13279
  • kocsisgabor9999
    Püspökladány közelében nem tudtok valakit aki füvet árul? Csak fél gramm kéne.
  • gergo091
    Szevasztok, nem igazán tudok ezzel a dologgal kapcsolatban hova fordulni, így hát a google segítségét hívtam, ott pedig megtaláltam e fórumot.

Az a helyzet, hogy van az én fejemben 2 dolog, amit nem merek szülőkkel közölni, elég súlyos dolgok, húzódik már sok ideje. Nem is sejtik h ez van, de mostmár mindenképpen szeretném közölni. Csak az a helyzet, hogy nem megy, akárhogy is próbálom.

A kérdésem az lenne, hogy mivel tudnám én azt megoldani, hogy felbátorodjak, el merjem mondani? Ha szívok egy kis füvet, közlékenyebbé válnék tőle valószínűleg? Vagy mit kéne csinálnom? Mondom, tisztán nem fog menni. Pia segítene tutira, de úgy nem akarom, mert azt nagyon meg lehet érezni, és az h néz már ki hogy... na, értitek.

Fű meg legalább nem észrevehető, vagy ha meg is érezhető esetlegesen, akkor se tudják h mi az ugyse nem ismerik a szagot... Szóval, működne ez a dolog vajon? Mert más elképzelésem már nincs. És muszáj pontot tennem a dolgok végére. Amúgy nem ismerem a füvet, én inni szoktam mikor ilyesmire vágyom, mert azt már jól kiismertem, legális, és normálisan tudok vele bánni. De ezen ne múljon...

Mit tegyek?? Ha minden kötél szakad, akkor egyszer mikor üres a ház berúgok, aztán elmondom, csak akkor az hogy fog kinézni:S
  • kulabácsi
    bizony nagy múltal rendelkezik a zöldike -.-
  • Fido4life
    Bone Thugs N Harmony...
  • Ben C
    -.-
  • Fido4life
    smoked....
    im soooo hiiiiigh...

lets smookee i gottta get hiiiighhhh

higgheeer highheeer baabyyy.....
  • enteriorismus
    és szerintem ez a lényeg, mármint hogy érteni kell hozzá. igy csak az jut hozzá aki tényleg ki akarja próbálni, az is nehezen. nincs az hogy megkérdezek pár havert és holnapra hozzák, odaadással kell nevelgetni(persze nemértek én hozzá csak okosítok:), szakértelemmel.
  • dragfire
    sztem nem kell olyan messze menni azért hogy termeszthess egy kis zözit magadnak. elég csehországba kiköltözni
  • flamenco23
    Jó ötlet, csak az vele a baj, hogy az nem csak úgy van, hogy elülteti az ember, kinő, aztán szívja :)

Megműtöttek, túléltem, ennek örömére tekerek is este egy cigit :D
  • kulabácsi
    simán jó ötletnek tartom, saját használatra egy kis növényke, elvagy vele, nem mész dílerhez, és akkor szívsz amikor akarsz, nyugalomban :)
  • enteriorismus
    na, releválok én is egyet. ósztráliában meg azt lehet hogy saját használatra lehet egy növényed és otthon akkor szív amikor akarwsz, persze nem mindenütt lehet ezt, én délkeleti részén hallottam, perthnél.

szerény zöldfülü véleményem szerint ez nem hülyeség, mert eleve aki ért ahhoz hogy elültesse gondozza az érti az egész lényegét, de az is lehet hogy tévedek
  • kulabácsi
    az má megvót -.-
  • RIZLA
    4.
  • kulabácsi
    ez már az 5. sorozat lesz?
  • RIZLA

ha esetleg valakit érdekelne, csak nem tud rola

HBO: december 5. Péntek, 0:45
    december 5. Péntek, 1:10
    december 5. Péntek, 1:40
    december 5. Péntek, 2:05
    december 5. Péntek, 2:35
    december 6. Szombat, 0:55
    december 6. Szombat, 1:20
    december 6. Szombat, 1:45
    december 6. Szombat, 2:15
    december 6. Szombat, 2:40
    december 7. Vasárnap, 0:45
    december 7. Vasárnap, 1:10
    december 7. Vasárnap, 1:35
    december 7. Vasárnap, 2:00
    december 7. Vasárnap, 2:25
    HBO COMEDY: november 25. Kedd, 23:20
    november 29. Szombat, 20:30
    november 29. Szombat, 23:55
    december 2. Kedd, 23:40
    december 6. Szombat, 20:30
    december 6. Szombat, 23:45
  • Olcsóvér
    mi kula mi szagavan
  • dragfire
    Hollandiában ki van tiltva a dohányzás minden kocsmából, étteremből, stb, így a Coffe Shopokból is.

DE: a grínpíszes cigi az mehet, mert az nem minősül dohányzásnak.
  • Olcsóvér
    milyen jól jön néha egy ilyen
  • RIZLA
    ahhaa....szoval ettöl piros a nyulak szeme.... :)
  • kulabácsi
    spangliztam is, azt sem -.-
  • Bandew
    Sztem már mindenki ivott utcán sört, pedig azt sem szabad.
  • I.C.ram
    2005-ben voltam. Akkor meg lazan utcan lehetett.
  • prezi
    újévtől nem lehet :|
  • Ben C
    Haverjaim voltak, és gyakorlatilag utcán is lehet.
  • prezi
    ott a pont!
  • Bandew
    Én meg pont fordítva tudom:
    utcán nem szabad, csak otthon, vagy a speckó kávézókban.
  • LoVePrOgReSSiVe
    kávézóba se cigizhetsz már ugytudom ... tehát ki kell menned.de szoljatok ha tévedek .peace
  • Olcsóvér
    és hollandiában lehet fogyasztani rendesen hogy pl: sétálok az utcán és szíom a dzzsót vagy csak kávézókban?
  • LoVePrOgReSSiVe
    kérj a dokitól morfint,biztos jó flash :D
  • Daffit
    Erről már hallottam, sajnos. Valahol azomban megértem, de most akkor más helyet kell keresni, ahol ki lehet próbálni. Majd lehet ott is legálisan venni.
  • flamenco23
    Hétfőn megműtenek, szerintem addig el kellene még szívnom egy két jointot :D ...sosem lehet tudni.... :D
  • LoVePrOgReSSiVe
    jogos ... teljesen egyetértek,csak sztem sok ember ugy érzi, lemegy hollandba,aztán mivel ott sokminden legál,miért ne csinálja.és tapasztalat nélkül balesetet okoz meg hasonlók...
    elég gáz.
    sebaj,békesség itthon is van :)
  • Bandew
    Nabazz!
    Pedig a gomba egy csodálatos dolog, csak sokan vannak, akik túl kretének a használatához. De sajna ilyen jogszabályt nem lehet hozni, hogy:
    "Ön mentálisan instabil és kiszámíthatatlan, lelkileg nem kiegyensúlyozott, ezért ÖNNEK tilos a gomba!"
    Régen a törzsekben is csak a legbölcsebbek használták, akik tudták is kezelni, gondolom nem véletlenül.
    Az meg, hogy valami barom túrista össze-vissza keveri a dolgokat, csak a saját baja.
  • LoVePrOgReSSiVe
    betiltják a gombát Hollandiában
  • kulabácsi
    tuttam! :D
  • Daffit
    Igen, a drogosztályon dolgozom. Most foglaltunk le 10 kg heroint, áron alul eladó
  • Police88
  • kulabácsi
    "akit évtizedekkel ezelőtt elkaptam termesztéssel."
    zsaru e vagy?
  • Daffit
    Volt szerencsém nyáron beszélni egy idősebb emberrel, akit évtizedekkel ezelőtt elkaptam termesztéssel. Nem emlékszem pontosan, de valami 100 kg fű birtoklásával vádolták és ítélték el, de tudni kell, hogy a teljes növényt mérték le. Szárral, levéllel és gyökérrel együtt. Azzal úszta meg, hogy amerikai állampolgár volt és kérte, hogy ott töltse le a büntetést, ami háziőrizet volt...
  • dragfire
    a lényeg:

"Hangsúlyozandó, hogy tehát nem a nálad talált anyag „bruttó” tömege irányadó, hanem az abban lévő tiszta hatóanyagé. 5 (öt) % THC-tartalmú fű esetében például a csekély mennyiség felső határának megfelelő mennyiségű hatóanyag 20 g marihuánában lesz kimutatható."

de a legokosabb az, ha nem kapnak el ;D