Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Egyszer voltam csak nagyon rosszul tõle, akkor is csak azért, mert elõtte elég sokat ittam, de akkor se hánytam, és tudtam magamról, csak simán nagyon szarul éreztem magam.
Az a baj, hogy sokan a fûvet is keménydrognak tartják, mikor már a spanyol, holland, angol, francia, portugál felfedezõk is ezt szívták, tehát ennek ugyanolyan hagyománya van mint a grognak, vagy a rumnak a hajósok közt.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Én ezt találtam:
"..a vizelet tesztek általában 10-12 napig tudják kimutatni a kender hatóanyagát, vagyis a THC-t. A speed fogyasztás átlag 2-4 napig mutatható ki. A marihuana és hasis esetében elõfordulhat az is, hogy a fogyasztás után még hetekkel is kimutatható, ennek elsõsorban az az oka, hogy a THC zsírban jól oldódik, és a zsírsejtek mellett megkötõdik. Így ha valaki pl. lefogy, akkor a THC ismét megjelenhet a vizeletben. A drogok kiürülését gyorsítja a sok folyadék fogyasztása. A rendszeres szerhasználat tovább hagy nyomot, de nem nagyságrendekkel, csak pár nappal. Egy vizeletvizsgálat alapján nem lehet megmondani, hogy az illetõ milyen rendszerességgel, mióta fogyaszt drogot, és a szervezetbe kerülés pontos idõpontját sem lehet meghatározni."
Vérbõl pedig:
"Hatása ugyan csak 2-6 órán keresztül "látványos", de maga a THC körülbelül hat napig mutatható ki a vérplazmából..."
"Vizeletvizsgálattal a marihuána-élvezet könnyûszerrel kimutatható. Ugyanis a vizeletben lévõ karboxilsav-metabolitok hetekig, sõt egyes esetekben hónapokig detektálhatók. Meg kell azonban jegyezni, hogy a teszt csak kvalitatív jellegû, azaz, csak a marihuána fogyasztását bizonyítja, kvantitatív mérésre alkalmatlan."
Forrás: Bálint Gábor Sándor dr. - Marihuána - 2000
THC
11-nor-9-karboxi- delta-9-tetrahidrokannabinol
3-4 vagy 4-8 óra a vérben a gyakoriságtól függõen néhány nap - 1 hónap 3 hónap vizeletben
Forrás: A kábítószer-fogyasztás bizonyításának lehetõségei
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

nekem a kettõs mérce nem tetszett sohasem
háhogyvanez ? na mind1 ez van
Visszaélnének vele?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
-the invisible-
Amerikában pedig mindig is nagyon betartották a törvényt... A 21 év fölöttiek pedig tudtak magukra vigyázni. Na persze nem mind. 😊
-the invisible-