Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cujo01
Szandit hallgat.. ;>

criminal law
Egyáltalán nem tartom magam feltûnõnek, és nem is vagyok az. Ha te igy látod sajnálom. Az öltözködés gyszerûen csak az önkifejezés egy formája, én ilyen vagyok és kész. A feltûnõ öltözködés nem itt kezdõdik. Szerintem engem soha senki nem bámult még meg, hogy jé, hogy néz ki.... Viszont megint nem válaszoltál a hozzászólásomra, a zenével kapcsolatban. Neked mi a zene?
Egyébként meg az az érzésem, hogy te kinéztél valakit innen magadnak, engem sajnos, és most kötözködsz velem. Abba lehetne már hagyni, mert biztos rajtad is van olyan, amibe én bele tudnék kötni.
Ja, és azt se momdtam magamról, hogy komoly ember vagyok.

RIZLA
ide is.... xDDDDD

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

PResident Evil
ide nagy nyugalommal jön az ember D:

RIZLA
én is csak emiatt szoktam rágyujtani.... xDD

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

PResident Evil
ha nem lenne bennem ez a cigi, nem bírnám elolvasni ezeket a sorokat 😄D

Szerintem külsõ alapján(öltözködés) jól meglehet határozni egy embert. (Fõleg azt, aki mindenáron különbözni akar a környezetétõl)
Úgy érzem neked akkor van egy "kis" feltûnési hajlamod. Mindenáron ki akarod fejezni, hogy Te más vagy mint a többi ember ez egy igen nagy egoizmusra vall.
Általában az igazán komoly(és itt nem akarlak megsérteni azért nem írtam mást) emberek kerülik a felesleges feltûnést. Ezen elgondolkoztál már. Vajon miért van ez?

\"History is always written by the victor and the histories of the losing parties belong to the shrinking circle of those who were there\" Jochen Peiper

criminal law
Engem is felidegeltek, csak én utána vizsgáztatni mentem. Daralás volt....

criminal law
Az egyik hazai egyetemen, ennek nincs relevenciája.
A zene kortalan szerintem, hallgathat valaki már 13 évesen is klasszikust, és forditva. Egyébként meg biztos vagyok benne, hogy nem is ismered ezeket. És ezek igen, zenék, nem kell idézõjel.
És ha megengedsz egy megjegyzést, épp akkor lennék sznob, ha kiskosztümben járnék, aktatáskával, mint a többi ember. És neked is elmondom, ne itélj külsõre.

PResident Evil
pff

😊))

\"History is always written by the victor and the histories of the losing parties belong to the shrinking circle of those who were there\" Jochen Peiper

Nem mondod, hogy még mindig nem nõttél ki ezekbõl a "zenékbõl". Kedves Criminal Law.

Criminal Law hol tanítasz?

PResident Evil
<#idiota><#eljen>

felidegeltek teljesen.. <#falbav>
magyek is szívni 😄D

-the invisible-

PResident Evil
ebbe én is bele akartam kötni, de feleslegesnek tartottam mert már csak próbálja terelni a témát...

sznoboknak? he?

-the invisible-

criminal law
Köszi <#eljen><#wave><#vigyor2>

criminal law
Ja, akkor már tudom ki vagy:-)
Te vagy az elsõ aki megszólja ahogy öltözöm. Most még igy a jo, majd késõbb lesz másmilyen, kész.
Egyébként meg rosszul informált vagy ám, mert nem 10 órát dolgozom, meg a munkahelyemen általában downtempot vagy easy listening-et hallgatok, csak ritkán d'n'b-t:-) Másrészt meg szerintem senkit nem érdekel, hogy én mivel járok dolgozni, vagy hogy milyen cipõt hordok, nem ez a téma, ahogy a topik címébõl is kiderül.
Csütörtökön én szerintem csak Zagar-ra megyek, Palotaira már nem valószínû, mert dolgozom másnap.
Marseille, ezt akkor hadd ne kommentáljam.

Milyen infó kéne még?:-)
Régen egy lépcsõházban laktunk, és onnan.
Nem ítélek külsõre, nagyon rendben vagy ahogy kinézel, csak az nem egy egyetemi tanárnak való.
És azt se mondtam, hogy nem dolgozol, csak az átlag embert kurvára zavarja, hogy heti 10 óra munkáért annyi pénzt kaptok, amennyit.
Csütörtökön jössz Palotaira?
Punker
tudtommal itt egerben nincs olyan tér csak utca 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

"A tiszacipõ pedig nagyon kényelmes"

Meg nagyon sznoboknak való. (Az Astoriánál vásároltad?😊)

Így már minden érthetõ 😊))
Hmm... Criminal Law mik derülnek ki.

mscuni még több infot.

PResident Evil
így kábé ennyi ! 😊 +fafu <#eljen>

"got the life"

RIZLA
amugy +.......tisza cipõ, dob és basszus, bringás csajok RULZ...!! <#eljen> <#nyes> <#law> <#wave>

franco
nocsak...netalántán az arany jános téren laksz?😊

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Punker
gratulálok sikerült bizonyítanod hogy igazi hulladék ember vagy.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

PResident Evil
😄DDDDDDDDDDDDD

criminal law
Hú, ezt aztán jól megkaptam.
Egyébként honnan ismerjük egymást?
Ja, és ne ítélj külsõre, hasznos. Végül pedig nem a semmiért kapom a fizetést, csak úgy megjegyzem.
( A tiszacipõ pedig nagyon kényelmes)

RIZLA

....csak gratulálni tudok......pfff.....

Te nem az a tiszacipõs underground büntetõjogász vagy, aki drum and bass-t hallgat az irodájában, és aki egy Giant kerékpárral jár dolgozni? És az Arany János téren laksz ugye? Elég baj, hogy egy ilyen szabados külsejû-felfogású embert ilyen magas pozícióba engedtek. Meg még fizetnek is neked azért, hogy egész nap semmit nem csinálsz...
criminal law
Így van :-))

Crokin
Ismerem, de nagyon jó kis történet 😊

Repatarurgyán

Punkerwork
Egy filozófia professzor az elõadását úgy kezdte, hogy fogott egy
> konzerv-üveget és feltöltötte kb. 5 cm átmérõjû kövekkel. Rákérdezett,
> hogy tele van-e az üveg.
>
> - Igen! - volt a válasz.
>
>
>
> Ezután elõvett egy dobozt, tele apró kavicsokkal, és elkezdte
> beleszórni azokat az üvegbe. Miután a kavicsok kitöltötték a kövek
> közötti üres helyeket, megint megállapították, hogy az üveg tele van.
>
>
>
> A professzor ezután elõvett egy dobozt homokkal, és azt kezdte
> beletölteni az üvegbe. A homok természetesen minden kis rést
> kitöltött.
>
>
>
> És most - mondta a professzor - vegyétek észre, hogy ez a Ti életetek!
>
> A kövek a fontos dolgok (a családod, a partnered, az egészséged, a
> gyerekeid). Ha minden mást elveszítenél, az életed akkor is teljes
> maradna.
>
> A kavicsok azok a dolgok, amelyek még számítanak; mint a munkád a
> házad, az autód.
>
> A homok az összes többi apróságok.
> Ha a homokot töltöd be elõször, nem marad hely a kavicsoknak és a
> köveknek. Ugyanez történik az életeddel. Ha minden idõdet és
> energiádat az apróságokra fordítod, nem marad hely azoknak a
> dolgoknak, amik igazán fontosak a boldogságod érdekében. Játssz a
> gyerekeiddel; szakíts idõt orvosi ellenõrzésre; vidd el a párodat
> táncolni! Dolgozni, takarítani, vendégeket hívni mindig lesz idõd.
> Ezért elõször a kövekre figyelj - azokra a dolgokra, amik igazán
> számítanak. A többi csak homok!
>
>
>
> Az egyik diák megkérdezte, hogy most már valóban tele van-e az üveg.
> Mire a prof azt válaszolta, hogy igen, tele van. Erre a diák elõvett
> egy dobozos sört, kinyitotta, s beletöltötte a konzerv-üvegbe. A sört
> a homok elnyelte, és térfogatváltozás nem következett be. Azt mondta
> erre a diák:
>
>
>
> Nos, bármennyire is úgy érezzük, hogy az életünk teljes, a fenti
> példából jól látszik: Egy sör azért mindig belefér!!!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
amúgy nem tom mit görcsöltök, ugyanaz van mint a szesz tilalommal volt minél jobban tiltják annál jobban kell, azt kéne belátni hogy nem 1 pohár piától és nem egy szál vicces cigitõl lesz valaki függõ, inkább azt kéne elérni hogy az emberek ésszel tudják használni a szereket lehet úgy iszogatni és cigizgetni hogy közben normális életet élsz, az hogy egy hónapban 2-3x elmegyek "zülleni" és megiszok 2-3 pohár bort a haverokkal teljesen normális, teljesen mindegy hogy mivel mérgezed magad a léyneg hogy ésszel kell csinálni.

Punkerwork
depresszió is népbetegség, de nem a fûtõl.

criminal law
Próbálj már meg kiindulni abból, hogy az õ dolguk, mindeki maga dönti el, hogy mit csinál. És azért az is erõs, hogy "tönkreteszi az életüket". Ilyenrõl itt még szerintem nincs szó.

criminal law
Miért nem vártál többet?

franco
látom megfogtad a lényeget. nemis vártam többet

Cujo01
Az alkohol hány életet tesz tönkre? Mégis legális... és ugye Magyarországon inkább népbetegség a májzsugor, mint a ... ...hmm.. a fûtõl milyen betegségem lesz? Lelkibeteg? 😛P

"...ez midnekinek rossz, minden gyereknek aki csinálja, nehézségei lesznek a tanulással,..."

Azt sehol sem írtam, hogy mindenkinek. És szerintem már az is nagy tragédia ha csak minden ötödik gyereknek teszi tönkre az életét. Ráadásul ha legalizálnák akkor sokkal több fiatal juthatna hozzá, ami nem lehet cél.

criminal law
Akkor olvasd el ujra...

franco
nem unjátok még egymást? úgysem fogjátok egymást meggyõzni. okos enged szamár szenved alapon egyikõtök esze megjöhetne már, nem szenvedne csorbát a büszkeségetek...vagy fogjátok magatokat taliztok és egy sör mellett megvitatjátok a dolgokat. aztán bunyózhattok is ha akartok. felõlem.

más: így elsõ nekifutásra az uccsó 4 hozzászólásban sem a fû szót sem egyetlen szinonímáját nem látom így elsõ ránézésre.

criminal law
Ez már ilyen szakmai ártalom, majd lehet tapasztalod te is:-)
Az a hozzászólás azért nem jó, mert a benne foglatak nem igazak. Túl általánosan irod azt, hogy ez midnekinek rossz, minden gyereknek aki csinálja, nehézségei lesznek a tanulással, ilyesmi. Na ez nem igaz. És ne is probáld azt mondani, hogy de igaz, mert én foglalkozom évek óta a témával, és én látom ezeket a fiatalokat. Pl ott a bátyám, nagyon régóta szív már, nem is keveset, és állatorvos lett belõle. És én olyanról sem beszélnék ebben az esetben, hogy függõség. A szakmában sokan vitatkoznak velem ezen, de én így látom. Mert akkor már függõségnek kéne nevezni azt is, hogy ha én két napig nem jutok kávéhoz, minden bajom van. De azt senki nem tekinti annak.:-)

Te csak jogi aspektusból ismered a történelmet? Akkor már mindent értek. 😊) A történelmet átfogóan kell szemlélni és értelmezni. Egy konzervatív beállítottságú ember máshogy értelmezi a történelmet mint pl egy liberális.
Számomra a konzervativizmus egy világszemlélet elsõdlegesen és nem egy politikai ideológia.

1512-es hozzászólás miért nem igaz? "Fogadj meg egy jótanácsot, ha állitasz valamit, azt ne csak ugy tedd..." 😊))

criminal law
Miért nem tudják az emberek azt elfogadni, hogy lehet valamit ok nélkül is csinálni. Arra nem gondolsz, hogy esetleg van, aki azért szív füvet, mert szereti? Lehet sokaknak ez az indok, nem az akaratgyengeség, stb.

"A Római jog nem éppen a liberális eszméjérõl híres. A Római birodalom is akkor esett szét, amikor a liberális viselkedésnek teret engedtek. Ez egy jó példa. volt köszi. 😊) "--barátom, te még kis elsõs lehetsz, mert ha már lenne egy kis eszed a rómáshoz, nem irnál le ekkora hülyeséget. :-) Épp hogy a iustinianusi idõben esett szét, amikor a jog mát egyet jelentett a vezetõ akaratával, és a iurisprudentia meg szünt mûködni.
Ja, és én még a bentham féle kezdeti utilitarizmusról beszéltem, de mindegy.
Konzervativizmus dogmatikája sem megy még, gondolom.
Az 1512-es számú hozzászólásod meg....ez nem igaz, helytelen dolgokat irsz. Fogadj meg egy jótanácsot, ha állitasz valamit, azt ne csak ugy tedd, mint a kinyilatkoztatás, hogy amit mondasz, az ugy van jol, hanem indokold is. Azt meg szerintem gyorsan vond vissza, hogy Termentor intellektuális képességei kezdenek leépülni, mert neki vannak itt a legértelmesebb hozzászólásai, tud érvelni, indokolni, aki mentálisan épül lefelé, az nem ilyen.

Ennek tényleg örülök.

Arra mondtam, hogy nem a csokitól lesz valaki cukorbeteg. Az egy hülyeség.

de az elobb mar mondtam hogy nem fuggok a futol, igy nincs mirol leszokni.

És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?

fel eve nem szivtam. de legszives fejtsd ki hogy ezt miert mondod!
mert en is mondhatom azt hogy egy primitiv goker vagy aki egy ven fasz kommunista iparosmunkas hulladek vagy aki csuklobol nyomja azt amit beleitatott a propaganda.
nehogy gondolkozzal!! art az egeszsegnek.

a csokit meg azert hasonlitom a marihuanahoz mert uolyan karos a cukor hosszutavon, rendszeresen mint a marihuana.

És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?