13279
-
#8198 ja, főleg a milkát -
#8197 Ti szeretitek a csokit? -
#8196 attól függ meddig tárolod -
LoVePrOgReSSiVe #8195 Boris Brejcha - Lost Memory -
LoVePrOgReSSiVe #8194 hali!spuri szobahőmérsékleten fénytől elzárva mennyit veszít a hatóanyagtartalmából ? -
#8193 :] -
#8192 Nemhiszem, gondolom kertbe-környéken talált egy kis vedkendert:] -
#8191 nem a marihuanara gondolsz ?:D:D -
#8190 Vadkendernek? Fosás,hányinger,fejfájás ...De semmi lényegi:D -
baszdmeg #8189 Hello! A vadkendernek van valami hatása? ha igen akkor mekkorának kell lennie a növénynek? -
#8188 jobb lesz :) sajnos már én is átmentem ilyenen :( -
flamenco23 #8187 Köszi mindenkinek, jól esik. Ez a sz*r érzés meg majd csak jobb lesz egyszer:) -
#8186 részvétem :S :S -
#8185 -
#8184 :S részvétem. -
flamenco23 #8183 nagyon közeli rokon. köszönöm -
#8182 uhh,jazzre milyen fullos... -
#8181 részvétem. -
#8180 részvétem :( közeli rokon/barát ?:( -
flamenco23 #8179 "A halál része az emberéletnek. Ez vezet minket. Ez formál. Ez őrjít meg...."
És két napja szívom egyfolytában ezt a k***a zöldet és annyit érek el vele, hogy nem remegek. Már különbség sincs közte meg a sima cigi között... -
dsg #8178 Kosz a tippet!
Menni fog ez! -
#8177 Barrington Levy/Culture - reggae
Beenie Man/Lutan Fyah/Buju Banton - dancehall/reggae-dancehall
MOP/NKS/Idő Urai/AKPH/Das EFX - hiphop
Thievery Corporation - easy listening/dub/chill -
#8176 Ezeket nem is ismerem, pláne a stílusokat -
#8175 MIabaj?:S -
#8174 Barrington Levy & Beenie Man - Under Mi Sensi
Culture - Jah Rastafari/Legalisation
Lutan Fyah - Poverty still deh deh
Buju Banton - Tribal War
MOP feat. BR - Ante Up
Das EFX - Diggy Das
NKS/Idő Urai - Mija fontoss
AKPH - Hogy üssön
és még soksoksoksok más :D
tehát főleg reggae/dancehall/hibbidyhop szól (persze szinte mindig csak ez a stílus szól)
néha egy kis jazzre, vagy mondjuk thievery-re :DDD -
flamenco23 #8173 Ez a rohadt élet... -
#8172 punnany massif - telik
the stunned guys - raise cain
-
#8171 nks-re,kezdetre... :D -
Feha #8170 magyarázat*...meg nem "a" hnem "az" izzók helyett, na mind1 ma ugylátszik kicsit paraszt vagyok:D
amugy énis kb 3éve, mondjuk életem első jóját kb 5 éve fujtam meg.
Meg ocb (roll) az alap (na ja, hát ismersz ;) ), ha meg nem akkor fekete smokin szintén roll, csak azon meg kicsit csuszkálnak az ujjaim meg sokszor ráncigálni kell a dobozbol, azért nem szeretem. (full nem kényességböl, de idegesít mind a2:D:S).
Amugy egyfős tubára tudom ajánlani a husszu Swan(kék, amugy nemvágom más szinben létezik-e) papírt, elég széles, szép rakétát lehet vele inditani.
Amúúúúúúúúgy: slickes zenék? kinél mire lobban a dzsó, karcol a jó, olvad a hó, indul a show?:)
-
Feha #8169 metszeni nemis muszáj,elég komplikált, és van egyszerűbb mód is: lekötözés. az a lényege, h ha már kicsit megerősödött, meg ugye leveles a hajtás, akkor finoman, egy puhább fonallal ugy kötsd meg/le, h a fény a levelek tövét érje, ahonnan rövid időn belül megindul mégegy hajtás, aztán igy tovább és tovább, a végén meg lesz egy szép karácsonyfád, csak a izzók helyett izmos bibcsók fognak világitani a hajtásvégeken.:) Azért kérdezz még körbe meg nézz utána, mer ez egy kicsit felszines magyarázás volt, de sok sikert a csajokhoz;) -
kryptonite #8168 Kecskeméten változó minőségű, változó áron, változó mennyiség. Tehát én vettem 2000-ért korrekt pakkot, jó anyaggal, de vettem 2500-ért gyengét, megvettem 1500-ért kb 0.3-at. Szóval nem mindegy kihez mész. -
#8167 Itt a környékemen mindenki spurit nyom, amivel én nem élek. Ha füvet akarok szerezni, akkor 2000 ért kapok 0,5 max 0,6-ot, a minősége közepes/gyenge. Lehet, hogy Miskolcon és környékén jobbat tudnék szerezni, de ritkán járok arra és ott nem ismerek senkit...
BP-n tudok egyedül beszerezni.... (mármint normálisat)
Egyébként a kis növénykém szára eltört. Kitettem az erkélyre és a viharos szelek eltörték, pedig próbáltam védeni. Sajnos belehalt a stresszbe. Szeretett barátomat gyászolom -
dsg #8166 Sziasztok!
Bokrositani szeretnem a novenyt (allitolag nem lesz tul magas, viszont szelesebb lesz), de nem tudom hogy kell metszeni. Jol jonne egy-ket tanacs.
Kosz -
flamenco23 #8165 csúnyát?:D pl?:) -
flamenco23 #8164 Daffit ne már... Nem jó embereket ismersz akkor:D Nehogymár borsodban nem tudsz jófélét szerezni... -
#8163 Én is tanulok...:(
(Bár nekem nem is lenne mit szívni. A környékemen nagyon szart lehet csak szerezni és drágán, így mindig messzire kell utaznom, de legutolsó alkalommal nem jött össze semmi, így a vizsgák végén nem lesz semmi ünneplés...) -
#8162 Fu, most majdnem mondtam egy nagyon csúnyát :CC -
flamenco23 #8161 Hát itt mindenki tanul?XD Én épp kész vagyok:D -
#8160 pilledés volt, meg soksok meló ;)
kedden spanom államvizsgázik, szóval feltankoltunk ;) aztán vagy ünneplés, vagy siratás címszóval elfüstöljüka készleteket ;)
-
#8159 érettségim van holnap, illetve 16-án. 17-én kurva nagy házibuli ahol széjjelcsapom majd magam, a nyarat meg a fesztiváloknak köszönhetően végigszívom. csak most van pangás, nemsokára kezdődik az élet.