13279
  • wordsworth
    11 körül jött az egyén lefeleé egy lépcsőn.... maga se tudta miért megy le a lépcsön.. én sem tudtam miert jöttem le.. xD de nembaj.... de most szuszáá
  • OrioN the S
  • prezi
    #3943 ?
  • mila69en
    wöhöhö vazze haver akkora vizipipát hozott én ekkorát még sosem láttam megyek is vele letesztelni
  • NeverwinterKING
    ez jó ez a kép spanomnak ez van kint az ajtaján
  • OrioN the S
    úúúgy :D

nah meg is jött a kedvem egy kis csummantáshoz ^^
  • kulabácsi
    óóóóó bazmeg
  • NeverwinterKING
    én vettem 50.000 ft értékbe OTP részvényt
  • Fido4life
    :D
  • wordsworth
    Namost evvel a topikkal két rohadt nagy baj van xD Ha józanul olvasom semmit nem értek.. Ha nem teljesen józanul akkor inkább értem.. De most mindent értek xD
  • OrioN the S
    owned
  • wander01
    smarni lesz a nasi?? :D
  • prezi
    nah asszony bealudt, most jöhet a pirítás `-´
  • kulabácsi
    lol má énsem, bár magamnak sem:D akkor pénz kellett, ingyen smoke jó az néha:D
  • wander01
    saját :) nálam a 30 erre vonatkozott, háát, amit eddig eladtam az olyan max 10g lehetett összesen. nem strapálom magam másoknak :DD
  • kulabácsi
    saját használat vagy az is számít amikor árultunk haverral?:D me akkor 30, sajátra max 5
  • OrioN the S
    ittmá jóidő van D: minnya lépünk el 5 percre ,ha azt is... úhh kemény lesz
  • prezi
    lassan time van -.-
  • OrioN the S
    volt olyan tél ,hogy 10-20 hetente :\
  • wander01
    körkérdés: kinek mi volt a legnagyobb (g) beruházása? kezdem én, 30 kicsi katona :))
  • OrioN the S
    :D
  • wander01
    hmm. erre nem is gondoltam. :]] mikor én hazamegyek az annyi hogy beleugrok a pacskerba, és kimegyek az ajtón a folyosóra, majd bemegyek a szemben lévö ajtón :) ilyen messze lakok a törzshelyemtöl :DDD ha messzebb megyek az is 200 méter kb légvonalban, annyit pedig négykézláb is leküzdök :DD mondjuk a hüvösvölgyi utat keresztezni kell ami azért kicsit tud rizikós lenni :D
  • OrioN the S
    pl ,hogy hazamenjünk vagy vmi ilyesmi.
  • wander01
    ja igen, van egy játék amit istenkirály játszani mikor igy realitást vált az ember. Head-on The ultimate gravity shooter. ajánlom mindenki figyelmébe :))
  • wander01
    minek felállni?
  • OrioN the S
    mi meg úgy ,hogy ki tud felállni a székből :D
  • OrioN the S
    érdekes :D
  • wander01
    a fáradtságot meg ugy szoktuk mérni hogy mennyi ideig tudjuk ugy nézni az xbox zenelejátszojának a képernyőkimélőjét hogy nem vesszük észre. eddig kb másfél ora a rekord ha jol emléxem :))
  • OrioN the S
    annál pöttyet :D
  • wander01
    egy hosszabb estén (mondjuk fél 6-tól éjjel 2-ig, de csak mert hétköznap van) elmegy simán 5-7 cigi is (általában 3-an vagyunk rá). na annál már le lehet fáradni :))
  • NeverwinterKING
    az milyen?én annyira még nem
  • wander01
    mákos dög :DDD szép halál :DDDD
  • Paranoia
    ááááÁÁÁÁ meghalok
  • kulabácsi
    mingyá meccs majd az lenyugtata remélhetőleg:D
  • OrioN the S
    8-kor go :D érdekes lesz D: megin széthullás (Y)
  • OrioN the S
    D: itt épen ég a fáklya :D fuckyaaaa
  • Paranoia
    Huu de kész vagyok.Nekem ilyenkor annyira ver a szívem,h azon flesselek,h szívinfarktusba fogok megdögleni...
  • wander01
    durván fáradtra szivtam magam :D
  • ecneb
    uhh nah mégse... csak a tag így úgy volt vele hogy nem érdekeltem én meg nem tudtam felhívni mer szar a telefonom :D már kicsit paráztam... ezért extra pakk jár :D
  • NeverwinterKING
    ennyire be voltál szíva vagy csak fáradt voltál?