13279
-
#7278 -
#7277 The Atomic Bomb
bombás videó. a zene ami alatta megy nagyon agy-leszívó hatású. -
zöldfűszeres #7276 Helló! Szerintem tök jó a salvia, nem mindegy, hogy milyet veszetk, a kivonatok ált. jók, de van simából is ami jó és jobb... A Spice viszont tényleg nagyon ütős a <a href="http://www.greenshop.hu" target="_blank">Zöldparadicsom</a>-ban pl a Spice Gold csak 1150- be kóstál, meg van nagy kiszerlés is, ja meg Spice Diamond, az még ütősebb...
ja a hímekről meg annyit, hogy tulkép. semmit nem csinál, esetleg a fejed fog fájni! -
#7275 nyissunk man egy szinti tapigot :D -
#7274 meg
mondom minden szinti megromlik én úgytudom egy idő után, sp-t pl sokan a hűtőben is szoktál tartani... -
#7273 laszti megromlik-e? -
#7272 +fav tápigXD -
#7271 őőő az már a te bajod :D cigipapírt én még nem láttam megromlani, de másmilyent igen :) -
#7270 Öööö..
Cigarettapapírról beszéltem, részemről... :) -
#7269 Áhh itt az én topicom:P:P:P -
Áksz #7268 hali! tudnátok mondani pesten egykét jó boltot ahol marihuánás pipát meg ilyesmit lehet kapni? kössziii -
#7267 en meg szittam szilveszteri mixet aprilis vegen, es ugy bealltam, mint a huzat :) -
#7266 ...6 óránál tovább T_T -
#7265 nálam az már elöfordult, hogy megpenészedett :S de szerintem csak azért, mert "fel volt ütve" valami szarral gondolom sprite -
#7264 minden szinti megromlik, a papír, az sp, a bogyó, minden -
#7263 Ha nem szárad ki rendesen akkor bizony meg tud romlani! De ki az akinél ilyen gondok előfordulhatnak? -
#7262 Ellenben a papír... A papír az meg tud.
Sőt, egy időben megfigyeltünk egy nyáripapír-szindrómát is.
A nyár végén vásárolt, vagy régóta elsúvasztott papírok basznak ragadni. Gondolom a levegő páratartalma lenyalja róla a ragasztót...
(Persze nem tudományos igényességű kutatást végeztünk, csak szubjektív benyomások, hogy "ehh bazmeg, szar az OCB, nem ragad. a smoking se. a kulu se. bazmeg, mivan?" -
#7261 :D -
#7260 Nálam nem bírja egy hétnél tovább, így nem tud megromlani -
#7259 lol
hát ha nem tárolod hűtőben, vagy legjobb fagyasztóban akkor bizony megromlik, tele lesz kukaccal, beköpi a légy meg minden, szívhatatlan lesz
am max kiszárad, kicsit veszít a minőségéből de semmi baja nem lesz -
Skyll #7258 Tudom, hogy hülye kérdés, de van olyan, hogy a fűűűű szavatossága lejár??? hogy, hogy hogy... megromlik?? -
#7257 jaj de most nagyon -
#7256 butavagy -
#7255 csokinemolyanjómagába -
#7254 ejjj......... kutyahal ... :D -
#7253 elbasztam -
#7252 -
#7251 update: kesz minden.. vettem 5 sercit is, hatha... :D -
#7250 na, takaritok egy sort... ztan furdok, aztan gyalog elmegyek a non-stop oazisba cigiert, aztan gyalog vissza azt a 300 metert.
ugyan, nem kattogok... :c -
#7249 jam, eleg vooot -
#7248 hazaköltözöl? :O -
#7247 hátőőő
/csomagol -
#7246 decemberig johettek, utana mar mo-n leszek.
addig is: vendegszoba van, kaja van, party van, csoki van, vegyetek jegyet, oszt hajra! -
#7245 ja hát 1-2 bulájt énis megnéznék ott :) -
#7244 persze ha kinem tör addig az atom háború -
#7243 izratrance powaXDD barátom visszajáró vendég izraelbe faszom én kimegyek vele jövőre:D -
#7242 jah jó partyk lehetnek ott :| -
#7241 a helyes megfejtés izrael:D na az már igen!! -
#7240 na akkor azmá tuti jó hely:DD -
#7239 na meg egy kicsit