13279
-
Paranoia #3315 szép logo:D -
#3314 geciek :C:C:C:C:C -
#3313 -.- megyek vásárolni -.- -
Paranoia #3312 najó akkor csinálok még1t #_# -
#3311 dejó nektek, itt már ha 0.8 és 2 rongy megszólnak h ez kevés, ez nincs fél sem.....nagyon harácsolós banda van errefelé:)) -
#3310 hát pesten nincs is olyan h nincs:DDDDDDD -
Paranoia #3309 -
#3308 áztákúúúúúúrva.... én már nem bírom ezt az idiótát tolerálni :DDDDDDDDDDDdddd
ilyeneket hogy lehet írni ??? inkább menj köss egy kötöttpulcsit ugyis jön a hideg...
-
#3307 ismerős :D
csak már nincs kapcsolat nagyra... pedig pesten nincs olyan hogy nicns! -
Paranoia #3306 holnap veszün 10et,szórni ke itt lenn.0.6 pakkokat veszik 2500é -
#3305 lol te szemét :D
csütörtökön megyek pestre, valamelyik vadállattal összefuthatnánk -
Paranoia #3304 nem bug csak fotosoppa igy lett mekcsináva.hogy kilogjon a betű,hatást kelcsen.
na érted:D pff kész vok -
#3303 banner alja kék csík = bug ? o_O
vagy ?: D -
Paranoia #3302 mixin' kék múti,smoking ezüst roll paper rúlz -
#3301 Az Invasion-re is nagyon rá lehet(ett) forogni. -
#3300 Vagy például a Mátrix....
:-) -
szando #3299 betépve south park foreva ^^ -
#3298 ^^ az a baj hogy má naonsoxor megnéztem D : De beszteszt -
#3297 Jaj de sokáig aludtam...
Nagyon belassult állapotban ajánlom nektek a Harcosok Klubját! :-) -
#3296 tekeredik a jollo ^^ -
#3295 Ha fele ilyen hülye lennék mint Te, elbújnék hogy sose találjanak meg. -
#3294 :D
ebben van vmi -
#3293 ergo oxigénhiányban haltak meg nem a fűtől... -
#3292 úgyúgy pontosan -
Mentol #3291 Igen, ha jól emléxem, majdhogynem egy gázálarcot kaptak, amibe csak a füst ment...tudományosan... -
#3290 úgylátom jol tettem ,hogy becopyztam az a pár sort :) az a szerencsétlen majom levegőt se kapott csak füstöt... jóhogy ledobta a szíjat... -
Mentol #3289 Hopp kimaradt egy pár betű... -
Mentol #3288 Tolerancia: naja, ez ftényleg függ a minőségtől, de szerintem ey kismértékű tol. kialakul az emberben a rendszeres fogyasztás alkalmával. A hatásait úgy jellemezném, mint KulaBá mondta: ugyanannyitól kevesebb ideig vagy kész, esetleg nem annyira lesz ütős a cucc.
Adagolás: ha jól emléxem, akkor mindenkiben megtalálható a cannabinoidot feldolgozó receptor, és ezen kívűl csak a légzőszervekbe kerülő füstöt kell elviselnie a szervezetnek. Azaz, nincs olyan, hogy halálos dózis!!! Azt a 40.000x adagot a rhesus-majmos kísérlet alapján terjesztették el, amikoris a szerencsétlen állatok olyan körülmények között kapták a füstöt, hogy az egy elefántot is kinyírt volna (és még emellett is maga a füst volt a halál okzója, NEM a THC).
Én sokat próbáltam ilyen téren, és nem javaslom, hogy elsőre elszívjon valaki 1g-ot! -
#3287 Mi a bajod a házipálesszel? Látszik, hogy gumin nőttél föl. -
#3286 Ugyanúgy röhögtek rajta, mint te, kb. annyit is értenek hozzá talán. -
#3285 Azt mondják, hogy az ember egy idő után megtanulja kezelni ezt az állapotot és megtanul "viselkedni" mások előtt. De abban is van valami, hogy idővel nem üt akkorát. Így visszagondolva vagy 2 évvel ezelőttre, gyakran lebutultam elég keményen. Mostanában viszont, elérek egy pontot (2 nagy cigivel), ahonnan minden további cigi csak 20 liter benzin az erdőtűzre. Bár eddig a legtöbb csak 1-1,5 g volt, ami belémment egy alkalommal. -
#3284 hát ez függ a minőségtől is szvsz. van olyan kera amiből kell 2.0 hogy télleg ott legyek a toppon... de van olyan amiből 2.0-t 3 an tolunk és pinkworld
-
#3283 hát ha normálisan tolod akkoris kialakúl egyfajta tolerancia, betépsz kevéstől is, de sokkal kevesebb időre!! szal ez olyan dolog mint az alkoholnál, vagy bármi másnál, ha megiszol egy sört elétedben előszőr akkor megérzed, deha sokat iszol, már 3tól sem vagy részeg!! tolerancia sztem mindennél van, mi volt h már napi 3 grammokat toltunk a spanommal 2en, mert kb óránként toltunk, és volt miből megvenni:D -
Ben C #3282 Halljátok lenne egy kérdésem.
Milyen szintű tolerancia alakulhat ki az emberben, különböző elméleteket hallottam.
A metabolitokban eltárolódnak az izomerjei ugyebár a THCnak , és erre kevesebbet rászívva megkapja a manus ugyanazt a hatást, ez nekem kicsit hülyeségnek tűnik.
Vagy ugyebár midnen ember ugy születik hogy a kisagyában ottvan a cannabinol receptor, és élete végéig uyganannyi fog kelleni neki hoyg betépjen, figyelmen kivül hagyva a lelkiállapotát meg környezetét.
És hallottam olyanrol is h egyre többkell, és a csavo vetitette nekem h 5 éve nyomja és már 1,70től van gallyon ugy rendesen... mondom hát az szép :| -
#3281 dee!!:D sztem ha eltolsz megint ennyit akkor már érezni is fogod, énsem éreztem elsőre semmit....pedig haska volt pipából!! van aki teljesen kilesz tőle elsőre is, van aki nem!! -
#3280 az nem lesz kicsit sok másodikra? :) -
#3279 tolj el egy grammot és láss csodát xDDD -
#3278 mennyit kéne? -
Paranoia #3277 csokimeg a kaja flesh,rutin... -
#3276 np. legközelebb egy kicsit többet és akko jolesz ;)