Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Hol éltem én eddig !?<#eljen>#eljen><#finom>#finom>
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
#acm
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Figyeljetek most regisztráltam és azt szeretném elmondani h kurva kibaszottul imádok füvezni😄😄😄😄
Kertvárosba lakok és minden nap szeretnék beszivni életem végéig😄😄
Szevasztok
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Én viszont ma kipróbáltam a hasist, haver most jött Franciaországból, hozott kb. 1.5g-t (7,5 euróért!), de kevertük a virággal, így kb. csak annyit éreztem, hogy nagyon kész vagyok, mint úgy általában a sima virágtól 😊 De azért jó dolog
Spread De Love!
#acm
vadkender = nagymama kertjében növõ.
az éghajlat miatt itt nem fog olyan kender nõni, amennyibõl tudsz annyit szívni hogy beállj, mielõtt meghalsz füstmérgezésben. 😊
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Én még sose füveztem, de kipróbálnám. De én nem úgy, hogy vennék hanem ha találnék. A természetben is megterem a kender, csak jó helyen kell keresni. Hol lehetne ilyet találni?
Régebben a fókuszban mutatták, hogy egy idõs néni kertjében kinõtt a kender, pedig nem ültette oda senki. <#vigyor0>#vigyor0>
😊Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Spread De Love!
ja és még annyi h mennyiségre mit ajánlotok 1.?
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Spread De Love!