13279
  • Police88
    ha kegyetlen szar íze volt akk lehet h salvia a kép alapján de am ez annyiban hasonlít max a fűhöz h zöld :P
  • enteriorismus
    kb úgy nézett ki mint a képen, de az a muris az egészben hogy a többiek meg már érezték csak igy mi hárman nem. és még azt is hozzátették amikor mondtuk hogy hát mi semmit nem érzünk, hogy pedig a fű az jó volt
  • kulabácsi
    milyez bazze szedted a réten? :DDD
  • Daffit
    Mi a fene ez? Ilyet még sose láttam!!!

Az első cigitől kellett volna érezned valamit ha tettek bele rendesen.

Lehet, hogy a fűvel volt gond...
  • enteriorismus
    ja és kb igy néz ki a cucc, mint ezen a képen:
    http://sleieri.com/tiedostot/marihuana.png
  • enteriorismus
    na heló

lenne egy olyan apró kis problémám hogy tegnap alnyomtunk öten két cigit egymás után aztán kicsit később egy harmadikat hatan. tettek bele rendesen(nem én tekertem), legalábbis ezt mondták. láttam hogy hogy tekerik de mivel amatőr gyerek vagyok ezért nem tudtam nagyon megállapítani hogy jó e vagy sem.

és akkor a probléma. eltoltuk a két cigit(tüdőztem ahogy mondták, lennt is tartottam) és semmi, vagyis mintha elnehezültek volna a lépteim de lehet hogy beképzeltem, meg egy kicsit furán éreztem magam, de semmi extra. eddig egyszer nyomtunk be egy mókás sütit hárman, akkor meg gyökerek voltunk és elaludtunk még mielött beütött volna, de akkor legalább reggel full vörös szemmel ébredtem, meg kicsit szarul voltam, tehát annak mintha lett volna valami hatása.

én vagyok gyökér vagy most akkor mi van? lehethogy átvertek de arra 0,0001% esély van.
  • prezi
    áhh.... akkor veled szeretnék majd valahogy beszélni ! :DDDd
  • Depridol
    "hanyas vagy?
    te ilyen puzi lehetsz!"
    (klasszikus idevágó idézet)
  • Olcsóvér
    egy szóval se mondtam de ha ráutaltál... ilyenek szokták elindítani a flémet meg a többit
  • RIZLA
    ? :D
  • kulabácsi
    wtf? :D
  • prezi
    veled meg beszélni akarok ! vagy nem te vagy a Kalóz bandája ?!
  • prezi
    bocsi.. megnyugodtam, hogy minden oké =)
  • kocsisgabor9999
  • kulabácsi
    omg mi van itt
    pár hszt elolvastam elég is volt :|

pest közelében nincs vkinél egy kiló eladóba? ^^
  • Depridol
    szép megfogalmazás, yo hasonlat
  • gergo091
    100%-ig egyetértek:)
  • I.C.ram
    ez olyan mint a szaras... tul kell esni rajta. Ha halogatja az ember ,abbol csak baj lesz, viszont nincs annal jobb erzes, mikor kiszarja magat az ember :D
  • gergo091
    Hát nem tudom... Mert másnak meg el mertem mondani (nem soknak persze), csak nekik nem.
  • gergo091
    Nem!! Gondolom arra gondoltál h b**i vagyok, csak rosszul fogalmaztál. De nem, Isten ments! Teljesen más jellegű a dolog, de nem azért írtam be h ezt kibarkóbázzátok.
  • Olcsóvér
    tudom mi a te bajod sztem ez sztem:
    ez
  • Picizöldfül
    Szerintem tedd ezt:igyál meg egy pezsgőt,majd szívj el egy istenes cigit,majd igyál még kicsit,szívj fel 0.5g spurit majd dobj rá 1-2 lasztit,ha túlpörögtél kicsit nyugi,szívj el megint egy atom cigit,majd tolj rá reggel még egy kis spurit,bulizz mint az állat,csattkészen fűzz be vmi atom nőt,reszeld meg hogy lábra se tudjon állni,majd ha tudsz aludni akkor aludj.Másnap állj a szüleid elé és mond el nekik hogy mit csináltál az elmúlt 24 órába azért,mert teljesen depressziós voltál azért mert nem tudtál felülkerekedni a problémáidon,és ez felőrölt.Vágj Boci-szemekkel egy szép fejet,és akkor meglágyul a szívük....(nem akartalak bántani,de lényeg hogy legyél tökös gyerek és állj ki a szüleid elé és ne nyúlj a kábszerekhez,érteeem?)
  • prezi
    ugye nem a nemi hovatartozásodról lesz szó ?!
  • gergo091
    Hát ahogy elmondtam, ez tisztán nem fog menni, már megtettem volna rég ha menne. Szerintem akkor legurítok pár sört, aztán az csak nem érzik meg annyira, mint bármi rövid v ilyesmi. Mást nem nagyon tudok kitalálni. A baj ezzel csak annyi h nem nagyon kedvelem a sört:D
  • Daffit
    Ne használj drogot. Állj oda és mond el józanon. Aztán ha nagyon rossz volt a beszélgetés, akkor utánna talán lenyugtathatod magad. (Akár szívsz, iszol vagy bármit csinálsz, hogy a problémát elfelejtsd, a trip után a probléma még mindig létezni fog!)

Ahogy Prezi is mondta, senki ne nyúljon droghoz ha akartgyenge.
  • I.C.ram
    Felejtsd el szerintem. Probalj meg inkabb erot venni magadon.
  • Laky
    hát nem tudom, én speciel vagy elfelejtem mit akarok mondani, vagy teljesen eltérek a tárgytól, ráadásul előfordul, hogy akaratlanul, de képenröhögöm az illetőt (ami a komoly dolgok megtárgyalásánál annyira nem érné kellemesen a veled szemben ülőt), mellesleg ha a szagát nem is ismerik, akkor szerintem majd rákérdeznek, hogy belefejeltél-e egy marék folyékony szappanba :D
  • prezi
    Ne nyúljon semmilyen droghoz az, aki akaratgyenge vagy érzelmileg labilis !
  • Olcsóvér
    sztem ha már elmondod nekik mondd el azt is hogy szívsz sztem
  • flamenco23
    nem biztos hogy jó ötlet ez szerintem. Nem feltétlenül leszel bátrabb tőle, ráadásul emiatt "elkezdeni" szívni szerintem hülyeség. Valahogy máshogy kellene megoldanod.
  • dragfire
    de nehogy első szívás után állíts oda, mert az szívás, párszor próbáld ki előtte
  • Olcsóvér
    én aztmondom ne pazarold az agysejteidet erre. nem regenerálódik, annyi van amennyivel legyártottak ...
  • gergo091
    Tk. igen, azt remélem. Rosszul remélem?
  • Daffit
    Ezt nem értem! Valamit el akarsz mondani és azt reméled, hogy a fűtől majd bátrabb leszel? Jól értettem?
  • kocsisgabor9999
    Azt hallottam, hogy kitágítja az elmét. Csak megszeretném tapasztalni. Miért baj ez?
  • kocsisgabor9999
    Miért kell megnézni az iwiw-em? :P
  • dronkZero
    Azt látom, hogy örülsz, hogy élsz, de úgy tűnik, hogy tanulnod még van mit...
  • Fido4life
    szemcsepp nélkül az is csúnyán meglátszik :D
  • kocsisgabor9999
    mivan?:D Csak kiakarom próbálni.. :P
  • I.C.ram