13279
-
#7438 igen, és az az egy gramm az egy kicsit azért több :)
ha szét van grammozva abba beleköthetnek, de igazából nekem volt ismerősöm aki bebukott úgy h figyelték is már egy ideje, és találtak is nála sokmindent, felfüggesztett lett a vége, persze előzetesben azért bennvol nem keveset... -
Alberto Gonzo #7437 Kösz szépen, én olyat is hallottam, hogy attól is függ, hogy van csomagolva (grammonként vagy egyben).
Erről tudtok valamit? -
#7436 Ha csak 1g van nálad, akkor fogyasztóként, ha több, terjesztőként kezelnek és nem ugyan az a büntetés. -
#7435 hát igazándiból semennyit de 1 grammnyi THC-ig csak csekély mennyiségnek számít -
#7434 Semennyit! -
Alberto Gonzo #7433 sziasztok
mennyi cuccot tarthatok magamnál 'fogyasztóként'? -
#7432 ... -
LoVePrOgReSSiVe #7431 fogyasztók neveire sztem rá se kérdeznek.:D
csak az eladóemberek érdeklik őket -
#7430 igen de nem hiszem hogy köp mert akkor fél iskolát feldobhatná -
ecneb #7429 ha hülye... -_- miért kapcsolatban állt veled vagy vmi? -
#7428 ehh most megint van valami jó kis botrány kialakulóban a suliban. Lopás volt, a tesiöltözőből elvitték pár ember értékeit, és gyanúba keveredett egy srác mert fölhívott valami dealert hogy nagyon kell fű az meg bejött a suliba és lehet hogy ő volt. Ezekután a srácot magát is behívták a rendőrök, de ő bevolt tépve és úgy ment be, persze levágták és lehet visszahívják vizeletvizsgálatra. remélem kimaradok ebből a szarból... -
#7427 vak? :( -
flamenco23 #7426 Én is örülnék ha még nem hallottam volna olyat ...:D -
#7425 pénteken az iskolában bejött egy bíró társadalomismeretre beszélni, és azt mondta, olyat még nem hallott, hogy 1 hónap után is tudták mutatni a füvezést -
#7424 -
#7423 kötelező -
#7422 Csak? Írigy vagy! -
n3whous3 #7421 csak -
#7420 Miért is? -
n3whous3 #7419 rohattttttak :O -
extramagascsaj #7418 jah...jó volt :D -
#7417 Pontosan! Ez egy külön procedúra, amit sem vérvételnél sem vizeletnél nem vizsgálnak alapból.
#7414: Ha félsz, hogy lebuksz, akkor ne csináld. Az a fél szál már biztos kiürült. Egyébként jó volt? Kiváncsi vagyok -
extramagascsaj #7416 egyik se :D
ja akkor oké...legutolsó lesz -
#7415 Miért, rendszeresen pisiltetnek téged, vagy mi van? Vagy szoktak megállítani az utcán, levenni egy decire, igazoltatáskor? Esetleg olimpiai sportoló vagy?
Még orvosi (egészségügyi!) vér és vizeletvizsgálatnál sem nézik, csak akkor, ha kifejezetten ezt keresik. -
extramagascsaj #7414 és ha 2-3 hete egy fél szálat... :D -
#7413 Igen vizeletből kimutatható, hogy szívtál e az elmúlt 1-3 hónapban. Viszont ha életedben csak egyszer próbáltad, az gyorsan kiürül, pár hét. -
#7412 Alkatfüggő. Szálkásra gyúrt sportolóból egy hét alatt távozik, ellustult zsírmalacból meg talán még két hónap alatt sem. Zsírszövetben raktározódik a bomlásterméke, és nagyon lassan ürül.
De hajból meg örökre kimutatható, csak abból kb 10x annyiba kerül, mint a pisiből. -
extramagascsaj #7411 ehh
jól értesültem,h vizeletvizsgálatnál 1-3 hónapig is kimutatható?
ha csak egy estés "botlás" volt akkor is meglátszik minden? -
LoVePrOgReSSiVe #7410 EVER GREEN
Nemhinném h sok termesztő van itt,de feljebb ott a segítség. :) pisz -
thoger #7409 Sziasztok.
Egy 18W teljesítményű fénycső elég 1 vagy 2 növényhez?(kis helyen szóval pár centire lenne a növényektől)
Esetleg ha valakinek feltehetném egyéb kérdésem, de itt namakarna válaszolni. msn,mail: [email protected] -
#7408 szívj el negyven kilót és talán ha megcsináltad szolj-> -
flamenco23 #7407 Azt nem max hányni fogsz, vagy ahogy előttem írták bealszol. -
#7406 kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét ^^ -
Petyus1994 #7405 Jó :D És mik a mellékhatások? -
#7404 14 évesen ne drogozz!!!!!!!!!!
am nem, elöbb bealszol, voltak kisérletek majmokkal, de azok kb a füstmérgezésben haltak meg mert kompresszorral toltál be neki a füstöt kb :S -
Petyus1994 #7403 Hali! Azt akarom kérdezni hogy marihuana túladagolásban meg lehet halni??Úgy értem valaki nagyon sokat szív. -
#7402 zsír volt( house of the dead gémre emlékeztetett) -
#7401 hát ez nagyon durva volt :D -
#7400 hihi....csak erös idegzetüeknek :)
-
LoVePrOgReSSiVe #7399 jóreggelt