D ,mar pedig azt is szeretik az emberek használni...vagy lehet h ott van a dílernel a gomba a hűtőben csak a rendőrök azt hiszik h champion:DDD
  • Daffit
    Miért nincs a magyar médiában, hogy kokain, heroin és hasonló anyagokat foglaltak le, vagy az elosztót kapcsolták le? Talán ezt szívja a Fidesz és azt meg szabad?
  • Police88
    "Gyűjthető ajándéktárgy" ezen szakadtam xD
  • Lacee
    épp arról beszélek, hogy kb április-május óta lehet a korábbiaknál rendszeresebben lefoglalásokról/razziákról hallani, ami nem valószínű, hogy a fidesz, még kevésbé hogy az idén januári WB-s incidens miatt van így. bár az igaz, hogy a kormányváltás akörül volt, de egyik pillanatról a másikra ilyen változás szerintem nem életszerű a magyar körülmények között,

azért jutott eszembe, mert ugye régebben jöttek a vietnámiak, azokat zsinórban felnyomták a rendőrségnél ("gyanús körülmények", persze), most is valami ilyesmi lehet, valakik védik a piacot. na mindegy, megtudni úgysem fogunk semmit (pláne nem itt az sg-n), csak gondolatébresztőnek szántam :)
  • tviktor91
    Arrol nem is beszelve hogy.:

"Drogriporter ‎"az iratokból az is kiderült, hogy egyik áldozat szervezetében sem volt amfetaminszármazék, sem más kábító hatású anyag" - ezek szerint a belügyminiszter nem mondott igazat."

:DDD Ennyi..de valahogy ez meg sem jarta a körbe a mediat.