13279
-
#7398 gondolom a gravity bong-ra gondoltál. Na az is egy okos találmány :) -
flamenco23 #7397 -
flamenco23 #7396 na így már érthető a mondat:D -
#7395 életfogytiglan...... :DD -
LoVePrOgReSSiVe #7394 jah, és a dmt alatt mi lehet? -
LoVePrOgReSSiVe #7393 a soksok zöld és a patronok mellet, a bélyeggyűjtemény feletti zacskóban köbö hány gramm gomba lehet?
ez a látvány csodálatos! (: -
#7392 ...egy-két hétig -
flamenco23 #7391 nem tanultad még meg eddig?: abból sosem elég:D illetve akármennyi van, mindig elfogy:D -
#7390 jobb felső a sarokban, bőven elég lenne... -
#7389 a fele kb megvot eddig... ^^
ez volt a hatterem masfel even keresztul,es pixelrol-pixelre haladva gyarapodtak azok a storyk, amiket nem fogok elmeselni az unokaimnak :D
btw, bong izzitva, mindenki egeszsegere! -
#7388 A shisha is egyfajta vizipipa, meg ez is, amit bongnak hívtok. Elv ugyanaz, csak a forma más. Majd mutatok képet (talán ma, nem biztos), hogy én mit ismertem "bong"-ként. Erre voltam kíváncsi egyébként, hogy ti mit neveztek bongnak. Ezek szerint a váza alakú, oldalt égő vizipipát.
Lehet ám, hogy én tudtam rosszul, viszont akkor nem tudom, hogy annak a másik szerkezetnek mi a neve. Majd adok képet, megszakértitek... -
#7387 meskalin:P -
#7386 Ennek a 90%-áról nem is tudom, hogy mi?!? Ki se próbálnám őket, sok vegyi sz*r. -
flamenco23 #7385 huh...hogy is hívják ezt?....svédasztal....vagy bőségtál? :D -
#7384 -
#7383 A vizipipa a Shisha lenne, a bong meg bong.
Vizipipa
Bong -
#7382 Mit neveztek bongnak? Levágott aljú üveg, pumpaként?
Csak mert a külföldiek a vizipipát is bongnak hívják... -
#7381 fuck yeah! i made a bong... actually, pretty nice one :)
so.. all we have to do now >>> (definite answer)
p l u ^^ -
#7380 ja bongra rá kell edződni tüdővel. először nekemis baromira kapart aztán most már meg se érzem. igaz ez teljes mértékben a zöld minőségétől függ. baked right now.. -
Fülessel próbáljátok ki! mintha térhangzású lenne :D jo flash -
#7378 Akik tartósan használnak ilyet azok hosszú távon milyen javulásról tudnak beszámolni?
Olyan területeken mint a rövidtávú és hosszútávú memória meg a kreatív (szintetizálás; kidolgozás; összefüggések felismerése) és a kritikai (analizálás; kiértékelés; összefüggések keresése) gondolkodás. -
#7377 Mossátok el rendesen, az sose árt. ;) -
#7376 Eddig jointból meg vízipipából fogyasztottam a zözit de nemrég kipróbáltuk haverral bongból elég brutál grill íze volt meg kapart mint az állat viszont a hatása brutális volt. Mindíg ilyen xar az íze vagy csak nem volt rendesen elmosva a bong? -
#7375 az semmi ,ez a rap -
#7374 ha sejtenéd mi a rap, ezt csapatnád
-
#7373 Ööö...
Hát ez... "érdekes" volt...
A kommenteket olvasva, pedig enyhén megdöbbentem. -
#7372 ittvan... -.- -
Ezt azért megmutatom, bár nem nagyon tetszett :DD -
#7370 Vagy 5-6 levelet aprítottam apró darabokra és szedtem ki az erezetet. -
deefigert #7369 Kb mennyit raktál bele hogy megérezted a hatását?Sajnos nállam sem működik,csak annyi volt hogy 1 kicsit szédelegtem,meg mozogtak 1 picikét a tárgyak:D -
#7368 Vettem leveleket, aminek semmi hatása volt. Egyre többet és többet próbáltam belerakni a bongba és semmi. Így inkább rendeletem a koncentrátumból. Míg postán megjött, még egy egyszer megpróbálkoztam a levelekkel. Na akkor beütött. Egyszerre szédöltem is meg nem is. Nagyon fura volt a helyzet, mintha körhintán ültem volna, közben láttam magamat kívülröl. A hatás nagyon rövid volt, de be is paráztam egy kicsit (egyedül voltam). A kivonat azóta is itt van a polcon és még nem volt bátorságom elszívni. De másokkal is beszéltem nekik bejött. Végülis nekem is, csak nem merem úgy csinálni, hogy egyedül vagyok, valaki kell, hogy figyeljen rám :D -
#7367 Vágtázó Csodaszarvas :D -
deefigert #7366 De milyen hatása volt?Bővebben? -
LoVePrOgReSSiVe #7365 dogfish candyflipp-et azt adom :D nemrossz ötlet,de ha kristályt használsz alapodhoz,nagyon vigyázz.:D peace -
#7364 füvezni veszélyes -
#7363 :D -
#7362 and a little hoffman, and some mdma. (just for the taste) -
#7361 weed only -
#7360 :)
-
LoVePrOgReSSiVe #7359 Jó is beszélgetni róla :)