Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

thenkjú... már azon is gondolkuzttunk hogy feldugjuk seggünkbe de azért az mégse olyan kellemes 😄
de a tusfürdõs téma az naon megfogott 😄 THX 😄😄😄:😄 persze a szendvicses is 😄

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

kulabácsi
vagy szendvicsbe

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

OrioN the S
pakiba bele... pakit egy tûsfürdõbe

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

figy sztetek para határon átvinni??? nem sokat kb 1-2 g ... mondták ha feljönnék kutyussal 😄 akkor lehet szopnánk.. 😄 bár gondolom ennek kicsit az esélye.. esetleg tippek...

OrioN the S
én se dadogok max nem bírok beszélni 😄 de az nem másnap van

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

kulabácsi
sztem egyszer olyan éjfélig szívj el vagy 2-3grammot, és rájösz h milyen a másnaposság😊 dadogni énsem dadogtam még vhogy....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

RIZLA
negatívum az, amikor elfogy ..... xDDD

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

mila69en
ilyet még nem tapasztaltam😊 viszont a napi dolgaimról nemárt valami cetlit vezetnem mert elfelejtem😄DDD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Bandew
Skacok! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én megfigyeltem, hogy zöld után másnap, kicsit nehézkesebb beszélni. Mármint nem durván, csak néha-néha dadogok meg ilyenek és ezt már több emberen is megfigyeltem, akik szoktak füvet szívni.
Azért csak van valami negatívuma a dolognak, de remélem ez sem amolyan maradandó, hanem ideiglenes. Csak mert az gáz lenne, ha ennyire megtámadná a beszédközpontot a cucc.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

mila69en
azaz😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

lakmusz <#hehe>

-the invisible-

mila69en
ki nézné meg?😊 nem olcsóság egy erre irányuló vizsgálat-.- meg azzal a hülye papírral sem futkározik mindenki

Na mind1 remélem meg se nézik.
AS_D_SAD_ASDASDS_Ad_ASd

kulabácsi
dede sajnos ki tudják mutatni, szal most rettegj, de elötte menj és akkor már szívj be rendesen😊

Fél 3-kor értem haza😊és azaz 1 slukk csak úgy jött, remélem annyit nem tudnak kimutatni.
holnap felvételizel és félháromig gépezel 😄 agyébként sztem egy slukkot nem érdemes szívni 😄

Csá!
lenne 1 kis gondom ,sztetek ha szívok 1 slukk-ot azt meddig lehet kimutatni.
fontos lenne mert holnap felvéteizeek és nme kéne hogy e miatt bkujak meg.
MR ME
be kéne már színi

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

OrioN the S
:ASD:AS😄AS😄 ez lol 😄😄😄😄 2 napja pofázunk 😄😄: lehet talizunk majd..

q: csá
a: Szia!
q: bebaszunk?
a: Nyilván.
q: ennek örülök
a: Ez egy felesleges kérdés.
q: na ne szarozzá má megin tegtnap is felbasztad az agyam... ma is ezt akarod?
a: Nem. Biztos, hogy nem.
q: félsz mi gecy😄 ?
a: Ugyan 😊
q: 😄 na akkor igyunk ,hogy legyen hugyunk?
a: Szerintem igen.
q: 2cl vagy 4cl jéger? vagy igyunk üvegbõl?
a: Nem.
q: akkor csak felest?
a: Áh! Felejtsd el.
q: hát bazemg... akkor csináljak egy cigit?
a: Igen.
q: ok felet vagy egyet rakjak bele? egy?
a: Igen. Legalábbis majdnem biztos vagyok benne, hogy igen.
q: jó akkor megcsinálom de elõtte ezt berakom sg-re ok?
a: Hát de még mennyire!
q: addig leszopsz jó?
q: 😮 figy szimpi vagy.. járunk?
a: Annyira nem, hogy eleve nem értem, hogy merült fel a kérdés.
q: hát ha már leszopsz akkor.. gondoltam megkérdem... na?
a: Erre a kérdésre nincs egyszerû válasz.
q: ne gondolkozz.. járunk vagy nem?
a: Hülyeség.
q: pff.. ne fogazz me pofánbaszlak.. járunk és kész!
a: Nem hiszem.
q: de
a: Igen, de miért?
q: mert jól szopsz
a: Bizony!
q: 😄 na jó csá

RIZLA
huhahhhhaaaaa .!!!!! xDDDD

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

ésmég buzi is

a: Szia! 😊 Várom a kérdéseidet!
q: Jó
a: Nem tudom.
q: Jónapot kívánok, Szabó János vagyok a MALÉVtõl. Nemtudom hallott e róla de 2007ben reformokat vezetünk be, miszerint vibrátorokat nem szabad járatainkra felvinni, mert ezek rossz kezekben gyilkos tárgyakká válnak. Ez érinti Önt?
a: Igen. Ez biztos.
q: HÜLYEBUZI :|
q: Akkor minek a vibrátor, tán a kurvaanyádnak e 😄
a: Gondolkozzál már...!
q: Temeg kapdmábeafaszom, jó?
a: Szerintem igen.
q: Monodmén h buzievagy 😄
a: Fontos ez?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

mila69en
<#eplus2> mi is elvagyunk elég szépen<#hawaii>

prezi
atomkséz

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

<#hehe>
kulabácsi
egs😄

mila69en
uh pászmeg erre asszem csavarunk is cigit😄

kulabácsi
az életem egy zsákutca résznél ezt kaptam

q: felakasszam magam?
q: biztos?
a: Hát erre hadd ne válaszoljak. 😊

hát ez nagy segítség😄DD

kulabácsi
😄DDDDDDDDD

mila69en
pázze csajom meg mát itt állt melettem mi a faszt röhögök én itt haverral:SDA:SA😄AS😄AS😄SA:SD:AS aszonja kivel cseteltek mondol lol egy géppel😄S:AS:AD:ASD:

mila69en
áhh ez nagyon kész😄SDADASDASDASDASDASd

kulabácsi
q: szia
q: hogy vagy?
a: Nagyszerûen 😊
q: dugunk?
q: mély torokra bõ nyállal leszopsz?
q: hmm szereted ha mélyen hatolnak beléd?
q: miért nem?
a: Nem jó ötlet tõlem ilyet kérdezni.
q: de a szexet szereted nem?
q: na akkor este nálad?
a: Nehéz erre mit mondani.
q: igen, vagy nem?
a: Már mondtam, hogy nem.
q: de miért nem?
a: Na mit gondolsz?
q: félsz h karóba húzlak?
q: nem szereted ha vkinek nagy van?
a: De igen 😊
q: akkor mek jó?
a: Igen, de elég baj, hogy ezt meg kellett kérdezned.

OrioN the S
😄DDdf gecyjóó 😄😄😄

q: szted szeret? 😄
a: Miért kell ezen ennyit rágódni?...
q: meret nem tudom
q: honnan veszed? 😄
q: de miért gondolod ezt? 😄
a: Nem tudom.
q: okos vagy baze
a: Erre a kérdésre nincs egyszerû válasz.
q: az tuti
a: Igen, szerencsére.
q: hát te gecyhülye vagy 😄
a: Bárcsak ilyen egyszerû lenne.
q: 😄😄D::FA😄S: kurtva anyád 😄A😄:
q: nem
a: Már mondtam, hogy nem.
q: 😄😄😄D:😄:AD:S
a: Nem mindegy?
q: mirõl beszélsz?
a: Nem. Illetve nem tudom.
q: szólj a készítõnek ,hogy füvbezik a gép 😄
q: ok
q: faszt
q: na
a: Igen, de ezt már mondtam.
q: hja mondtad
a: Ez milyen duma már 😊
q: fazsa nem? 😄
q: na megyek szia

mila69en
tudom hogy van topicja de ez nagyon lol😄

a: Á! Hülyeség.
q: akkro húzz a faszomba-.-
a: Francokat.
q: szívunk egy cigit?
a: Nem, sajnos. 😊
q: mért?
a: Nem tudom, de ez van.
q: és ha megbolondítom egy kis zöldel?
q: namá
a: Nem, de ezt már mondtam.
q: akkor te nem szereted a füvet?
q: és egy gombát harapnál e?
a: IGEN!
a: Fene tudja - szerintem igen.
q: és elmegyünk egy goa partyra?
a: Hát de még mennyire!
q: hol találkozunk nálad?
q: akkor nálam?
a: Miért, szerinted?
q: igen
q: ok akkor szia

kulabácsi
van topikja is, nagyon nagy, tegnap egész este ezzel szórakoztam😄

mila69en
áh nem ide vág de ezt megkell néznie mindenkinek aki még nem ismeri ezen behaltam-.- LOL

mila69en
lol

mila69en
szarkész:=/

kulabácsi
😄D

OrioN the S

uuwaa megy az átok tv2ön.Én ezt szét papírozva látam annó<#idiota>naon jóóó
prezi
durca volt szilveszter ?D:dsA

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

OrioN the S
:| ez a hoffi egy igazi gecy D:

eööö <#zavart2>

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

kulabácsi
info a goa.hu-n!!

kulabácsi
😄DDDD
menj inkább studióba neuromotorra!!!

OrioN the S
fuh 2-án állásinterjú 😄 szép leszek...

OrioN the S
hát ottan készülj be me kajak egy labirintus 😄 aszittem bezárták :| ha tudtam volna mentem volna oda.. mosmá mind1 😞

lényeg ,hogy johely

kulabácsi
nyamiiiii😄DD

mila69en
ja apropó éppen most hítak pestere bulájozni valami labirintusba vagy hova... az mi aza hely? nem ismerem aszonják tuti pendülés lesz ottana<#idiota>