13279
  • K.András
    Én meg szopatásra!
  • mila69en
    ördög? mirű beszísz? a nagy könyv szerint jézus gyogyításra használta kendert-.-

azért a hollandoknak igencsak fellendítette a gazdaságát az "ördög" és azóta is stabilan áll......apropó mijen érdekes, hogy hollandiába egy szemetet nem látni sehol az utcán..... béke van és szeretet
  • K.András
    Igazábol nem, ha nem lesz akkor nem lesz hála istennek, egy gonddal kevesebb ;)
  • K.András
    Én észrefogom venni a rosszat, saját hibáimból tanultam annyit, hogy az ördögnek többé esélye nem lesz, persze ébernek kell maradni, de tudod én nem vagyok egyedül gondolom kitalálod ki van velem, gyengébbek kedvéért mondom (pl. ördög) az ISTEN!
  • wander01
    helyes helyes :DD amugy a multkori nagy kiesést észrevettétek? az ellátásban...
  • mila69en
    :DDD akkor mán velük kell majd színi

vagy ha mégsem akkor ugyis észreveszem, rajtuk hogy rosszalkodnak, és mint jó nagypapi elveszem tőlük azzal a dumával, hogy ejnyebejnye hát szabad ilyet?:D aztán meg majd elmegyek a slozira azt elszíjom
  • wander01
    majd mikor körbeugrálnak az unokáim
  • mila69en
    én is^^ csak nem ma
  • prezi
    leszokok a zöldről -.-
  • OrioN the S
    ZŰD
    [tekeri]
  • mila69en
    [győzelmi zászló]
  • mila69en
    AK47
    [tekeri]
  • kulabácsi
    bizony:)
    jóreggelt barátom xD
  • OrioN the S
  • wander01
    anyám, és ezt a topikot csak most találom meg??? na nee
  • kulabácsi
    most mé mi a bajotok a sráccal, sztem megmondta a frankót, én be is tartom-.-
  • RIZLA
    vagy az ..... :DD
  • OrioN the S
  • mila69en
    :DDDD

egy szakértői véleményt hallhattunk
  • OrioN the S
    ok
  • K.András
    Gyerekek én azt mondom senki ne csinálja, ám ha mégis soha de soha semmi mást és soha ne áruld soha ne kináld!
  • OrioN the S
  • prezi
    rohatttt-.-
  • OrioN the S
    telitüdővel :D
  • Paranoia
    teli zsebekkel gyere visszafele
  • OrioN the S
    2007.05 go amsterdam ^^
  • prezi
    :?ASD?:?:_ASD?:SA?_DSA_:D?_:ASD?_A:SD?_A:SD
  • RIZLA
  • Paranoia
  • ződördög
  • OrioN the S
  • Paranoia
    az kemény xD
  • kulabácsi
    loáááááááál
  • Csesza
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • prezi
  • mila69en
    melyik határ?:D amúgy haverék bécsbe mentek szilveszterezni és úgy mentek ki, hogy vittek magukkal mindent:) 1-2 gramm mindenből pár laszti....és nem volt semmi para...én is azon rágodtam nehogy lekapcsolták őket mert utána még két napig nem jelentkeztek nem is volt elérhető, aztán később kiderűlt találkoztak ott egy csávóval aki tudott ezt meg azt.. oszt úgy elájúltak hogy nem tudtak haza jönni:D

bár aztán lehet akkora balszerencséd lenne, hogy megfognak
  • ecneb
    .d
    hát jah
  • kulabácsi
    de ahhoz csomagold be rendesen:D
  • OrioN the S
    szendvics nem olyan tuti mint a folyékonyszappan... szvsz a szendóból kijön a szag és ha már tutira akarunk menni akkor foly.szappan nem igazán ereszti át.
  • kulabácsi
    sztem ha a zsebedben lenne akkor sem lenne semmi para, bár az azé rizikós..:) haverék londonba szendvicsbe vittek át 3 grammot, 1 szendvics minuszt megér:DD