13279
  • wander01
    perelés? veretés? :DD
  • NeverwinterKING
    látom nem vagytok kispályások perelés téren
  • OrioN the S
    (tired)
  • kulabácsi
    amúgy jó hogy szólsz, me mi ott szoktunk volt botorkállni papperezve:D a régi szép idők....
  • kulabácsi
    az van kovácsi felé menet is, adyligetnél:)
  • wander01
    kula hozzám max te meg kontra jöhettek :D többen be se férünk a lakásba :DDDD

mila, egyszer fent a fogaskerekü végállomásnál szivtuk hüjére magunkat egy szép nyári délután egy parkban. aztán mikor kicsit szétesve botorkáltunk visszafele láttuk hogy ott van egy rendörképzö szakmunkásiskola :DDD nagy flash volt
  • mila69en
    nana vamzerokat nem szeressük
  • kulabácsi
    kell az ingyen cucc a fülesért mi?:D
  • mila69en
    vihetek azt is két tagot ha kell ifjonc "rendőr" tanócok
    szerk: remélem jó rendőr válik majd belőlük
  • kulabácsi
    hja lehet:D akkor tartsuk nálad?:D
  • wander01
    gyanitom nagyon sikeres lenne :D minden tekintetben - einc-cváj-policájj XDD
  • kulabácsi
    bazze:DDD
  • kulabácsi
    lol
  • wander01
    inkább azt mondjátok meg hogy HOL lehet sztetek összehozni egy ilyen partit? mármint az egyértelmü nehézségekre gondolok, és kiváncsi lennék mekkora sikere lenne, ha open forumon beszéljük meg :DDD
  • NeverwinterKING
    na
    ki pesti az itteniek közül?:DDD
    nem szervez vmit?:DDD
  • mila69en
    ez nem lenne hülyeség:DD én szoktam járni elég sokat pesten bár inkább csak nyáron:) evinném unokatesom is, azt odaállítanám kulabá mellé:DDD
  • OrioN the S
    nemtom :D de vagyunk páran
  • NeverwinterKING
    durva egy party lenne, hányan vagyunk a topicban?
  • kulabácsi
    belegondolni is rossz:D
  • kulabácsi
    családtag e vagy?:D
  • OrioN the S
    :D
  • wander01
    közöljétek az időpontot és a helyet :)
  • OrioN the S
    :D

1x feljöhetnél pestre... vagy összegyűlhetne a topik egy kis haluzásra D: te jóóóégmilenneott :D
  • mila69en
    loool há mondom benézek a galériádba:DDD hát erre lepadlóztam bazze ájjj ha lenne fent kép a gépemen mutatnék egy képet az eggyik unokatesomról:DDD csont ugyanígy néz ki mint te anyám mint két tojás
  • wander01
    a szigoru vegetáriánus étrend betartása a lényeg :)
  • kulabácsi
    há lehet:D
  • mila69en
    faszom mét van az keményebb anyagok jönnek szóba mindíg elkezd izzadni a tenyerem? függök e még
  • kulabácsi
    persze h vágjuk:) az aranyos anyag, nekem jobban bejött mint a papper...lájtosabb, tisztább flash (ez az én véleményem:D)
  • mila69en
    mára már csak itt ülök a zinternet előtt:DDD dolgozgatok motorozgatok néha kiruccanok^_^ szívogatok

apropó microtrippet vágjátok-e?
  • OrioN the S
    te elvetemült vagy tudod -e? :D
  • mila69en
    én úgy jártam bulizni főleg mikor még nagyon futott:D mindíg vittem minimum egy negyedet de abbol a vékony nagyobbik fajtából az szakított rendesen

szerk: ozorára nem ártana szerválni bár elég körűlményes szinte már lehetetlen
  • kulabácsi
    ehh:D
  • mila69en
    :DDD ezen nem lepődöm meg.... de gondolom ők sem tudták pontosan hogy hol is voltak:/ meg miért voltak ott ahol voltak:DDDDD
  • kulabácsi
    tudom:D
  • OrioN the S
    Haveromék még gimibe ügyeletesek voltak és a 2 hülye betolt fél-fél korongot D: kövi szünetbe már nem találkoztam velük :D
  • mila69en
    looool
  • mila69en
    gondolod vagy tudod?:D
  • OrioN the S
    jó neked D: na úgy tanuljál vazze
  • kulabácsi
    azt gondolom, én soha nem korongoztam....
  • kulabácsi
    na igen ezen most nagyot röhögtem h alap kérdés: mivan? de a vicc h tényleg sztem egy afteron elhangzik vagy 1000szer ez a kérdés, de az a szar amikor már teis annyira készen vagy h asse tod h miről beszélsz:DDDD