13279
  • solo
    Akármi lehet már ebben a szar országban:S
  • Fbn Lx
    arrafelé csak úgy spontán házkutatásokat tartanak? :| ilyet lehet?
  • felegyi
    Ooaaa, mit mondtál? Hogy érdemes-e? Ha egy kicsit sem konyítasz a Growerkedéshez, itt mindent megtalálsz! Ellesheted mások trükkjeit, ha valamit nem értesz itt segítenek, az a fórum a Growerek Mekkája...
  • sambauer
    helyesen a link amit küldtél. Érdemes ide regisztrálni gyerekek ? :D
  • solo
    Ez reál.Nem kamu.
    Ő sulijukba volt :|
  • MR ME
    ez a történet már elég sok ember ismerősével megesett :(
  • MR ME
    ez jóféle lesz
  • felegyi
    Kevés embert ismerek? Háát, nem mondanám :) ... ilyen is nagyon ritkán van hogy mástól veszek, csak hát paráztam mert anno a környéken mindenkinek kutatták át a házikóját, és ha megtaláltál volna azt a pár szá, köhöm 1-2 képzeletbeli G-t ami sohasem létezett, hááát... az a baj hogy nem kevés terítőt, ismerősömet feldobták és most nagyon csak hiánycikk!
  • solo
    Multkor gundelbe volt egy elég hÍres csávó előadást tartani, mindig benne van a tv-be ha ilyen drogos dolgokról van szó :D
    Nagy arc a tag: D

De most nem jut eszembe a neve..Megkérdezem fook ot: O
  • Olcsóvér
    jöttek hozzánk is hoztak kamubogyót kamupapírt...vizipipát minden szart
  • solo
    Ehm, most dumálok egyik osztályátrsammal msn en, és újra elmondta azt a történetet, mikor kinn éltek jóideig amerikába, és általános sluiba egyszer jöttek a policiják drogellenes előadást tartani.
    A vicc az volt az egészban, hogy a minta cigit nemrégiben foglalták le, szal nem kamu cigit vittek bemutatni.
    Mondták is, hogy óra végén meg lesz számolva, ha egy is hiányzik mindenki ottmarad, és átkutatják...
    Ok, lemegy az óra, kérik vissza a cigit, hát nem egyel több cigi lett ? xD
  • LoVePrOgReSSiVe
    sztem csak kevés embert ismersz.én vidéki vagyok mégis tudok mindíg.csak az a gáz ha már sokadik embertől szerzed és mindenki lehuzmagának egy ciginyit.éljenek a pesti ismerősök :D
  • flamenco23
    Nem értem én ezt, mindenütt válság van?:D Nálam mostanában sosincs válság. Ha kell, akkor van és kész, ennyi :D:D
  • felegyi
    Bakker, tényleg válság van... egész városban nem lehet szerezni cumot. Pedig most akartam venni 4G-t, a növények még érnek, szóval szopacs! Aki akar termeszteni, az látogasson el ide ! De out-ban már ne próbálkozzatok, az a vonat már elment. Indoor-ba még várjatok 3 hónapot, addig is gyűjtsétek a cash-t, mert ha azt akarjátok hogy egy növény hozzon bent 400-450G-t, ahhoz kell kb 90k hogy összehoz egy profi grow boxot. Peace!
  • D00M
    Leérettségiztem.... ennek örömére lövök egy rakétát a Marsra
  • Depridol
    láttam és nem volt rossz viszont sokan nem is ismerik:P
    és most készül az új szintén Johhny Depp-el főszerepben
    Rum Diary wikipedia
  • gfreak
    és aki már látta és tetszett neki, ajánlom az első Hunter S. Thompson-os filmet, Where the buffalo roam a címe, és a főszereplő (dobpergés) Bill "groundhogdayghostbustin'ass" Murray (és aki a középső rész eredetére kiváncsi: Jim Jarmush: Kávé és Cigaretta - RZA & GZA & Bill Murray)
  • Calogeero
    Aki még nem látta volna annak ajánlok egy filmet ha nem baj: Félelem és reszketés Las Vegasban, szerintem nagyon adja a film..
  • gfreak
    beütve mi sem nagyon erőltetjük a kocsival jövés-menést...nem azt mondom hogy nem volt már rá példa,de általában 40-50el "szabunk" ilyenkor de inkább sétálgatunk, akkor sokkal többmindenen lehet visítani
  • flamenco23
    Lehet lesz, de biztos nem az lesz az oka, hogy készen vagyok.
  • solo
    KECYK! Rámjött a szmoke-inger xD
    Lehet szerda este bekéne újÍtanom egy keveset, mert most elfoglalt vagoyk hét elején:S
  • dronkZero
    Inkább egyik se. Lehetőleg semmi egyéb se.
  • Doddy a düdő
    majd lesz, türelem
  • flamenco23
    Nem képtelenség! Csak meg kell szokni meg rutin kell hozzá. Sok éve vezetek befújva, sosem volt semmi probléma!
  • solo
    SEHOGY!!!
    Multkor 3 g utánn leültem játszani kicsit griddel, meg LFS el...

Egy az, hogy a fejem nem tudtam úgy tartani, hogy a monitort lássam, 2 mire érzékeltem, hogy a kocsi elmegy valamerre, már rég a füvön voltam..

Szóval, se ittasan, se beszÍvva nem szabad autóba ülni...

Az máskérdés, mikor a skoda 120 ast kell széthajtani a reptéren xD vagy a szántásba: D
  • N1ggA
    hát ezt annyira nem állítanám
    persze mattrészegen illetve ko-ig szívva úgyanúgy fizikai képtelenség (lehet) vezetni
  • BlackWolf
    inkabb mint reszegen
  • Doddy a düdő
    jó fejek lehettek.

ja, nem.
  • ixipassat
    Hát én a helyedbe elmerűlnék magamban. És a haverod nem ütötte le a fejedet a helyéről? Mert én biztos megtettem volna.. Vagy ha ekkora király vagy, hogy 120al szoktatok menni mindenhol ahol nem megengedett akkor 60nál kidobnálak a kocsiból.. Szerintem elég lenne. Szépestét Peace!
  • dronkZero
    A jó kurva anyátokat, hogy betépve vezettek autót!
  • gfreak
    egyetértek az előttem szólókkal...kár beléd a kera hombre,azt hagyd meg nekünk, te meg kajáld a szintetikát
  • D00M
    "mert nálunk a 120 az alap" vesedonornak jelentkeztél már?
  • Fbn Lx
    "én csórikámat kiröhögtem természetesen"

hát ez csak természetes. fú, mekkora vagány vagy.
  • Zöldike00
    Csáó all!!! Áhh tegnap csináltunk 1 lightos cigit a haverokkal!! Haverom barátnője annyira bekészűlt tőle hogy egész úton hazafelé 60-nal kellet döcögni az úton ami persze nem megszokott mert nálunk a 120 az alap!!! Szóval 60-nal kellet döcögni mert állandóan hányingere volt és szédűlt!!! én csórikámat kiröhögtem természetesen mert nekem csak kedvcsináló volt ő meg totál szétlett tőle!! a másik poén még az hogy tényleg csak egy körömnyi nagyságú zöldikét raktunk bele ami számunkra semmi
  • fook
    mérd le...Google..
  • sambauer
    Tudnátok tolni egy képet a hiteles 1 grammról ? (tehát nem arról amit manapság annak állítanak)
  • sambauer
    Fridayt láttátok ? Igazi alapmű :D
  • gfreak
  • solo
    Vadkender, ha jót akarsz fosni,hányni és szerted a fejfájást ez való nektek:]
  • Bandew
    Jaja vadkender! Abból csak speckó módon lehet betépni.