13279
-
#8158 Áhh, most tanulok, hogy ne bukjak meg..Majd hétvégén^^
Úgy lesz, hogy ha nem bukok meg akkor hétvége zöld, 16.a kedd meg seggrészegre ivás:] -
smukker #8157 hé emberek! kicsit nagy a chill out
nem akartok esetleg feléledni??? -
#8156 Bakker...Most is valahogy elkezdtem nevetni rajta, de majd szombat este: DDD -
#8155 ööö...kösz beütve sem volt rikácsolva visítás, de elment ;) -
D00M #8154 nekem bejött!!!! -
smukker #8153 ne pangjatok már!!
inkább lökök egy patent viccet:
A nyuszika sétál az erdőben és ráesik egy zongora. Felnéz, de nem lát semmit. Megy tovább és megint ráesik egy zongora. Felnéz, de még mindig nem lát semmit. Sétál tovább, mire újból ráesik egyzongora. Megint felnéz, mire meglátja a baglyot. Megkérdezi tőle:
-Bagoly bazd meg, te dobálsz zongoával?
Mire a bagoly:
-Én.
befújva viccesebb, hidd el -
smukker #8152 attól függ, mi a kívánt hatás, ha fejfájás és fosás, akkor el lehet érni, ha vmi magasztosabb, akkor nem. (haverék próbálták) :D -
#8151 jha fejfájást max -
kryptonite #8150 Szomszéd telken vadkender tenyészet van. Szerintetek érdemes foglalkozni vele? Mármint el lehet érni vele a kívánt hatást? -
#8149 mivel OCBből sodrom (na ja, hát nem ismersz? xD ) ezért azt a tippet is használom leggyakrabban amit adnak hozzá....ha meg nem tippes OCBt ahsználok vagy roll-t, akkor vagy cd borító, vagy egy puha flyer mondjuk
(és ne feledjétek a Bushdoctor-t!!! xD) -
#8148 Legjobb..ha úgytéped le, hogy bolyhosodjon a vége , akkor se kell leégetni, mert ha nagyobb csigát csinálsz nem megy a szádba a dohány.
Annyi a hátránya, hogy kicsit tördelni kell, de hát valamit valamiért:D -
#8147 Igen, az is :D -
#8146 Kurvajó:]Már vagy 1 éve megvan telón:D -
#8145 ejbazmeg -
#8144 Cigisdoboz tetejét. -
#8143 -
#8142 BKV bérlet -
#8141 Ti milyen csigát szoktatok használni (kicsi, hosszú) és miből csináljátok?
Hollandiából van "hivatalos" csiga készletem, de túl rövid, így inkább mást használok. Legtöbbször máv jegyet :D -
flamenco23 #8140 hát ez most minusz, mert ma pont nem vok otthon:) -
#8139 jaja... akkor mán jelleggel intézhetsz is valamit, mielőtt ránk szakad az ég -.- -
flamenco23 #8138 OCB, smoking...meg mikor mi van épp:D -
#8137 ja, kimaradt...milyen papírt használtok? xD
www.blackthinking.com -
#8136 lassan egymásra találtok xD -
flamenco23 #8135 *hogy -
flamenco23 #8134 Pontosan:D:D
de akkor jól sejtem, jogy te is?:D -
#8133 Ma nem parázok semmin, de régen nekem is voltak ilyen hülyeségeim, ha egyedül voltam. Azt is utáltam ha elment mellettem az utca embere. :) -
#8132 nem gáz az hombre...minek kéne parázni a kékektől? teljesen felesleges ;) rengetegszer találkoztam (pl.:igazoltattak) már beütve kékekkel, soha nem volt semmi para...normálisan kell viselkedni ;) -
#8131 Nocsak nocsak -
#8130 a "kamillázás" tipikus borsodi szó :DD
miskolc ?! -
TikoHU #8129 Nem hisszük hogy skizofrének vagyok:) a pánikbetegség meg szerintem az elején mindenkiben benne volt nem? pl nálam ha cigizünk haverokkal az utcán vagy parkban aztán elmegy mellettünk 1 rendőrkocsi vagy csak meglátunk 1 rendőrkocsit azért bennem megállt az ideg aztán elkezdtem rajta kattogni.Az a gáz visszont mostanába hogy már ájdontgiveasít -
#8128 (én is) -
flamenco23 #8127 ööö...de! :D Talán ismerjük egymást?:D -
flamenco23 #8126 Áhh nem vagyok én olyan durva:D:D:D -
Fbn Lx #8125 akkor te már skizofrén vagy és pánikbeteg? -
TikoHU #8124 Szerintem cigi(k) után bármit szívesen csinál az ember:) Persze a melón meg a fizikai erőfeszítéseken kívűl -
#8123 Te nem borsodi vagy ?! -
#8122 Jóvanna, nemkell egyből leharapni a fejem:(:DDD -
flamenco23 #8121 "Mijaz", hogy vén fasz?:D:D:D Én pl kikérem magamnak, se vén nem vagyok, se fasz:D
Amúgy meg ki kell menni a szabadba, kamillázni stb...mindig akad valami, amit épp lehet csinálni...vagy csak kiröhögni a jónépet:D -
D00M #8120 a fél évemmel, már meg se merek szólalni :D -
#8119 Áhh, mennyi vén f@sz van itt: DD^^ xD