Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Enosh Chan
Hullamvasutaztunk 😄😄 Amugy komolyan,nem kellett nekik modnnai semmit.. ok is elegge "viccesen" neztek ki.. 😄 (elvegre ezert mentunk 😄😄)

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

RIZLA
😄

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

OrioN the S
😄 kifújta a szél a szemüket

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

RIZLA
és másnap kora délután, mikor már tudtatok járni, mit mondtatok a szülõknek? ..., hogy betévedtetek 1 lakatos üzembe, ahol reggelig heggesztettetek? 😄

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Enosh Chan
Amugy tavaly nyaron en is voltam kinn haverral, csak jott meg rajtam kivul 4 haver es a srac szulei... Mindegy szulok elmentek es hagytak 600 eurot egesz nap 6unkra kolteni... (kicsit gazdagok az utat se mi fizettuk) elmentunk szorakozni... olyan kemeny estem reg volt😄D... estem... napom 😄

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

NeverwinterKING
mázlista... 😄 egyszer nekem is el kell jutnom oda 😄

\"You are fucking crazy people!\"

sz4bolcs
65 euro???? vinnék ki magammal magyar fûszert... 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

65euro???

OrioN the S
😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

desigo
mázlista 😊
dogfish
mi ez a tomegnyomor? 😄

na, egy kis beszamolo, hogy milyen a mostani eletem, no meg bemutato is.
egy joint keszen 65 euro, (omfg) a kaves finomsag tizzel olcsobb. finom a kv itten. aztan mik van meg... tegnap tekertem egy jointot a "nederlands politie" elott, majd elegansan kertem tuzet az egyik rendortol. tetszett a dolog nagyon. a zizi eleg durvan beut nalam, plane, amikor bemegyek egy szorakozohelyre es kb 350 ember non-stop smokeol. holnap megyek nudista szorakozohelyre is. birom a burajukat, jo arcok ezek. tele van izraeliekkel a hely, meg magyar is akad akik csak neznek, hogy mik vannak itt es igy is lehet elni. egy szoval:

kuuuuuuuuurva jo 😄
OrioN the S
😄 gyûlünk vazze

sz4bolcs
fav

Enosh Chan
Meg mint a rekord dontesi kiserleteknel, mar mento kocsi is all ott 😄 A nezok meg fogadnak, hogy melyi kdol el hamarabb 😄

hát akkor bizony beállítva mennék 😄

kulabácsi
xDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

OrioN the S
én meg vezetném 😄

kulabácsi
na ja, én hívnám õket😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

OrioN the S
😄 én is elmennék.. de csak nézõnek 😄 nem csodálkoznék ha ott állna egy transit a találkahelyen 😄

sz4bolcs
xDDD ja.. mert mindenki olyan barátságos.

hm, ezaz egy topik aminek ha lenne találkozója elmennék 😄😄D:

kulabácsi
én láttam úgy is h nem ivott elötte semmit, mondjuk azzal a zöldel vmi gáz volt, mert utána én még csináltam mohón egy cigit majd kb összeestem😄

sz4bolcs
kétszer szívtam eddig 5 éven belül, de már tiszta profi vagyok.

OrioN the S
én akkor is ,ha utána ivott 😄

btw nem gondoltam 7 év után ilyen könnyû nemet mondani...

sz4bolcs
a limonádéban a cukor lenne a lényeg. xDD

cukrosvíz, cukrosvíz.. 😊

desigo
Én embert hányni csak akkor láttam fûtõl ha elõtte ivott is...
kulabácsi
😄DDD

amúgy tejet kell inni ilyenkor, az elég hamar lehúz

sz4bolcs
Ja meg haver annyira aranyos volt. Gáz volt, hogy nem ettem, nem ittam, erre jön a srác egy pohár limonádéval amikor nagyon készen voltam, és így szól:
"Azt hallottam, ilyenkor a limonádé jót tesz, cukor nincs itthon, de raktam bele citromot, idd meg!
miközben megiszom:
-...na? jobb?
-ahaaa

xDDD

kulabácsi
ha egyedûl tépsz egy 0.2 elég sztem, magyarúl kb amit a kezedbe adnak annak a negyede biztosan elég, el nem fogsz tõle ájulni, de jól leszel😊

sz4bolcs
Talán 2-3 évente egyszer tépek, de legutóbbi tapasztalatom ájulás, halálfélelem, rövidtávú memóriakiesés, mozgászavar. Azóta sem tudom, hány g volt benne, de ezek szerint tudok annyit szívni. 😊

Számoljunk azzal, hogy nekem nagyon kis mennyiség elég. Akkor az mennyi lehet, ha mondjuk közepes minõségû?

kulabácsi
nézd sokat számít az is ha nem eszel...vagy ha sokat tépsz természetesen, meg ha szar kedved van az is dobhat a haztáson, de amúgy semmi bajod nem lesz, a túladagolás sem vészes max behánysz, nagyon ritka esetben el is ájulhatsz, de annyit te nem tudsz szívni sztem😄

minimum mennyiség az változóminõségtõl és embertõl függõen...amúgy az elsõt nem is érzi meg mindenki, énsem éreztem pedig hasist toltam pipából. csavarjatok be a skacokkal egy jó kis felest, toljátok el azt jónapot😄

desigo
sz4bolcs
ez így mind? És mekkora a minimum mennyiség becsavarva, amit már lehet érezni?

kulabácsi
nagyjából azoktól amiket leírtál😄

sz4bolcs
Srácok, lenne kérdésem.
A besokallás az a cucc mennyiségétõl függ, vagy attól, hogy ettem-e elõtte, esetleg hangulattól?
Miktõl függ?

desigo
MA kivégzem a maradékot <#vigyor>
kulabácsi
<#eljen><#worship>

OrioN the S
nem történt meg 😊 végignéztem ...de nem toltam bele

RIZLA

kulabácsi
hát ez nem tartott sokáig:S

OrioN the S
nah mivel ma hajnalban kicsit meguntam az életet...értitek gondolom.

azért ma smoked... gecc... néha jobblenne gonosz ,paraszt ,érzéketlen embernek lenni...

Enosh Chan
lol szegeny 😄

RIZLA
😄

dogfish
ijjjaj 😄
ez az a szo, amivel jellemeznem a helyet 😄

prezi: max vga >> mobil, kb 1 hete megadta magat a kinai 7.1-es gepem 😞

no, majd meg irok, meselek, de most megyek elni tovabb 😄
Guer
feles volt náluk, mennek a szokásos féléves oksosításra...

Guer
huu lehet énis veledtartok
már régota tervezgetem de barátosnõ is folyamatosan pöfékel (és õ nemfogja abbahagyni) meg kb az összes haver mindenki körülöttem...
szal ha egy büdös fillért sem költök rá akkoris mindig az arcomba van így nehéz megállni...

NeverwinterKING
jó utazást^^

\"You are fucking crazy people!\"

desigo
10 éves is csak 2.000 volt max...
én mindig 2500-be veszem

Enosh Chan
Nem tudom mert 5 eve nem egyutt lakunk es felevente ha latom... Megkerdezte nem e kell anyag es megkostoltam az ize midnen oke volt kertem tole... De majd a kedvetekert megprobalom utloerni mert nem tudtam, hogy ez olyan egetveroen magas ar 😄