Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CheAteR88
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nah kb ennyit errõl a programról😄
azt lehet tényleg bekell színi elötte és csak akkor lessz vmi reakció?
de akkormeg minek a program?😄
inkább tekerek még1-et utána ha nemvolt elég😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Bandew
Sztem ez mp3-ban nem "mûködik".
Nem mintha így igen. Most is csak kótyagos vagyok, hogy 35 percig szólt ez a szar a fülemben. Van "orgazmus" is ami 50 perces! Hülyék ezek???
Ha valaki oltári magányos és orgazmust akar, az kiveri tized annyi idõ alatt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CheAteR88
tuddtok adni vmi tippet hogy hogy tuddnám kimenteni ezeket mp3-ra?
tesztelném elalvás elött😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
akkor még jóhogy nem álltam neki😄

Bandew
Bakker pont most hallgattam meg az LSD-t. <#vigyor>
Rohadt idegesítõ volt végighallgatni, a végén már csak azért csináltam, mert túl voltam a felén.
Jah egyébként semmi különös.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CheAteR88
joh ezt majd így alvás közbe kell vhogy
me széjjel bassza afülem

CheAteR88
nemtom
elsõ teszting LSD😄 underground2 közbe😄
kiváncsi leszek

Olcsóvér
ez csak akkor jó ha bevan tépve meg bepiálva az ember vagy mi?

Acer Aspire one

CheAteR88
bízok benne hogy a zalman elég lessz hozá😞

CheAteR88
nah én ezt találltam
mégcsak most töltöm de kiváncsileszek😄

CheAteR88
http://www.youtube.com/watch?v=qVJDe5q5eh8
ez kikell tesztelnem😄
szedemnislefele vhobnnan😄

Olcsóvér
mieza i-doser?

Acer Aspire one

kulabácsi
ja próbálkoznak néha 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

RIZLA
meg 1 joint...... 😄

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

jah azt efelejtetem mondani h ilyen 20k-s zenhejzer vagy mia faszom füles ajánlott hozzá .. de minimum egy oylan ami eltakarja a füled.

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

prezi
Életkor: 14-18 között

ez mindent elárul =)

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

wander01
pl 3k-s gagyihangszoroval géprõl valszinü beadja 😛PP

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

hallottatok már az iDoser nevû programról..állítólag ilyen hanghullámokkal képes elõidézni azt h pl be vagy tépve..szal így stimulálja az agyat 😮 és így van minden mint a moziba.. kokó lsd ópium minden szar...állítólag beadja.

wander01
WÁHÁHÁÁHÁÁÁÁÁÁÁ GECCCC YOOOOOOOOL VAN 😄DDD forumról gyepet mi? kula láttál már ilyet?? mennyire durva

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

próbáld ki?...

hello sütiben milyen a fû?
Még 3 nap és lejár a 30napos böjtöm😄 dejól fog kinézni az a 1st cigaretta=) már csak white widow-ból kell szerválni 😛

dogfish
nem 😄
es kulonben is! mi vagyunk a napkeleti bolcsek egy-egy joker cigi utan -.-
kulabácsi
azért azthittem érezni lehet az iróniát az írásomban 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Bandew
Nem tudhatod, hogy ki az a valaki aki kér tõled.

dogfish
inkabb legye "rossz" es "gonosz", minthogy csunyan megszopja 😄
kulabácsi
nemtom mi ab ajod, csak szeretett volna egy kis jóságot 😞
te vagy a rossz h nem segítessz neki -.-

ilyenek rugdosnék egy darabig ha poén hanempoén ha gáz h ilyen szereket használok hanem.....................najó mind1....

am nemtom melyik gyík volt aki így 18:17 perckor küld egy pmet hogy " héj csá tucc cuccot szerezni?" vagy vmi hasnonló 18:20 " nah akkor tucc?"
az agyam eldobom... kis 12 éves csóró tesóm tudna szerezni ha akarna... remélem nemakar

kulabácsi
persze legyél ott nyugatinál este fél 11 és 11 között, akkor van a fûosztás, keress egy néger csávót, könnyen megismered mert 1 kiló lesz nála, és nagy tábla lesz a nyakába akasztva h mit mennyiért ad!

bankhead
Szevasztok!Ahhoz képest hogy ennyit dumáltok a fûrõl, nem tud senkise szerezni nekem.Ti csak divatfüvesek vagytok.<#mf1>
Na valaki tud?<#help>

Díler,gengszter rapper ,aki árúlja a szemetet,de te szereted!

CheAteR88
netedd

Olcsóvér
mekkérdezemamamáthogyrendelehetekefüvet

Acer Aspire one

Olcsóvér
palis

Acer Aspire one

RIZLA
szerinted ........ ?!

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Klon
nagyon tetszik a logód <#eljen>

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

KOXX
Mi a véleményetek errõl az oldalról?
http://www.internationaloddities.com/
Milyen kockázattal jár, ha Magyarországra rendelek okosságot?

prezi

CheAteR88
ugykelll😄
nagyonfíííííííííííííínomezabékepipaLOOOOOOOOOOOOL😄A:F:AF:A:

RIZLA

CheAteR88
<#banplz>hát mégse árt neki hogyha álll😊
elfogyott de még a maradék is jónak tünt😊

prezi
kb amit leírtál, megegyezik itt is 😊

kulabácsi
sztem te ne papírozz 😄

Bandew
De te azért mondd! <#vigyor>

prezi
jaj, ne is mondd ! 😄

Bandew
Jah egyébként szívesen látnék itt gomba-élményekrõl szóló leírásokat. <#smile>

Én nemrég próbáltam ki, de valami hihetetlen volt! Nyugiban elmenni a természetbe és hanyattfekve bambulni a csillagokra életre szóló élmény! És nem viccelek, de azóta sokkal jobban érzem magam, mintha megnyílt volna az agyamban egy ajtó, amivel máshogy látsz a világra. Valahogy közelebb visz a természethez, ami ebben a mai felgyorsult, hülye világban sztem elég hasznos. Persze nem kell semmi durvára gondolni, én ugyanúgy én vagyok, csak talán jobban megsmered magad, több dolgot látsz. Jah egyébként végig szakadtam a nevetéstõl! <#vigyor>
De ez amolyan euforikus "az élet szép" nevetési inger volt. Szal full hülyék voltunk! <#smile>
Annak aki nem próbálta, de szeretné, csak azt ajánlom, hogy adja meg a módját a dolognak! Ez nem joint, amit csak hip-hop elpippantasz, ez egy szertartás! De amúgy a zöld nagyon csúszik mellé, meghosszabítja a tripet.
Érdemes ezeket olvasgatni:
http://www.freeweb.hu/uccu/mushroom.htm
http://www.lycaeum.org/languages/hungarian/vgomba.html

Bandew
Én meg úgy tudom, hogy nincs olyan anyag a Földön, amely szélsõséges esetben ne lenne ártalmas. <#smile>

prezi
rosszul tudod 😊

Úgy tudom, hogy a fû károsítja a hímivarsejteket, és szélsõséges esetben még sterilitáshoz is vezethet.
am ezek gyökerek... nekem gyanus h kapnak valami jutalmat minden "feldobott-drogdíler" után... bár sztem csak kamu.

kulabácsi
68
te?