Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
dekicijólfogokaludni(Y)))

#acm

dogfish
bumm-bumm :ccc

LasCar16
új szórakozást találtam a haverokkal : bp tv kívánságmûsor...<#eplus2> ajánlani tudom mindenkinek, tuti ledobja az agyatok az ékszíjat;D

#acm

prezi
kecc nem volt delelott senkinek pedig mar a meloval is vegeztem - .-

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Depridol
weed^^<#bee1><#bee1><#bee1>

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

LasCar16
gyûáá veszen anáthaxdddddddd

#acm

Enosh Chan

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

NeverwinterKING
az. bocs nem jutaott eszembe<#miaz>
egyik havernak lognak 25gvel<#buck>várom már h megkapja 😄DD

\"You are fucking crazy people!\"

dogfish
neverwinterKING: izrael
Enosh Chan: amsterdamban dekkolok eppen, holnap vissza (vege a mokanak)
rizla: megoldjuk okosba :p orion mar kerdezte, adtam neki pm-et, atlohetem neked is 😊
LasCar16
tha song
jútúbon nem találtam krayzie bone-tól az as we rollt =/

#acm

RIZLA
akko téged +prütykölnek...az tuti :S

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Enosh Chan
Es me van vege a mokanak? Sztem nem kell valaszolni az idiota kerdeseimre ha tul indiszkretek 😄

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

NeverwinterKING
vissza megy...
most elgondolkodtam h hova is 😄 vmi közelkeleti ország 😮

\"You are fucking crazy people!\"

kulabácsi
😮OOOOOOO

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

OrioN the S
fuh... nem lesz abból para? :|

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Enosh Chan
Oke 😄😄

dogfish
majd leirjak, nekem tepnem kell (ertsd, ahogy akarod) 😄
Enosh Chan
Nem ertem :S..

dogfish
nagy igazsag ez kerem szepen 😊

orion: lehet, hogy megpattanok :|
OrioN the S
:\

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Enosh Chan
"Minek a zöld szem,ha lehet piros is? Különben is! A szemeim vörössége a természet zöldjétõl származik 😊"

Dogfish, ez jo 😄.. hu de faj a fejem... -.-

dogfish
no, a mokanak vege reszemrol 😞
vasarnap ismet jenin, jeriko es tarsai <#falbav>
OrioN the S
airsoft... 😄 meg meló

prezi
detto.

btw orion - vmi konnyu fizikai mozgast vegzel ?! neha nem art, osszel foleg !

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

OrioN the S
zsír 😄

Enosh Chan
en be vok allva.

OrioN the S
amúgy bírom a nélkülözést... vasárnap kicsit kiborultam... gecystresszes heteim voltakk... (lehet sajnálni😄) és 2 korty jószer után aszontam nemkell ,mert szarul vok...szarul esik fölálltam ,hogy elindulok haza erre összeestem és pár percig se kép se hang D:durva... menni kéne dokihoz me agyvérzést fogok kapni pár éven belül

Enosh Chan
😄😄😄

OrioN the S
ismerõs D:

Fido4life
aztakurva o_O

Depridol

no comment :s :c

Depridol

Nah megyek vmi munka interjúra :😄😄😄 Csavarok egy felkelõset, bemeek elõadom az elmém legmélyebb gondolatait és hazajövök munkával 😄😄😄

Depridol

Enosh Chan
huhh kene nekem is ilyen forra sha elfogy majd ,-)

LasCar16
1000huf/g <#kacsint>nagy gyõzelmi fiesztában vagyok asszem kimegyek az erkélyre és beteljesítem a sorsát a megmaradt mennyiségnek😉

#acm

hát bizony sokan vagyunk ilyen véleményen 😊

Depridol
népszabaság online-nak nyilatkozta ikszdééé

dogfish
<#eljen><#worship>
Depridol
Mary-Louise Parker (Nancy Botwin) interjú idézése
"Nagy ívben tojok a show politikai üzenetére", nekem ugyanis megvan a magam véleménye, hogy mit kéne csinálni a fûvel. Legalizálni. Nem alakoskodni, hanem legalizálni. Fû alatt árulni a füvet sokkal, de sokkal veszélyesebb. És sokkal jobban rombolja a közmorált. Ha nyíltan lehetne kereskedni vele, nem okozna annyi bûncselekményt sem. Mert lássuk be, tetszik, nem tetszik, az emberek szívnak. Ezt nem lehet megakadályozni. Se prédikációval, se könyörgéssel. Akkor már sokkal jobb, ha nyíltan adják-veszik, és nem bujkálva, titokban."

Az egyik kedvenc sorozatom 😊 ahogy desigo is utalt rá, mindenkivel megkuratja magát...és ez igy is jó <#wink>)

desigo
alap film 😊

Nancy tisztára elkurvult mostanság ...

Félbetépve

sz4bolcs
Ehhez mit szóltok? Ez lenne az igazi flash. xD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Enosh Chan
we cant stop here this is bat country 😄

dogfish
normalis meret, csak jon hozza zizis kv + space cake is 😄

film: felelem es retteges las vegasban (alap)
Enosh Chan
Nancy ul a fuben 😄

Tudnátok ajánlani vmi jó smoke-os filmet?(pl. olyanra gondolok mint a "fûre tépni szabad"<#vigyor4>

dogfish:kb mekkora az a 65 euros joint?nem lehet kicsi az árából itélve<#finom>

dogfish
lol 😄