13279
  • solo
    Áhh, most tanulok, hogy ne bukjak meg..Majd hétvégén^^

Úgy lesz, hogy ha nem bukok meg akkor hétvége zöld, 16.a kedd meg seggrészegre ivás:]
  • smukker
    hé emberek! kicsit nagy a chill out
    nem akartok esetleg feléledni???
  • solo
    Bakker...Most is valahogy elkezdtem nevetni rajta, de majd szombat este: DDD
  • gfreak
    ööö...kösz beütve sem volt rikácsolva visítás, de elment ;)
  • D00M
    nekem bejött!!!!
  • smukker
    ne pangjatok már!!
    inkább lökök egy patent viccet:

A nyuszika sétál az erdőben és ráesik egy zongora. Felnéz, de nem lát semmit. Megy tovább és megint ráesik egy zongora. Felnéz, de még mindig nem lát semmit. Sétál tovább, mire újból ráesik egyzongora. Megint felnéz, mire meglátja a baglyot. Megkérdezi tőle:
    -Bagoly bazd meg, te dobálsz zongoával?
    Mire a bagoly:
    -Én.

befújva viccesebb, hidd el
  • smukker
    attól függ, mi a kívánt hatás, ha fejfájás és fosás, akkor el lehet érni, ha vmi magasztosabb, akkor nem. (haverék próbálták) :D
  • MR ME
    jha fejfájást max
  • kryptonite
    Szomszéd telken vadkender tenyészet van. Szerintetek érdemes foglalkozni vele? Mármint el lehet érni vele a kívánt hatást?
  • gfreak
    mivel OCBből sodrom (na ja, hát nem ismersz? xD ) ezért azt a tippet is használom leggyakrabban amit adnak hozzá....ha meg nem tippes OCBt ahsználok vagy roll-t, akkor vagy cd borító, vagy egy puha flyer mondjuk

(és ne feledjétek a Bushdoctor-t!!! xD)
  • solo
    Legjobb..ha úgytéped le, hogy bolyhosodjon a vége , akkor se kell leégetni, mert ha nagyobb csigát csinálsz nem megy a szádba a dohány.
    Annyi a hátránya, hogy kicsit tördelni kell, de hát valamit valamiért:D
  • Daffit
    Igen, az is :D
  • solo
    Kurvajó:]Már vagy 1 éve megvan telón:D
  • Olcsóvér
    ejbazmeg
  • solo
    Cigisdoboz tetejét.
  • Olcsóvér
  • N1ggA
    BKV bérlet
  • Daffit
    Ti milyen csigát szoktatok használni (kicsi, hosszú) és miből csináljátok?

Hollandiából van "hivatalos" csiga készletem, de túl rövid, így inkább mást használok. Legtöbbször máv jegyet :D
  • flamenco23
    hát ez most minusz, mert ma pont nem vok otthon:)
  • prezi
    jaja... akkor mán jelleggel intézhetsz is valamit, mielőtt ránk szakad az ég -.-
  • flamenco23
    OCB, smoking...meg mikor mi van épp:D
  • gfreak
    ja, kimaradt...milyen papírt használtok? xD

www.blackthinking.com
  • gfreak
    lassan egymásra találtok xD
  • flamenco23
    *hogy
  • flamenco23
    Pontosan:D:D

de akkor jól sejtem, jogy te is?:D
  • Bandew
    Ma nem parázok semmin, de régen nekem is voltak ilyen hülyeségeim, ha egyedül voltam. Azt is utáltam ha elment mellettem az utca embere. :)
  • gfreak
    nem gáz az hombre...minek kéne parázni a kékektől? teljesen felesleges ;) rengetegszer találkoztam (pl.:igazoltattak) már beütve kékekkel, soha nem volt semmi para...normálisan kell viselkedni ;)
  • prezi
    Nocsak nocsak
  • prezi
    a "kamillázás" tipikus borsodi szó :DD

miskolc ?!
  • TikoHU
    Nem hisszük hogy skizofrének vagyok:) a pánikbetegség meg szerintem az elején mindenkiben benne volt nem? pl nálam ha cigizünk haverokkal az utcán vagy parkban aztán elmegy mellettünk 1 rendőrkocsi vagy csak meglátunk 1 rendőrkocsit azért bennem megállt az ideg aztán elkezdtem rajta kattogni.Az a gáz visszont mostanába hogy már ájdontgiveasít
  • Daffit
    (én is)
  • flamenco23
    ööö...de! :D Talán ismerjük egymást?:D
  • flamenco23
    Áhh nem vagyok én olyan durva:D:D:D
  • Fbn Lx
    akkor te már skizofrén vagy és pánikbeteg?
  • TikoHU
    Szerintem cigi(k) után bármit szívesen csinál az ember:) Persze a melón meg a fizikai erőfeszítéseken kívűl
  • prezi
    Te nem borsodi vagy ?!
  • solo
    Jóvanna, nemkell egyből leharapni a fejem:(:DDD
  • flamenco23
    "Mijaz", hogy vén fasz?:D:D:D Én pl kikérem magamnak, se vén nem vagyok, se fasz:D

Amúgy meg ki kell menni a szabadba, kamillázni stb...mindig akad valami, amit épp lehet csinálni...vagy csak kiröhögni a jónépet:D
  • D00M
    a fél évemmel, már meg se merek szólalni :D
  • solo
    Áhh, mennyi vén f@sz van itt: DD^^ xD