Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Garf
fõdalá ásod

http://www.flickr.com/photos/bubue/

Olcsóvér
ez nem sikerült

Acer Aspire one

Olcsóvér
vannak magjaim hogy kéne kezdeni a
z ültetést?

Acer Aspire one

Olcsóvér
boldog karácsonyt

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????????@M???????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????????@$???????????????????????????????????????????????
??????????????????????????????????????????????????MJ5???????????????????????????????????????????????
??????????????????????????????????????????????????#=@???????????????????????????????????????????????
??????????????????????????????????????????????????J(@???????????????????????????????????????????????
?????????????????????????????????????????????????@(?#???????????????????????????????????????????????
?????????????????????????????????????????????????C??$M??????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????$???=W??????????????????????????????????????????????
????????????MW?????????????????????????????????@7?!??$??????????????????????????????????????????????
????????????M%W????????????????????????????????3???!?=W?????????????????????????????????????????????
?????????????#JW??????????????????????????????#7???!??#?????????????????????????????????????????????
?????????????MC$M?????????????????????????????3???!!??7?????????????????????????????????????????????
??????????????A(3W???????????????????????????W$??!!!!?CW????????????????????????????????????????????
???????????????((3??????????????????????????3=?!!!!!!($?????????????????????????????????????????????
??????????????M=((7#M????????????????????????3??!!!!!!?A????????????????????????????????????????????
???????????????C???(%?M?????????????????????#J??!!!!!!!C???????????????????????????M#$5M????????????
???????????????3????(=AM????????????????????5?!!!!!!!!?$M????????????????????????W5JJ@??????????????
???????????????#(?????=35???????????????????%(!!!!?!!!!=@??????????????????????@37(JW???????????????
????????????????=???????=#W?????????????????J?!!!!?!!!?7W???????????????????MA$=??CW????????????????
????????????????$????????=75???????????????W$?!!!!!!!!!(#????????????????M?$C??!!(#?????????????????
????????????????5(?????????C?M?????????????#(?!!!!?!!!!=W???????????????M%=!?!!!?CW?????????????????
????????????????M$????!!!!??(J?????????????M7?!!!!!!!!!($?????????????WC7!!!?!!!=@??????????????????
????????????????M%=??????????(5@???????????A7!!!!!!!!!!?A???????????@%J!!!!!!!!(%M??????????????????
??????????????????5(?!???!!!!!(7M??????????$!!!!!!!!!!?(5M????????W@7?!!!!!!!!?C????????????????????
???????????????????C?????!!!!!?(%@?????????5(?!!!!!!!!!?JM???????MC(?!!!!!!!!!7@????????????????????
???????????????????W7??!!?!!!!!!?CM???????MC?!!!*!?!!!!(%??????W#%??!!!!!!?!?C5?????????????????????
???????????????????WJ(??!??!!!!!!?%#???????5?!!!!!!!!!!!$?????M%?(!!!!!!!!!!(5??????????????????????
????????????????????W3??!??!!!!!!!(=W??????5?!!!!!!!!!!=????@%=!!!!!!!!!!?3@M???????????????????????
?????????????????????57??!!!!!!!!!!?%@?????MC?!!!!?!!!!($???WC?!!!!!!*!!**(%????????????????????????
??????????????????????@J??!?!!!!!!*!(CM????MC!!!!!?!!!!?5??W7(!!!*!!!!!!!=5?????????????????????????
???????????????????????%(!!!!!!!!!*!!(5????J!!*!?!!!!?=@?WA!!!!!!!!!!**?$???????????????????????????
?#@M???????????????????M57?!!!!!!!!!!?(3???MA?!!!?!!!!!($M3(!*!!!!!!!!!(AM??????????????????????????
M?%3$A#?WMMM????????????M$=?!!!!!!!!!!!7@M?#(?!!!!!!**!=?@(!!!!!!!!!!!=$????????????????????????????
????$=(77JJ$%A?WM????????M@J?!!!!!!!!!!(=@?M7!!!!!!***!$%C?!!!!!!!**!(@M????????????????????????????
?????@C(????(?((C$$5WM?????#7?!!!!!!!!!*!$M?@(!!!!!*!!!?(**!!!!!!!*!7A??????????????????????????????
??????WJ(?!????????(CC5?W???W5(!!!!!!!!**=3W@7!!!?!**!!=(***!!*!!*!JW???????????????????????????????
???????W57?!!!!!!!???!?=75??MM$(!!!!!!!!*!!?5?!!*!!!!!7*!!!*!***!?J@????????????????????????????????
??????????$(?!!!!!!!!!!!!(=7%?@#C?!!!!!!!*!$W3!!!!!!!!(!!*!!*!!!?3M?????????????MMM?WW?WWWMM????????
??????????MAJ(?!!!!!!!?!?!!??7=J3=?!!!!!!!!!5W7!!?!**(3?!!!!*!?=%???????M?#@%3%CCC=7=(C7733$AA5555#?
????????????W37(??!!!!!!!?!!!!!!7=7(!!!!!!!!%?$?!?!!?$C!!!!!!?J?M???MWWA33(?(!!!!!!!????(((((=7J$A@?
?????????????MW$7(?!!!!**!!!!!**!!!(!!!!!!?!77?!!?!!?C!!!!!!?C5M?W##3==?!!!!!!!!!!!!!!!????(=$#W????
???????????????MM5=??!!!!!!**!!!!!*!!!(?!!!!!?$(!?!!=(!!!!?C@W#%$=??!!*!!!!!!!!*****!!!?(CJ#W???????
?????????????????M@5J?!!!!!!****!!!!!*!?!?!!??#$??!=$???!($##%=!?!!!!!!!!*******!!!!!=C35WM?????????
????????????????????W5%C?!!!!!!****!!!!!!77(??$%??!C3??(%?@$?!!!!!!!!!*******!!!!!($35M?????????????
????????????????????????A%C?!!!!!!****!!!!==!?(J=??C7(($#$=?!!!?!******!!**!!?!(%A#M????????????????
??????????????????????????M5A$7((??!!***!!!!(=?=7??7(C5%7!!?!!***!!!!!!!!(7(J@@@????????????????????
????????????????????????????MW@555J?!?(?!!!!!((?=?((7J=(?!!!!*!!!????7A$3#W?????????????????????????
?????????????????????????W5%C==((=??((??(=(!????????(???!???!?C3JJ@M????????????????????????????????
??????????????????????M#$C(??!!!!!!!!!!!!?!!????????!???!!!??!(=7C3%#@W?????????????????????????????
?????????????????????#3(???!!!!!!!*!!***!!!((((??!??!!***!!!!!!!!!?!!?C%@WM?????????????????????????
??????????????????M#J=??!!!!!********!!?C$J7(?!!!*=J!*!!!******!!!!!!!?!(=3?W???????????????????????
?????????????????#J(!!!!!!******!!(7CA%5#%=!!!!!!!C5J*******!*,,****!!!!!!!?=A??????????????????????
??????????????M@$(!!!!!!!!?!?(CCA#WWW?3=?!!!*!?=!!C5W3!****!!!?!**********!!!?(%?M??????????????????
?????????????W3(?(=7=C7$$%AA#?MM????#7?!!!***7##!!CA?MC?**,**!C%7(*******,***!!!=@??????????????????
???????????M53A@WMMMM?M???????????M$?******?=W??%(J3W?M?C?****!%WM%A7(=!!!***,**!?3W????????????????
???????????MWM????????????????????$?*!**?=J5???M%3J???W#3?!*!(@???W@?%JAJ=3=!!!!?J#M????????????????
??????????????????????????????????=!(C$5W?????????5J@??????W5=!!J??????????M?M??##5$J$#M????????????
?????????????????????????????????$=%?MM????????????J5???????M?3?(???????????????????MW@?????????????
????????????????????????????????W3@???????????????M3%??????????5(???????????????????????????????????
????????????????????????????????MW????????????????M$JW?????????MA@??????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????????5C???????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????????@C#??????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????????WJ%??????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????????M$3M?????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????53M?????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????MM??????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Acer Aspire one

prezi
torokfájás überz... spanglinál nem is érzem 😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

OrioN the S
Phótogh Garadzsonyt!

Tüdõgyuszi powa! D: Csinálok is egy lekezelõ herba fire-smoke-tired lantot

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

prezi
szóldzsahhh offf dö wííííd

OrioN the S
neked is! legyél jó szoldzsör😄 (K)

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Depridol
<#bee1><#bee1> neked is, meg ugorj be a goa topikba vár ott meglepi...

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

CheAteR88
melo nekemis elmaradt😊
enyémis most égett el😊

thx és viszont minden jókat😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

dogfish
elaludtam egy cseppet hajnali 4hez kepest. legalabbis en igy latom 😊
felhivtam a csoda bazist, bejelentettem, hogy sajna ismet beteg lettem 😄
hmm, par napja jatszottam be... rohadt virusok

ennek oromere, h nem kell mennem sehova marha boldogan elpippantottam egy joker cigit.

Kellemes Jointos-Gombas-Csokis Karacsonyi Unnepeket Minden Jo Keresztenynek Eme Tapigban!!!

dogfish
mind1 akkor 😊
Depridol
amugy ez mix borító lesz

Depridol
azmiaz?😄

dogfish
**rs.com-ra

:cCcc
dogfish
rs.comr-a vele 😄
Depridol
már lassan 1 éve shoppoltam össze<#wow2><#nevetes1>

Depridol
ohh nincs mit... gondoltam megosztom a Life Style-t <#alien2><#bee1><#ravasz1>

dogfish
meglesve, csipegettem 😊

smoked -.-
Depridol
látom kedveled a psy-t 😊) javaslom ugorj be a goa phorumba van ott 1 full on album, ajánlom figyelmedbe....

dogfish
itthon vegre 😊
eljaatszottam a beteget, (igen, nagyon paraszt dolog igy otthagyi a haverokat) `oszt most itthon vagyok majdnem egy hetig 😊 M4 carbine pihen, szemelyem pedig hazaterve a hajnali utazasbol tekert egy finomat es most jol van 😄

p.s.: ma reggeli kinalatom a hosszu napra itt van
Depridol

kulabácsi
hát aphex twinnek elég beteg klippjei és zenéi vannak
amúgy sztem ez egy kutyámajom 😮

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

prezi
cigi utáni video

mellesleg MIEZ ?!?!?!?4

Depridol

OrioN the S
akkus csavarbehajtóval? 😄

prezi
én megyek nyomok egy kis multiplayer csocsot a krimóban 😄

OrioN the S
én meg most 😄

prezi
én már pénteken 😄

OrioN the S
be fogok baszni

kulabácsi
ezé kell havertól venni -.-

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Olcsóvér
kinek mi az újévi fogadalma?

Acer Aspire one

Olcsóvér
mostanában már a nagyrévagy lehúz vagy olyatad amitõl nem állsz be

Acer Aspire one

Depridol
írnék ide szívesen 1-2 helyet (teret) ahol tutti szerezhetsz...persze nem írok<#wow1><#integet2><#wave>

N1ggA
Nem azt mondtam, hogy nem tudok szerezni, csak azt, hogy 2-3 órán belül nem, van különbség.

A baráti köröm nagy részét nem ilyen emberek teszik ki.

A termesztést természetesen nem gondoltam komolyan, eszem ágában sincs.

Nem a San Andreasból vettem.

Épp ezért kérdeztem, hogy egyáltalán léteznek-e ilyen konkrét emberek, pl. azt mondom hogy xy ajánlott, és rendes az ember, csak nem ver át..

Spread De Love!

Depridol
tudjátok-e mi az a pcp? volt szerencsém szombaton beleesni 1 pcp-s cigibe<#hehe><#eljen><#crazya>

prezi
lila.

Mivan veled semmi? <#wilting>

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Olcsóvér
a lila ganja az milyen?

Acer Aspire one

Olcsóvér
jobb ha megállok

Acer Aspire one

Garf
omg, szivjal valamit magadba mert felrobbansz. chill plx

http://www.flickr.com/photos/bubue/

Olcsóvér
jah és ezt a téren álldogálóst a sanandreasból szedted?

Acer Aspire one

Olcsóvér
bocs hogy ilyen köcsög vagyok de ez a igazság

Acer Aspire one

Olcsóvér
balfasz vagy mert mondjuk nem egy hivatalos oldalra kéne kiírni meg csicska is mert nem tudsz szerezni és ne mondj ilyeneket hogy bevásárlok hogy minden nap lenyen nálad mert ha jól veszem észre, azt se tudod mi a fû fogalma és termesztéssel meg végképp ne próbálkozz mer az még kötlségesebb és hogy gondolod ,hogy kimész egy térre odamész egy emberhez és mondjuk civilrendõr vagy valami köcsög egy ilyen ballépés ha már vettél embertõl kitellik ilyen csicskáktól hogy kifecsegik az ember nevét hogy mentsék a seggüket

Acer Aspire one

Olcsóvér
adnak
vagyírasd fel az orvossal

Acer Aspire one

Olcsóvér
menj be a rendõrségre és kérj

Acer Aspire one

macleod2005
nemigaz hogy nem tudsz szerezni, minden baráti körbe van legalább egy ember aki tud zerezni, ha meg nincs akkor valaki biztos ismer olyat.

termesztéssel meg ne is próbálkozz addig amíg szerezni se tudsz, mert a termesztésnek 80% ban rá*aszás a vége.

CheAteR88
csak nehogy az ávótol kuncsorogj😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

N1ggA
hát akkor ebbõl az lesz hogy termesztek vagy bevásárlok ugy hogy mindig legyen nálam 😊

Spread De Love!

kulabácsi
pffff hát hallod így nem fogsz szerezni, mert átkúrnak 😄