13279
-
#8238 vadkender, egésségetekre hozzá -
#8237 szasztok bocs h csak igy irok de a haverommal felmentünk a hegybe és láttunk 1 gyanus növényt és volt vagy 60 bokor leszedtünk 1 levelet és nem tudjuk h gaz-e vagy vadkender lécci segítsetek!! -
#8236 na most néztem meg a Blow című művészfimet. rendesen odabaszott, ajánlom (de nagyon, nagyon lehúzós élményre számítsatok) -
#8235 xD
-
#8234 örülök...itt is -
#8233 ehemm..:] thx.. -
#8232 tartom gyere vedd már át! -
#8231 Snecy, minket nemhÍvol be egy körre?: C -
#8230 kesz az etel...tesztelve...siker :D
nyugicigi+film :D
a séf pihen :D -
#8229 rotyog a wokban a mézes-korianderes zöldbab, aztán tojásos rizs készül mellé...ti is szoktatok stonedulva főzni? -
Zöldike00 #8228 Móka kell!!!!!!! Kattogás van -
Fbn Lx #8227 "kellett" -
#8226 'grats -
Diego85 #8225 jó az! :P:) -
#8224 basszus ma tekertem éltem első legjobb cigijét.. vagy fél órán keresztül szívni kellett XD -
#8223 ők még nagyon fiatalok, ez lesz az első termésük...a régi (aki szerencsétlen tragikusan elhalálozott, miután haver exének a macskája lazán leverte a nyolcadikról..egy perc néma csend..kösz)hozogatott már, ő egy másfél éves növény volt, és lámpa meg speckó szerek nélkül hozott egy tizenötöt...nem vágtuk hanem kötöztük cérnával, szépen megbokrosodott, gyönyörű növényke volt, valamilyen fasza lefóliázott magból -
#8222 Ezzel csak az a gond, hogy haza kellett költöznöm anyámékhoz. Egy magot beraktam anyám egyik virágja mellé és elkezdett nőni. Rejtegettem, hogy ne vegyék észre, végül a szél törte ketté.
Egyébként nekem is az lesz a célom, hogy magamnak neveljek egy kis növénykét. 2-3 tő bőven elégnek kell lennie. -
kryptonite #8221 Most hoztak nekem hollandiából Silver Haze-t. Über brutál volt. Nagyon kemény cucc, főleg ha el vagy szokva a minőségtől. -
#8220 kb mennyit hoz egy növény ?:D -
#8219 azadurva ...én is kevesebb kaját veszek amióta döntenem kellett...nutella vagy kera
Daffit szerintem fogj pár magot, egy cserepet meg földet, aztán uccu neki, termeszd magad haver két növénykével teljesen jól elvan, most szüretelünk augusztusban megint, ketten elvagyunk abból, árulni úgysem árulunk.. -
#8218 Ha ott vagyok a vételnél, akkor tutira nem veszem meg és le is cseszem a srácot, hogy ilyet akar nekem eladni.
Haverom vette és szegény hallgathatta egész este, ahogyan kritizálom azt a gyomot...
Egyébként ahol lakom egyszerűen NEM lehet jót szerezni. Ezért vagyok kiakadva. 2k-t 0,5ért nem szívesen adok ki. Bp-re meg nem utazok minden héten, máshonnan meg nem tudok szerezni.
Mindegy, mert most egy időre abba kell hagynom. Sajnos a gazdasági válság nagyon rosszul érintett és már odáig fajult, hogy a füvezésen is spórolnom kell. -
#8217 Pontosan:]
Csak multkor már fáradt voltam, és már sietni KELLETT xD -
#8216 Én visszamennék lecsapkodni a gyereket aki ilyen szart ad:C
Multkor is volt egy, hogy a gyerek bepróbálkozott, kövinek hivtam telón, mondom mi volt ez a semmi kis szar, máris több volt a kövi pakk ban^^
off/Csak én érzek zöldike szagot, mikor belépekk a topikba, vagy ez csak a bill mögött rejlő kis pakk hatása? xDDDDDDDDD -
#8215 ez így illik :) -
flamenco23 #8214 Nem kötözködni vagy beszólni akarok, de az ilyen sz*rt minek veszitek meg?
Nekem első dolgom mindig, hogy kibontom és ha nem tetszik a mennyisége vagy az illata(minősége) akkor vissza is adom és intézek máshonnan. -
QhseKing #8213 Hát Daffit, lehet hogy neked már keményebb kell. :) -
#8212 Életem legszarabb spangliját szívtam el tegnap. Szereztünk 2k-ért ,05-öt, de szerintem csak 0,4 volt. Illata mint a vadkendernek, hatása, mint a levegőnek. Haver állítólag betépett, de nekem semmi... -
#8211 ez meg Krayzie LPjéről -
#8210 (Y) -
#8209 Az biztos, hogy keverni a legjobb, gondoltam arra, hogy betankolok csokiból és megvárom még lesz fasza zözi is mellé. -
#8208 hoooogyneee ...haver mikor olaszban volt idegenvezető, hozott haza marokkói arcoktól egy kis táblácskával...szépen beosztottuk...az volt a legjobb hogy a legretkebb kintit is jól felhúzhattuk vele -
#8207 kb ja -
#8206 Google segített, hasis.. -
#8205 hasis -
#8204 Nekem elég szomorú gyerekkorom volt, de mi az a csoki? -
#8203 jaja, csak elég ritka mikor mindkettőt tudok egyszerre. -
#8202 2-3 nap -
LoVePrOgReSSiVe #8201 max 2 hétig gondoltam.vagy mennyi idő kell h veszítsen a tartalmából? -
LoVePrOgReSSiVe #8200 próbáld zözivel és szétcsap :) -
#8199 egyszer jutottam hozzá, akkor nem jött be különösebben. Csak egy kis szaros kocka volt, nem az a gyönyörű.