Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeverwinterKING
most csak szopatsz 😄

#12577: van olyan légmentesen záródó zacsim, de azon is átjön a szaga. majd veszek olyat amit mondtál 😄

másik kérdésem hogy morzsolót honnan lehet beszerezni?

\"You are fucking crazy people!\"

Lacee
szerezz be egy ziplocos tasakot (nem tudom, magyarul van-e neve, ez a csúsztatva nyíló-záródó cucc), abban prímán lehet utaztatni. Például sok boltban lehet kapni olyan Airwavest, amit ilyenbe tesznek, az még átlátszatlan is, és a mentolos rágó egyébként is segít valamennyit 😊

egyébként meg ez olyan dolog, hogy aki vágja hogy épp minek a szagát érzi, az nagy eséllyel max vigyorog egyet, nem fogja rádhívni a rendõrséget.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Petka
Kár, hogy csak a kezedrõl perzselte le és nem égtél szénné... 😊

A kutyámat be lehetne drogoztatni?
Be szeretném kicsit drokoztatni hogy menõzzek a haverok elõtt hogy a kutyám is drogozik.
Lehet belekeverek valamit a kajájába.
Múltkor felrobbantottam egy benzineskannát mert nem volt elég nagy a tûz és ráakartam locsolni kannából, de rosszul jött össze és leperzselte a szõrt a kezemrõl.
Daffit
A villamosok kenéséhez használnak kenderolajat 😄

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

herbálon kívül valaki tud valami hasonló színvonalú esetleg jobb cuccot ?
NeverwinterKING
nem parázom, itthon jó helyen van csak a szállítás a cink mindig.

#12571: én a villamosokon szoktam érezni 😄

Petka
Én néha olyan helyeken is érzem, ahol tutira nincsen semmi 😄

Daffit
Ne parázz! Ez a lényeg.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

NeverwinterKING
miben lehet úgy tárolni a cumót h ne lehessen érezni? beleteszem 3 pakiba és egy cigisdobozba még mindig érzem az illatát. múltkor vittem a buszon valahova és a táskámból simán kicsapott, csoda h a többi utas nem szólt be.

csak a bali kratomot, undorító az íze, 4-5 g-ot ettünk fejenként, joghurtba, de a hatás elég jó, icához hasonlít. de van olyan kratom ami gyorsít...próba cseresznye
az mi?
Kratomot valaki próbálta már?

"esetleg vegyél herbált. "

Szeretem a cicákat

Faszságot miért beszélsz? Hogy a picsába lenne már egy simán túladagolható, és komoly függõséget okozó nyugtató kevésbé károsabb, mint a marihuána, amit sem túladagolni nem lehet, sem függõséget nem okoz?

A por meg a cigaretta meg a szúrás😄 Úgyis helyben van, megnézem, hátha ellene fordít majd 😄 😄

\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"

Daffit
Megint alkotott a népbutító gépezet:
Link

Lakatos utca; Várkörút sarok.
Van ott egy park. Ott lehet.
Az! Vegyél normálisat, oldd meg! Ha meg nem tudod így jártál😊

\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"

Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

az?
a herbal az szar en ugy tudom
MR ME
nem biztos, rivó kikészít hosszú távon...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ennyi erõvel irasson fel rivotrilt, az talán kevésbé károsabb..

Szeretem a cicákat

MR ME
lehet h paraszt vagyok, de legalább nem annyira kretén h egy nyílt fórumon szeretnék illegális szert beszerezni 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

esetleg vegyél herbált.

Petka
Ember, keresd meg a haverjaidat személyesen pl... Olyan nincs, hogy senki se tud segíteni. Itt neten max annyiban segíthetünk, hogy belinkelem neked ezt, rendelsz és megcsinálod magadnak. Google a barátod lesz!

es ezt most komolyan ugy mondod mintha azt hinned h tudom h hol is kezdjem
Daffit
Ne kezdjétek el! A lényeg, hogy itt senki nem fog tudni segíteni, mert itt csak vitatkozunk egy tiltott dologról. Sajnálom, de ha szerezni akarsz azt magadnak kell megoldani és nem itt kérdezgetni, mert akkor olyan válaszokat fogsz kapni, mint amit Kulabácsi is írt.

miért is te paraszt?
MR ME
desötét vagy te istenem....

olyan 1 körul nekem jo lenne 😄
az a vicces h pont nem vagyok otthon debrecenbol most indultam mobilrol irok😞
nem tudsz holnap napközben valamikor az orszagalmahoz jonni?
Most indulok, gyere, ott leszek egy ideig.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

most komoly? mert nem tudom már mit vegyek komolyan 😄
Találkozzunk a Tesco hátsó bejáratnánál, az üveg visszaváltónál este 10-kor.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

de komolyan. még régen 3-4 éve pesten vettem zoldet, de most fehervari vagyok es tekernek egy spanglit a spanokkal.
valaki nagyon vicces kedvében van 😄D
Petka
06 22 541-600

Fehérváron honnan vegyek zöldet? VALAKI! 😄D
Nem mindegyik olyan jó.

http://cdn.theatlantic.com/static/infocus/4202012/s_m16_28029144.jpg

ez például eléggé elszomorító😞

Klon

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

mgenya911
deák tér 😄

Olyan segíség szerü izé.

Lacee
milyen info kell? daath.hu, drogriporter.hu, erowid.com, ilyesmi.

Információs pult merre van?😊

Boldogat népek!😊

Lacee
sehol, mi is átálltunk az oxigénhiányra inkább 😉

Lacee