Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fanka93
+fav

fanka93
ma elszívtam életem elsõ szál zöldikéjét 1 haverral!!😊😊

N1ggA
"- Csak füvet használtál?
- Igen csak azt. Három hónap volt amit teljesen aktívan."

"Ági, a beszélgetésünk végén még hozzátette, hogy õ lebukott. De ha nem fedezték volna fel már biztos halál közeli állapotba lenne."

Ezek annyira fel tudnak idegesíteni. És akkor mi meg legalizációt akarunk, mikor az emberek nagy része ennyit hisz az egészrõl...

Spread De Love!

OrioN the S
valami ilyesmi

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

ez elképesztõen szánalmas. a csaj volt olyan hülye, h rossz hangulatban szivott.("szakított velem. Akkor úgy gondoltam nincs más út a boldogsághoz, csak ez.") 😄

elvonási tünetek is jelentkeztek. XD

az elején még azt hittem h ez is arról szól majd h elkezdte fûvel aztán rászokott a heroinra,és a fû lesz a hibás...de nem 😄 --->csak füvezett.

"reggel, délben, este. Suliban, otthon" szívott a csaj...nem igaz h három hónapon keresztül folyamatosan betépett, és az annya (akitõl gondolom a pénzt kapta rá) nem vette észre.(pedig az rengeteg pénz)
sztem fake ez az egész...megint csak az a téma, h a füvezõknek nincs életük,korán halnak,stb...
De senki se gondolkodik el rajta, h az alkohol sokkal erõsebben hat,csakhát abból sok pénz jön az államnak adó formájában.
namind1 nem akarok én itt politizálni, a lényeg, h ez vagy kamu vagy csicska a csaj.vagy nemtudom 😊

peace

Beszélegtés (sic!) egy fiatal narkóssal
http://www.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=42437

Fél óráig könnyes szemmel röhögtem. ; )) Három hónap füvezés után szegény lány lefogyott, mert soha nem volt étvágya...

Na csé.
kulabácsi
joint time 😮

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Olcsóvér
MEGUNDORODTAM a jangától egy idõre msotanában hát kicsit sok elehtett

Acer Aspire one

dogfish
Hasis a melltartóban

Független Hírügynökség
| 2008. 04. 09., 15:01 | Frissítve: 1 órája

Félmillió forint értékû hasist rejtegetett a melltartójában egy fiatal lány, akit kedden a pécsi vasútállomáson fogtak el a rendõrök. A drog nagyobb része a lány melltartójából, másik része a táskájából került elõ. A késõbbi vizsgálat egyébként a lány szervezetébõl is kábítószert mutatott ki, vagyis a szállítmányt bedrogozva próbálta eljuttatni a céljához.

utolso mondat... :]
btw, ilyen csaj nekem kell
ez a videó nagyon gyenge

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

wander01
szombaton kimentünk golfozni az egyik pályára ahol span oktat. elrotáltunk indulásnak egy naaaagyot, és utána minden zászlónál tekertünk egyet. nem sikerült a 18 luk, csak 9... köv héten majd befejezzük 😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

NeverwinterKING
az neki nem megy -.-

\"You are fucking crazy people!\"

kulabácsi
magyarúl ha lehetne ^^

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Olcsóvér
napi két napokig tolom

Acer Aspire one

Olcsóvér

Acer Aspire one

prezi

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Olcsóvér
Do you se a banana?

ez már nem semmi garantált 6 óra rémálom közbe benyalni egy papírt😄

Acer Aspire one

RIZLA
roooossz....?! sztem kõkemény 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

kulabácsi
derossz 😄

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Skynet723
Nem tom ismeritek e... amikor csak lazulni akarok semmi pörit...általába Manu Chaot hallgatok...

ITTTTTT

szeritnem a szöveg is elmond mindent 😊

Hey Bob Marley.. sing something good to me...

NeverwinterKING
móri vagyok de marximba mindig megtalálsz 😄DD
remélem tudod hol van 😛😄

wander01
na majd egyszer arra kanyarodok ... 😄 melyik részen lax?

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

dogfish
smoked -.-

NeverwinterKING
ja 😄D
szart csak szfváriaktól tudok 😄D

wander01
fehérvári kenderfan? 😊))

LasCar16
elfogyott a szemcsepp 😞

#acm

NeverwinterKING
én is 192 vagyok :|
tegnap de jó volt... 2x is, de elsõ nagyon megvágott...

Segítsenek annak aki kéri!😊

Bandew
Csak nem azt akarod mondani, hogy te már szívtál???
Csak így tönkreteszed magad és eldobod magadtól az életet?
Talán még nem késõ neked segíteni!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ez érdekes mert én 198 cm vagyok <#pardon1>

CheAteR88
kit érdekel?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Bandew
Tovább élnek.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Garf
köszi!

http://www.flickr.com/photos/bubue/

A fiatalokban a fû lassítja a növekedést.
OrioN the S
thx!/all

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

dogfish
pfff 😄

akkor most a regi modon:
HBD 😊
dogfish
kulabácsi
ték :/

kulabácsi
HBD

OrioN the S
koszi 😊

RIZLA
béesz kutyajej 😄

dogfish
hmm, feltoccsem mashova is esetlkeg?
CheAteR88
denemtomletölteni😞

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

NeverwinterKING
lol ez durva 😄D

karambol nem adja.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

kulabácsi
alap 😄

dogfish
mosoly csiholo dnb 😊
klikkkkk

sztem mindenki hallgatta ezt anno 😊
http://www.seehowthatworks.com/idoser/

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Bandew
Jó neked! Én is csak azért próbáltam ki, mert ma este üresen maradtunk a haverral. <#gonosz3>