Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
cenobite: Kösz, megnézem.
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
gamertag: kenobita
Én megvallom, nem sok közöm volt az ilyesmihez, valamicskét hallottam rólluk, de valószínûleg nem elég a reális véleményalkotáshoz. Én azt vallom, hogy amit nem próbáltál nem tudhatod milyen, de míg ez mûködhet az ejtõernyõzés vagy síelés esetén, addig az ilegalitásnál már problémák adódnak. Nem is beszélve arról, hogy nem is tudom, hogy hol, melyik-milyen következményekkel jár, ha jár. Nem csak pár törvénykönyvi idézetet szeretnék olvasni.
Szóval ha a topic nem csak a témával kapcsolatos szélsõséges nézetûek flamelõ helye vagy storyk mesélgetõ helye, akkor remélem vki tud adni amolyan felvilágosító jellegû választ, vagy linket ahol olvashatok ilyet, akkor megköszönöm, egyébként sry a pár sorért, amit feleslegesen megtöltöttem itt.
szokasos napi omlas. ez volt az utolso 😊
kicsit beletaposok a fekbe, mert tobb, mint 1 eve napi szinten tobbszor teptem / tepek. de most stop lesz :CcC
hogy mi a francnak irom le a tetves gondolataimat, azt nemtom, talan az utolso tepes hatasa...
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
u dont have to listen anybody else but me
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
na akkor újra :]
viszont
holnap lesz NOISIA-CHRIS.SU DNB a mokkába (2legnagyobb kedvencem) és bizony nagyon jólene egy kis munícíó... nincs valaki akinél van ott egy grammocska, és el is adná nekem pl. ? hmmm ? holnap van a buli elõtte átvenném tõle késõdélután koraestefele. 17vagyok szóval nemkell fosni tõlem 😄😄😄
valaki segítsen ki
pesten szinte bárhol jó nekem, elmegyek érte ahol az illetõnek jólenne.
elõre is nagyon szépen köszönöm ha valaki besegítene picit :$
üdv.
VRSDM
jo, eros tulzas volt de na... sosem tudni 😄
holnap lesz NOISIA-CHRIS.SU DNB a mokkába (2legnagyobb kedvencem) és bizony nagyon jólene egy kis munícíó... nincs valaki akinél van ott egy grammocska, és el is adná nekem pl. ? hmmm ? holnap van a buli elõtte átvenném tõle késõdélután koraestefele. 17vagyok szóval nemkell fosni tõlem 😄😄😄
valaki segítsen ki <#whatever>#whatever><#sir>#sir>
pesten szinte bárhol jó nekem, elmegyek érte ahol az illetõnek jólenne.
elõre is nagyon szépen köszönöm ha valaki besegítene picit :$
üdv. [center] VRSDM
mintha üldözne 😄 nah akkor szétparáztam az agyam.. mindenhol ilyen titkos beépített ügynököket láttam meg minden kocsi rendõrkocsi vaót.. meg egyszer el is ment melletünk egy zsaru szval naon para voltam... érdekes aztán madjnem tisztán viszsamentem és ugyan ott állt a piros kocsi és ugyan úgy ottvolt benne a tag és ugyanúgy figyelt mint állat :S
ha egy macsek elmegy mellettem es nem sokkal elotte volt thc time, akkor egybol azt hiszem, hogy egy zsaru cicaja 😄
de ha helyzet van, akkor erdekes modon a para eltunik, atveszi a helyet az adrenalin es a szinjatek 😊
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.