13279
-
grassy10 #3075 nics kedvetek...egy igazán jó fórumra jöni skacok?????http://hitmansweb.editboard.com/viewforum.forum?selected_id=f1
nagyon zsir kis oldal...mindenről lehet dumálni......csak kevesen vagyunk...
Peten nics semmi???hm itt tele van minden.........na gyurok egyet...adig gondolkozatok....minnél többen vagyunk annál zsiarb a dolog....szóval gyertek...csak megkukantod abba nem halsz bele....és utána is rá érsz regelni....
-
grassy10 #3074 hally mindenkinek........ -
#3073 én most nem szomorkodom,amúgy látjátok a nevem?ezt még egy játék miatt írtam(Psychonauts-pc,akkor regisztráltam mikor azzal játszottam),nem gondoltam hogy ezzel is összefüggésben lesz,mik vannak:D -
#3072 minden kiürült...semmi haver nem tud szerezni semmit...pest is üres vagy legalábbis nincs tele...
szomorú vagyok...mit tegyek...áhhhh...:D -
#3071 akkor jó:) -
#3070 beszélgetős dokufilm, de 40 perc az egész, u h sztem nem unalmas. :) -
#3069 dögunalom magasszínten?? -
#3068 Azé' túl sokat ne várjál. :) -
#3067 meglessük, kíváncsi leszek h milyen film lesz!!! -
#3066 Pszichonauták -
#3065 a betegségnek jóttesz a rakéta. -
#3064 -
#3063 Füves köcsögök!!!!!!!!!!!!!!! -
#3062 span ma egész szép tulipánt csinált,már várom a szokásos pénteki huncutkodást -
#3061 -
Paranoia #3060 háh -
#3059 -
#3058 LOL -
#3057 http://index.hu/politika/belfold/pisi0912/ -
#3056 -
Kanál #3055 mekkora film :P -
Paranoia #3054
mindjárt kezdődik
TV2
-
#3053 fúú ,de odabasztunk este -
#3052 -
#3051 tegnap én is egy kurva jót szippantottam! du, suli után egy lightos yoja! -
#3050 Na vége a szünetnek...
Még egy számot is összekalapáltunk. :-) -
#3049 -
Paranoia #3048
nekem nagyon bejön:D -
#3047 -
#3046 jah erdőben a legjobb!! nekünk az volt a story h sétálunk, nem látunk szart se, én megyek leghátúl (3an voltunk) mire érzek vmi puha dolgot a lábam alatt, erre visszajön az első srác, megnézi, és közli h gyerekek szarba léptünk:DDD kitőrt a röhögés, mind a 3an átmentünk rajta..... -
#3045 korongnak hívják és "fehérholló" -
#3044 áhh ilyet hogy lehet kapni? -
Émeg azt ,hogy összekuporodtam a földön és kiabáltam ,hogy holvok segítség D: -
Másik hasonló élmény:
Van nem messze tőlünk egy erdős, mezős kis völgy, aminek az alján kisforgalmú vasútvonal fut. Ha hűvösebb van éjszaka, akkor a völgyben a föld fölé 1-2 méter vastag köd ereszkedik le. Na mi kiálltunk a sínek mellé, ahol a szomszéd utcából átszűrödött valamennyi fény, cigizgetni. Nemsokkal később jött egy tehervonat. Sohasem felejtem el azt a képet, ahogy a vonat két-három méterre dübörög mellettem és megy be a sötét, alagútszerű, köddel borított erdőbe. -
#3041 :):):)) úgyajó :) Fúú ,de hiányoznak az ien sztorik :c thx BRFK :Ccccccccccc -
#3040 lol bekorongozva.
Mi csak akkor paráztunk egy picit, amikor elhagytuk az utolsó közlámpát a kisutca végén és előttünk egy töksötét, ködbe burkolózott erdei ösvény volt. Haverom meg aszmondja: "Bazze, minden horrorrfilm így kezdődik!" :D
Az a kép tényleg beillett volna bármelyik horrorfilmbe. De azért bementünk. :) -
#3039 Mi voltunk olyan sötétbe ,hogy nemláttunk szartse :c az előttem lévő srác vállát fogtam és így tova szal vonatoztunk nehogy elhaggyuk egymást :D Erre a hülye elkezd ordítani és rángatózni mire énis elkezdtem ordítani me teliszartam a gatyámat :D hát rohattjovolt :D
a másik meg bekorongozva erdőbe D: azt inkább nem mesélem el D: -
#3038 Legújabb élmény: elmentünk 4-en egy kis éjszakai sétára az erdőbe 3 nagy cigi társaságában, viszonylag távol a várostól. Gyönyörű csillagos volt az ég, látszott a tejút és láttunk egy hullócsillagot is. Akkora flasht kaptunk, hogy az valami hihetetlen! Próbáljátok ki! :D -
#3037 Amúgy rájöttem miért olyan érzés!
Ügyebár a cucctól megváltozik a vérkeringésed és "ott" olyan érzés, mintha más hőmérséklet lenne, mintha szellőzne.
Múltkor mondom is haveromnak:
-Te figyi! Nincs rajtam alsógatya!
Erre ő hirtelen ledöbbenve néz maga elé, majd megszólal:
-Basszus rajtam se!
-
#3036 kurvaannyátacsokoládnak ....... :/