13279
-
#7758 Leander to Fischer - ezen mindig besirok :D
-
ixipassat #7757 Hali! Na tegnap újra befújtam :D Hát elég vicces volt így 2hónap után.. :D Haverék csináltak egy cigit de ők magukhoz mértek(akik majdnem minden nap fújnak) és csináltak maguknak egy punnyadós cigit ami nekem mondhatjuk, hogy K.O. :D Képzelhetitek ha ők is készen lettek én hogynézhettem ki.. Most egy ideig megint pihi.. Megpróbálom havonta 1 szer beosztani! :) Gondoltam megosztom veletek ezt az élményt, akik olvasták az előző kommenteimet annak.. Akit egyáltalán érdekelt is.. :D Csáó!
-
LoVePrOgReSSiVe #7756 neten szépen rákeresel.nem nehéz.de ha kibontják a csomagod, beszophatod.
vagy kimész bécsbe ahol legálba veheted.
píssz:)) -
kisati11 #7755 Sziasztok!
Keresek "vetőmagot".
Aki tud írjon, de ne a kiskert áruházba küldjetek.. -
ixipassat #7754 Hali! Énse balhét akarok és bocsi a balfaszozásért.. Senki nem mondta, hogy a topic egy rábeszélő-lebeszélő topic. Kérdeztek, és én válaszoltam mert tudom h sok ember van aki csak ránéz a topic ra és nem olvas tovább az utolsó hozzászólások után.. Ezért írtam le megint.. Még1szer bocsi! Passat a király :D -
#7753 pontosan, szánalmas szövegek. vki benéz ebbe a topikba és mit lát, kis pöcsök hülyébbnél hülyébb kérdéseket tesznek fel... ez nem elvonó nem is rászoktató topik, na brakesség -
#7752 már meg is fájdult a tököm ...... -
sKeezo #7751 http://egeszseg.origo.hu/cikk/0907/394005/20090212_hererak_marihuana_kannabisz_1.htm -
#7750 szijjatok rá inkább :) -
flamenco23 #7749 Naaaa én nem balfaszoztalak le Téged, úgyhogy állj le jó?!
Megtanultam olvasni, elolvastam százszor , de még mindig úgy gondolom, hogy úgy nem helyes, hogy "Véleményt tartsd meg magadnak!"
Bandew igazad van :D Tekerek is gyorsan egyet. :)
Ettől az ixipassat gyerektől meg elnézést kérek, hogy leoltottam, de csak mert tetszik a neve (passatom van:D) -
#7748 Nyugi van srácok, inkább szívjatok el egy dzsót! -
ixipassat #7747 Tanulj meg olvasni mert én nem kérdeztem semmit. Balfasz.. -
#7746 ezek ekkora függők? ><' -
flamenco23 #7745 Miért tartanám meg?:D Mellesleg már le volt írva százszor a kérdésedre a válasz.... /véleményed tartsd meg magadnak...asszem így helyesebb/ -
#7744 ha nem jön meg keresse fel nőgyógyászát vagy kezelőorvosát.. -
#7743 havonta szokott... -
#7742 Diggieman-Szívnemrég mutatta haverom... szerintem nem rossz kis ragga :) -
neonemesis #7741 Azt nem tudjátok mennyi idö alat jön meg? XD -
ixipassat #7740 Ez nem a te témád. Ha nem teccik válts adót. Amúgy meg mindenről ami a zöldről szol itt kell megbeszélni. Véleményt tartsd meg magadnak! Hali -
#7739 hogy a ló nyalja meg azt a meztelen szemedet báttya -
#7738 igen -
neonemesis #7737 Hello termesztökhöz lenne egy kérdésem vagy olyanhoz aki már jobb a témában... Tehát a kérdés... legális e magot rendelni magyarországra? mert több helyen azt olvastam hogy igen... ilyen oldalakra gondolok
http://weedseedshop.com/cannabis-seeds/
http://www.sensiseeds.com/
http://www.amsterdammarijuanaseedbank.com/
Választ mielöbb várok.. kösz előre is!
-
#7736 GÉ JÓ DÉ -
#7735 -
flamenco23 #7734 Akadjatok már le erről a vizelet/vérvétel sztoriról. Ha gáz, akkor ne szívjál azt kész :D -
ixipassat #7733 Hali! A vérvételest nem tudom, de a vizeletes kimutatja elég sok ideig én 2hónapja nem szívtam és még mindíg mutatja és a TESZT az jó! És 5000ft 5db. Nem csak 1 fajtával próbáltuk szóval biztos, hogy jó. -
#7732 -
#7731 drágább mint a vizeletes...
am ne kérdezzetek már hülyeségeket vagy hívjátok fel a drogstop telszámát:/ -
#7730 annál többe mint amennyit a szüleid erre áldoznának azt elhiheted... -
southboy92 #7729 Mennyibe van egy vérvételes kimutatás ha szülőknek kell???tudja esetleg valaki??? -
#7728 jó étvágyat... -
#7727 kicsit off illetve lehet hogy mégse
"Nem változott a véleményem abban a tekintetben, hogy az (LSD feltalálása) az ember legértékesebb felfedezése. Szerintem az eltelt éveknek csak annyi a tanulsága, hogy nem való mindenki számára. Rengeteg őszinteséget igényel, hiszen oly könnyű félrevezetnünk magunkat, ám nem tudom, mi is érhetne fel igazi természetünk és csodálatos univerzumunk nagyszerűségének felfedezésével.
Stolaroff, M., idézi Peter Stafford Magic Grams: Inquiries in: Psychedelic Conscionsness, Rosetta Folios, Berkeley, 334. old. -
ixipassat #7726 Én nem szívtam már 2hónapja teljesen jólbírom:D Bár néha rám jön, hogy kéne egy cigi.. -
koksxxx #7725 na neeee :S :D -
#7724 éhen maradsz... -
koksxxx #7723 én pesten élek, és minden vonalam bukó... Mi lesz velem??? szánalmas, hogy 22 évesen nem tudok semmi tekerhető finomságot.. és ki tudja meddig lesz ez így... -
Narusco #7722 a tehén füvet eszik -
#7721 nem mindenki, nekem csak csoki jutott (boci) -
#7720 vasárnap van, mindenki pöfékel -.- -
ixipassat #7719 Nagyon bepunnyadt a forum:D