Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Én a Sörre és a Jagermeisterre esküszöm most 😊
Ezt nem írtad a #1193-ban <#ejnye1>#ejnye1><#vigyor>#vigyor>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
a gond csak az hogy ide nem narkosok irogatnak...
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
És mielött még valaki másnak titulálna, elmondom, hogy eme véleményemtõl függetlenül én is punk vagyok.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
viszont én megtehetem hogy 1 szép napos délután kiülök a sétáló utcába meginni 1 pohár bort, a jelenlegi törvények szerint te ezt nem tudod megtenni 1 vicces cigivel.

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
-the invisible-
<#wilting>#wilting>
apropó, Valentin napra mit kaptam az asszonytól ?
Egy Cannabis mintás vihargyújtót ami jamaikai szinekben villog, és a hátuljára van glavíroztatva: Szeretlek Ákos ! ^^ <#szeret>#szeret>
engem gyíkká változtatott de már elmúlt
-the invisible-