13279
  • MR ME
    jó igaz :)
  • MR ME
    :DDDDDDDDD
  • mila69en
    looool:DDD de hát kb így..... tuti zsaru
  • mila69en
    ingyen csak a barátok adnak és fordítva:) haver nem!
  • RIZLA
  • LoVePrOgReSSiVe
    vidéken megérteném h neked kell keresgetni,én is vidéki vagyok és van h kifogy az egész városban mindenki,de hogy pesten ne legyen ilyen ismerősöd, az már gáz.
  • MR ME
    csak nagytételbe tudok és csak úgy h leteszed egy megbeszélt helyre a pénzt majd elmész onnan én felveszem és majd viszem a zözit
    vagy nem
    de inkább nem
    na?
  • MR ME
    jó hát ha haver van akkor még olcsóbban is hozzád bassza, legutóbb ingyen kaptam :D
  • ixipassat
    LoL... aDoctor az a helyzet, hogy még mindíg illegális a fű mo.-n szóval addig nem hiszem, hogy akárki is fog neked címet adni.. Bandew: Teljesen egyet értek veled nekem is van pár ismerősöm akinek annyi a napja, hogy felkel és WeakAndBreak cigi, ami annyit takar, hogy reggel teker, és már el is van baszva a napja mivel rámegy a napjára a cigi.. De minden reggel ezt csinálja.. Mondtam neki, hogy hülye de ráhagytam mostmár.
  • mila69en
    háménem adsz fel egy hirdetést az expresszen?
    biztos sokan fognak jelentkezni
  • aDoctor
    ja és köszi

na písz
  • aDoctor
    csoki!

eddig szolnokon laktam zöldet szeretnék venni itt pesten .
    tudtok olyan helyeket ahol sűrűn lehet és jó és nem drága és faja? :D
    vagy hogy ha van olyan hely ahol ti veszitek és korrekt.
    jöhet privátba is. ... :D
    sokat segítenétek.

• Ben C
    sosevót.
  • krys002
    hali all! a kérdésem az, h honnan lehet tudni, h füvet szívtam? tegnap este haverokkal szívtunk, elvileg jointot(olyan alakja volt,meg minden, mint egy rendes jointnak) és igaz azér éreztem vmit, meg este furákat álmodtam, meg ősök mondták(nem tudnak róla:D)fel is ilyedtem álmomból ecce, szal lehetett vmi benne:D az lehet, h nagyon kicsi része volt fű, és azér nem éreztem annyira?
  • mila69en
    jaja 2k pöstön
    bár 1.6-ba is tudsz szerezni világbajnok gombát
    persze émmá nem élek ilyenekkel
  • MR ME
    hát pesten 2ért mérik, bár a zöldet is...
  • Olcsóvér
    nemannyi?
  • smukker
    köszi, megnéztem...
    azt hiszem utána kell néznem
    akinek vannak élményei az nyugottan leírhatja
    köszi :D
  • MR ME
    2fél? :D
  • Olcsóvér
    g-ben mérik 2fél
  • N1ggA
    EZT és ha érdekel, EZT olvasd el!
  • smukker
    ---off---
    tudom, h ez nem a szoba témája, csak a "gombáról" szeretnék többet megtudni, pl. h ez milyen gomba, miben mérik(gondolom nem g-ben), ja és h kb. mennyi az ára?
  • LoVePrOgReSSiVe
    Elterelést a pisiteszt után gondolom.de biztos van jóarc rendőr is. :D
  • LoVePrOgReSSiVe
    Jah és elég gáznak érzem hogy rengeteg ember drága pénzért megveszi az alkoholt , azt hiszi jól érzi magát ,közben meg csak részeg.Aztán leszólja azt aki egy földből nőtt virágot használ,ami olcsóbb ,és garantáltan jobb érzés.Nem mindenkinek tetszik.De rossz nézni hogy néhány ember annyira buta, hogy azt itéli el amiről fogalma sincs.
  • Narusco
    ha 1-2g-vel lekapcsolnak mit osztanak? csak érdekesség képpen kérdezem
  • Fido4life
    Nálam meg alapból nem csúszik ha már túl sok van - ergo nem lehetek függő. 1 g simán elmegy egy hosszú hét alatt, utána meg 1 hónapig nem is kivánom.
  • LoVePrOgReSSiVe
    Teljesen egyetértek!
    Szerintem csak el kell magad foglalni valamivel, nem otthon punnyadni és röhögni a másikon.sokkal izgalmasabb.
    Ha észreveszem magamon h már olyan gyakori a spangás, hogy kezdek "bezombulni" , akkor csak egyszerűen elhatározom magamban hogy szüneteljek pár hetet.
    Egyébként egy hosszabb böjt után sokkal kellemesebb,olyasmi mint régen az első rakéták.

Remélem értitek a stratégiám
  • Olcsóvér
    ott a .
  • Bandew
    Egyébként igaz amit mondasz, csakhogy szvsz a zöld teljesen emberfüggő (ahogy bármilyen más szer, mint az alkohol is), és ki kell tapasztalni. Nekem rengeteg ismerősöm van, akik teljesen eltorzultak a fűtől, semmi más nem érdekli őket, mint hogy megtekerjék a napi cigijüket és repülnek el a napok felettük, miközben nem csinálnak semmit. Ezzel szemben sok olyan ismerősöm is van, akik teljesen pozitívan tudják használni, alkotó tevékenységet folytatnak (pl. zenészek), dolgoznak vagy tanulnak rendesen, és képesek mindezt véghez vinni a fű élvezete mellett.
    Ha valaki úgy érzi, hogy a sok szívástól lankadnak az ambíciói, semmihez nincs kedve és kezd "elgépiesedni" akkor az mindenképp hagyjon fel vele. Ugyanúgy mint az alkoholnál. Ha te sokat iszol és elkezdesz marhulni, jól érzed magad, szereted a körülötted állókat, röhögsz, pörögsz, táncolsz, akkor aszondom a te dolgod. Viszont ha a pia felb@sz agyilag, kilépsz önmagadból, agresszív leszel, kötekszel és megvered a barátnődet, akkor valami nagyon félrecsúszott és hagyd abba de sürgősen!
    Ez a helyzet a fűvel is. Lehet sok pozitívat és sok negatívat mondani róla, ami mind lehet igaz, mégis nem a fű itt a lényeg, hanem a használójának a személyisége. Egy olyan drog sincs, ami ugyanazt tenné mindegyik emberrel. De ha már a legalizáció a téma, akkor mindenképp ez, mint az alkohol, ugyanis a legdurvább személyiségtorzulás sem olyan durva a fűnél, mint a piánál.
  • ixipassat
    Ha belehalni nem-is lehet, de nagyban megváltoztatja önnmagad, ráépül az agyadra és ottvan mikor nemis vagy készen.. Gondolom észrevetted már magadon csak nem mered elhinni magadnak. Én éppen, hogy lejöttem a szerről megértettem pár dolgot.. Pedig én minden nap -2-3-4 cigi is belefért.. Hétvége meg ... OFF
  • N1ggA
    "hagyomány"
  • Olcsóvér
    kérdezze meg kezelőorvosát gyógyszerészét
  • flamenco23
    XD !
  • Olcsóvér
    A marihuána kriminalizálása világosan súlyosan túlzó ahhoz képest, hogy 18 év felett bárki lehet legálisan alkoholista -- és szemben a marihuánával, az alkohol valóban halálos drog. <<<<Ha ezt tudják a nagyok akkormér nem más a szabályozás?
  • prezi
  • Bandew
    Olyan mint amikor szívsz.
  • sKeezo
    ha én még nem szívtam, és kipróbálom, akkor milyen hatása lesz?
  • messiaso
    Hello. Az normális, hogy másodjára próbáltam ki, 5-en szívtunk egy grammot, és az utolsó slukknál ütött meg. Átbasztak, vagy többet kell szívni hogy elérje a hatást?
  • RIZLA
  • ixipassat
    Köszi szépen!