Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de állambácsi külföldön is trükközik...
ad1 kedvesrendes állambácsi drágítja, kevesebben veszik!
ad2 nos ehhez nem kell elvégezni a közgázt:
az árnövekedéssel fordítottan arányosan csökken ugyan a fogyasztás, de emellett nõ a darabonkénti adóbevétel...nem véletlen, hogy nem minden országban ugyanannyi! jól képzett közgazdászok kiszámolták...
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
a cigirõl annyit, hogy mindenki vette amíg nem volt törvény. a politika beleszólt ugyan álszent módon, de nézzük csak meg az érdekeket.
gyerek magkapja, jól jár
árus eladja, haszon
árus eladja, ADÓ, állam bácsi jóljár...
francia állambácsi gazdag, magyar nem.../persze ez relatív/
poén szintjén jegyzem meg: a legnagyobb szarosok meg hollandiával példálóznak...
5 euro egy csomag.
olaszorszagban csak 3.5 de ott is folyamatosan emelik.
irorszagban 6.5 egy cigi es semmilyen fedett helyen nem lehet dohanyozni. torveny tiltja. ragujtasz a vonaton vagy barhol tiltott helyen 500 birsag.
es nem a tulaj donti el hogy lehet e dohanyozni, sehol nem lehet. Buncselekmeny. a szorakozohelyek forgalma a felere esett vissza. inkabb hazamennek vedelni az emberek. ja es ott tenyleg nem tudsz piat venni 18 alatt. mindenkitol Age cardot kernek. 9 boltbol egyik helyen se szolgaltak ki.
magyarknak az a bajuk hogy csak sirni tudnak, mastol varjak a megoldast. torvenyeket hoznak es azzal el van intezve. nem lenne szemet ha nem szemetelnenek az emberek, egyenkennem osszesen egyutt. te kidobod a szemetet vagy azt mondod hogy ezer vag ezeregy, nem mindegy. az a szemethalom egy darabokbol gyult ossze. valamit kezdeni akarnak az emberek akkor mindenfele dij, noszogatas vagy torveny nelkul kell.
megint off, hat ez hihetetlen
nincs itt olyan topik ahol szabad a tema?
És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?
az teljesen igaz hogy ami tiltott az vonzobb es ha legal lesz akkor fektelenul lehetne csinalni.
szerinted hany fiatal dohanyozna hogyha nem tudna venni mert a boltosok betartjak a torvenyt?
ha nem adna el egy boltos se 18 ev alatt akkor eleg keves fiatal lenne aki azzal szenvedne hogy valakit talal aki cigit vesz neki. csak a boltos a penz miatt eladja.
franciaorszagban egy 16 even aluli nem vesz cigit. nem adja el neki a boltban. es egy altalanos iskolas se dohanyzik. na jo ez igy nem igaz mert van ai dohanyzik de kb az 1000 tanulobol 10. Azert nem ugyanaz az arany min otthon. mi is szivtuk a cigit hatodikba, sutyiba a suli mogott. senki nem akadalyozott meg benne.
fuvet akkor kellene legalizalni ha nem mindenki vehetne. lnne egy 16 eves korhatar. a kissebbek ugyanugy szivnanak de nem a dileren keresztul, mert a dilernek mar nem lesz mert nem tudna harcolni a legalis arral. nem erne meg neki. tudom nagyon jol en is arultam. a fu a huzopiac. ha a peksegbe csak pektermek lenne es nem nyaloka meg csoki meg rago akkor a franc se menne be a masik boltba hogy vegyek nyalokat. plane ha illegalis lenne.
nagyon kivancsi vagyok hollandiaban ez hogy van mert mondanak mar mindenfelet. el kell menni oda es sajat szemmel megnezni hogy mi folyik ott. szerintem nem a pokol, nem burjanzik a korrupcio. a faterom jart ott es azt meselte hogy a szomszed bacsi bringaval ment kozertbe, letamasztotta a bolt elott es semmi lakatot nem rakott ra es nem loptak el. de ez csak egy pelda.
el kell menni es megnezni saja szemmel.
nos, az egyszerû fogyasztó úgyis hozzájut akár legális, akár nem. a szabályok pedig azért vannak hogy megszegjék õket, ugyebár ismerõs. tartassák be, ha tudják... ha elszívok a magánlakásomban spanokkal 2-3 ropit az a magánügyünk, semmi bajunk nem esik...
egyébként én nem legalizálnám, mert mint mondtam akinek már be van nõve a feje lágya könnyen, kockázat nélkül hozzájut. ha legális lenne minden kis szaros ezt szívna divatból /mint ahogy a cigit már szívják is/ , és ha valami akkor ez rossz fényt vetne a füvezõ társadalmi rétegre.
\"History is always written by the victor and the histories of the losing parties belong to the shrinking circle of those who were there\" Jochen Peiper
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ezt amúgy tudományosan is alátámasztották, de errõl majd késõbb 😊
-the invisible-
ja es popot hallgat mert az igenyes. mert angol pop.
bort kolaval iszod? ja mer eleg szar ugy magaba mi?
mondcsak marseille, csinaltal eddig az eletedben barmi olyat is amit te magad akartal mindenfele kulso hatas nelkul?
ajanlom probald ki mert olyan mintha egy teljesen mas vilagba kerulnel.
bocsanat az offert
kendermag egyesulet felhivasara ki ment el eddig?
hallottam a templomosok azt akarjak hogy a dilereket is jelentsek fel.
szerintem nem kene. mert ha a dilereket is feljelentenek akkor elvesztene az ertelmet az egesz akcio. meg annyira se lenne fu mint eddig. azon kivul ki vallalna azt a rizikot hogy raront valami drabal allat...
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
debilek mindig vannak. cucc nélkül is debilek.
mennyit is toltál el eddig mondjuk idén? vagy valaha?
Lásd Elõd barátunkat. Persze neki az egyik legjobb ügyvédje volt.
\"History is always written by the victor and the histories of the losing parties belong to the shrinking circle of those who were there\" Jochen Peiper
viszont amikor ittasan vezetek na az már veszélyeztetés...<#awink>#awink>
Engem nem érdekel hogy valaki füvezik, egészen addíg amíg ezzel másokat nem veszélyeztet. Én személy szerint azon az állásponton vagyok, hogy káros, de ugyanígy káros az alkohol és a cigi is. Viszont a THC hosszútávú hatásait (20-25 év) még nem igazán ismerjük.
Tehát a kérdés: vajon egy füves azzal, hogy szív veszélyezteti környezetét?
Gut. Besser. Presser.
Bazz.. csak holnap jön meg a 10-esem.. ;> Rohangászhatok 1-ért ma is.. 😄DD
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>. Az igényesség nem sznobizmus.
a bor ivászatod hozzá meg Wagner pedig fene nagy sznobizmusra 😊 Gondolom igy akarod jelezni számunkra hogy te mennyire felsõbbrendû vagy, mert valojában kisebbségi érzésed van és majmolod a német kulturát 😊
tényleg visszatérhetnénk már a témára mert mások zenei izlése és az öltözködés nem éppen ide vág.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
nem lehet véletlen hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel.
Repatarurgyán
-the invisible-
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
a CHILLS már tuti tönkre is ment...a kutya sem vesz már cigipapírt, csak a fecskendõ lóg ki a sok keménydrogos "dremenbézhalgató" zsebébõl. Heroin PoWWa...<#idiota>#idiota><#kocsog>#kocsog>
már bocsáss +, hogy ezt mondom...nem szoktam ilyet....de most +teszem....
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Azon kezdtem el most gondolkodni, hogy te józan vagy egyáltalán??? A mondatszerkesztésed mindenesetre erre utal. És sajnos érvelni se nagyon tudsz, csak bántani azt, ami neked nem tetszik. Szerintem a zene és az öltözködés pont hogy azon dolgok egyike, amin értelmes ember nem vitázik.
Kérdés: partyzni hová jársz?
A sértegetés már neked is megy. Gratula.
én nem iszok alkoholt (csak naon ritkán) mégsem mondom a sörre, h szar. szánalmas.
Az önkifejezés nálam nem itt kezdõdik, hanem, hogy alkotok valamit festek, zenét írok, zenélek, írok, sportolok stb.
Angliában(nem csak ott) az iskolákban kötelezõ a egyenviselet nem véletlenül. Nem az a fontos, hogy ki tud minél különbül felöltözni. Persze ez egy magasabb kultúrális szintet feltételez.(amit nálunk leromboltak az alacsonyabb kultúrális szinttel rendelkezõ emberek és eszmék) Sajnos a liberalizáció ártó szelleme angliát sem kíméli, de remélhetõleg még idejében felnyílik mindenkinek a szeme.