Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dogfish
nem, az csak szerda hajnaltol indul :Cc
de ha eddig kibirtam, akkor az a par nap mar 8 😊
OrioN the S
😄 hol vagy vazze? 😄 amster?

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

dogfish
vooot?
most elek csak igazan 😄
OrioN the S
😄 milyen volt?

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

dogfish
fuck yeah!

wordsworth
ezen a pandogon leborultam 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

xxdani
sziasztok. szerintetek nagy gáz ha 2-3hétig áll a moki? nem lesz gyengébb vagy valami?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

ez a tegnap.....

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

tyaaa<#idiota>
OrioN the S
<#hawaii>

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Fido4life
na ma egy cigi és egy ijesztegetõs flash-nek köszönhetõen sikeresen gurultam le a székrõl, egyszerre lihegve és szakadva 😄

prezi
en mar neha fejeket se tudok vagni... leirja az allapotomat.

<😄AS:ADS:?M:SDA?:ASD:ASD:ASD:ASD:😄SASD>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

NeverwinterKING
nekem egyik kedvencem. igaz nem sûrûn irok. de mindig olvasom 😄D
de azért is irok ritkán mer nincs zözim 😛 😄

\"You are fucking crazy people!\"

dogfish
off

baszki, most etporgettem a topiot, es feltunt, hogy minden hsz-ben, vagy reagalasban, legalabb 1 smiley ott feszit. ahol nincs, az kerdes szekcio lehet csak 😄

egyertelmuen jo a hangulat a topicon 😄

ON
OrioN the S
hjaa titokba? 😄 rafkós...rafkós 😄

dogfish
minek rontsam el a pihit? :cC

😄
OrioN the S
asszonnyal? 😄

dogfish
na, megyek amsterdambaaaaaaaaaaaaaaaa 😊
elotte persze bp is az utamba fog esni :p

smoked <#gonosz1>
NeverwinterKING
többiek eléggé kivoltak tõle 😄D én csak szimplán jó éreztem magam(nem igazán tudom leirni😄)
am azon én is meglepõdtem mikor mondta h olyan sokat szívott. akkor egész nap kész lett volna...

kulabácsi
hát akkor az olyan zozi is lehetett, azért 10g-t ha vki eltol 1 nap alatt az kicsit kivan....nameg 3 embernek is korrekt az 1 g

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

NeverwinterKING
hú. tegnap volt egy kevés havernál(10g) állat gyerek eltolta mindet egy nap 😄
tekert egyet azt hárman elszívtuk. 1g volt benne kb. nem igazán ütött de jól esett 😊

RIZLA
egy izgalmas "játék" xDDD

Depridol

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

hát ez súlyos😄
Depridol
nagyon cool<#eljen><#wink><#worship>

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

ajánlom figyelmetekbe😄 hát tegnap elment egy cigi, utána két és fél órán át csak ezzel jáccadoztunk 😄 késsz volt nagyon😄
http://thomi.muskatli.hu/ftp/index.php3?dr=.//swf

OrioN the S

RIZLA

NeverwinterKING
😄

<#gonosz1>
RIZLA
és a doktorbácsi, mit mondott ......?!

<#mf1><#boxer><#violent><#falbav><#action><#duhos2><#gonosz2>
OrioN the S
cod4 😄

RIZLA

OrioN the S
COD4 dúúúrva :o

wordsworth
szerintem meg egy jointadagoló készülék O.o

PSP user n\' soon ps3 user too :)

m4 <#vigyor>
OrioN the S
M16

ez no
M4 Carbine
de kiprobalnek 1 szer 1 ilyen fegyvert . 😄 ez m16 egyebkent ?

üüüü.kellemes
OrioN the S
<#eljen>

dogfish
Marcsi mellé érdemes megpróbálni:

http://kratom.ini.hu
dogfish
mondjuk azert nem kell szenne egetni 😊
thankju 😊

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

erosebb mint a zizi bar ram ugyanolyan hatassal volt 😄 mert ugye mindenhol a minoseg a szuk keresztmetszet de elvileg az orvosi oldalakon azt irjak hogy erosebb es intenzivebb a hatasa a funel .. amugy lehet vizben aztatni es lenyelni vagy lehet ragcsalni is 😄 de az nem feeling a cigikeszites mar rituale szerintem sok embernel amit semmiert nemadna fel 😛

melegit morzsol pakol teker 😄 mint a mariskat csak ezt kicsit meg kell melegiteni elotte