Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Igen csak azt. Három hónap volt amit teljesen aktívan."
"Ági, a beszélgetésünk végén még hozzátette, hogy õ lebukott. De ha nem fedezték volna fel már biztos halál közeli állapotba lenne."
Ezek annyira fel tudnak idegesíteni. És akkor mi meg legalizációt akarunk, mikor az emberek nagy része ennyit hisz az egészrõl...
Spread De Love!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
elvonási tünetek is jelentkeztek. XD
az elején még azt hittem h ez is arról szól majd h elkezdte fûvel aztán rászokott a heroinra,és a fû lesz a hibás...de nem 😄 --->csak füvezett.
"reggel, délben, este. Suliban, otthon" szívott a csaj...nem igaz h három hónapon keresztül folyamatosan betépett, és az annya (akitõl gondolom a pénzt kapta rá) nem vette észre.(pedig az rengeteg pénz)
sztem fake ez az egész...megint csak az a téma, h a füvezõknek nincs életük,korán halnak,stb...
De senki se gondolkodik el rajta, h az alkohol sokkal erõsebben hat,csakhát abból sok pénz jön az államnak adó formájában.
namind1 nem akarok én itt politizálni, a lényeg, h ez vagy kamu vagy csicska a csaj.vagy nemtudom 😊
peace
http://www.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=42437
Fél óráig könnyes szemmel röhögtem. ; )) Három hónap füvezés után szegény lány lefogyott, mert soha nem volt étvágya...
Na csé.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Független Hírügynökség
| 2008. 04. 09., 15:01 | Frissítve: 1 órája
Félmillió forint értékû hasist rejtegetett a melltartójában egy fiatal lány, akit kedden a pécsi vasútállomáson fogtak el a rendõrök. A drog nagyobb része a lány melltartójából, másik része a táskájából került elõ. A késõbbi vizsgálat egyébként a lány szervezetébõl is kábítószert mutatott ki, vagyis a szállítmányt bedrogozva próbálta eljuttatni a céljához.
utolso mondat... :]
btw, ilyen csaj nekem kell
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Acer Aspire one
Acer Aspire one
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
ITTTTTT
szeritnem a szöveg is elmond mindent 😊
Hey Bob Marley.. sing something good to me...
remélem tudod hol van 😛😄
\"You are fucking crazy people!\"
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
tegnap de jó volt... 2x is, de elsõ nagyon megvágott...
\"You are fucking crazy people!\"
Csak így tönkreteszed magad és eldobod magadtól az életet?
Talán még nem késõ neked segíteni!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....