Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
a képen sem a végét tépi le a legómen 😊

shit happens

FtranX
úgy értem, hogy nem szoktam letépni, hanem összecsavarom a végét. 😄

hen-tes
azért mert az kihagyta ..
vagy mirõl beszélsz ? 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

FtranX
nálam sincs papírletépés.

hen-tes
azis igaz

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
a kettes biztos jó helyen van ? :-\

cSuwwi
ez sem a komplett, mert a papírletépõs (nálam az utolsóelõtti, pl. nincs benne)

shit happens

cSuwwi
A fûnyírón csak ennyi képet találtam :/

shit happens

CoolStuff
Itt van kompletten:

Na sikerült!😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

PResident Evil
MEKKORA: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

CoolStuff

Asszem ezek hiányoztak!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Ja, mert a humoros képekben volt!

CoolStuff
Mingyá jön!

cSuwwi
én visszanéztem 3 oldalt (100 üzi / oldalas tördelésem van), de nem láttam...

shit happens

CoolStuff
Már volt itt...
Vagy nem ide raktam???

cSuwwi
most sem lesz meg, mert az 5.-ik hiányzik 😞

shit happens

hen-tes
jah 😊
csak régi, nem baj, úgysem volt meg az egész sorozat 😊

FtranX
ez jó! 😄

cSuwwi
Cigisodrás how-to... 😄DD

shit happens

CoolStuff
😉
Most sütöttem "sütit"!😊)

cSuwwi
ismerõs probléma...

shit happens

CoolStuff
Ez szééééééééééép!
Tom, hogy sok ilyen oldal van, de a legtöbb elég gyatra...

FREAK
FREAK
CoolStuff
Aha, szép zöld a fû, meg az ég is, vagy az nem...

CoolStuff
Nem, haveré!😊
Én is nekilátok valamikor, csak nincs rendes magom...
Mekkora a mag ideális mérete, mert ebben nem vok otthon!

FREAK
persze, a belga törvények szerint

"kinnt se legális, csak nem büntetik"

Ilyen nincs, vagy az vagy nem az. Legális bizonyos helyeken, bizonyos keretek között.

Riszpekk

The Garrett
igen.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

kerestem az alkotmányban ide vonatkozó részeket, de nem találtam..
egy jogász esetleg errefelé? 😊)

mert ugyebár kinnt se legális, csak nem büntetik (v vmi ilyen)

de pl. fordított esetben, ha egy holland átrucan pl. belgiumba, ott megbüntethetik, ha megvizsgálják?

-the invisible-

cSuwwi
díler! 😊

saját szüret legalább?

shit happens

FREAK
kint voltál a kertben?

Riszpekk

CoolStuff
Most csak 400Gramm gyep van nálam!😊

The Garrett
Attól még nemtilos 😄, de ha hazajössz számolj a következményekkel.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

FREAK
még senkit nem büntettek meg azért, mert szívott olyan országban, ahol szabad, de nyilván, ha ITTHON vezetés közben megszondáznak, és kiderül, hogy szívtál, akkor teljesen mindegy, hol tetted azt

Riszpekk

FREAK
"ha hazajössz megbüntetnek érte"

Azért nem büntetnek meg, hogy KINT szívtál. Ha nem okozol balesetet, nem keveredsz bûnténybe, akkor senkinek semmi köze hozzá, hogy neked lébecol pár THC molekula a véredben. OTT jogod volt szívni, ennyi, hacsak nem hozol haza valami cuccot, nem érinthetnek meg.

Riszpekk

na jó, de ha hazajössz megbüntetnek érte.. akkor miért ne lenne tilos?

-the invisible-

FREAK
"egyszerûen tilos és kész, mi volt ebben a téves kijelentés?"

Pont az, hogy NEM tilos, mert OTT az ITTENI törvények nem érvényesek, most kezdjem el elölrõl magyarázni???

Riszpekk

"Itthon valóban nem mentség, hogy olyan országban jártam, ahol különbözõ drogok legálisak vagy egyenesen kulturális örökségnek számítanak, ez a másik dolog."

Én ezt írtam:
"magyar állampolgár ott se füvezhet..."

akkor mi a probléma? egyszerûen tilos és kész, mi volt ebben a téves kijelentés?
az más dolog hogy senkit sem érdekel hogy ott szívtál-e vagy sem.

-the invisible-

Crokin
Ja, és az nagyon fontos, hogy éhgyomorra egyed. 6 óra koplalás kb elég. (Ha sokáig benntartod a szádban, gyorsabban üt) :-)

Repatarurgyán

Crokin
Én is nemrég ettem elõször. Felet ettem, de nem volt egy nagy szám. Szívtam is rá egyet, de akkor meg már nem tudtam, hogy melyik hatását érzem 😊
Legközelebb megeszek legalább 2g-t. Vagy többet 😊

Repatarurgyán

FREAK
nemtom, kezdd egy féllel

a másik felét meg én kérem 😄

Riszpekk

FREAK
"ha magyar állampolgár vagy, akkor magyar törvények (is) érvényesek rád. pl. az ep-választásokra külföldön is szavazhattál"

Szintén csak tisztázás végett: ezt NEM a magyar törvények teszik lehetõvé, hanem a helyiek. Ha pl. Üzbegisztánban azt mondják, hogy itt külföldi állampolgár semmilyen diplomáciai/politikai/stb jellegû tevékenységet nem végezhet, akkor ez sajna túrósbukta. Másik megoldás a magyar nagykövetség (ha van), ami viszont MAGYAR FELSÉGTERÜLET, így ott megint a magyar törvények érvényesek.

Riszpekk

Tikal
tudom, friss lesz remélem, elsõre mennyit érdemes megenni?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FREAK
van....

ne tárold sokáig, mert 2-3 hét után baszhatod a hatást 😊

Riszpekk

Tikal
gombás élménye van vkinek? még nem probáltam, de talán hétvégén eszem egy kicsit

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FREAK
szvsz semmi különös nincs benne, csak szando téves kijelentése kicsit megkavarta a népet

a lényeg, hogy adott pillanatban annak az országnak a törvényei vonatkoznak rád, ahol tartózkodsz, ha ezeket megszeged, õk büntethetnek meg, de ha nem csuknak le hamamész, és ha többet nem lépsz be, akkor megúsztad

ha a magyarok keresnek valamiért és épp külföldön vagy, akkor is a házigazdák döntenek arról, hogy kiadnak vagy nem (illetve a szerzõdésük, ha van ilyen), de a hollandok tutira nem foglalkoznának olyan üggyel, hogy a magyar rendõrség keres valakit, mert Amszterdamban füvezett, mivel a törvények csak a határokon belül érvényesek

Riszpekk

Tikal
persze persze, csak arra fel mondom hogy elég faramuci helyzet 😊

Punkerwork
ez max akkor lehet gáz ha haza jösz és másnap csináltatnak veled gyorstesztet pl.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

FREAK
ilyen biztosan nincs, MAGYAR törvények szerint MAGYAR hatóság járhat el, egy holland rendõrnek fogalma nincs a világ egyéb országainak törvényeirõl (és nem is kötelessége tudni róluk) - szintén logikus, hogy a saját rendszerük szerint dolgoznak

magyar rendõr meg kint nem rendõr, úgyhogy errõl ennyit

Riszpekk

Tikal
az elsõ gondolta érdekes, uyganis nem tudom hogy egy holland rendõr bele szolhat e a kinti szivásba, pl elkéri az utlevelem látja hogy nem vagyok holland, tehát lehet hogy azt mondja neked nem lehet, de viszont õ nem a magyar torvények szerint kell hogy el járjon, szoval 😄