13279
-
#5676 zizis tápig ez... :) -
#5675 smoked>.< -
#5674 speed soha többé
madnem maghaltam
-
#5673 20-ik oraja semmi csoki... :) -
mindenfoglalt2 #5672 Igen, ez volt a másik, a gyakorlati ok, hogy mindig pénz zavarban vagyok.
cenobite: Kösz, megnézem. -
#5671 jah igy érdekes volt és a mayday is ugyanigy, ugyanitt lesz 2 honap mulva!!
[azonisottlesz] -
#5670 sajna végig nem voltam ott de szinte mindenkit meghallgattam vmien szinten ha tudtam,kár hogy párhuzamosan voltak:S:D -
#5669 Tief után jött X-press 2 hát bennük is kellemesen csalódtam azthittem pop vonal lesz hát szétcsapdosták a népet elég rendesen, utánna seb fontaine hát őt meg 1 óra szintiszta verettéssel tudnám leírni, 1 mp-re nem volt megállás :DDDSA -
#5668 elég kemény volt most aludtam rá vagy 12 órát de még igy is kóma vagyok -.- -
#5667 Ha még nem próbáltad ,akkor ne is próbáld :\ sztem... csak viszi a pénzt ... olyan ,mint egy nő.. -
#5666 Tégy egy próbát a Daath.hu-val. -
mindenfoglalt2 #5665 Hali. Láttam ezt a topicot és érdekesnek tünt. Elolvastam az elejét és itt a végét, de sajnos nem találtam amit kerestem. Azt hittem itt ezen szerek hatásairól, anyagáról, általános tudnivalóiről, jogi következményeiről és ezek okairól, értelméről beszélgettek. Lehet, hogy az 5k hozzászólásban van ilyen is, de nem volt erőm végigolvasni, nézzétek el nekem.
Én megvallom, nem sok közöm volt az ilyesmihez, valamicskét hallottam rólluk, de valószínűleg nem elég a reális véleményalkotáshoz. Én azt vallom, hogy amit nem próbáltál nem tudhatod milyen, de míg ez működhet az ejtőernyőzés vagy síelés esetén, addig az ilegalitásnál már problémák adódnak. Nem is beszélve arról, hogy nem is tudom, hogy hol, melyik-milyen következményekkel jár, ha jár. Nem csak pár törvénykönyvi idézetet szeretnék olvasni.
Szóval ha a topic nem csak a témával kapcsolatos szélsőséges nézetűek flamelő helye vagy storyk mesélgető helye, akkor remélem vki tud adni amolyan felvilágosító jellegű választ, vagy linket ahol olvashatok ilyet, akkor megköszönöm, egyébként sry a pár sorért, amit feleslegesen megtöltöttem itt. -
#5664 Azt a kurva de durva volt a parádé Bónusz!!! Carl Craig,Adam Beyer szétpakolta a házat,de Mauro Picottótól ekkora veretést nem vártam,előre lenéztem hogy ő ien szar populáris technót fog nyomni,a nagy faszt!!! Tífswarc fenomenális volt,a többire nem emlékszek,csak a végén Kühlre meg Chrissre. Rush viszont nemtom minek kell mindig ide.(Nyílván a szétszpídezett tömegnek...) -
Paranoia #5663 írjá blogot.megtisztulásodról,az oan trendi -
#5662 ijajj...
szokasos napi omlas. ez volt az utolso :)
[off]
kicsit beletaposok a fekbe, mert tobb, mint 1 eve napi szinten tobbszor teptem / tepek. de most stop lesz :CcC
hogy mi a francnak irom le a tetves gondolataimat, azt nemtom, talan az utolso tepes hatasa...
[on] -
Ben C #5661 közelebb van hozzá, mint a ganjához -
AC2 #5660 Az jenga -
Ben C #5659 a kirakós játék? O.o -
#5658 7 kiló janga -
#5657 kocsiban maradt 7 kiló -
#5656 smoked -.- -
ecneb #5655 bárcsak az lett volna :( -
#5654 és összebuzultak? -
ecneb #5653 2növény mind2 fiú létezhet ilyen? :( -
#5652 ottvagyokmár ?! tegnap jajjde bebasztam -
#5651 meg carl craig :O -
#5650 tífswarcra megyek te kis butus :D -
#5649 mész parádéra:DDDDDDDDDDDDD nagyot csökkentél a szememben xD -
#5648 lesz par eleg durca nev hogy erdekelt legyek ense paradera megyek :D -
#5647 holnap van parade? ... hmm. nem mintha érdekelt lennék :]
-
#5646 holnap megyek paradera kell remenysugar nekem is :D -
#5645 hát akkor holnap nem lesz flesh-dance ... ti voltatok az uccsó reménysugár :] -
#5644 meg kb megmutatom a topikot a yardon és akár meg is egyezhetünk :D -
#5643 mert 17 eves vagy -.- -
#5642 Mert az elég vicces lenne :D -
#5641 honnan tudod hogy nem én megyek oda karpereccel? :D
na akkor újra :]
[apro]na akkor újra ittvagyok. haverom nyaral aki hozná nekem a szmókot.
viszont
holnap lesz NOISIA-CHRIS.SU DNB a mokkába (2legnagyobb kedvencem) és bizony nagyon jólene egy kis munícíó... nincs valaki akinél van ott egy grammocska, és el is adná nekem pl. ? hmmm ? holnap van a buli előtte átvenném tőle késődélután koraestefele. 17vagyok szóval nemkell fosni tőlem :D:D:D
valaki segítsen ki
pesten szinte bárhol jó nekem, elmegyek érte ahol az illetőnek jólenne.
előre is nagyon szépen köszönöm ha valaki besegítene picit :$
üdv.
VRSDM -
#5640 ez egy nyilvanos forum :) ne csodalkozz ha karperecben kapod azt a grammocskat :D
jo, eros tulzas volt de na... sosem tudni :D -
#5639 na akkor újra ittvagyok. haverom nyaral aki hozná nekem a szmókot.
viszont
holnap lesz NOISIA-CHRIS.SU DNB a mokkába (2legnagyobb kedvencem) és bizony nagyon jólene egy kis munícíó... nincs valaki akinél van ott egy grammocska, és el is adná nekem pl. ? hmmm ? holnap van a buli előtte átvenném tőle késődélután koraestefele. 17vagyok szóval nemkell fosni tőlem :D:D:D
valaki segítsen ki
pesten szinte bárhol jó nekem, elmegyek érte ahol az illetőnek jólenne.
előre is nagyon szépen köszönöm ha valaki besegítene picit :$
üdv. [center] VRSDM -
#5638 prezikém írj mán majd ,ha vagy me lehetne egy kis összezörrenés -
#5637 visszatértem -.-