13279
-
kocsisgabor9999 #7558 2500 forintért egy gramm az sok? -
#7557 JAAAJ XD EZ KOMOLY :p -
#7556 Mikor a pajkos fények mind kigyúlnak, party arcok bevadulnak. Jézuskánál van sok cumó, 1 gramm spuri 3 rugó. Fogy a zöld és fogy a kerek, ennek örül minden gyerek. Boldog karácsonyt mindenkinek! -
#7555 Grassembaum
-
#7554 benzin -
flamenco23 #7553 Szárazon nem bizos hogy lejön, de víz vagy igazából bármi jó:) -
kovi703 #7552 hm thx, es csak igy szarazon, vagy valami oldoszert is hasznalsz ? -
flamenco23 #7551
Szerintem ezzel.
Amúgy azért írtam, hogy nem tapasztalt jelenség, mert gondoltam, hogy ezt is valamelyik "nagyokos" fogta rá:) Csak mostmár legalább értem a "viccet" :D -
LoVePrOgReSSiVe #7550 nem "békepártiak" dumája .. nehogy elhidd már :D -
kovi703 #7549 Hi, lenne egy kerdesem:
Ti mivel szoktatok a bongot tisztitani ? mert nekem mar eleg koszos, azt se tudom mivel lehet abba a pici kis csobe benyulni (ez egy pici bong)
Koszi a segitseget :) -
flamenco23 #7548 Hmmmm...oké, köszi:) Bár sosem tapasztaltam még, hogy skizofrén lennék, sőt egyetlen ismerősöm sem:) -
#7547 elvileg a zöld skizofréniát okoz -.- -
#7546 ez durva nagyon:D -
flamenco23 #7545 Igazából én sem értem. De lehet én vagyok a hülye, hogy nem látom hol a poén benne :D
Valaki magyarázza már el amúgy:) -
Ben C #7544 Nem jó. -
LoVePrOgReSSiVe #7543 Miért örül az óvodás ha a mikulástól speedet kap?
- Mert akkor kettőt kell csak aludni karácsonyig... -
uwu #7542 Kétfüves beszélget
-Szerinted nem sok ez egy kicsit bele?
-Hát...végülis mi is sokan vagyunk.
-
kocsisgabor9999 #7541
Így néz ki a drágaság. :D -
masoma #7540 mostantól salvia ide -
southboy92 #7539 Szerintem csak a kivonatot érdemes kipróbálni.Én próbáltam simán a szárított levelet 5-10 percig röhögtem mint a szemét de nem ajánlatos betekerni mert úgy alacsony hőfokon ég inkább vizipipa dohánytölcsérébe rakjátok bele és vihargyújtóval égessétek amíg be nem gyullad.De nem ajánlom senkinek mert nagyon kapar szóval fel kell készülni rá.A kivonatot pedig nem igazán tudom hogy hogy szokták nyomni.de 4 ropi fél g ért kurva sok szerintem. -
masoma #7538 kb 4ezer az 5xös kivonat chillbe 0.5 gr. de az 4-5 embernek elég. legalábbis asszondták. én már egy sráccal összedobtam erre szilveszterre. am sztem egyedül ne toljátok, vkinek vigyázni kell a másikra amig utazik xd -
#7537 Ez nem is hangzik olyan rosszul így szilveszter tájékán :) Mennyire kockázatos mással is keverni ? No meg milyen árban van ? -
#7536 nekem most 10 perce sikerült :) -
#7535 énis próbáltam kb 10 felhasunevet, egyiket se fogadta el, szal le van szarva :| -
#7534 pont úgy akartam, de azt írja, amit bemásoltam... -
masoma #7533 18 éven felülieknek lehet csak megnézni. regelj egy 18 éven felüli accot és meg tudod nézni -
#7532 de kár, h nem tudom megnézni a linket :((
valamiért ezt írj regisztráláskor: "Sorry. Based on the information you have submitted to us, you are ineligible to register for YouTube.com."
miért? -
masoma #7531 egy egyenlőre még legális növény (Salvia/Látnokzsálya) leveleinek kivonata:) 5x, 10x, 20x-os kivonatokban láttam, 0.5 gr-ban adják (pl.:Chills Headshopban). ha még nem csináltad elég 0.1 és kiüt rendesen!
Mentális hatás:
A Salvia trip a dózistól függően az egészen enyhe, éppen-hogy-csak állapottól a teljes pszichedelikus élményig terjedhet. Ezt a kreatív, álomszerű élményt sarkalatos szemlélet-változás jellemzi, megváltozott érzékelés, valamint érzéki és esztétikai értéknövekedés. Nagyobb dózisoknál különböző hallucinációk is előfordulhatnak, mint például erőteljes időtorzulás, élénk képhatások, lényekkel való találkozások, más helyekre, bolygókra, időkbe való utazás, több évnyi létezés festékként a falon, vagy egy személy egész életének átélése. Ezek nagyon intenzív élmények, gyakran tűnhet úgy, hogy a salvia tripből ez a néhány perc is túl sok.
Hosszú távú hatás:
Nem tudunk róla, hogy fizikai függőséget okozna, és nem valószínű a pszichés függőség kialakulása sem. De mint minden anyagnál, a salviánál is előfordulhat, hogy valaki gyakrabban használja, mint ahogy jól esne neki. -
#7530 ennek csak 4 perces hatása van ? amúgy milyen ez a Salvia, még sose hallotam róla ? -
masoma #7529 salvia trip (a gyerek azthiszi meg akarja enni a kanapé) -
#7528 minek túlkomplikálni amikor ott a szemcsepp ? -
southboy92 #7527 Gyerekek képzeljétek azt halottam hogy állítólag ha tépés előtt nyugtatót veszel be vagy iszol egy kis zöld teát akkor nem lesz vörös a szemed.Szerintetek mi igaz ebből, vagy valaki próbálta már? -
#7526 Jujj srácok, miben mesterkedtek? -
#7525 dobj PÜ-t :) -
southboy92 #7524 Az elsővel engem is átbasztak de abban én is hibás voltam mert rosszul tekertem de a többi...nagyon jó volt de a képen nem kera van -
#7523 oregánó.... de kajak -
#7522 szerintem is levél -
Ben C #7521 szerintem vadkenderlevél. -
flamenco23 #7520 Hát nem tudom....az én véleményem, hogy ha az úgy nézett ki, mint ami a képen van, akkor az kibaszottul nem fű volt:D Valami majoranna és társai:D -
#7519 hát nemtudom,sztem szépen megszopattak,az én véleményem erről az egészről az,hogyha baszott erős és jó illata van a kerának akkor tuti ütős,ezt aki ért hozzá megállapítja,jah meg a jófajtától az első cigi után szinte rögtön megérzed hogy aztakurvadeszétleszek :D