Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????????@M???????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????????@$???????????????????????????????????????????????
??????????????????????????????????????????????????MJ5???????????????????????????????????????????????
??????????????????????????????????????????????????#=@???????????????????????????????????????????????
??????????????????????????????????????????????????J(@???????????????????????????????????????????????
?????????????????????????????????????????????????@(?#???????????????????????????????????????????????
?????????????????????????????????????????????????C??$M??????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????$???=W??????????????????????????????????????????????
????????????MW?????????????????????????????????@7?!??$??????????????????????????????????????????????
????????????M%W????????????????????????????????3???!?=W?????????????????????????????????????????????
?????????????#JW??????????????????????????????#7???!??#?????????????????????????????????????????????
?????????????MC$M?????????????????????????????3???!!??7?????????????????????????????????????????????
??????????????A(3W???????????????????????????W$??!!!!?CW????????????????????????????????????????????
???????????????((3??????????????????????????3=?!!!!!!($?????????????????????????????????????????????
??????????????M=((7#M????????????????????????3??!!!!!!?A????????????????????????????????????????????
???????????????C???(%?M?????????????????????#J??!!!!!!!C???????????????????????????M#$5M????????????
???????????????3????(=AM????????????????????5?!!!!!!!!?$M????????????????????????W5JJ@??????????????
???????????????#(?????=35???????????????????%(!!!!?!!!!=@??????????????????????@37(JW???????????????
????????????????=???????=#W?????????????????J?!!!!?!!!?7W???????????????????MA$=??CW????????????????
????????????????$????????=75???????????????W$?!!!!!!!!!(#????????????????M?$C??!!(#?????????????????
????????????????5(?????????C?M?????????????#(?!!!!?!!!!=W???????????????M%=!?!!!?CW?????????????????
????????????????M$????!!!!??(J?????????????M7?!!!!!!!!!($?????????????WC7!!!?!!!=@??????????????????
????????????????M%=??????????(5@???????????A7!!!!!!!!!!?A???????????@%J!!!!!!!!(%M??????????????????
??????????????????5(?!???!!!!!(7M??????????$!!!!!!!!!!?(5M????????W@7?!!!!!!!!?C????????????????????
???????????????????C?????!!!!!?(%@?????????5(?!!!!!!!!!?JM???????MC(?!!!!!!!!!7@????????????????????
???????????????????W7??!!?!!!!!!?CM???????MC?!!!*!?!!!!(%??????W#%??!!!!!!?!?C5?????????????????????
???????????????????WJ(??!??!!!!!!?%#???????5?!!!!!!!!!!!$?????M%?(!!!!!!!!!!(5??????????????????????
????????????????????W3??!??!!!!!!!(=W??????5?!!!!!!!!!!=????@%=!!!!!!!!!!?3@M???????????????????????
?????????????????????57??!!!!!!!!!!?%@?????MC?!!!!?!!!!($???WC?!!!!!!*!!**(%????????????????????????
??????????????????????@J??!?!!!!!!*!(CM????MC!!!!!?!!!!?5??W7(!!!*!!!!!!!=5?????????????????????????
???????????????????????%(!!!!!!!!!*!!(5????J!!*!?!!!!?=@?WA!!!!!!!!!!**?$???????????????????????????
?#@M???????????????????M57?!!!!!!!!!!?(3???MA?!!!?!!!!!($M3(!*!!!!!!!!!(AM??????????????????????????
M?%3$A#?WMMM????????????M$=?!!!!!!!!!!!7@M?#(?!!!!!!**!=?@(!!!!!!!!!!!=$????????????????????????????
????$=(77JJ$%A?WM????????M@J?!!!!!!!!!!(=@?M7!!!!!!***!$%C?!!!!!!!**!(@M????????????????????????????
?????@C(????(?((C$$5WM?????#7?!!!!!!!!!*!$M?@(!!!!!*!!!?(**!!!!!!!*!7A??????????????????????????????
??????WJ(?!????????(CC5?W???W5(!!!!!!!!**=3W@7!!!?!**!!=(***!!*!!*!JW???????????????????????????????
???????W57?!!!!!!!???!?=75??MM$(!!!!!!!!*!!?5?!!*!!!!!7*!!!*!***!?J@????????????????????????????????
??????????$(?!!!!!!!!!!!!(=7%?@#C?!!!!!!!*!$W3!!!!!!!!(!!*!!*!!!?3M?????????????MMM?WW?WWWMM????????
??????????MAJ(?!!!!!!!?!?!!??7=J3=?!!!!!!!!!5W7!!?!**(3?!!!!*!?=%???????M?#@%3%CCC=7=(C7733$AA5555#?
????????????W37(??!!!!!!!?!!!!!!7=7(!!!!!!!!%?$?!?!!?$C!!!!!!?J?M???MWWA33(?(!!!!!!!????(((((=7J$A@?
?????????????MW$7(?!!!!**!!!!!**!!!(!!!!!!?!77?!!?!!?C!!!!!!?C5M?W##3==?!!!!!!!!!!!!!!!????(=$#W????
???????????????MM5=??!!!!!!**!!!!!*!!!(?!!!!!?$(!?!!=(!!!!?C@W#%$=??!!*!!!!!!!!*****!!!?(CJ#W???????
?????????????????M@5J?!!!!!!****!!!!!*!?!?!!??#$??!=$???!($##%=!?!!!!!!!!*******!!!!!=C35WM?????????
????????????????????W5%C?!!!!!!****!!!!!!77(??$%??!C3??(%?@$?!!!!!!!!!*******!!!!!($35M?????????????
????????????????????????A%C?!!!!!!****!!!!==!?(J=??C7(($#$=?!!!?!******!!**!!?!(%A#M????????????????
??????????????????????????M5A$7((??!!***!!!!(=?=7??7(C5%7!!?!!***!!!!!!!!(7(J@@@????????????????????
????????????????????????????MW@555J?!?(?!!!!!((?=?((7J=(?!!!!*!!!????7A$3#W?????????????????????????
?????????????????????????W5%C==((=??((??(=(!????????(???!???!?C3JJ@M????????????????????????????????
??????????????????????M#$C(??!!!!!!!!!!!!?!!????????!???!!!??!(=7C3%#@W?????????????????????????????
?????????????????????#3(???!!!!!!!*!!***!!!((((??!??!!***!!!!!!!!!?!!?C%@WM?????????????????????????
??????????????????M#J=??!!!!!********!!?C$J7(?!!!*=J!*!!!******!!!!!!!?!(=3?W???????????????????????
?????????????????#J(!!!!!!******!!(7CA%5#%=!!!!!!!C5J*******!*,,****!!!!!!!?=A??????????????????????
??????????????M@$(!!!!!!!!?!?(CCA#WWW?3=?!!!*!?=!!C5W3!****!!!?!**********!!!?(%?M??????????????????
?????????????W3(?(=7=C7$$%AA#?MM????#7?!!!***7##!!CA?MC?**,**!C%7(*******,***!!!=@??????????????????
???????????M53A@WMMMM?M???????????M$?******?=W??%(J3W?M?C?****!%WM%A7(=!!!***,**!?3W????????????????
???????????MWM????????????????????$?*!**?=J5???M%3J???W#3?!*!(@???W@?%JAJ=3=!!!!?J#M????????????????
??????????????????????????????????=!(C$5W?????????5J@??????W5=!!J??????????M?M??##5$J$#M????????????
?????????????????????????????????$=%?MM????????????J5???????M?3?(???????????????????MW@?????????????
????????????????????????????????W3@???????????????M3%??????????5(???????????????????????????????????
????????????????????????????????MW????????????????M$JW?????????MA@??????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????????5C???????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????????@C#??????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????????WJ%??????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????????M$3M?????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????53M?????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????MM??????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Acer Aspire one
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Tüdõgyuszi powa! D: Csinálok is egy lekezelõ herba fire-smoke-tired lantot
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
enyémis most égett el😊
thx és viszont minden jókat😊
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
felhivtam a csoda bazist, bejelentettem, hogy sajna ismet beteg lettem 😄
hmm, par napja jatszottam be... rohadt virusok
ennek oromere, h nem kell mennem sehova marha boldogan elpippantottam egy joker cigit.
Kellemes Jointos-Gombas-Csokis Karacsonyi Unnepeket Minden Jo Keresztenynek Eme Tapigban!!!

eljaatszottam a beteget, (igen, nagyon paraszt dolog igy otthagyi a haverokat) `oszt most itthon vagyok majdnem egy hetig 😊 M4 carbine pihen, szemelyem pedig hazaterve a hajnali utazasbol tekert egy finomat es most jol van 😄
p.s.: ma reggeli kinalatom a hosszu napra itt van
amúgy sztem ez egy kutyámajom 😮
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A baráti köröm nagy részét nem ilyen emberek teszik ki.
A termesztést természetesen nem gondoltam komolyan, eszem ágában sincs.
Nem a San Andreasból vettem.
Épp ezért kérdeztem, hogy egyáltalán léteznek-e ilyen konkrét emberek, pl. azt mondom hogy xy ajánlott, és rendes az ember, csak nem ver át..
Spread De Love!
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Acer Aspire one
termesztéssel meg ne is próbálkozz addig amíg szerezni se tudsz, mert a termesztésnek 80% ban rá*aszás a vége.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Spread De Love!