13279
  • N1ggA
    gondolom a gravity bong-ra gondoltál. Na az is egy okos találmány :)
  • flamenco23
  • flamenco23
    na így már érthető a mondat:D
  • RIZLA
    életfogytiglan...... :DD
  • LoVePrOgReSSiVe
    jah, és a dmt alatt mi lehet?
  • LoVePrOgReSSiVe
    a soksok zöld és a patronok mellet, a bélyeggyűjtemény feletti zacskóban köbö hány gramm gomba lehet?
    ez a látvány csodálatos! (:
  • Daffit
    ...egy-két hétig
  • flamenco23
    nem tanultad még meg eddig?: abból sosem elég:D illetve akármennyi van, mindig elfogy:D
  • Fido4life
    jobb felső a sarokban, bőven elég lenne...
  • dogfish
    a fele kb megvot eddig... ^^

ez volt a hatterem masfel even keresztul,es pixelrol-pixelre haladva gyarapodtak azok a storyk, amiket nem fogok elmeselni az unokaimnak :D

btw, bong izzitva, mindenki egeszsegere!
  • dronkZero
    A shisha is egyfajta vizipipa, meg ez is, amit bongnak hívtok. Elv ugyanaz, csak a forma más. Majd mutatok képet (talán ma, nem biztos), hogy én mit ismertem "bong"-ként. Erre voltam kíváncsi egyébként, hogy ti mit neveztek bongnak. Ezek szerint a váza alakú, oldalt égő vizipipát.

Lehet ám, hogy én tudtam rosszul, viszont akkor nem tudom, hogy annak a másik szerkezetnek mi a neve. Majd adok képet, megszakértitek...
  • Depridol
    meskalin:P
  • Daffit
    Ennek a 90%-áról nem is tudom, hogy mi?!? Ki se próbálnám őket, sok vegyi sz*r.
  • flamenco23
    huh...hogy is hívják ezt?....svédasztal....vagy bőségtál? :D
  • kulabácsi
  • Daffit
    A vizipipa a Shisha lenne, a bong meg bong.
    Vizipipa
    Bong
  • dronkZero
    Mit neveztek bongnak? Levágott aljú üveg, pumpaként?

Csak mert a külföldiek a vizipipát is bongnak hívják...
  • dogfish
    fuck yeah! i made a bong... actually, pretty nice one :)
    so.. all we have to do now >>> (definite answer)

p l u ^^
  • mgenya911
    ja bongra rá kell edződni tüdővel. először nekemis baromira kapart aztán most már meg se érzem. igaz ez teljes mértékben a zöld minőségétől függ. baked right now..
  • mgenya911

Fülessel próbáljátok ki! mintha térhangzású lenne :D jo flash
  • qtab986
    Akik tartósan használnak ilyet azok hosszú távon milyen javulásról tudnak beszámolni?
    Olyan területeken mint a rövidtávú és hosszútávú memória meg a kreatív (szintetizálás; kidolgozás; összefüggések felismerése) és a kritikai (analizálás; kiértékelés; összefüggések keresése) gondolkodás.
  • Daffit
    Mossátok el rendesen, az sose árt. ;)
  • Police88
    Eddig jointból meg vízipipából fogyasztottam a zözit de nemrég kipróbáltuk haverral bongból elég brutál grill íze volt meg kapart mint az állat viszont a hatása brutális volt. Mindíg ilyen xar az íze vagy csak nem volt rendesen elmosva a bong?
  • Olcsóvér
    az semmi ,ez a rap
  • Depridol
    ha sejtenéd mi a rap, ezt csapatnád
  • Bandew
    Ööö...
    Hát ez... "érdekes" volt...
    A kommenteket olvasva, pedig enyhén megdöbbentem.
  • Skynet723
    ittvan... -.-
  • Skynet723

Ezt azért megmutatom, bár nem nagyon tetszett :DD
  • Daffit
    Vagy 5-6 levelet aprítottam apró darabokra és szedtem ki az erezetet.
  • deefigert
    Kb mennyit raktál bele hogy megérezted a hatását?Sajnos nállam sem működik,csak annyi volt hogy 1 kicsit szédelegtem,meg mozogtak 1 picikét a tárgyak:D
  • Daffit
    Vettem leveleket, aminek semmi hatása volt. Egyre többet és többet próbáltam belerakni a bongba és semmi. Így inkább rendeletem a koncentrátumból. Míg postán megjött, még egy egyszer megpróbálkoztam a levelekkel. Na akkor beütött. Egyszerre szédöltem is meg nem is. Nagyon fura volt a helyzet, mintha körhintán ültem volna, közben láttam magamat kívülröl. A hatás nagyon rövid volt, de be is paráztam egy kicsit (egyedül voltam). A kivonat azóta is itt van a polcon és még nem volt bátorságom elszívni. De másokkal is beszéltem nekik bejött. Végülis nekem is, csak nem merem úgy csinálni, hogy egyedül vagyok, valaki kell, hogy figyeljen rám :D
  • Fido4life
    Vágtázó Csodaszarvas :D
  • deefigert
    De milyen hatása volt?Bővebben?
  • LoVePrOgReSSiVe
    dogfish candyflipp-et azt adom :D nemrossz ötlet,de ha kristályt használsz alapodhoz,nagyon vigyázz.:D peace
  • Depridol
    füvezni veszélyes
  • RIZLA
    :D
  • dogfish
    and a little hoffman, and some mdma. (just for the taste)
  • prezi
    weed only
  • RIZLA
    :)
  • LoVePrOgReSSiVe
    Jó is beszélgetni róla :)