Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrioN the S

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OO riszpekt

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

OrioN the S
Farenheit 911-et láttad? Neked mi a véleményed róla? Vagy magáról amerikáról.. (direkt írtam kisbetüvel ,számomra ennyit érnek)

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
😊

dogfish
a thc orangyala / szelleme / istene / buddhaja vigyaz ram 😉
OrioN the S
omg 3év :| vigyázz magadra vazze... pláne ,hogy kedves amerikai barátaink ismét akciózni akarnak....

csak ki fog törni az a rohadt III.vh.

dogfish
3 ev
:ccCCCCCCCcccccccccccc
OrioN the S
Hát a dutyinál tuti jobb... Én meg már meg akartam kérdezni ,hogy kb mik a feltételek ,hogy vki bekerüljön oda :d bár sztem én esélytelen vok.. a ziz miatt is meg tuti leoltanának vmi ilyennel ,hogy ön és közveszélyes 😄

RIZLA
értem, és még meddig?
izesitett dohány....izlések és pofonok 😛

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

dogfish
kiprobaltam most vanilias dohannyal, es nekem bejon 😄

rizla: semmi nem hajt, csak koteles vagyok :s
ha nem, akkor dutyi. azt meg nem vallaltam be 😄
RIZLA
szerintem ugy jo, ahogy az isten megteremtette 😄 semmi extra, csak ront rajta 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

RIZLA
hát.....kutyahal..... faxtuggya....SOF-ozni imádok, de ezt sztem én simán kihagynám 😊
amugy, ha a nem vagyok indiszkrét, mi hajt?, a hazafiasság, vagy a pénz?
gondolom nem a klima vonz oda 😊

dogfish
jo8 😄

btw:
szokott valaki valami mast is tenni a jointba a zizin es a dohanyon kvul?
marmint nem tovabbi fokozasra gondoltam,hanem "izesitesre". 😊
pl.: vanilias dohany, izesitett papir, etc, etc.
no csak azert kerdezem, mert en csak natur tolom az ipart, es hatha vannak jobb dolgok is ennek felhasznalasara 😄
OrioN the S
Nah jo8.. asszem nekem ennyi... odalettem az este folyamán....

....

😄

dogfish
novemberig nem 😊
OrioN the S
Mész még vissza?

OrioN the S
<#wilting>

dogfish
nem is olyan reg 😊
mellbe, de a golyoallo elkapta :p
OrioN the S
találtak már el?

dogfish
na most ezt kepzeld el, de ne 5.1-es hangzasban, es eld bele magad.
es tenyleg lonek rad, es tenyleg olsz is, ha muszaj, es tenyleg vigyaztok egymasra a hverokkal.

es mindezek tetejebe, meg be is vagy tepve + night effevt, mivel eccaka volt az incidens. no persze nem pejorativ ertelemben 😄
OrioN the S
fuh.. kemény lehet ott.. nemtom mit írjak :|

dogfish
ez igy megy gazaban.
pl, a sivatagi capaban, vagy az iraki misszioban. ua. bomba a kociban, ak-47 az ablakban, a sitt mogott rpg-s allatok.
:s
OrioN the S

OrioN the S
<#gonosz1>

dogfish
m-16
termeszetesen a rovid 😊
OrioN the S
Hja és egy számomra fontos kérdés: Ezek a filmek Black Hawk Down ,Iraki misszió , Bõrnyakúak és stb.. mennyire tükrözik a valóságot? Youtube-n néztem videókat és elég necces a helyzet ahogy láttam :|

OrioN the S
milyen fegyóval toltad?

OrioN the S
<#eljen>

dogfish
lecgó
OrioN the S
8|

az durva

Ezt már régen eldöntötted ,hogy te ezt fogod csinálni vagy csak úgy lecgó?

dogfish
nos, a makrozas nem ment valami fenyesen, de azert sikeraaaalt 😄D
dogfish
oksa 😊
first of all:

ahol en vagyok momentan az az un. "magav". (mishmar hagvul)
tukorforditasban azt mondanam, hogy "border police", de ez egy kicsi elter a megszokottol. kb ennyi a dologrol, ha valakit erdekel, hogy mi a here is ez, annak tudom ajanlani ezt az olvasmanyt, igaz angol.

ha nem ertjuk a nemzetkozi nyelvet, de a thc arra sarkall, hogy utananezz, akkor [url="http://www.youtube.com/watch?v=JXKsV3ILdPw"]itt[url] talasz egy videot , valamint rogton mellette egy masikat is. 😊

az elmult ket napban jeninben (kep :] & wiki voltam.

ellenorzopont, terrorista alagutak feloszlatasa. ez mind szep es jo, a baj csak az, hogy ezek mindenhol ott vannak, es mindenhol lonek. kesz mamor, mondhatni :cC

kb ezt csinaltam az elmult ket napban 😊
OrioN the S
Mi volt az elmúlt két napban? meg linkelj létzi egy képt ! nem muszáj magadról teljes szerelésben 😄 de tuti van googlen egy kép amivel meg tudod mutatni ,hogy mi a pálya <#hawaii>

dogfish
de ez nemjo igy! 😊
kerdezz <#nezze>
OrioN the S
^^ na mesélj <#vigyor3>

dogfish
na, vok 😊

OrioN the S
úgy legyen 😊 addigra én is állapotba kerülök 😄

dogfish
ejfel korul leszek ismet, addig asszomypajtassal kell lofralnom uj pulcsikert :Cc

de aztan vok reggelig, majd meselek <#eplus2>
OrioN the S
megölakiváncsiság <#ticking>

dogfish
well, vegre itthon.
azt hiszem joint time, ismet ep borrel usztam meg mindent az elmult ket napban 😊
mila69en
bruhahah en ide fogok koltozni😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

prezi
smokin budda, weed man, ecstacy,... és még sok más 😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Fido4life
nah köszi a tippet, leszedtem egy Greatest Hits albumot, ezek közül egy-kettõt belehet majd izzítani estére 😄

prezi
összes Bone Thugs szám errõl szól majdnem 😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Fido4life
nekem a Smoking Buddah meg a Because i Got High-hoz hasonlót mutassatok !

OrioN the S
nem bírom nézni...rollingolok ^^

OrioN the S

weed D

Tibi <#hehe>
dogfish
credits: >>>SkiZy
title: >>>Un_Joint

😊