Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
nahát EHH !!!

mocsok drogosok!!!
az hogy mennyire értenek hozzá sajnos nem akadályozza meg õket abban, hogy rendelkezzenek róla...

-the invisible-

szerintem hollandiáé sem jó.. egyszerûen egy olyan törvényt kéne alkotni, ami csak azokat bünteti, akiknél x mennyiségnél több van. én megértem hogy a mai világban nem lehet legalizálni, de legalább egy normális törvényt lehetne hozni...

-the invisible-

Itt is van egy jópofa vélemény:
Index kritika

Amúgy szerintem az összes döntéshozó nem rendelkezik megfelelõ alapokkal ahhoz, hogy ilyen nagyságrendû szabályozást alkalmazzon. Másrészt viszont azt gondolom, hogy mint sok minden másban, így ebben az esetben az USA-t majmoljuk... SZVSZ inkább a korszerûbb(felvilágosultabb?) példát kéne követni a kérdésben...(pl.Hollandia)

Punkerwork
A jóindulattól függ most a füvezõk sorsa

egyszerûen csak nem értenek hozzá, lövésük sincs az egészrõl.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

az AB bekaphatja, és nem csak ezért
ennyire egy konzervatív bagázst, komolyan...
nade ne politizáljunk

-the invisible-

akkor honnan tudod hogy megcsapnád? 😊

-the invisible-

ezért nem tartok magamnál soha, otthon jó helyen van, ha tekerek, azt elszívom pár órán belül..
és akkor nincs belõle probléma

-the invisible-

Falabu
Ahoz már hozzászoktam, csak a beszélgetés nemmegy....😄

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Punkerwork
zsebürítéshez és motozáshoz hozzá kell szokni 😊

PResident Evil
Borcsa megmondja a frankót 😄

Falabu
Csumpi minden1s Fricis emberkének.

Lenne 1 nagyon-nagy problémám, ami nemis olyan nagy, de mégis. Anyám megtudta, hogy szoktam fricizni. És teljesen kikelt magából felakarja hívni a sulit a hevrom szüleit, meg minden, hozott ilyen irodalmat is a fûrõl(amiben persze, hogy van igazság, de a jó oldalát õ nem látja a dolgoknak). Szóval teljesen rákattatnt a témára. És ilyen szavakkal illet, hogy Függõ+kábszeres😊! Ami egy ideig jó, meg minden, csak idegesít. Szerintetek mit mondjak neki vagy mit csináljak vele😊?

1 kis rövid törénet:

Egyik nap kimentem haverhoz, hogy tekerjünk pár cigit. Jól megis lettünk a végére. És mikor kint várjuk a buszt (éjfél körül lehetett). ondom a havrnak:
-Vidd má haza, te, úgyis ittlaksz.
Õ nemnagyon akart belemeni ígyhát rákellet erõszakolnam a dolgot. Úgy esett, hogy a frici leesett a földre. 1 percre rá fehér opel 4 db 2ajtós szekrény kiszáll.
-Jóestét uraim. Igazoltatás, stb stb...!
Még az is hozzátartozik, hogy a papír bennevolt a ingzsebembe és eléggé kilátszott. De végül nemvolt belõle nagy balhé. Rendõrök elmentek. Mi meg gyorsan elrejtettük a fricit.
Azt a parát senkinek nemkívánom. Így visszaemlékezve vicces egy történet.

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Punkerwork
nincs, és még 1 jó darabig nem is tervezek én is kölök vagyok még 😊

van kölköd?

-the invisible-

Punkerwork
Az Alkotmánybíróság visszaszigorította a drogtörvényt

miért van olyan érzésem hogy nem is akarnak normális szabályozást?

Punkerwork
ugyanolyan szar az összes, a különbég az hogy a pián van adó így azt nem tiltják

Borcsa
rövidtavu memoria elvesztése...

vegül is vmiben csak tönkre fog menni az ember

de szvsz nem olyan halálos bün az a szivás, mint ahogy beállitják, meg mint ahogy törvényileg büntetve van.

másrészt a gyerekem valszeg nem lesz jobb mint amilyen en vagyok, ugyhogy elöre látom milyen kockázatot vállalok, ha egyszer kölyköm lesz és elkezd kamaszodni.
nem vagyok semmilyen szer mellet. DE. az, hogy anyuci deltöl estig sorozatokat néz, az is függöség, és abba is el lehet butulni.

engem gyíkká változtatott de már elmúlt

Punkerwork
ahogy a fûtõl is, ismerek pár embert akik 5-6 éve napi szinten használják, tiszta zombik 😞

Borcsa
na nem ám ugyanaz a kettö.

a sörözéstöl, ha komolyan tulzásba viszed, elbutulsz.

engem gyíkká változtatott de már elmúlt

Punkerwork
én is megcsapnám a kölköm ha megtudnám.....

sztem sem.. de a szülõk nem nagyon fogják fel az ilyeneket...
inkább velük kéne beszélni, vagy kipróbáltatni velük 😄D

-the invisible-

Punkerwork
jó kérdés, ha hetente 1-2x eldob 1 vicces cigit az semmivel nem rosszabb mintha lejárna sörözni.....

CSOCSO
ahoy all.. az egyik ismeros csalad hozzamfordult hogy beszeljek mar a haverommal ( marmint a gyerekukkel) hatha a baratokra jobban hallgat...
a baj az hogy fuvezik...
es a sajat anynjanak es apjanak azzal jon hogy ok meg cigiznek... ti hogy beszelnetek le egy gyereket hogy ne fivezzen???
kérünk sztorit! 😊)

egyik haverom nagyon bevolt izgulva a szívásra, mondtam neki hogy oké, tekerek egyet. nem raktam bele sokat mert mentünk utána inni meg bulizni, ráadásul a többiek nem szoktak olyan gyakran.. de szegény gyerek nagyon bekészült, kísérhettük haza.. azért utána kurvanagyot buliztunk! 😄

-the invisible-

PResident Evil
you are welcome 😄

Azt hiszem megtaláltam a kedvenc fórumomat 😄DDD

3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?

ilyen-e vagy? 😄

-the invisible-

GregSB

GregSB
szép render! 😄

ThePartyFace
Ilyenek-e vagytok-e?

<#buck><#buck><#buck>

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

PResident Evil
...

nyamesz 😄

-the invisible-

Narcotic Syntax
ez már közösség elleni izgatásnak minösül!!!!😄

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

K.András

http://druglord.buzz.hu/ ;)

ápp!

szívtam <#idiota><#idiota>

-the invisible-

PResident Evil
állat 😄

ThePartyFace
szerintem pont jo😉

PResident Evil
de a guriga az hosszú ám 😄

ThePartyFace
Dzso-dzso a gurigában?

PResident Evil
EZ mi ? :o

ThePartyFace
<#wow1><#wow1><#wow1>

PResident Evil
LÁL! 😄

ja! viselkedjél! 😊 és próbáld meg vizipipából! rohadt jó 😊

-the invisible-

PResident Evil
nos meg kell hagyni, a leírásom valós... kicsit túlléptem a haátorn, kicsit jóval többet tömtünk... de ez egyszeri alkalom 😛 többször nem fordul elõ 😄DD jó füves leszek :o

jólvan, ez jött le az írásaidból.

szori

jeszoké 😄

-the invisible-

PResident Evil
vágom ezt... de egy szóval sem mondatm hogy nagyon duván tolom... hetente 2-3 alkalom... és azis lájtos ! 😛

jóvvan 😄

én is szoktam szívogatni de nem olyían gyakran, pontosan azért mert volt egy idõszak amikor keményebben ment és amikor otthonról kocsival nem találtam a barátnõmhöz meg nem emlékeztem dolgokra akkor jöttem rá hogy ha így folytatom úgy elbutulok mint a szar.
van egy haverom is aki már olyan szinten van hogy a neveket nem tudja megjegyezni, most mondta hogy az angol csoportba a fõsulin 2 hete tanulta csak meg a neveket. ötször elmondom neki a dolgokat és még akkor sem emlékszik másnap...
na, szóval csak ennyi..

-the invisible-

PResident Evil
😄DDD

hen-tes
pfffff
ilyet írtam kb cinirõl
bár az kicsit hosszabb 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/