13279
  • Zero 7th
    De tényleg, próbálj már meg emberi nyelven írni, ne a saját szlengetekben, amit a három haverodon meg rajtad kívül senki a világon nem ért meg!

Mi a picsa az a puskagolyós módszer?

Egyébként meg ha nem téptetek be tőle, akkor logikusan nem sokkal erősebb, tehát nem elég belőle sokkal kevesebb, ergo át lettetek baszva. Azért ehhez nem kell diploma, hogy rájöjj.
  • Zero 7th
    Igen, ezzel sajnos tisztában vagyok. Elnézést, hogy valódi kérdésnek tűnt a költői...

Helyesen:
    "A FASZÉRT vagytok ilyen hülyék, hogy bionak hívjátok a 100% műanyag szart?"
  • Fidolorous
    mert az emberek butuskák, és nincsenek tisztában a szó jelentésével.. így terjed el egy téves meghatározás.
  • Novotsik
    milyen az a puskagolyós módszer?
  • kamionosjoe
    Szerintem inkább kétszer annyi kell belőle, mert iszonyat gyenge. A másik, hogy az íze is förtelmes.
  • Zero 7th
    A FASZÉRT hívjátok bionak a 100% műanyag szart?
  • Fidolorous
    a legjobb módszer elrohanni a wc-re ha szükséges felhajtani a fedelét és lehúzni azt a szart minnél hamarabb. (és utána esetleg elmenni vásárolni a normális fajtából..)
  • JLlompi
    Sziasztok nem vagyok nagy füves de múltkor megjött a kedvem és elmentünk szívni de nem marihuanat vettünk hanem biot és nekem aztmondták sokkal keményebb mint a sima ezért logikusan sokkal kevesebb kell ( 0.2 elég 6 emberre ) és a "puskagolyós" módszerrel tekertük de semmit nem éreztünk belőle pedig csak 3 an szívtuk valaki aki járatosabb a témában légyszi mondja már meg van e valami külön tekerési módja a bionak köszi :)
  • kamionosjoe
    Persze lehet, hogy a vaporizer miatt hatott ilyen gyorsan. :D
  • kamionosjoe
    A sütit én elég hamar elkezdtem érezni, szépen lassan ettem de mire a végére értem már hatott is, viszont szerintem tovább tartott, mint egy ciginél.
    Egyébként a hatása ugyanolyan érzésre szerintem.
    Persze ez annyiba speciális volt, hogy egy cigihez azért le szoktam ülni aztán csillezek jobb esetben, itt meg járkáltam fel-alá. :D
  • Zero 7th
    Szerinted, vaporizer után képes volt elkülöníteni a süti hatását? :)
  • xxdani
    És milyen hatása volt a sütinek? miben másabb mint a cigi?
  • kamionosjoe
    Nem vettem semmi ilyesmit csak vaporizereztem, füves sütit, füves pizzát, meg még pár dolgot ami a cannabis felhasználásával készült próbáltam ki. :)

(képeket spoilerbe tettem, hogy ne lassítsa be a topikot)
  • kamionosjoe
  • kamionosjoe
  • kamionosjoe
  • kamionosjoe
  • kamionosjoe
  • MR ME
    kaktuszt nem hoztál haza? :)
  • kamionosjoe
  • kamionosjoe
  • kamionosjoe
  • kamionosjoe
    Cultiva 2012 Austria

Hétvégén ezen a rendezvényen jártam. Szinte mindent ki lehetett próbálni és megkóstolni(volt amit csak pénzért) vagy megvenni. Összességében egy nagyon jó hangulatú és korrektül megrendezett rendezvény volt. Természetesen mindez csak gyógyászati célra.
    A Belépő 15 Euró volt és rengeteg ember volt kint, valahol 10 percet kellett sorban állnom, hogy odaférjek a pulthoz. A kiállítók többsége az USA vagy Hollandiából érkezett, de sok volt még a hazai(osztrák) és német stand is. Nagyon sok magyar szót lehetett hallani.
    A termesztéstől elkezdve a felhasználásig minden területet bemutattak, próbáltam minél több dolgot lefényképezni és illusztrálni. Ha van még kérdés akkor szívesen válaszolok.
    A képeknek semmi köze Magyarországhoz és nem magyar állampolgárok szerepelnek rajta!
  • CheAteR88 #12615
    Menj ki hősök terére és legyél hős és üvöltsd el magad hogy te is hős legyél
  • xxdani
    jah, zsákot vinned kell mert ők 60FT-ért adják, kész rablás
  • xxdani
    Közterület felügyelet biztos tud segíteni Pesten.
  • MR ME
    nem is tudom...:D
  • solo
    Te most őszintén egy nyílt fúrumon vad idegentől kérsz helpet?: D

Nem hiszem el, hogy nincs egy barátod akit meg tudnál kérdezni, hogy "f@szom, nincs valami spanod aki tud zsályát?"
  • CheAteR88 #12610

Miért nem segítesz neki kula? :)
  • MR ME
    itt csak te vagy komolytalan...
  • Jowhs
    nagyon vicces, vettem a poént!! de komolyan!!
  • Petka
    Csörögj rá: 0614618150
  • Jowhs
    Hello!!

Nekem a kérdésem az lenne, hogy kitől tudnék pesten zöldet szerezni?? és hol?
  • Novotsik
    Itthon talalkozott valaki ''grade A'' zöldel?
  • CheAteR88 #12604
    Meg hat hol a filling gyújt, szív?
    :)
  • Police88
    Igen nekem is addig tetszett amíg meg nem láttam az árát :D
  • CheAteR88 #12602
    De 40k ért kicsit durva...
  • CheAteR88 #12601
    Nah erre mondom hogy rohadt jo találmány!
  • NeverwinterKING
    beszarás miket ki nem találnak :D
  • wander01
    ja és arrol nem is beszéltem hogy magrakod, tolsz 1-2-t belőle, elteszed, vagy viszed magaddal, ugy néz ki mint egy walkie talkie :)betárazva kurvajól lehet bárhova vinni, még a moziban is tudod nyomni :D kicsit sziszeg mikor hevit de lofasz.