Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Depridol
"höhöh rímelt" (Omlás)

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

N1ggA
ha nem okoz gondot, megtömöm a bongot 😄

Spread De Love!

Depridol
a sok szmókos mind csicsikál be is kéne gyújtani mááár...<#alien2><#vigyor>

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

mgenya911
fu mintha kiszámitottam volna a szöveg hosszát

mgenya911
Fu hát ne tudjátk mekkora öröm ért ma. Már egy hete kattogok mer nem volt z és ma a neten olvastam egy trükköt miszerint ha kikaparon a bong/pipa aljárol a barna gyantát attol nagyaon meg lehet hasadni. Én kikapartam és bevált ugyhogy kurva jo elsössegély most ez PIIISSZ !<#vigyor2>

RIZLA
😄D

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Klon
hú wazz! mekkora zene!!
Hol éltem én eddig !?<#eljen><#finom>

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

LasCar16
de várom már a Balaton Soundot pazzeg<#idiota>
addig is a boldogság nyomában 😊

#acm

wander01
Hellló, milyen kis cukorborso talált ide? 😄D

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

wander01
ezmiez?

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

RIZLA
opps 😊

RIZLA
http://www.webcsatorna.hu/wuplayer/wuplayer.swff/flash]

OrioN the S
nosza ^^

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Saloom
detto, ámen 😛

dogfish
naaaa, smoked... (reg tettem itt vallomast)
LasCar16
Gentleman end Szánsájn & smoked...

#acm

kulabácsi
😄DDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

RIZLA
van kocsma topik........

ok

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

SZíVJATOK REGGEL-DÉLBE-ESTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szevasztok
Figyeljetek most regisztráltam és azt szeretném elmondani h kurva kibaszottul imádok füvezni😄😄😄😄
Kertvárosba lakok és minden nap szeretnék beszivni életem végéig😄😄
Szevasztok
Peetboy
Az egyik faszi eléggé be van tépve, miközben beszél. <#hehe><#banplz>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

RIZLA

N1ggA
Peetboy út szélén csak vadkendert találsz, a nemes kender pedig még nincs olyan állapotban, hogy elszívd, majd õsszel! 😉

Én viszont ma kipróbáltam a hasist, haver most jött Franciaországból, hozott kb. 1.5g-t (7,5 euróért!), de kevertük a virággal, így kb. csak annyit éreztem, hogy nagyon kész vagyok, mint úgy általában a sima virágtól 😊 De azért jó dolog

Spread De Love!

LasCar16
havernak van egy kis palántája 1,5 hónapja hintett el pár magot hülyeségbõl, erre szombaton fûnyírás közben megtalálta a gazak között 😊) plus volt egy nagyobb vadkender is... nem volt szívünk megölni õket 😊 mondjuk baján már most is qvameleg van :o

#acm

azért én azt ajánlanám, hogy próbálgassa csak...legalább lesz mint röhögni, ha pár év múlva az eszébe jut😊

indiai kender = "fû"
vadkender = nagymama kertjében növõ.

az éghajlat miatt itt nem fog olyan kender nõni, amennyibõl tudsz annyit szívni hogy beállj, mielõtt meghalsz füstmérgezésben. 😊

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Peetboy
Az út széli kenderben is kimutatták a THC-t, csak nagyon kis mennyiség volt benne. Én nem a vadkendert mondom.

dronkZero
Hány éves is vagy?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Saloom
szénanáthásra szivjátok maagatokat 😊)

RIZLA
az az utszéli, az nem az, amiröl ez a topik szol 😊

Peetboy
Sziasztok!
Én még sose füveztem, de kipróbálnám. De én nem úgy, hogy vennék hanem ha találnék. A természetben is megterem a kender, csak jó helyen kell keresni. Hol lehetne ilyet találni?
Régebben a fókuszban mutatták, hogy egy idõs néni kertjében kinõtt a kender, pedig nem ültette oda senki. <#vigyor0>

LasCar16
megadta atyavilág!, úristen mekkora party! 😊

#acm

dogfish
😊
Saloom
yesszoké, ÓÓÓÓÓLIN!!! ÉS MEGADJA!!

RIZLA
😊

LasCar16
picsába kombinált jegyet kellett volna vennem a Balatonsounddal<#vigyor1>

#acm

CheAteR88
dicsak egy hét megtisztulás :ooooooooo

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

N1ggA
Cypress Hill koncert lesz a Volton! Csak azért írom, mert elég szmóker banda és lehet, hogy valakit érdekel. Én biztos ott leszek! <#beka3>

Spread De Love!

LasCar16
rollin another, smokin' another ...

#acm

Lehet hogy senkit sem érdekel, de meg kell osztanom veletek, hogy a Neo nevû magyar formáció koncertje hihhetetlenül adja.. 😊

prezi
itt is -.-

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

LasCar16
smoked]

#acm

dogfish
u r welcome 😊
Saloom
jo topik 😊) és micsoda support 😊))

RIZLA
ezt is átfuthatjátok

N1ggA
Ezt és ezt alaposan olvassátok át, ha kérdésetek van, azt meg ide! <#alien2>

Spread De Love!

bodesz
1haverom ki akarja próbálni a gombát.eddig csak füvezett ezzel nekem semmi bajom nemvolt ^.^ de most vmi extrát akar.nemtudom h lebeszéljem e vagy ha nem beszélem le akkor mit tanácsoljak neki/magamnak ha énis belemegyek :o de én kihagynám sztem.
ja és még annyi h mennyiségre mit ajánlotok 1.?

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

N1ggA