Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
Hát ja!! ilyet én is csak 1szer játszottam el, de azért epét nem hánytam, viszont egy kocsmát azért sikerûlt teleplakátozni...D:

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

GregSB
Az az igazi ha elõtte nem eszel, és sok töményet iszol. Garantált epehányás hajnalig öntudatlan állapotban 😄 (Najó, ezt még csak 1x sikerült összehoznom és nagyon régen, utánna tanultam a hibámból 😉

kulabácsi
hát ja!! de végülis az se baj ha elötte iszol, csak ne legyél nagyon részeg

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

reaper4
nem azzal van a god ha ráiszol csak ha elõtte, de szvsz ez egyértelmû 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

kulabácsi
ez a topic is haldoklik vazz??!!! úgy látszik kevesen vannak a témában otthon!!😄

kulabácsi
ennyi!! különben nekem sincs semmi bajom azzal ha elszívok egy cigit, azt ráiszom egy pár sört!! dehát ez megint emberfüggõ!! persze csak ha komolyan mondtad

prezi
most volt smoke, megyek inni -.-

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

kulabácsi
Jó ebben igazatok van, de ezért nem kell elötte piálni!! persze ezzel nem akarok buzdítani senkit h azonnal rohanjon és vegyen spanglit, már én is kb max 1-2 havonta 1szer ha csinálom, csak nem szeretem az ilyen tévhiteket, h bûnözõk vunk, meg önkívületi állapotba kerülönk, meg ilyesmi!! sztem semmi rossz nincs abban ha vki eltol egy spanglit... rosszab az aki annyit iszik h már tényleg nem tudja hol van, és mit csinál!! nem szabad keverni az élvezeteket, és túlzásba vinni õket, és akkor nem lehet semmiféle probléma!! csak azt nem értem h miért fenyegetnek börtönnel ha eltolsz egy cigit!!! Nah mind1 ez már a politika

reaper4
nem kis hányinger 😄 rágondolni is rossz 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

I.C.ram
Ha elötte keményen piálsz, akkor azért ne mcsak aslzol tõle, hanem kõkeményen szarul leszel tõle, hányinger, kis szédülés stb.
kulabácsi
különben sztem sok ember van, aki még soha nem volt rosszúl csak zöldtõl, sztem ez a normális!! ha rosszúl vagy az kb annyi h bealszol a pí..ba

kulabácsi
hát lehet!!😄 de jó kis halu volt...

RIZLA
lehet, csak "behaluztad", hogy jol vagy.... xD

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

kulabácsi
Jah hát sztem egy idõ után már tök mind1 h mennyit szívsz, nem igazán leszel már készebben tõle, csak a hatás idejét növeled vele!! nekem egyszer volt h 11 cigit sikerûlt vhogy csinállni egy délután-este alatt a spanokkal, hát akkor azért már egy kicsit tompa voltam!! elég dúrva volt!!😄

I.C.ram
Egyébként én valahogy immunins vagyok kicsit a dologra, mert emlékszem Amsterdamban nyomtuk gõzerõvel, aztán a haver már teljesen kész volt, én meg még alig éreztem valamit. De ne mtudom miért... Mondjuk én a piától is nehezebben "baszok be".
kulabácsi
Hát ja!! Én is csak akkor voltam rosszúl tõle, amikor iszonyat sokat ittam elötte!! de akkor telehánytam a wc-t!!<#nevetes1> De ha csak simán nyomod akkor semmi probléma nem lehet!! bár ez is emberfüggõ!! azért megesik az is h elsõre behány az ember tõle, de ezt fõleg lányoknál láttam, és az nem is nyomta soha többet! Sztem jó is így!

I.C.ram
Nekem is van egy ismerõsöm, aki hetente többször is nyomja már legalább 5-6 éve, és semmi gondja nincs 😄
I.C.ram
Szvsz egy hányásik elharapodzó piálástól durvább állapotba kerülsz, mint 2-3 spanglitól....

Egyszer voltam csak nagyon rosszul tõle, akkor is csak azért, mert elõtte elég sokat ittam, de akkor se hánytam, és tudtam magamról, csak simán nagyon szarul éreztem magam.

Az a baj, hogy sokan a fûvet is keménydrognak tartják, mikor már a spanyol, holland, angol, francia, portugál felfedezõk is ezt szívták, tehát ennek ugyanolyan hagyománya van mint a grognak, vagy a rumnak a hajósok közt.
FtranX
ezt nagyon jól mondod!! anyám is ilyen volt (mint az öregasszonyok), de már puhítottam rajta. <#vigyor1>

kulabácsi
Hát ja!! fõleg azok az öregasszonyok tetszenek, akik elhiszik a tv-ben nyomatott fasságokat, és kb ha megtudják vkirõl h füvezik akkor durvábbnak tartják, mint egy gyilkost v ilyesmi!! És arra gondolnak h ha elszívsz egy spanglit akkor önkívületi állapotba kerûlsz és nem tudsz magadról, és tetteidrõl órákig!! hát ez a baj ezzel a világgal, h direkt butítják az embereket, õk meg elhiszik....

reaper4
<#eljen> de sajna ezt sok embernek hiába mondod 😞

kulabácsi
"1etértek, aki rendszeresen bódítja magát most mind1 mivel annak már lõttek" hát azért én ezt azért nem állítanám ilyen biztosan!! ez emberfüggõ is!! találkoztam már kb 10 éve szívó emberrel akinek semmi baja, és olyannal is aki már 2 év alatt gajratette magát!!!

RIZLA
😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

ReTeK
hehe pont ezt akartam mondani <#vigyor><#eljen>

RIZLA
remélem mindenki a zöldre szavaz 😄D

GregSB
Pont akartam írni hogy a google a barátod 😊

Én ezt találtam:

"..a vizelet tesztek általában 10-12 napig tudják kimutatni a kender hatóanyagát, vagyis a THC-t. A speed fogyasztás átlag 2-4 napig mutatható ki. A marihuana és hasis esetében elõfordulhat az is, hogy a fogyasztás után még hetekkel is kimutatható, ennek elsõsorban az az oka, hogy a THC zsírban jól oldódik, és a zsírsejtek mellett megkötõdik. Így ha valaki pl. lefogy, akkor a THC ismét megjelenhet a vizeletben. A drogok kiürülését gyorsítja a sok folyadék fogyasztása. A rendszeres szerhasználat tovább hagy nyomot, de nem nagyságrendekkel, csak pár nappal. Egy vizeletvizsgálat alapján nem lehet megmondani, hogy az illetõ milyen rendszerességgel, mióta fogyaszt drogot, és a szervezetbe kerülés pontos idõpontját sem lehet meghatározni."

Vérbõl pedig:

"Hatása ugyan csak 2-6 órán keresztül "látványos", de maga a THC körülbelül hat napig mutatható ki a vérplazmából..."

Dj Faustus
"A vadkender (Cannabis sativa) több pszichoaktív anyagot tartalmaz, melyek közül a legjelentõsebb az 1-delta-9-tetrahidrocannabinol, mely vegyület a legnagyobb mértékben felelõs a kiváltott hatásokért. "
"Vizeletvizsgálattal a marihuána-élvezet könnyûszerrel kimutatható. Ugyanis a vizeletben lévõ karboxilsav-metabolitok hetekig, sõt egyes esetekben hónapokig detektálhatók. Meg kell azonban jegyezni, hogy a teszt csak kvalitatív jellegû, azaz, csak a marihuána fogyasztását bizonyítja, kvantitatív mérésre alkalmatlan."
Forrás: Bálint Gábor Sándor dr. - Marihuána - 2000

THC
11-nor-9-karboxi- delta-9-tetrahidrokannabinol
3-4 vagy 4-8 óra a vérben a gyakoriságtól függõen néhány nap - 1 hónap 3 hónap vizeletben

Forrás: A kábítószer-fogyasztás bizonyításának lehetõségei

xxdani
Hella. Srácok mennyi ideig mutatható ki a fû a vezeletbõl v vérbõl?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Hanga
sópipa😊

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

FtranX
ötletes házi gyártmány 😄

I.C.ram
Hát õ biztos nem votl tüntetni 😄
RIZLA
😄D

ReTeK
1etértek, aki rendszeresen bódítja magát most mind1 mivel annak már lõttek, aki meg csak 1-et eltol hébehóba annak semmi baja nem lesz, csak az 1ik bûn a másik meg bocsánatos dolog sõt a piálásra sokan büszkék is, szinte senki sem veti meg csak a totál kész embereket, na mind1

nekem a kettõs mérce nem tetszett sohasem

Egyébként meg egy felestõl nem lesz részeg az ember, fõleg ha hozzá van szokva. 1-2 sörtõl is. Aki rendszeresen füvezik, az inkább olyan, mint aki rendszeresen komoly részegre issza magát, nem?😊 Persze ilyen is sok van.
Retek, az van, hogy amit a törvény enged az nem bûn, legfeljebb erkölcsileg. Amit meg nem enged, az a törvény szerint bûn, ha erkölcsileg nem is.
ReTeK
szerintem ezek a vénasszonyok hazamennek elsõ dolguk hogy bedobnak egy felest, sok sípolás után jólesik a testnek egy kis lazító szer persze ez nem "bûn" ezt lehet vedelni amíg bírja a szervezet ... ha a törvény engedi akkor jólvan , máskülönben meg bûn
háhogyvanez ? na mind1 ez van

Hedgehunter
Nincs engedelyezve az orvosi felhasznalas megis visszaelnek vele... Annyi lenne hogyha engedelyeznek, hogy egy kicsit konnyebb lenne hozzajutni, meg talan kevesebbe kerulne...<#wink>
és mi lenne ha csak az orvosi felhasználását legalizálnák?
Visszaélnének vele?
I.C.ram
Tehát ahhoz képest, hogy masszívan csinálhatná mindenki, nem csinálják, mert hozzászoktak itt is az lenne a megoldás.
I.C.ram
De úgy lehetne megelõzni, hogy sokat fordítanának a felvilágosításra elrettentésre, stb. Egy idõ után már csak nagyon ritkán fûveznének az emberek, mert megszokott lenne a dolog, hogy legális, stb. Mint a hollandoknál. Ott a fû 75%át a túristák szívják el. hollandok alig fûveznek, max hetente.
nem sajnos még, csak egy szerencsétlen házi, és nagyon jó lenne ha tudnátok segíteni, mert hétfõn le kell adnom és még sehogy sem állok vele😞
I.C.ram
Diploma munka készül, vagy mi? 😄
Punker
igen, sehogy.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Még egy kérdés: ha legalizálnák a marihuana orvosi felhasználását Magyarországon szerintetek visszaélnének vele? És ezt hogy lehetne megakadályozni? Elõre is köszi a válaszokat! Üdv mindenkinek
Crokin
Szilveszterkor Dahab-ban voltam 😊

Repatarurgyán

Crokin
Én erre csak azt tudom mondani, hogy az élet a leghalálosabb betegség.

Repatarurgyán

LOL a szesztilalom utáni idõkrõl beszéltél TE! 😄

-the invisible-

I.C.ram
Mindennek van negatív hatása masszív fogyasztóként.
I.C.ram
Betartották a törvényt.. 😄 Ezt mondd Al Capone-nak, és a sok sok ezer embernek, akik esténként illegális szesz kimérõkbe jártak 😊
Hohó, azért a szesztilalom az nem közép-Európában volt...
Amerikában pedig mindig is nagyon betartották a törvényt... A 21 év fölöttiek pedig tudtak magukra vigyázni. Na persze nem mind. 😊

-the invisible-