Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dogfish
zizis tápig ez... 😊
Fido4life
smoked>.<

Olcsóvér
speed soha többé
madnem maghaltam

Acer Aspire one

dogfish
20-ik oraja semmi csoki... 😊
Igen, ez volt a másik, a gyakorlati ok, hogy mindig pénz zavarban vagyok.

cenobite: Kösz, megnézem.
prezi
jah igy érdekes volt és a mayday is ugyanigy, ugyanitt lesz 2 honap mulva!!

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Picizöldfül
sajna végig nem voltam ott de szinte mindenkit meghallgattam vmien szinten ha tudtam,kár hogy párhuzamosan voltak:S😄

prezi
Tief után jött X-press 2 hát bennük is kellemesen csalódtam azthittem pop vonal lesz hát szétcsapdosták a népet elég rendesen, utánna seb fontaine hát õt meg 1 óra szintiszta verettéssel tudnám leírni, 1 mp-re nem volt megállás 😄DDSA

prezi
elég kemény volt most aludtam rá vagy 12 órát de még igy is kóma vagyok -.-

OrioN the S
Ha még nem próbáltad ,akkor ne is próbáld :\ sztem... csak viszi a pénzt ... olyan ,mint egy nõ..

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

cenobite
Hali. Láttam ezt a topicot és érdekesnek tünt. Elolvastam az elejét és itt a végét, de sajnos nem találtam amit kerestem. Azt hittem itt ezen szerek hatásairól, anyagáról, általános tudnivalóirõl, jogi következményeirõl és ezek okairól, értelmérõl beszélgettek. Lehet, hogy az 5k hozzászólásban van ilyen is, de nem volt erõm végigolvasni, nézzétek el nekem.
Én megvallom, nem sok közöm volt az ilyesmihez, valamicskét hallottam rólluk, de valószínûleg nem elég a reális véleményalkotáshoz. Én azt vallom, hogy amit nem próbáltál nem tudhatod milyen, de míg ez mûködhet az ejtõernyõzés vagy síelés esetén, addig az ilegalitásnál már problémák adódnak. Nem is beszélve arról, hogy nem is tudom, hogy hol, melyik-milyen következményekkel jár, ha jár. Nem csak pár törvénykönyvi idézetet szeretnék olvasni.
Szóval ha a topic nem csak a témával kapcsolatos szélsõséges nézetûek flamelõ helye vagy storyk mesélgetõ helye, akkor remélem vki tud adni amolyan felvilágosító jellegû választ, vagy linket ahol olvashatok ilyet, akkor megköszönöm, egyébként sry a pár sorért, amit feleslegesen megtöltöttem itt.
Picizöldfül
Azt a kurva de durva volt a parádé Bónusz!!! Carl Craig,Adam Beyer szétpakolta a házat,de Mauro Picottótól ekkora veretést nem vártam,elõre lenéztem hogy õ ien szar populáris technót fog nyomni,a nagy faszt!!! Tífswarc fenomenális volt,a többire nem emlékszek,csak a végén Kühlre meg Chrissre. Rush viszont nemtom minek kell mindig ide.(Nyílván a szétszpídezett tömegnek...)

írjá blogot.megtisztulásodról,az oan trendi<#vigyor>
dogfish
ijajj...
szokasos napi omlas. ez volt az utolso 😊

kicsit beletaposok a fekbe, mert tobb, mint 1 eve napi szinten tobbszor teptem / tepek. de most stop lesz :CcC
hogy mi a francnak irom le a tetves gondolataimat, azt nemtom, talan az utolso tepes hatasa...

közelebb van hozzá, mint a ganjához <#falbav>

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Az jenga <#falbav>

a kirakós játék? O.o

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Olcsóvér
7 kiló janga

Acer Aspire one

ReTeK
dogfish
smoked -.-
bárcsak az lett volna 😞

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

kulabácsi
és összebuzultak?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

2növény mind2 fiú létezhet ilyen? 😞

prezi
ottvagyokmár ?! tegnap jajjde bebasztam

prezi
meg carl craig 😮

prezi
tífswarcra megyek te kis butus 😄

kulabácsi
mész parádéra😄DDDDDDDDDDDD nagyot csökkentél a szememben xD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

prezi
lesz par eleg durca nev hogy erdekelt legyek ense paradera megyek 😄

VRSDM
holnap van parade? ... hmm. nem mintha érdekelt lennék :]

u dont have to listen anybody else but me

prezi
holnap megyek paradera kell remenysugar nekem is 😄

VRSDM
hát akkor holnap nem lesz flesh-dance ... ti voltatok az uccsó reménysugár :]

OrioN the S
meg kb megmutatom a topikot a yardon és akár meg is egyezhetünk 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

prezi
mert 17 eves vagy -.-

OrioN the S
Mert az elég vicces lenne 😄

VRSDM
honnan tudod hogy nem én megyek oda karpereccel? 😄

na akkor újra :]
na akkor újra ittvagyok. haverom nyaral aki hozná nekem a szmókot.
viszont

holnap lesz NOISIA-CHRIS.SU DNB a mokkába (2legnagyobb kedvencem) és bizony nagyon jólene egy kis munícíó... nincs valaki akinél van ott egy grammocska, és el is adná nekem pl. ? hmmm ? holnap van a buli elõtte átvenném tõle késõdélután koraestefele. 17vagyok szóval nemkell fosni tõlem 😄😄😄

valaki segítsen ki
pesten szinte bárhol jó nekem, elmegyek érte ahol az illetõnek jólenne.

elõre is nagyon szépen köszönöm ha valaki besegítene picit :$

üdv.
VRSDM

prezi
ez egy nyilvanos forum 😊 ne csodalkozz ha karperecben kapod azt a grammocskat 😄

jo, eros tulzas volt de na... sosem tudni 😄

VRSDM
na akkor újra ittvagyok. haverom nyaral aki hozná nekem a szmókot.
viszont

holnap lesz NOISIA-CHRIS.SU DNB a mokkába (2legnagyobb kedvencem) és bizony nagyon jólene egy kis munícíó... nincs valaki akinél van ott egy grammocska, és el is adná nekem pl. ? hmmm ? holnap van a buli elõtte átvenném tõle késõdélután koraestefele. 17vagyok szóval nemkell fosni tõlem 😄😄😄

valaki segítsen ki <#whatever><#sir>
pesten szinte bárhol jó nekem, elmegyek érte ahol az illetõnek jólenne.

elõre is nagyon szépen köszönöm ha valaki besegítene picit :$

üdv. [center] VRSDM

OrioN the S
prezikém írj mán majd ,ha vagy me lehetne egy kis összezörrenés

OrioN the S
visszatértem -.-

nekem multkor olyan volt hogy mentünk vagy 6an az utcán és egy piros kocsi ott állt az úton és amikor elmentünk melelte figyeltem azt aki benen ült.. erre amikor pár méterre voltunk tõle kiszált és így gyorsan nem futva csak gyorsan elkezdett felénk jönni
mintha üldözne 😄 nah akkor szétparáztam az agyam.. mindenhol ilyen titkos beépített ügynököket láttam meg minden kocsi rendõrkocsi vaót.. meg egyszer el is ment melletünk egy zsaru szval naon para voltam... érdekes aztán madjnem tisztán viszsamentem és ugyan ott állt a piros kocsi és ugyan úgy ottvolt benne a tag és ugyanúgy figyelt mint állat :S

milyen paranojások vagytok<#vigyor>
dogfish
a para az alap 😄
ha egy macsek elmegy mellettem es nem sokkal elotte volt thc time, akkor egybol azt hiszem, hogy egy zsaru cicaja 😄
de ha helyzet van, akkor erdekes modon a para eltunik, atveszi a helyet az adrenalin es a szinjatek 😊
Bandew
Persze ez így van! De nem örülök neki, ha ezzel megzavarják a harmóniát. <#smile>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

kulabácsi
hát nem, de ha parázol azt észreveszik, ha csak kb a "pofájába röhögsz" akkor nem lesz semmi probléma

Bandew
De azért nem is kellemes...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

kulabácsi
énmeg telehánytam egy kocsmát bebaszva meg betépve, kivittek vhogy, ott ülök kinn majd kijön egy forma és megkérdezi h csak ivott a srác ügye? mondják h jah, erre h csak azért kérdezi mert õ rendõr és a fõnöke kérte h jöjjön ki és kérdezze meg...volt annyi erõm h feláljak és megnézzem az igazolványát mert addig még olyat nem láttam, szal nem kell az ilyenektõl félni...amúgy meg elég sokszor pakoltattak már ki úgy h be voltam tépve, nem nagy para sztem ha minden jó helyen van

Picizöldfül
ne paráztassál már,én egyszer egy nyomozóval beszélgettem betépve...na az volt a para gyerekek...majd egyszer elmesélem az ügyet..

ma állun kint a szokésos helyünkön arra jött valami fehér astra osztr a yerek elkezdezett bevillagitani refivel az autöbol oda ahol toltuka cuccot aztan kajak visszatolattask majdnem volt futas de aztan elmentek :SD😄

ez ütött <#ticking>