Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#12577: van olyan légmentesen záródó zacsim, de azon is átjön a szaga. majd veszek olyat amit mondtál 😄
másik kérdésem hogy morzsolót honnan lehet beszerezni?
\"You are fucking crazy people!\"
egyébként meg ez olyan dolog, hogy aki vágja hogy épp minek a szagát érzi, az nagy eséllyel max vigyorog egyet, nem fogja rádhívni a rendõrséget.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Be szeretném kicsit drokoztatni hogy menõzzek a haverok elõtt hogy a kutyám is drogozik.
Lehet belekeverek valamit a kajájába.
Múltkor felrobbantottam egy benzineskannát mert nem volt elég nagy a tûz és ráakartam locsolni kannából, de rosszul jött össze és leperzselte a szõrt a kezemrõl.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
#12571: én a villamosokon szoktam érezni 😄
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Szeretem a cicákat
\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"
Link
Van ott egy park. Ott lehet.
\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Szeretem a cicákat
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nem tudsz holnap napközben valamikor az orszagalmahoz jonni?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
http://cdn.theatlantic.com/static/infocus/4202012/s_m16_28029144.jpg
ez például eléggé elszomorító😞
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"