Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
új vagyok itt ,csak annyi lenne a kérdésem, hogy fehérváron honna tudok ILYET ( 😄😄😄 ) venni?
Kösssszzzz
Sikerült már olyat, hogy 3 man szívtunk fent zárt erkély en, félig nyitott ablakkal kicsit több mint fél órán át/Másfeles rakéta😄D/, és ott volt egy 4. ismerõs aki akkor még nem szívott, de azalatt a fél óra alatt, míg mi ott mellette szívogattunk õ így elsõre jobban beállt mint mi: DD
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
"A tárca nyitottnak mutatkozik arra, hogy bizonyos pontokon enyhítsen a túlzottan szigorú büntetési tételeken, magát a szigorítást azonban szükségesnek tartják. "
Ez ugyan felemás, de mégis több, mint a Fidesz eddigi "dögöjjön meg minden brogos" hozzáállása.
Mivel az a füst fog terjengeni a kocsiba, és azt szívom még mondjuk fél óráig az duplának hat?
Vagy mondjuk ha megyek a gyerekért az oviba elõtte érdemes kiszellõztetni, nem? vagy a a kifújt füst már nem "veszélyes"?
www.gtr-masters.hu
Milyen tálat? Mondom hozz egy sört te állat!!!
Ha a Btk. szigorításra célzott, amirõl voltak hírek, az még nem lépett életbe, és még az is lehet, hogy nem is történik meg. Meglepõ, de voltak jó hírek a témában.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Milyen tálat? Mondom hozz egy sört te állat!!!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
"Hát én úgy tudom hogy csak a caffe shopokban lehet szívni"
Ja, baszottul ugyanaz, tényleg.
És egyébként kurvára visszafogott vagyok.
Amúgy meg egy kicsit visszafoghatnád magad..
A coffee shop meg az a NYILVÁNOS hely, ahol lehet szívni. A tartása és fogyasztása legális, úgyhogy otthon legálisan szívhatsz. Kb olyan szintû baromság amit mondasz, mintha azt állítanád, hogy inni csak kocsmában lehet Magyarországon.
"Utcán is csak rádszól a rendõr, hogy nem kéne." Szóval akkor csak nem lehet.
http://hvg.hu/kkv/20120305_coffee_shop
Jó lenne, ha az "úgy hallottam" típusú faszságoknak inkább pontosan utánanéznél, ahelyett, hogy terjeszted.
A fogyasztás, tartás legális. A termesztés nem legális papíron, de nem üldözik.
Nem csak a coffee shopokban lehet szívni. Szívhatsz otthon is. Utcán is csak rádszól a rendõr, hogy nem kéne.
A fogyasztók nyilvántartásba vétele, meg a külföldiek kitiltása egy faszság, politikai populizmus. Semmi nem lesz belõle. Néhány politikus ki akarja használni, hogy a határmenti kisvárosoknak a faszuk kivan a részeg randalírozó németekbõl, franciákból. Ebbõl még nem lesz országos reform.
egyik kedvenc íróm haikuját idézve:
Fodor Ákos - Indiszpozíció
Amikor szivem
gyáva és agyam lusta:
véleményem van.
ON
Tudja valaki, hogy kb 2 hetes növénynek miért sárgulnak a levelei?
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Nekem azzal nincs semmi bajom, ha valaki szerint szar dolog a fû, vagy veszélyesnek tartja, vagy ilyesmi - ízlésen, véleményen úriember nem vitatkozik, legalábbis ezt mondták az okosok régen 😊
viszont az olyan érveket, amikrõl tudományos eszközökkel már bebizonyosodott, hogy nem igazak (példa: visszafordíthatatlan változást idéz elõ az agyban a THC, vagy a most elõkerült 14 éves strichelõ füves kislány mint a szerfogyasztás elkerülhetetlen végeredménye), szerintem érdemes itt is cáfolni 😊
off, de amúgy a vallásossággal kapcsolatban is ugyanígy vagyok, szerintem nem kéne, hogy zavarjon akárkit a másik véleménye egy témáról (én semmivel sem leszek kevesebb, ha egy tökidegen fórumos arc nem hisz az én istenemben, vagy fordítva, hisz egy olyan dologban amit én komolytalannak tartok), egész addig, amíg ki van modva, hogy szubjektív hitrõl van szó, és nem Egyetlen Létezõ Igazságról.
Viszont az egy ideális világban elvárható volna, hogy ne is basztassanak a saját választásaidért, amikkel senkinek nem ártasz - akár spiritualitás, akár tudatmódosítás terén.
ez olyan beszélgetés mint az ateista és a katolikus közötti.
kinek lesz igaza? senkinek.
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
abban egyébként egyetértünk, hogy itthon nem vezetne jóra a full legalizáció, viszont az is tény, hogy az eszetlen tiltás nem gátolja meg a cuccok terjedését, ráadásul az illegális csatornákba terelés miatt épp hogy nagyobb veszélybe sodorják (sodorják, haha) az egyszeri fogyasztót. A magam részérõl tök ésszerûnek tartanám, ha valami olyasmi rendszer lenne a fûvel, mint a gyorshajtással: alapvetõen nem szép dolog, de bizonyos esetekben (pl orvosi rendelvényre: az egyetlen természetes antidepresszáns szer, hello!) tarthatsz magadnál, viszont ha enélkül elkapnak, akkor fizetsz egy bírságot, és kész.
Spanglizással sokkal kisebb koczkázatot okozol a körülötted élõknek, mint az utakon száguldással, SZVSZ.
Hollandiában sem lehet hogy sokáig lesz legális, ott is szinte évente szigorítanak.
Nem is lenne lényeges legalizálni, elég lenne ha csak nem büntetnék annyira..
Az meg hogy nincs nálunk kultúrája alatt nem tudom mit kell érteni, Hollandiában vajon volt kultúrája mielõtt félig meddig legális lett? Ugyanis ott sem teljesen az.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Ha így folytatódik hasonló törvények lesznek mint Hollandiában sztem.
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Amúgy olvastál a témáról egy könyvet és már szakértõ vagy? 😊
Az meg a másik hogy ezek a lányok lehet akkor is kurválkodnának, ha nem lennének drogosok.
Amúgy miért szólsz bele olyanba amihez nem értesz?