Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-the invisible-
-the invisible-
Index kritika
Amúgy szerintem az összes döntéshozó nem rendelkezik megfelelõ alapokkal ahhoz, hogy ilyen nagyságrendû szabályozást alkalmazzon. Másrészt viszont azt gondolom, hogy mint sok minden másban, így ebben az esetben az USA-t majmoljuk... SZVSZ inkább a korszerûbb(felvilágosultabb?) példát kéne követni a kérdésben...(pl.Hollandia)
egyszerûen csak nem értenek hozzá, lövésük sincs az egészrõl.....
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
ennyire egy konzervatív bagázst, komolyan...
nade ne politizáljunk
-the invisible-
-the invisible-
és akkor nincs belõle probléma
-the invisible-
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Lenne 1 nagyon-nagy problémám, ami nemis olyan nagy, de mégis. Anyám megtudta, hogy szoktam fricizni. És teljesen kikelt magából felakarja hívni a sulit a hevrom szüleit, meg minden, hozott ilyen irodalmat is a fûrõl(amiben persze, hogy van igazság, de a jó oldalát õ nem látja a dolgoknak). Szóval teljesen rákattatnt a témára. És ilyen szavakkal illet, hogy Függõ+kábszeres😊! Ami egy ideig jó, meg minden, csak idegesít. Szerintetek mit mondjak neki vagy mit csináljak vele😊?
1 kis rövid törénet:
Egyik nap kimentem haverhoz, hogy tekerjünk pár cigit. Jól megis lettünk a végére. És mikor kint várjuk a buszt (éjfél körül lehetett). ondom a havrnak:
-Vidd má haza, te, úgyis ittlaksz.
Õ nemnagyon akart belemeni ígyhát rákellet erõszakolnam a dolgot. Úgy esett, hogy a frici leesett a földre. 1 percre rá fehér opel 4 db 2ajtós szekrény kiszáll.
-Jóestét uraim. Igazoltatás, stb stb...!
Még az is hozzátartozik, hogy a papír bennevolt a ingzsebembe és eléggé kilátszott. De végül nemvolt belõle nagy balhé. Rendõrök elmentek. Mi meg gyorsan elrejtettük a fricit.
Azt a parát senkinek nemkívánom. Így visszaemlékezve vicces egy történet.
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
-the invisible-
miért van olyan érzésem hogy nem is akarnak normális szabályozást?
vegül is vmiben csak tönkre fog menni az ember
de szvsz nem olyan halálos bün az a szivás, mint ahogy beállitják, meg mint ahogy törvényileg büntetve van.
másrészt a gyerekem valszeg nem lesz jobb mint amilyen en vagyok, ugyhogy elöre látom milyen kockázatot vállalok, ha egyszer kölyköm lesz és elkezd kamaszodni.
nem vagyok semmilyen szer mellet. DE. az, hogy anyuci deltöl estig sorozatokat néz, az is függöség, és abba is el lehet butulni.
engem gyíkká változtatott de már elmúlt
a sörözéstöl, ha komolyan tulzásba viszed, elbutulsz.
engem gyíkká változtatott de már elmúlt
inkább velük kéne beszélni, vagy kipróbáltatni velük 😄D
-the invisible-
a baj az hogy fuvezik...
es a sajat anynjanak es apjanak azzal jon hogy ok meg cigiznek... ti hogy beszelnetek le egy gyereket hogy ne fivezzen???
egyik haverom nagyon bevolt izgulva a szívásra, mondtam neki hogy oké, tekerek egyet. nem raktam bele sokat mert mentünk utána inni meg bulizni, ráadásul a többiek nem szoktak olyan gyakran.. de szegény gyerek nagyon bekészült, kísérhettük haza.. azért utána kurvanagyot buliztunk! 😄
-the invisible-
3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?
-the invisible-
<#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck>
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
-the invisible-
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
szívtam <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
-the invisible-

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
-the invisible-
szori
jeszoké 😄
-the invisible-
én is szoktam szívogatni de nem olyían gyakran, pontosan azért mert volt egy idõszak amikor keményebben ment és amikor otthonról kocsival nem találtam a barátnõmhöz meg nem emlékeztem dolgokra akkor jöttem rá hogy ha így folytatom úgy elbutulok mint a szar.
van egy haverom is aki már olyan szinten van hogy a neveket nem tudja megjegyezni, most mondta hogy az angol csoportba a fõsulin 2 hete tanulta csak meg a neveket. ötször elmondom neki a dolgokat és még akkor sem emlékszik másnap...
na, szóval csak ennyi..
-the invisible-