Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Peace & smoke
Glory Glory Man United!!
Dobjon már egy privit!
Glory Glory Man United!!

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
de nem a fû mennyiségétõl, hanem mert megint nem tudtam megállni, hogy ne cigizzek utána. Általában az van, hogy jól érzem magam, kapom a flesst rendesen, aztán "Na jó, szívjunk el egy simacigit!" és utána beüt a kóma. :/
de ugyan így van a piálásnál is...
de azért haladás hogy lehet ilyen boltot nyitni<#eljen>#eljen>
Jól látom hogy pesten is be lehet szerezni a magokat és növényeket?
Glory Glory Man United!!
ritka gusztustalan hányós topic lettünk
de van amikor 2 hétig ottvan ugyanaz a csoki, mert nem szívtam túl magam... ésszel kell csinálni, amikor adja az ívet, szépen pausáltatni kell a cigit, nem szabad mohónak lenni mert meg lesz az eredménye... :|
nálam mindig van egy snickers !!! jo mert kereken 100 ft (99!), kis helyen is elfér (övtáska), és vagy 30 perc mire megeszed ! 😄
vagy persze ha kéróban vagytok, akkor kóla, telivan cukorral, ha csóróság van akkor limonádé sok sok cukorral... és meg vagy mentve ! 😛
Ahhoz képest amit õk szoktak tolni nem. Valami 0.5 g talán.. Na nekem ez is odatett. Érdekes volt. Amikor annyira belassul a légzés, hogy nem érzed, hogy lélegzel, és a tüdõ alatti izmok sem dolgoznak, és semmi izmomnak nem tud parancsolni az ember, hogy mozogjon az gáz? 8) Máskor tartok magamnál egy adrenalin töltetet...