Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

prezi
remélem ma este is meglátogat, itt ülök... várok -.-

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

K.András
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ninonino 😛

Egyébként mesélhetnél róla egy picit engem érdekel, miért nem lopta be magát a szivedbe?

http://druglord.buzz.hu/ ;)

RIZLA
nem is a drogozás-ra értettem.....mint magán ember nem lopta be magát a szívembe....
"sötétkéket nem nagyon vágom"

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Enosh Chan
itt aszalok ezen 😄

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

K.András
Ezek tényleg nem drogoznak, sõt hadd ne meséljem el milyen rendes dolgokat müvelnek a kedves Dj-k sötétkék szinekben.

RIZLA
hádde a jo annyát bazmeg.... 😊 maradna csendben, akkor egy szavam nincs .....de ez ... lol.... ismerem személyesen is, hát had ne ecseteljem milyen a magánéletben..... 😄

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

OrioN the S
😄😄A😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

RIZLA
ITT ASZALO KEZEN <#confused> 😊 kicsit bövebben kérhetném....!? 😄

Enosh Chan
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHÁHÁHÁÁHÁHÁHÁHUÁÁÁÁÁ AZ ISTENIT ITT ASZALO KEZEN 😄

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

RIZLA
<#vomit> Sterbinszky - Én a saját bulijaimon szerencsére nem tapasztalom, hogy jellemzõ lenne a drogozás. <#zavart2> <#wow3>

K.András
"Som Lajos (59) is rabja volt a kokainnak, Nagy Feró (61) pedig a hasist és a marihuánát próbálta ki."

Cikk

Nekem ezek olyan nyálsztorik.

hu de bevok állva 😄
u.i pataky attila flottra nyomja orrba😄😄😄D:

K.András
Megetetnék vele egy dupla hoffmant, megtudná mijaza kábítoszer 😛
Én megettem egy egészet még a laktanyában ercsiben, nehéz volna elmondani mit láttam mer sokan el sem hinnék. Bármire ránéztem lebomlott atomjaira, ugy szét tekert mint még soha semmi. Pedig gyakorlatilag mindent kiprobáltam, kivéve a barnát. De olyan is volt laktanyában(!), hogy reggel visszamentünk buli után(dobiztunk), és reggel megettünk katonatársammal egy macskásat. Az eligazitáson sirva röhögtünk mindenkin! Össze kellett görnyednem a röhögéstöl, és másfél orán keresztül sikitoztunk az idiotákon. Századparancsnok vágta mi történt de pont semmit nem tudott csinálni, egyszerüen felküldtek minket a körletbe.

Depridol
„Tele van cuccal, nézd meg a pupilláját, oda jár õ is a sövény mögé katicázni” <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

K.András
Jajj de birom az ilyen sokat tapasztalt embereket:
LOL

LasCar16
vótmá😛

#acm

Depridol

LasCar16

#acm

dogfish
szerdan infected!!!!!!!!!!!!! 😊

most meg kicsi bumm-bumm....
nemtom mikor, de (remelem) re 😊
Depridol

Enosh Chan
Nem rossz nekem meg ilyen eszembe sem jutott 😄

dronkZero
Na hello.
Meló közben találtam ezt a topicot, ma gyakorlatilag semmit nem dolgoztam emiatt... 😊 Elkezdtem elejérõl olvasni, hát nem semmi, mik voltak itt... De látom egy kicsit be vagytok állva egysorosokra....

Úgyhogy fel is dobnám egy picit a hangulatot egy sztorival:
Egyik havernak születésnapja, volt, ültünk a koliban, és pár bemelegítõ cigi után azon gondolkoztunk, hogy ugyan mivel lehetne "különlegesebbé" tenni az alkalmat.
A brainstorming vége egy szülinapi "performansz" lett:
_Ketten_ álltunk neki tekerni, de nem a hagyományos módon (ketten két cigit 😛 ), hanem úgy, hogy én voltam a jobb kéz, egy másik srác meg a bal. Nagyon durva élmény is volt (mintha megint elõször tekernék), de látványilag mindent ütött. Kezelni az ollót, megcsinálni a csigát... Egyszerû feladatok, de nagyon érdekessé válnak, ha nem te irányítod a másik kezet. Összevesztünk a csigán, hogy melyik kézben legyen, a sodrás valami hihetetlen körülményes volt, probléma volt, hogy akkor most melyikünk nyalja végig (megnyalva a másik ujját 😛) stb.
Soha nem volt még olyan élvezet összerakni egy cigit.
Egyébként jól sikerült, még relatíve szép is lett.
Kár, hogy nem volt nálunk kamera. De lehet, hogy lesz ismétlés, akkor azt tutira megörökítjük.
Ajánlom mindenkinek, nagyon fel lehet vele dobni egy befordulós-elalvós "bulit".

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

LasCar16
mimegyitt😄DDddd

#acm

RIZLA
😄

dogfish
de gyenge <#ravasz1>
mesteruur
A nyúl a legerõsebb jellem.... egész nap a fûben ül, mégsem szívja el

Mezőgép - BN

kulabácsi
hmmm
nem sokáig tartott😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

OrioN the S
😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

dogfish
dogfish
lol 😄DDDDDDDDD

kb 30x neztem most meg 😄
RIZLA

dogfish
aztakurva 😄

btw: mai napom mekkora geciszarvolt :ASDSADS
megerdemelt a ganja 😛
OrioN the S
😄 kifakadásos... :d

amúgy nem hagylak el titeket 😄 viszatéertemn 😄A:SA:SD:a

desigo
nagyon nagy 😊))))
prezi
:SAD:?:AS?D:?_SAD:_?AS😄:_ASD:_:AS_D

Enosh Chan

Enosh Chan
Szopoka 😊)

Fido4life
ez mekkora 😄

LasCar16
asztakeci😊)))

#acm

kulabácsi

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Enosh Chan
😄DD

RIZLA
sosem alszik el, arra vigyázunk xDD

Enosh Chan
Rizla te tetted mar fel a gyereket a szekreny tetejere miutan elaludt? 😄😄

OrioN the S
😄

prezi
Életkor: 35-40 között 😄😄D:SA😄S😄:S:ASD

<#eljen>

RIZLA
neeszemélyeskedjünkittenkéremcépen 😊 <#law> gyorsan sietek haza, gyerekvért inni 😄D

prezi
Életkor: 30-35 között 😊

<#eljen>

zoliapu
Ez az egy nem rossz dolog, érzéssel, pár éve egyszer jártam Hollandiában egy ismerõsönél õ adott zöldikét a sajátjából, ott szórakozóhelyen sem illegális és hát ha már itt az Unio, nembánom. Azért a magyar Pálinkánál Unicum -nál nincs jobb szórakozás, én még a Martinit is szeretem ami egy borpárlat alapú édes koktél.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

Enosh Chan
2 het szunet, rohoghettek, tapsolhattok 😄

RIZLA