13279
  • xxdani
    1-3 év
  • MR ME
    én most szereztem finom csokoládét :P kaja után rá is rabolok desszertként :)
  • hundredeyes
    meglesz, Dani... :D:D
  • Stig95
    egy lightos cigire való :)
  • MR ME
    hát ezt így kb nem lehet megmondani :D sok függ a tömörségtől, lehet egy fél is, de lehet csak 0.3, vagy kevesebb

csavarj belőle egy jó nagy cigit és érezd jól magad, szard le mennyi vót :D
  • hundredeyes
    szerintetek ez mennyi lehet kb.?
  • mgenya911
    Személyiségzavarok, skizofrénia, paranoia szorongás esetén erősen meggondolandó mert csak elszabadítja a démonokat (amiket persze le is lehet győzni) :)
  • krpsycho
    ennyi, rengeteg zsé jön belőle szerintem is, ha raknak rá valamennyi adót, és tényleg nincs annyi hiszti körülötte
  • cSuwwi
    Nem mindenhol a gonoszt látják a zöldben, hanem az előnyeit is
  • tomi890125
    mindenre jó
  • Anonymusx
    Szerintetek vannak olyan betegségek amihez nem ajánlott a fű? pl epiepszia vagy ilyesmi
  • Anonymusx
    a fű 2000 vagy 2500,
  • EnxTheOne
    mennyi most egy gramm fű utcai és nagyker ára? vagyis amit a diller vagy elosztó fizet? :D

És a többi, "kemény" drognak?

Csak most nézem a breaking bad sorozatot, és felkeltette az érdeklödésem :D:D:D
  • krpsycho
    #12704 << ez
  • xxdani
    Biztos mindenki visszavinné...
  • zoliapu
    Úgy kéne legalizálni, mint a tűzi játékot. Havonta 1-szer lehet használni valamelyik hó közepén szombaton, előtte nap du. kinyitnak a trafikok és ha elmúltál 18 éves vehetsz. Ami megmarad rá következő nap, kötelező lenne leadni és visszafizetik az árát.
  • Hangman576
  • NeverwinterKING
    ezt megnéztem és kibaszott jó. de szinte mindegy hogy mit nézel ha készen vagy. én pl sorozatokat szoktam: House, Californication, Entourage. de még a Disney Fantasia-t is megnéztem és az is állat volt :D
  • mgenya911

ha van két órád érdemes megnézni :)
  • lordbalu
    próbáld ki ezt :D
  • krpsycho
    milyen zenéket szoktatok hallgatni közben, vagy valami jó mesét? :D (south park, simpson család stb) ?
  • Stig95
    Vágj bele. Annyi pénzed lesz belőle hogyha elkapna kifizeted a legjobb ügyvédet aztán a végén meg kapsz 2 évet. Ennyit simán megér szerintem :DD
  • mgenya911
    Nekem van egy plusz tippem gerilláknak: Ha olyan helyre ülteted ahol mezőkben nő a Vadkender akkor tuti az életben senki nem találja meg, mert külsőre nagyon hasonlóak. Beporozni meg ugyis be fogják az már nem számít :)
  • truckengine
    http://www.egykalapalatt.info/index.php?title=Gerilla_%C3%BCltetv%C3%A9ny
  • xxdani
    parancsolj :)
  • MR ME
    :DDDDDD
  • Fidolorous
    vegyük úgy hogy egy képzeletbeli világban él ahol minden legális.
  • Petka
    20 év fegyház :D
  • EnxTheOne
    1 hektáron szerintetek mennyi terem? :D:D:D
  • truckengine
    Bevoltam kicsit tépve
  • kamionosjoe
    Hogyan találtad meg ezt a 9 éves cikket ember? :D
  • truckengine
    Csak a magam nevében beszélek,felelősséget sem vállalok érte,de ami igaz az igaz,15 év masszív(minden este 1joint,7végén amennyi jól esik)szinten fogyasztás után sajnos elkell mondjam igenis észrevehetően kihat a szellemiségre,memóriára,mondhatni egész lényemre,no nem olyan negatívan mint ahogy azt degradálják de azért pusztít rendesen.Hozzáteszem, mellette ugyancsak sajnálatos módon fogyasztottam alkoholt is bőven,sőt szintetikát sem kis mennyiségben,de az alap a növény,ezért hangsúlyoztam ez csak szerény személyem tapasztalása.Tisztában vok vele,hogy ez igy brutál önkínzás az egyén számára de a lelki tényezők rohadtul sokat nyomnak ám a latba ezt nem szabad elfelejteni.A lényeg,hogy teljesen egyénfüggő kinek mit és hogyan befolyásolja az életritmusát,egészségét,egyéniségét,lelki világát a hosszantartó használat.Van akit meg sem hat van akit nyomorba dönt,a személyiséget viszont nagymértékben megváltoztatja szerintem bárkinél.
  • truckengine
    Sokféle felelős létezik:http://www.origo.hu/itthon/20031126aszerelem.html
  • krpsycho
    pszichológiában a libidót tartják felelősnek az ilyesmi "függőségért".
    több lépcsőfoka is van, a gyermekkorban kezdődik el (orális-szájbanturkálás-szájbavétel,stb, aztán az ellenkező nem felé érdeklődés, kislányoknál péniszirigység stb, serdülésnél pedig már a szexuális töltetű), a felnőttkor elérésekor pedig emberenként változik, hogy kinél mit 'száll' meg ez a hatalmas erőteljes szexuális energia (libidó). valakinél ez 'megmarad' a párkapcsolatoknál (létezik ko-depedencia is /társfüggőség/ ) valakinél a World of Warcraft üt be, valakinél a pszichedelikák, valaki pedig sztahanovista (munkamániás) lesz. Az, hogy ez kinél mennyire erős, egyénfüggő. Ha valakinek megvan a lelki egyensúlya és önmagával rendben van akkor a függőség mint olyan nem létezik. Van aki 20 év dohányzás után pikk-pakk lerakta a cigit és jól van (faterom), nem hiányzik neki.
    Az, hogy pedig káros vagy sem... Szintén egyéne válogatja. Valaki 60 év bagó és pia után is 'egészséges' (no rák, no májelégtelenség stb), valaki hajlamosabb az ilyesmire. De hát azt mondják, hogy ami jól esik az nem káros :)) Meg különben is. Ami jó, az vagy hízlal, vagy árt a fogaknak, vagy egészségtelen, vagy erkölcstelen :D
  • truckengine
    megtörtént a csoda.....http://napidoktor.hu/cikk/169.22419/Legalis-marihuana-Csehorszagban
  • djemberke
    Tesóm ha reggel nem gyújthat rá csak egy sima cigire,képes ölni is,olyan mint őrűlt,na meg még ott a kv.!Ennyit a függőségről. Kire hogy hat
  • xxdani
    Tényleg felesleges erről vitát nyitni, hogy mik vannak hosszú távon. Gondoljatok már bele.... Ez sok mindentől függ. Ismerek embert aki a KV nélkül nem tud élni "kattog, pörög" .....akkor most mi van? Kinek milyen a természete, genetikája, felfogása. Ez kicsit olyan mint a politika. Mindenkinek megvan a saját véleménye és nem enged belőle... felesleges folytatni
  • Zero 7th
    Hjah, hát ez nyomós érv volt. Direkte szóltam, hogy nem sértésnek szántam, de azért sértődj meg rajta, seggfejkém...
  • Klon
    Te egy gyoker vagy, most konkretan ezt vettem eszre. Gondolj amit akrsz...
  • Zero 7th
    Ja, és hogy vetted ezt észre?