Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
elméletileg ott sem teheted meg, mert a magyar törvények vonatkoznak rád kint is 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Egert szeretem, csak kicsit messze van 😊

Punkerwork
sör+jager, nem nekem való, de aszem ha lejössz 1 sg eger bulira a többiek hamar megkedvelnek 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

GregSB
Nekem már nem lenne érdekem, én is úgy vagyok a fûvel mint te, már lecsengett, "elmúlt a varázsa".

Én a Sörre és a Jagermeisterre esküszöm most 😊

Punkerwork
hát akkor költözzetek oda 😊

Punkerwork
nekem ez természetes volt

GregSB
Egyébként van egy olyan ország, ahol ezt megteheted a vicces cigivel is (Hollandia), és érdekes módon ebbõl ott nincsenek gondok... <#nemtudom>

GregSB
Jajó, mostmár értem. Tehát egy sétáló utcában lévõ vendéglõhelyen 😊

Ezt nem írtad a #1193-ban <#ejnye1><#vigyor>

Punkerwork
és szerinted ott nincsenek vendéglátó helyek? nyáron legjobban a vár alatti Dobó utcában szeretek kiülni a görög kávézóba borozni 😊

GregSB
Te azt mondtad sétálóutca...

Punker
vendéglátó helyen mióta tilos?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

GregSB
Közterületen tilos alkoholt fogyasztani, úgyhogy nem hiszem 😊

PResident Evil
no comment

Tikal
de a sétálon simán eltolok egy cigit, és észre sem veszed, bár igaz kiülni nem tudok vele sehova, viszont utána már igen 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
huu, ujat nem mondtál, tény és valo hogy a cigi kábszer, sõt a pia és a kávé is az, megnyugtatlak 😊
a gond csak az hogy ide nem narkosok irogatnak...

akkor az alkohol és a kávé is....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Punkerwork

Punkerwork
amíg normálisan adod elõ a véleményed addig nincs gond, de ne kezdj el flémelni!

Fúú, de rohadtul rühellem a sok narkós állatot. És szerintem a fû pont ugyanúgy narkó, csak gyengébb. Sõt, ha nagyon szigorúan vesszük, a sima cigi is az.
És mielött még valaki másnak titulálna, elmondom, hogy eme véleményemtõl függetlenül én is punk vagyok.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

PResident Evil
<#buck>

ejb zm g <#wilting>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

PResident Evil
nem részletezném... :Ð

Punkerwork
aszem akkor csúnya végünk lesz 😊

PResident Evil
azthiszem nem kell sokat várni rá, hogy leüljek egy vígan borozó Punker mellé egy szépen megtekert füstölgõ dzsojával, és azt mondjam: legális.

Punkerwork
abbó én is

viszont én megtehetem hogy 1 szép napos délután kiülök a sétáló utcába meginni 1 pohár bort, a jelenlegi törvények szerint te ezt nem tudod megtenni 1 vicces cigivel.

PResident Evil
igen, a piálásból kinõttem...

Punkerwork
majd kinövöd

PResident Evil
én már áttértem másik vallásra 😄

Punkerwork
nem egészen én az alkohol istenében hiszek, de egy kis 2 személyes pipa is tud sok örömet okozni 😊

PResident Evil
itt az én emberem 😄

PResident Evil
az nem az igazi :\

PResident Evil
lol 😄

Borcsa
es akkor anyu apu a gyerekek es marika😊

engem gyíkká változtatott de már elmúlt

Punkerwork
õ családi kiszerelésben gondolkozik 😊

Borcsa
mutassak neked ilyen kulcstarto meretut?

RIZLA
LOL.....mi ez a sok csoffadt rakéta.......?!

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

LOL inkább szeretlek Mari nem? 😄DD

-the invisible-

PResident Evil
sosenem!

dehát te peti vagy !!!!!!444FJAZ !!!

<#wilting>

PResident Evil
jóhát nem fér el sehova, meg ha partyzni megyünk :\

apropó, Valentin napra mit kaptam az asszonytól ?

Egy Cannabis mintás vihargyújtót ami jamaikai szinekben villog, és a hátuljára van glavíroztatva: Szeretlek Ákos ! ^^ <#szeret>

Borcsa
PreZ: nem egyszerubb elpippantani, es akkor nem kell csigazni, nincs karos anyag a szervezetedben, mint a cigipapirtol, es meg a filing is

RaSTaBaNDiTa
jóduma <#nyes>

PResident Evil
ehh, tegnap meló után a partyból felmentünk a kéróra, akkorát afterpztunk... most is flesselek ! <#zavart1>

Crokin
Viccbül 😊 (Nem hitték el, hogy ekkora csiga is megtartja, de megtartotta 😊

Repatarurgyán

RaSTaBaNDiTa
jofej, de miért ilyen kicsi a füstszüröje?<#eljen>

mire elszívod a csiga felismerhetetlenül barna lesz 😄D

-the invisible-

PResident Evil
ez ODABASZÓS EHH !!!

ejnye,no... ne zaklass !

Crokin
Ez milyen? 😄

Repatarurgyán

PResident Evil
ehehh 😄 10 cm...

nááááá 😊