13279
  • Daffit
    Nem tudok neked "segíteni".

A salviát már próbáltam, de felemás élményem volt.

Ha szeretnél legálisan füvet szívni, akkor próbáld ki a Spice-t a Zölderőből. Legális növényekből van összegyúrva és hasonló a hatás.
  • N1ggA
    ezt vegyem célzásnak? :)
  • LoVePrOgReSSiVe
    meg amúgyse illik itt segítséget kérni :D
  • N1ggA
    hát pedig a látnokzsálya az salvia. Zöldikét nem kapsz sehol, hiszen illegális
  • RIZLA
    sajnos az szeretett hazánkban illegális termék........mi csak beszélgetünk rola..........
  • deefigert
    Bocsi,én másra gondoltam(zöldikére).Amúgy te már próbáltad ezt a Salvia Extract-ot?
  • Daffit
    Zolderdo.hu
  • deefigert
    Sziasztok!Valaki tudna nekem segíteni abban hogy honnan tudnék szerezni látnokzsályát(Pest v környéke)?Szeretem a növényeket.Köszi!
  • Depridol
    Seth Rogen személyesen mindent megtett az ügy érdekében, az elmúlt heteket azzal töltötte, hogy minden filmbemutatón atomra szívta magát...
  • Daffit
    Mi lesz ott?
  • Fido4life
    December 5.-én jöttök majd a pecsába ?
  • I.C.ram
    Ma neztem meg moziban :D Kurvajo volt :)
  • Depridol
    [move]WEED[/move]
  • Depridol
    Pineapple Express tipikus füves film :D érdemes megnézni!
  • RIZLA
  • Depridol

• prezi
    linkt :D
  • Depridol
    reggelt! volt vki GOODFELLAZ Urban Nightz-on?
  • kulabácsi
    thx :)
  • flamenco23
    Akkor ezt benéztem :D Nem baj, elment a kép is mostmár!:D
  • kulabácsi
    deszar :D
  • RIZLA
    motorcsonak xD
  • RIZLA
    :D
  • kulabácsi
    "De semmi baj, mindenre van megoldás, nő vagyok szal"
    én rólad kértem képet :D
  • flamenco23
    Hétvégén lesz kép csak ..:(
  • Daffit
    Teljesítve :D
  • kulabácsi
    pár év :D
  • kulabácsi
    képt!
  • flamenco23
    Én pl már hallottam, de nagyon nagy!!
  • Daffit
    Lehet már volt:

Emberevő sárkány érkezik a városba, és tizedeli a népet, meg mindent szétvág, szóval nagy genya. Összefog három srác, a heroinista, a kokainista, és a füves, hogy megmentik a jónépet. Elmennek a sárkányhoz alkudozni, a sárkány megszabja a dolgokat:
    -Figyu srácok, ha valaki olyan cuccot mutat, amit még soha nem éreztem, annak meghagyom az életét, meg elmegyek világgá.
    Elsőnek a heroinista csinál egy fél kilónyi porból lét, betölti, aztán odaadja a méteres fecsit a sárkánynak. Belövi magát, totál kész van három nap három éjszaka (!) kicsit tisztul, és így szól:
    - Fasza volt haver, de két hete nyomtam ilyen szart, úgyhogy sorry..és már meg is ette.
    Jön a kokainista, kipenget neki egy méteres utcát, a sárkány feltolja az orrába porszívócsövel, elpörög tőle egy hétig, kissé tisztulva megszólal:
    -Öcsém ez már tényleg majdnem a topppp volt, de vagy egy éve beleszaladtam már ilyen finomságba. Sorry..és már meg is ette. Kezd beszarni a dzsangás gyerek, "Ej baszki, nincs más nálam, csak egy kis noname holland szar..nem baj, betekerem, aztán lesz ami lesz" így is tesz, odaadja a spanglit a sárkánynak. A sárkány elszívja, totál kész van. Vörös a szeme, úgy röhög majd összefossa magát, áll a farka, hempereg jobbra-balra.szóval totálkár. Kicsit már múlik a hatás 10 óra múlva, megszólal a sárkány:
    -Nagykirály vagy haver..ennyire jót még sose használtam..kurva jó..azt se tudom, hol vagyok.., de ne haragudj, úgy megéheztem....
  • Daffit
    Mi ebben a tökörészés: fogom a papírt, lerakom, bele az anyag és a csiga, összetekerem, ahol összeér megnyalom, újjamat végighúzom, öngyújtóval leégetem a maradékot és kész.
    Az egyetlen problémám, hogy alapból remeg a kezem egy kicsit és sosem lesz szép...

Egyébként már két hónapja nem szívtam. Nyár végén megigértem magamnak, hogy leállok. Eddig sikerült megtartani.

7324: Erről az jut eszembe, hogy: (beszélgetés magammal) Ma csak egyet szívok. OK. (Elszívom, jól érzem magam). Kellene még egyet nyomni. Megigértem magamnak, hogy nem. Pedig jó lenne. Majd holnap, maradjon holnapra is. Na jó, akkor majd holnap. (eltelt 10 perc, már gyártottam is a következőt ) Végül mindig úgy feküttem le, hogy 3-4-et szívtam...
  • RIZLA
    hát..... én sem matyizok a kifelé tekeréssel..... :) drága az idő, rövid az élet :D
  • Depridol
    höhhööö:)
  • Daffit
    Mennyit jelent, hogy sokat? Még nem untam meg.
  • flamenco23
    Amúgy meg ahogy sikerül
    Pl a harmadik-negyedik cigi után az is előfordult már vagy kétszer hogy kiesett a csiga :D /De semmi baj, mindenre van megoldás, nő vagyok szal egy hullámcsat vagy egy akármi volt kéznél/
  • LoVePrOgReSSiVe
    érdekes x)

a csíkszem legyen veletek :))
  • Klon
    :D
  • kulabácsi
    felesleges játék, ha sokat tépsz majd te is megunod a végén a folyamatos szarakodást :)
  • enteriorismus
    köszönöm mindenkinek, máris műveltebbnek érzem magam :))
  • Daffit
    Inside out

A lényege, hogy a ragasztó lefelé néz és a felesleget könnyű letépni, vagy leégetni :). Ezzel kevesebb papír jut a tüdődbe.