13279
  • ecneb
    nekem multkor olyan volt hogy mentünk vagy 6an az utcán és egy piros kocsi ott állt az úton és amikor elmentünk melelte figyeltem azt aki benen ült.. erre amikor pár méterre voltunk tőle kiszált és így gyorsan nem futva csak gyorsan elkezdett felénk jönni
    mintha üldözne :D nah akkor szétparáztam az agyam.. mindenhol ilyen titkos beépített ügynököket láttam meg minden kocsi rendőrkocsi vaót.. meg egyszer el is ment melletünk egy zsaru szval naon para voltam... érdekes aztán madjnem tisztán viszsamentem és ugyan ott állt a piros kocsi és ugyan úgy ottvolt benne a tag és ugyanúgy figyelt mint állat :S
  • Paranoia
    milyen paranojások vagytok
  • dogfish
    a para az alap :D
    ha egy macsek elmegy mellettem es nem sokkal elotte volt thc time, akkor egybol azt hiszem, hogy egy zsaru cicaja :D
    de ha helyzet van, akkor erdekes modon a para eltunik, atveszi a helyet az adrenalin es a szinjatek :)
  • Bandew
    Persze ez így van! De nem örülök neki, ha ezzel megzavarják a harmóniát.
  • kulabácsi
    hát nem, de ha parázol azt észreveszik, ha csak kb a "pofájába röhögsz" akkor nem lesz semmi probléma
  • Bandew
    De azért nem is kellemes...
  • kulabácsi
    énmeg telehánytam egy kocsmát bebaszva meg betépve, kivittek vhogy, ott ülök kinn majd kijön egy forma és megkérdezi h csak ivott a srác ügye? mondják h jah, erre h csak azért kérdezi mert ő rendőr és a főnöke kérte h jöjjön ki és kérdezze meg...volt annyi erőm h feláljak és megnézzem az igazolványát mert addig még olyat nem láttam, szal nem kell az ilyenektől félni...amúgy meg elég sokszor pakoltattak már ki úgy h be voltam tépve, nem nagy para sztem ha minden jó helyen van
  • Picizöldfül
    ne paráztassál már,én egyszer egy nyomozóval beszélgettem betépve...na az volt a para gyerekek...majd egyszer elmesélem az ügyet..
  • BlackWolf
    ma állun kint a szokésos helyünkön arra jött valami fehér astra osztr a yerek elkezdezett bevillagitani refivel az autöbol oda ahol toltuka cuccot aztan kajak visszatolattask majdnem volt futas de aztan elmentek :SD:D
  • BlackWolf
    ez ütött
  • Paranoia
    láláláláláláá ic dö mádöfákö di o dábúl dzsí
  • RIZLA
    O_o
  • Fido4life
    a tunét majd egyszer kikéne próbálni élesben xd
  • BlackWolf
    :SD:D
  • dogfish
  • Ben C
    közizépeee
  • prezi
    poltok akusztus huszatikaaat ^^
  • BlackWolf
    hazafele tekerni a 41 esen :D esobe total keszen kicsit ledobtam a lancot mire hazaertem
  • Ben C
    xD
  • RIZLA
    jah....tuti direkt vót .... :DD
  • dogfish
    lol :D

mar latom magam elott holnap az indexen: gyurcsany tehet rola! o baszta el, mint tavaly :DDDDDD
  • Ben C
    viharos.. kicsit beadta hazafutni ilyen zuhéban :O
  • cenobite
    OCB rulz! :)
  • dogfish
    nem sietek sehova :)
  • Fido4life
    ejjnye, nem sok ez egy kicsit egyszerre ?
  • dogfish
    khm... :)

d -.- b
    [URL=http://images.netbag.hu/20070820/21581333377.jpeg]"...jarjon utana!"[/URL]
  • dogfish
    hideg van vagy meleg? :)

smoked -.-
  • Fido4life
    ilyen időben inkább kihagyom, társaság sincs..
  • dogfish
    ki megy ma tuzijatekot lesni?
  • kulabácsi
    :DDDDD
    mennyi porcukor, biztos édes vizet akartak csinálni:DD
  • ecneb
    aztaqva
  • BlackWolf
  • cenobite
    Dr. Bubó és a kábítószer! LOL!!
  • Bandew
    Én ma tiszta napot tartok.
    Nem jó túl gyakran, meg elveszik a feelingje.
  • dogfish
    goa be, (electrypnose) csoki kocka elo, indulaaaaas ;)
  • Bandew
    Csatlakozik az előtte és azelőtte szólóhoz.
  • dogfish
    csatlakozik az elotte szolohoz
  • Paranoia
    köszi

másnapos vagyok mintha pitsa^^
  • kulabácsi
    HBD utólag is
  • Paranoia
    kösz köszi :) jó a hangulat...xD