Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

ez meg adja 😄
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
megint cigizek -.-
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
ismerösöm is parázta a dohányt egy idöben, ö is leszokóban volt, ráoltott minket, hogy teával csináljuk, ne dohánnyal 😄DDD
persze a zöld, amit betekertünk, kárbaveszett 😄D
aztán pipázott, de az sem tartott tul hosszu ideig...kicsit macerásabb, mint seherinteni 1 rakétát 😛
legutobb már ugyan ugy jointozott.....viszont a cigire nem szokott vissza
persze ez azért egyén kérdése is, de ha le akarsz tényleg szokni, sztem nem az a pár gramm dohány fogja keresztûl húzni a számításodat.
1 cigi eleg volt es zsibbadas !!! :Ð
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
minden visszaszokás egy szál cigivel kezdõdik.
szoval, akarmi otletet elfogadnek.. fel kell adnom a jointot mint olyat, talaljak valami mas modot, vagy csak varni kell vele meg, vagy akarmi.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
gondolom, mar sokakkal megesett, hogy bekesen elszippantja a csokit/zizit/valamit, majd kozbejon valami, amire nem szamitott. legyen az szamla a postan, a kutyat elvinni a baratnodtol, uzleti megbeszeles.
szoval valami 😄
reggel (gyonyoru vasarnap reggel) beizzitottam egy istenes jointot. kegyetlen zuhanas, fincsi csoki volt. aztan jon a telefon, hogy tiz percem van feloltozni, fegyvert leellenorizni, irany gaza.
nem meselem el az egeszet :cCC
a vicc az egeszben, hogy eletben maradtam <#gonosz1>#gonosz1>
erre ezek a csicskák beszartak... de reméljük csak be akartak szaratni minket
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
PSP user n\' soon ps3 user too :)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nalam lassan hajnali ketto, de meg itt vannak a haverok.
nem tudjak hol kezdodik a pofatlansag 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
PSP user n\' soon ps3 user too :)