13279
  • MR ME
    jaja
  • SZilaJMaGGoT
    Jah, meg inkább a gomba megy.
  • MR ME
    azért goán sincs mindenki szét6papírozva, többen szintiznek ott mint gondolnád :)
  • RIZLA
    ;)
  • aDoctor
    köszi a válaszokat! :)
    azért azt elmondanám hogy egy ideig kicsit vonzott az állando pörgés buli meg az ezzel járó feeling.. aztán megéreztem a hátulütőit és abbahagytam a mértéktelen használatot.
    csak 3-4 hetente szintizek, akkor se mindig minden buliba, társaság és hangulatfüggő a dolog. teljes kontroll felett van ez a dolog már egy ideje. :) suli is tök jol megy diploma felé haladok az életem rendben van minden téren egyszerüen csak élvezem:)
    a szerekről meg annyit hogy azt is felelősen próbálom csinálni amennyire lehet. nem veszek ismeretlentől ismeretlen bogyókat.. barátaim megjárták már egy párszor:S:S csak tiszta megbízható forrásból érdemes..:)
    amúgy meg az igazi MDMA-nál nincs jobb.. csak itthon szinte lehetetlen beszerezni... :)) de azért..;)
    a papír meg nem bulizásra való.. may goapartiba:DDD azok mekkorák..nyáron voltam ozora szerü fesztiválon és kijöttek a hekák..szerintetek mit láthattak 500 szanaszét papirozott emberen? kb körbenéztek és elmentek..:)
    mindent lehet csak okosan.. amugy jo a fórum teccik!

joéjt.
  • MR ME
    basszál be másnap, lőjj el egy cigit és feküdj le aludni
    am meg ne szintizz annyit, árt a babának...
  • tviktor91
  • tviktor91
    Jo es az lsd-t megis hogy hasznalna bulizas közben? ..Nem arra valo,bar teny h az egyik legartalmatlanabb anyag.
  • RIZLA
    Osztom az előttem szólók érveit. Nem akarlak én sem lebeszélni semmiről, DE...marék számra kajálni manapság ilyeneket nagy felelőtlenségre vall. Már nem a '90 éveket írjuk, nem az van, hogy ha 3 hónap különbséggel, tök más arctól szereztél egy superman-es lasztit, akkor mindkét alkalommal ugyan az volt a végeredmény. Annyi szemetet megkajálnak mostanában az emberek, hogy az félelmetes. Ha meg minden áron az a cél, hogy készlegyél, mint a picsa, akkor inkább parirozzál :D az lsd a mostani szutykokhoz képest egészséges. Csak az tudja mi van ezekben, aki kotyvasztotta, az viszont pont leszarja kinek mi baja lehet. Tehát ezen kínok enyhítésére, terápiás céllal szívni szerintem.....kár a fűért.
  • D00M
    Teljes mértékben.
  • dronkZero
    Nem, te nem érted.
    Én egy szóval nem állítottam, hogy másnál nincsenek ilyen tünetek, sőt. Épp ellenkezőleg. Én pont azt mondom, hogy van egy adott szer, aminek ismerjük a hatásait, pozitívat és negatívat egyaránt.
    Innentől te eldöntheted, hogy a pozitív hatások ellensúlyozzák-e a negatívakat. A jelek szerint nem nagyon. Akkor? Tényleg ez kell neked? Mert ezzel jár a dolog.

Az meg, hogy ezt még egy másik szerrel akarod ellensúlyozni, szintén érdekes. Ugyanis annak is lesznek negatív hatásai. Arra majd keresel egy harmadik szert?

Na mindegy, nem akarok prédikálni, azzal baszod magad tönkre, amivel akarod, de azért gondolkozz el egy kicsit szerintem ezeken a dolgokon, főleg a mit, miért, milyen áron kérdéseken...
  • aDoctor
    hát figyelj.. ha azt mondod h másoknak a szintik semmiféle tünetet nem okoznak másnap akkor hazudsz.. nem eröltetem és különsebb bajom nincs..a legföképp bánto dolog az üresség és a kattog az agyam valamin érzés..
    a szinti csak rátesz még egy lapáttal.. alapbol ha mondjuk 16orát bulizol ugy h kb lesem állsz csak inni meg rántani ezt azt:D akkor nagyon durbán kimerülsz..
  • aDoctor
    ne értsd félre. én csak mindennek a jo oldalát akarom használni. régebben nem gondoltam h stimulánsokkal fogok bulizni..de sajnos megtudtam h milyen is és rájöttem h sokkal jobb mint beszivva punnyadni:D lehet velem van a baj de a füstöt nem tudom bulizásra használni.
    de jolvan srácok legközelebb majd amikor 4 fele hazaérek a corobol eldurrantok egy cigit és meglátjuk ;)
  • dronkZero
    Ha szarul vagy a szintitől, mi a fasznak erőlteted?

Kb: "Verem a faszom kalapáccsal, és kurvára fáj. Tudnátok ajánlani valami jó fájdalomcsillapítót?"
  • uwu hun
    Inkább azt próbáld ki milyen lehet ha nem strapálod le magad ennyire.
    Ha füvet szívsz azt szerintem nem azért érdemes mert kivagy a többi drogtól.
  • tviktor91
    probald ki
  • aDoctor
    Sziasztok!
    Érdekelne a véleményetek valamivel kapcsolatban.
    A dolog ott kezdődik hogy 2éven keresztül napi szinten szivtam sokszor nagyonnagyon sok páfrányt..:D aztán elkezdtem tavaly szeptembertől elektro bulikba járni és betévedtem bizony soksok olyan partiba ami nem a zöldet hanem a szintetikát erőlteti.. megismerkedtem gyorssal, az exemmel és katival is : DD a mokkal fokozatosan leálltam.
    Most ott tartok hogy havi egy-két ilyen keményebb buli és semmi zöld. Arra lennék kiváncsi hogy szerintetek tudnám a zöldet "terápiás" célokra használni? Mert az ilyen majdnem egynapos bulik után pár napig étvágytalan erőtlen feszült vagyok (szószerint feszülnek az izmaim).. :D persze tisztában vagyok ezekkel és így nem esem át a ló túloldalára mostmár.. de jelen esetben a zöldet nyugtatónak feszültségmentesitőnek, étvágyfokozónak szeretném használni..
    Jó ötlet szerintetek? tapasztalat?
  • jhetedikj
    havernál fent Bugyipesten, jó képet kapott az itthoni fiatalokról :D
  • Lacee
    és hol? :D
  • jhetedikj
    Tegnapelőtt együtt szívtunk a Time egyik riporterével aki azért jött, hogy Magyarországról írjon egy cikket. :DD
  • RaZoK
    jah, örök favorit :D
  • fook
    egyik legjobb videó :)
  • jhetedikj
  • RaZoK
  • Daffit
    Már alig várom, hogy kimehessek a zöldbe!
  • G man
    Egy haverom már készül..csak rendbe kell hoznia a cross mociját hogy bejárja és felkutassa a jó helyeket.:D Ezt a részt szereti talán a legjobban,na meg utána a szüretet.xD
  • jooy
    Itt a tavasz, lassan zöldül, van, aki készül? Már aki van... :)
  • RIZLA
    Amikor a Ferrarit látod, azt az Audiból veszik, mikor az Audit látod, akkor azt a Ferrariból. Mindkét autóban 2 ember ül (aki nem a sofőr, az filmez). És van egy harmadik kocsi is, az veszi mindkettőt amíg bírja :D
  • solo
    Elején az ódi ból, aztán feltételezem abból a GTR ből ami a 3-4 futam közben megjelent a Ferrari mögött.
  • Klon
    ...és milyen kocsiból vették?
  • sHnux
    dehogyis. mindenki alszik már.

a művészi mibenléthez hozzátartozik a kábitoszer. ..és a romkocsmák:

http://www.midolgunk.hu/2011/02/23/a-penetra-nem-retro/
  • Daffit
  • RIZLA
  • jhetedikj
    ha a topik meg is halt, az élet zajlik
  • D00M
    meghalt a topic. aszály van?