Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

prezi
joh inkább tartsd magadban 😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Marmint akik ezeket csinaljak

Gusztustalanok

Jó, nem gondoltam komolyan😊
prezi
nem kell elõírni... õk nem értenek ehhez és kész... akkor ne alkossanak arra vonatkozó törvényeket.
összehasonlításodrol pedig : egy ember életét kioltani vagy elszívni egy marihuanas cigarettát... ezt te sem gondoltad komolyan 😊

Hát akkor talán elõ kellene írni a törvényhozóknak, hogy szívjanak, szerinted? 😊
Demagóg érv: gyilkosok felett is csak olyanok ítélkezhessenek akik öltek már😊
prezi
pontosan, hogy csak a használója tud józanul hozzáállni a témához.
akinek fogalma sincs róla, a hatásairól, az akarja szabályozni ?!

Sztem aki már használó, az nem tud igazán józanul hozzáállni ehhez a témához (ahogy egy alkoholista sem támogatná a szesztilalmat, ez logikus). Mivel õt csak az érdekli, hogy félelem nélkül nyúlhasson a betevõ szerhez (akármi legyen az), a többi másodlagos, ill. félre van söpörve. És a végén eljutnak pl. az anyag istenítéséig. 😊
nem szívok suliban , mer nem csapatom ki magamat, max a sulitol távol. amugy faszomtudja már mér irtam le
prezi
nem te vagy az egyedüli, de a korosztály a döntõ.

GregSB
Akkor a #1908 mi, ha nem felvágás? Nem tudom mit vártál, hogy majd megdícsérünk amiért suliban szívsz?

szal sztetek csak a felnõttek szivhatnak füvet. grat. egyébként én éppenséggel nem azért szivok(hozzáteszem 4 - 5 havonta egyszer kétszer) hogy felvágjak vele, én csak egy vagy két haverommal szoktam, és utána nem mesélem el másnak. szal tök mindegy, és a sulit meg zugy sokkal könnyebb kibírni
GregSB

prezi
ez így van.

Punker
ezért van tiltva, idióta kölkök ugyanúgy nem tudják használni mint az alkoholt se, ha nem lennének ilyenek sokkal elõbre tartanának a drog törvények, beteg emberek simán hozzájuthatnának stb, de nem mert pár idióta kölök képtelen normálisan viselkedni. 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

prezi
tiniszagot érzek... :|

RIZLA
hát....azokbol a szevekböl, lehet még a hurka sem lenne jó.....😄
gondold L ..... beültetik vkinek, felébred az altatásbol, és rögtön L kezd kattogni 😄DDD

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

huh, nagy lesz májusban, lesz oszt kirándulás, ahova nem megyünk néhányan, és bekell menni ígyis suliba, más osztályokhoz órára, ugy beleszünk tépve, mint állat, veszünk fel hozzá színes napszemcsit<#finom>remélem, azé nem basszuk el mások óráit. amúgy én metrókon szeretek menni, ott kurvajük a flasheim😮😊
I.C.ram
Helyette inkább rárántottad a kormányt a járdán sétáló öregasszonyra 😛
I.C.ram
Viszont, ha kiüt, akkor nagyon szarul vagy tõle egy olyan 1 óráig 😊
I.C.ram
Gratula, csak így tovább. Remélem kifekszel, úgyis kellenek a szerveid.
Hedgehunter
Nem hinnem hogy ettol lenne szivproblemad.... A fu amugy tagitja az ereket...<#finom>
RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

GregSB
Egészségedre! <#falbav>

reaper4
iiigen. aki csinálja(ta) az tudja, de milyen gáz már, h hülyítik a népet......

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

khm.. topikcím 😛
mi ilyenekkel nem élünk 😄

-the invisible-

Viktorr
Tegnap voltam a Kashmirban és
Benyomtam: 1 ekit,1 spurit meg 1-2 lufit és faszántos volt a napom
EDDIG
mer most meg oan szarul vagyok hogy...

prezi
fizikai tünetek nincsenek, de mondjuk rövidtávú memória kiesést észleltem már magamon😄

hát én nem érzem hogy testi függõségem lenne tõle😊 de egyébként van egy olyan problémám a szívemmel, hogy a kifele vezetõ aorta nem nyílik ki rendesen.ettõl lehet problémám? most a kardiologustol nem akartam megkérdezni, máshol meg nemtom hogy hol lehetne
RIZLA
muhhhaaaahhhhaaaaaa...az én tudományos kutatásaim nem ezt igazolják 😄

reaper4
tegnap hallgattam a rádiót és vmi "tudós" kb a követekezõket mondta: tévhit , h a fû lightdrog, mer az új kutatások kimutatják , h igenis keménydrog és fizikai fügõséget okoz. lol. majdnem hanyatt estem. bár nehéz lett volna , mer kocsiban ültem.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

cSuwwi
ha be akarsz tépni, akkor ne idd le magad, mert nem fog az élményeid közé tartozni...
fû annyiban jobb, hogy nemleszel tõle másnapos, ha kiütött, lefexel és semmi bajod utána

shit happens

hm, hát lehet hogy télleg olyan hangulatban voltam, régen volt. az alkohol is felerõsít?😮 aszittem attól mindenképpen jókedvem lesz, habár csak eccer voltam részeg, de akkor nagyon, és asszem jókedvem volt. de a fû sztem abban jobb, hogy jobban tudom kontrollálni magamat, legalábbis én részegen kimondtam gondolataimat, viszont betépve nem.
és köszi a választ
sokmindentõl függhet..
azt mondják a fû olyan mint az alkohol - a hangulatodat erõsíti meg. ha depis hangulatban voltál elõtte valszeg emiatt volt. vagy lehet hogy az anyag hibája volt, esetleg tényleg az hogy túlszívtad magad.
nemvalószínû hogy újra elõjönne szvsz

-the invisible-

utoljára oktoberben szívtam, 1 gramm fû volt , két 0.5 ösben, aztán haveromék benyomtak Quimbyt/az együttes😄/ , rám meg rámtört valami para, hogy én most meg fogok halni :\ azóta nem szívtam, mer nemtom hogy megint elõjön-e , sokat szívtam, vagy hogy a depis zene miatt volt.sztetek?😄
RIZLA
... mindenkinél akadozik, vagy csak én lámázok mostanában...?!<#idiota><#banplz>

RIZLA
lol

Na azer ez igy nem teljesen igaz. pont tegnap akartak erte elvinni mert a teren szivtunk.
Nem szeretik ha ezt csinalod nappal, feltuno helyen. pl jatszoter 😊
szoval sokkal lazabbak, ki tudod dumalni magad. De akkor is illegalis!
berlinben van az hogy 30 gr ig legalisan tarthatsz magadnal.
Aki meg elad, kereskedik azt nagyon kemeyen buntetik.
meg amugy is itt az aki sziv meg az aki egyeb drogot fogyaszt az messze all egymastol.
sokan szivnak es epp ezert a legtobb "embernel" csak csoki meg fu talalhato.
ha valami mast akarsz venni akkor mar masok a barataid is.

És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?

reaper4
szerintem házhoz is viszik 😊

prezi
beszerzést meg nem neten kellene megoldani szvsz 😮

cSuwwi
az elszíváshoz sztem nem kell neki segítség ^^

shit happens

franc0
😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

prezi
beszerzésben biztos nem...

Sziasztok! Tudna nekem segíteni valaki? Akadt egy kis gondom a beszerzéssel. Köszi, C.
GregSB
Én nem azt írtam hogy legális Párizsban, hanem hogy nem zavarja a rendõröket.
Nem csak azért tûrik meg, "mert jó pénzt hoz a konyhára", hanem mert nagyon jól tudják, hogy max annyira ártalmas mint az alkohol, ezért teljesen felesleges lenne megalázni miatta embereket - nem úgy mint itthon: Ha rajtakapnak akkor egy pszichológiai beszélgetésre kell járnod X ideig, ha egy jobb felsõoktatási intéznémnybe jársz / jobb helyen dolgozol tuti kirúgnak stb...

Ezért írtam hogy fejlettebb gondolkodású nyugati országok, ott már belátták hogy ezek az intézkedések kb semmi értelmük, kb mintha részeg embereket szívatnának.

Szerk: Mielõtt félreértrenéd: Nyílván Franciaországban is kirúgnak egy nevesebb egyetemrõl vagy munhahelyrõl ha kiderül hogy szívtál. De nem derül ki, mert nincsenek olyan szigorú drogtörvények. A súlyosabb eseteket nyilván lekapcsolják a rendõrök, de egy olyan srácot/lányt, aki max havonta 1x-2x szív és véletlenül rajtakapják azt nem fogják agyonszívatni - ellenben itthon...

I.C.ram
Elvileg Sehol sem legális, csak mindenhol megtûri maga mellett a törvény, mert jó pénzt hoz a konyhára. Ugyanakkor egy szemetebb rendõr simán bevihet, és le is sittelhetnek fogyasztásért 1-2 napra. Ja meg úgy tudom, hogy e területen a hazai törvények vonatkoznak rád, magyarul, neked külföldön akár 1 gramm is illegális.
énmár 8 hónapja leáltam mindenröl😊 néha megkivánom, de akkorse esek kísértésbe, egy idõután már észre veszed magadon hogy midnen anyag az egészségedre megy... én pl 40kilót fogytam miközbe cuccoztam, veszült voltam egyfolytába stb.stb..

prezi
peace to all smokers

Pyotr
B.K.

&#9608;&#9608;