Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
anno 1987
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Nem reklámnak szánom,nem is igazán lehet az,csak gondoltam érdemes megnézni hogy mit adnak le a drága Retek Klubnál.Fõmûsoridõben ráadásul.
Ez természetesen minden magyar ember számára elfogadott,meg azzal sincs semmi probléma hogy a kedves villalakók 99%-a bagózik.😊
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Ha vegyük példának a marihuánát ha tegyük fel hetente lõsz egy spanglit akkor a büdös életbe nem fogsz rászokni.
Akinek nincs egy macskafasznyi akaratereje az szokott bûnbe esni, és függõvé válni.
Sokan ezt nem nézik mikor kinyitják a pofájukat.
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
PS3 ID: kolb@szman
Húhh, zongoráznak a fejemen. Ez olyan gondolkodás gondolati hurok számnak tûnik nékem. Hiába, 3x-4x alkalmi vaporizer már inkább body-high-t okoz... Bizonyított tény kéremszépen!
Ezekbe hallgass bele bástya! Ez a forma kegyetlen jó chill beateket csinál!!! 😊
Hogy valami érdemlegeset hozzátegyek a témához mostan: ÁllaPOThoz aktuális zene: "take off" cím adott. 😊
Egyébként aprajafalván ritmusra lépkedõ színes lények kavarogtak bent, amikor a törpök elkezdték ezt játszani.
Asszem aludni kéne... 😛
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ha visszaolvasol, akkor egyáltalán azért említettem meg, mert valamelyik kollega itt elõadta, hogy a haverja hõpapírból tekert cigit, arra mondtam, hogy akkor inkább már ez.
Na de szerencsére valaki más megtette ezt helyettem, úgyhogy nekem elég linkelni:
Ilyen.
Ez egy kicsit béna szvsz, de valószínûleg az alkotója nem használt hozzá tollat, úgy sokkal pipább alakút lehet belõle csinálni. Ez csak szimplán egy tölcsér, aminek a legszélesebb része fel van hajtva. A tollal készítettnek a szára sokkal vékonyabb, meg az egész kevésbé kókányolt hatású.
lenne egy kérdésem, elsõsorban azokhoz címezve akik már jártak kint Hollandiában, hogy mit érdemes a gombán, a csáron, a haskán kívül még hozni, és ha tudtok mondani egy viszonylag pontos árat hogy körülbelül mennyibe van ezeknek csomagja, vagy grammja?
a válaszokat elõre is köszönöm.
\"Don\'t drink and drive just smoke and fly\"
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Akinél nincsen mélynyomó, az el se kezdje.