Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te dobálnál égõ petárdával embereket? Nyilván nem, mert tudod, hogy a szemet is kiviheti egy-két repesz. Én sem. De voltál tavaly szilveszterkor Budapest valamelyik forgalmasabb utcáján? Láttad hogy ott mi folyik? Mert akkor tudod hogy mirõl beszélek.
A korhatározás alap dolog, ami a fû legalizásával együtt járna. De 18 éves kor alatt a cigi is illegális, mégsem érdekel senkit sem.
Valahol egyébként ezeket a sodrófásokat is meg tudom érteni. Én sem örülnék ha a 14 éves öcsém - aki mellesleg már dohányzik, masszív marcsafogyasztó lenne. Mert mindannyian tudjuk, ha nem is mondjuk ki amikor vitázunk a legalizálásról, hogy vannak negatív hatásai a szernek. A pozitívak mellett természetesen. 😊
-the invisible-

Repatarurgyán
Egyébként van fájdalomcsillapító hatása is, Hollandiában ezért ha jól tudom lehet kapni patikákban is.
"A kender, mint gyógyszer. A növény több, mint 60 gyógyhatású anyagot tartalmaz, füvészkönyvekben gyakran említették, mint "minden bajra enyhülést adó gyógyírt". Az USA gyógyszertáraiban 1937-ig legálisan lehetett kapni cannabiskivonatot, mint idegnyugtató szert. Mostanában is zajlik a vita a drog gyógyászati célú alkalmazása körül, a cannabis több orvos véleménye szerint alkalmas (többek között) a rákos betegek kemoterápiás kezelése során fellépõ táplálkozási nehézségek kezelésére, illetve a glaukómás betegek szemében az intraokuláris nyomás csökkentésére. A cannabis gyógyászati felhasználása mellett érvelõ oldal nyomására ma az orvosok az USA több államában kísérleti jelleggel írhatnak fel cannabist a betegeiknek."
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Repatarurgyán
én is a legalizálás mellett voltam egészen addig, ameddig nem láttam hogy a mit csinál a sok hülye, ha a petárda legális. egyszerûen éretlenek vagyunk még, felelõtlenek, nem tudnánk magunkra vigyázni. ez van sajnos
#1961: valszeg a behozatal ill. a mag birtoklása nem bûncselekmény, csak palánta birtoklása az. de nem ismerem a jogszabályt sajnos szal ez nem biztos
-the invisible-
simán csinálhatná azt az ország, hogy megadóztatja, mint a hollandok. + bevétel államnak, rendõrségnek kevesebb dologga kéne foglalkozni, stb. Fûturizmus is fellendülne, ami valljuk be Amsterdamot élteti...
viszont ha szállít mo.ra akkor szállít mo.ra 😉
-the invisible-
Gondolom az még nem törvénysértõ, ha van ilyen növeényem, csak az, ha elszívom, nem?
Egyébként nagyon hamar meguntam Amsterdamot. 2-3 napnál többet nem is nagyon lehet ott eltölteni. Összesen voltam Amsterdamban kb 20 napot.
-the invisible-
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem tudnátok nekem segíteni, beszerzéssel kapcsolatban?!! (zöldrõl lenne szó)
S.O.S!!!!!!!
Köszike!
E-mail: [email protected]
És ha ajánlásról van szó (szandonak): Van egy Sensi Seeds nevû bolt, ahol csak magokat tudsz venni. Elég híres, közismert. Ennek keresd meg a hivatalos cofeeshopját, asszem csak simán Sensi a neve és nem ugyanott van ahol a magbolt. Ha bemész egy tök átlagos cofeeshop, ámbár van egy lépcsõ baloldalt felfelé, ami egy szalaggal le van zára. Kérd meg a pultost, hogy fel szeretnél menni. Meg fogja engedni, csak azért van lezárva, hogy ne tóduljon fel oda mindenki. Egy nem túl nagy szoba van ott berendezve, teli párnával, ülõ-fekvõ alkalmatosságokkal, füstölõkkel, kellemes zenével, nagyon hangulatos hely 😄
-the invisible-
Bemész egy coffeeshopba, és ott vegyél, ha veszel, mert ott ellenõrzött, normális anyag van. Igaz kicsit drágább, de legalább nem vernek össze a fekák, és nem rabolnak ki.
Legelitebb hely a Kadinsky, én is ott jártam. Van belõle 2 is a városban. Nekünk csak azért megy magyarok voltunk adtak ingyen csigát meg hosszúpapírt is 😊 Meg volt ott egy tök helyes csajszi eladó, csak miatta naponta visszajártunk, néha csak egy teára 😄 Ha érdekel tudok címet is adni!
Egy a fontos! Nagyon durván lopják ott a túristákat, szal vigyázzatok! Tõlem a !hotel szobájából! kiloptak kb 110ezer forintnyi értéket! Szerencsére a biztosító fizetett 80ezret. Csak negyedórára hagytam ott a cuccaim, amíg lementem a sarki boltba. Vigyazni nagyon!
Van még egy nagyon jó szorakozó hely is, ahova benéztünk párszor. Nem olyan drága, viszont nagyon igényes. Ha érdekelnek a címek, szívesen leírom neked.
Repatarurgyán
-the invisible-
tudtátok egyébként, hogy az angol canvas (vászon) szó a cannabis szóból jött? 😊 Ezt is ott tudtam meg 😊
állítólag fûvel is így van de én ezt még nem tapasztaltam <#buck>#buck>
-the invisible-
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Ugyanúgy elítélem azokat az embreket, akik mindennap szívnak nagy mennyiségben.
Az a lényeg hogy az ember tudjon mértéket tartani SZVSZ.