Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki elmagyarázhatná h csoki azt hogyan kell alkalmazni mert még nem volt szerencsém hozzá de így ki kéne próbálni egyáltalán külömbség vagy valami??? egy kis infot pls

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

erre meg pangás van , de nagyonnagy :S se csoki se zizi ha van is valakinek ilyen utszeli magyar szakadt tele magokkal meg 0.5 ok es azt probaljak nyomni az emberekbe hat enyhen igenytelen .. meg 2.5 ert haha 😄
szal itt beutott a szar szinti az van de az meg kinek kell ugye . (1.5 hete halott a piac valami nagy ember bukhatott)

OrioN the S
igazam van

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Fido4life
me too

dogfish
nem hittem volna, hogy elmegy vhova.
elvileg szerdaig itt van, ami meg mindig all, csak azzal a kulonbseggel, hogy hajnalban jon majd valamikor.

addig szabad csunnyasagokat muvelni... 😊
igazam van, vagy igazam van?
OrioN the S
ennyi 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

prezi
i. need. money.

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

dogfish
baratno sehun, mehet a party <#ravasz1><#eplus2>

thx god, it`s sat. >> rollin`
OrioN the S
nõk... semmi nem jó nekik ami nekünk jó... D:

prezi
itt is ez a helyzet...

OrioN the S
😊

dogfish
lol xD

kiprobalta velem, es bejott neki, de aztan meg teleszemeteltek a fejet. :s
prezi
a csajok alapbol bolondok nem kell nekik meg fafu -.-

vannak pedig,és mind1ik nagyon aranyos akit eddig meg ismerhettem😊
Guer
Hát akkor én jól belenyúltam.... 😊

OrioN the S
Kottonmouth Kings (Cloud Nine)\09-Pass It Around.mp3 (Y)

OrioN the S
vagy csak nem találod õket 😊 ismerek olyat aki bárkinél gyorsabban megcsinál egy cigit 😄 volt is belõle vita... mert nem hittem el.. aszittem elõre megcsinálta közbe nem D:

prezi
kevés a smokás csaj :|

érdekes dolgok mennek itt <#vigyor2>

OrioN the S
Mond neki ,hogy jólvan akkor lemész egy rekesz sörért 😄 És amikor félig emésztett krumplit köpködsz meg színeset ásítast stb... akkor kérdezd meg ,hogy mi az igénytelen 😄

Olyan nincs ,hogy kipróbálja mi? 😊 Utána fogadok azé balhézna ,hogy mikor viszel haza egy jollót 😄

dogfish
😄

akkora, de akkkkora lebaszast kaptam, hogy meg most is levego utan kapkod es 240/120 a pulzusa, pedig momentan alszik 😊
szoval en ezt kihagyom inkabb. nem fenyeget, hogy vege, meg mittom en mik, de ez a lelki froccs bazz... a fel varos hallotta, hogy non-stop smokeolok, es egy igenytelen fasz vagyok, meg elbaszom az eletem, etc, etc, etc...
tegnapi nap az betett rendesen. :s
OrioN the S
Volt b.nõm rosszabb volt ,mint egy rendõrkutya.. telefonon keresztül is megérezte 😄

Meg hát gondolom nem a megvilágosodás miatt vegetálsz szal csak egy dolog lehetett: a nõstényállatok 😊

dogfish
hogy jottel ra egybol? 😄
OrioN the S
wtf? csak nem az asszony?

dogfish
en most vegetalok egy ideig... :cC
dogfish
looool 😄

style-os smiley 😊
RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

dogfish
lassan abban a fazisban leszek 😊
OrioN the S
jóétvágyat

dogfish
no, en letorok egy darab csokit 😊
OrioN the S

kulabácsi
"Konklúzió az ADSL a nõk bosszúja" 😄DDDDDDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

RIZLA
😄

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

dogfish
folyt.:

Akkor gondoljuk ezt tovább.
A nõi pete is 37,5MB ugye ez logikus.
Akkor 1 nõben az utód fejlõdése 9hónap, majd a vajúdás még pár óra, így 9hónap*30nap*24óra*60perc*60sec=23328000sec. ezek szerint a letöltési sebesség:70MB/1024kb/8bit / 23328000sec > 25kbit/s.
Konklúzió az ADSL a nõk bosszúja

😄
RIZLA
😄D torrentezö aláírása

Legjobb pillanatotokban hátha eszetekbe jut, hogy mekkora sávszélességetek van!!

1. Az emberi test 75MB-nyi genetikai információt tartalmaz.
2. Egy spermium így 37.5 MB-ot
3. Egy milliliterben 100 millió spermium van.

Gondolatmenet:

Általánosságban egy alkalommal 2.25 ml-t lövünk ki 5 mp alatt.
Igy a fütyi sávszélessége:
(37.5MB x 100M x 2,25)/5 = (37.500.000 x 100.000.000 x 2.25)/5 = 1687500000000000
tehát: 1687,5 TeraByte/s

Ez több mint egymilliárd floppy, vagy 2 millió CD lemez / sec.

Kellemes adatátvitelt
<#banplz>

wordsworth
Biztos nem szarnék be vigyázz, ha ez így neki állni trabantozni nekem 😄
Mondjuk az is biztos egyszer harapna meg rákötnék a lábára egy kutyakonzervet azt bevágnám a teli kádba...

PSP user n\' soon ps3 user too :)

OrioN the S

OrioN the S
omfg.. ezé nem kell nekem macska

RIZLA

prezi
az este is vadas volt @@_@@

dogfish
no, esti joker cigi 😛
OrioN the S
😄

prezi
en meg most mászok be chillezni ^^

OrioN the S
én is 😊

dogfish
en csak most mertem kimaszni az agybol :cC
OrioN the S
fuh... ez a tegnapi nap túl jól sikerült...

dogfish
lehet, en is ragyurok egyet >😉
OrioN the S
nah hajtok egy jollót

dogfish
loáál 😄
OrioN the S
😄 én gyorsabb vagyok... kb 0.2 sec alatt bebaszom a szekrénybe