13279
  • grassy10
    nics kedvetek...egy igazán jó fórumra jöni skacok?????http://hitmansweb.editboard.com/viewforum.forum?selected_id=f1

nagyon zsir kis oldal...mindenről lehet dumálni......csak kevesen vagyunk...
    Peten nics semmi???hm itt tele van minden.........na gyurok egyet...adig gondolkozatok....minnél többen vagyunk annál zsiarb a dolog....szóval gyertek...csak megkukantod abba nem halsz bele....és utána is rá érsz regelni....
  • grassy10
    hally mindenkinek........
  • egypszichonauta
    én most nem szomorkodom,amúgy látjátok a nevem?ezt még egy játék miatt írtam(Psychonauts-pc,akkor regisztráltam mikor azzal játszottam),nem gondoltam hogy ezzel is összefüggésben lesz,mik vannak:D
  • ddomi87
    minden kiürült...semmi haver nem tud szerezni semmit...pest is üres vagy legalábbis nincs tele...

szomorú vagyok...mit tegyek...áhhhh...:D
  • kulabácsi
    akkor jó:)
  • SRobert
    beszélgetős dokufilm, de 40 perc az egész, u h sztem nem unalmas. :)
  • kulabácsi
    dögunalom magasszínten??
  • SRobert
    Azé' túl sokat ne várjál. :)
  • kulabácsi
    meglessük, kíváncsi leszek h milyen film lesz!!!
  • SRobert
    Pszichonauták
  • FtranX
    a betegségnek jóttesz a rakéta.
  • OrioN the S
  • blackparty
    Füves köcsögök!!!!!!!!!!!!!!!
  • egypszichonauta
    span ma egész szép tulipánt csinált,már várom a szokásos pénteki huncutkodást
  • egypszichonauta
  • Paranoia
    háh
  • OrioN the S
  • kulabácsi
    LOL
  • RaSTaBaNDiTa
    http://index.hu/politika/belfold/pisi0912/
  • egypszichonauta
  • Kanál
    mekkora film :P
  • Paranoia

mindjárt kezdődik
    TV2
  • OrioN the S
    fúú ,de odabasztunk este
  • OrioN the S
  • Scholes18
    tegnap én is egy kurva jót szippantottam! du, suli után egy lightos yoja!
  • Bandew
    Na vége a szünetnek...
    Még egy számot is összekalapáltunk. :-)
  • OrioN the S
  • Paranoia

nekem nagyon bejön:D
  • OrioN the S
  • kulabácsi
    jah erdőben a legjobb!! nekünk az volt a story h sétálunk, nem látunk szart se, én megyek leghátúl (3an voltunk) mire érzek vmi puha dolgot a lábam alatt, erre visszajön az első srác, megnézi, és közli h gyerekek szarba léptünk:DDD kitőrt a röhögés, mind a 3an átmentünk rajta.....
  • OrioN the S
    korongnak hívják és "fehérholló"
  • FtranX
    áhh ilyet hogy lehet kapni?
  • OrioN the S

Émeg azt ,hogy összekuporodtam a földön és kiabáltam ,hogy holvok segítség D:
  • FtranX

Másik hasonló élmény:
    Van nem messze tőlünk egy erdős, mezős kis völgy, aminek az alján kisforgalmú vasútvonal fut. Ha hűvösebb van éjszaka, akkor a völgyben a föld fölé 1-2 méter vastag köd ereszkedik le. Na mi kiálltunk a sínek mellé, ahol a szomszéd utcából átszűrödött valamennyi fény, cigizgetni. Nemsokkal később jött egy tehervonat. Sohasem felejtem el azt a képet, ahogy a vonat két-három méterre dübörög mellettem és megy be a sötét, alagútszerű, köddel borított erdőbe.
  • OrioN the S
    :):):)) úgyajó :) Fúú ,de hiányoznak az ien sztorik :c thx BRFK :Ccccccccccc
  • FtranX
    lol bekorongozva.

Mi csak akkor paráztunk egy picit, amikor elhagytuk az utolsó közlámpát a kisutca végén és előttünk egy töksötét, ködbe burkolózott erdei ösvény volt. Haverom meg aszmondja: "Bazze, minden horrorrfilm így kezdődik!" :D
    Az a kép tényleg beillett volna bármelyik horrorfilmbe. De azért bementünk. :)
  • OrioN the S
    Mi voltunk olyan sötétbe ,hogy nemláttunk szartse :c az előttem lévő srác vállát fogtam és így tova szal vonatoztunk nehogy elhaggyuk egymást :D Erre a hülye elkezd ordítani és rángatózni mire énis elkezdtem ordítani me teliszartam a gatyámat :D hát rohattjovolt :D

a másik meg bekorongozva erdőbe D: azt inkább nem mesélem el D:
  • FtranX
    Legújabb élmény: elmentünk 4-en egy kis éjszakai sétára az erdőbe 3 nagy cigi társaságában, viszonylag távol a várostól. Gyönyörű csillagos volt az ég, látszott a tejút és láttunk egy hullócsillagot is. Akkora flasht kaptunk, hogy az valami hihetetlen! Próbáljátok ki! :D
  • Bandew
    Amúgy rájöttem miért olyan érzés!
    Ügyebár a cucctól megváltozik a vérkeringésed és "ott" olyan érzés, mintha más hőmérséklet lenne, mintha szellőzne.
    Múltkor mondom is haveromnak:
    -Te figyi! Nincs rajtam alsógatya!
    Erre ő hirtelen ledöbbenve néz maga elé, majd megszólal:
    -Basszus rajtam se!
  • RIZLA
    kurvaannyátacsokoládnak ....... :/