13279
  • Hangman576
    Ezt lehet, hogy én is el fogom játszani.

• reco
    hát nem tom elég necces szerintem :D valami tatyóba vinni, bár ha lenyeled valami jó erős és jól szigetelő anyagba csomagolod akkor nem buksz le ha keveset utazol még felül is kitud jönni de ha tovább akkor már csak alul XD
  • Gus85
    Nekem lenne egy kérdésem :)
    Repülni mennyire cinkes ha viszek magammal némi zöldet? kézipoggyászban vagy a kofferban érdemesebb bepakolni, és hogyan?
    amúgy egy fapados társasággal utazom
  • reco
    hát igen ugy lehet lebukni hogy más megtalálja és a lent felsorolt indokok miatt ha ügyes vagy akkor nem buksz le ennyi :D csak ha lebuksz akkor nagy szarba vagy mert akkor rád tudják bizonyítani hogy a tiéd de ha kint a szabadba termesztesz akkor ugyis hetente 1x mész ki hozzá kb és akkkor se tudják rád bizonyítani ha éppen a bokor mellet találnak meg :D
  • felegyi
    8600ft oda vissza vonattal...

a benti termesztésben meg hogy lehet lebukni, ha csak magadnak termesztesz? Anyád megtalálja? Zárd be a szekrényt, talán szaga is van? használj elszívót, vagy szagtalanítót. A kiszökő fény miatt? Nem szökik ki, ha belül a sarkoknál fekete ragasztóval körbetekered... az esélye hogy lebuksz kb 15%, ha béna vagy. A villanyszámlán sem lehet esni, egy 400W-os HPS ha 16 órát megy vegbe fogyaszt úgy 8k havonta, max. annyi hogy hanyagolod a gépet, és a végén gazdagabb leszel kb 400G-al, amiből el adsz 100-at és kapsz érte 250k-t...
  • reco
    hát nekem lett volna fuvarom hollandba egy pár hete csak nem naon tudtam elmenni de végül bukott az egész egy személy miatt...
  • sambauer
    jó lenne. én már tervezem hogy elmegyek nyaralni oda ha anyagilag rendbe leszek addigra :)
  • reco
    :D
  • reco
    hahah nem rossz ötlet figy... izé inkább semmi
  • Fbn Lx
    szervezzünk egy SG-s kirándulást hollandiába :3
  • reco
    hát mondjuk jövőre mindeképp elkéne menni valahova magokért :P de szerintem csak bécsig vezet majd az utam a sensiseeds boltig :D
  • solo
    Ismerősöm el akarta adni egy motort, mert majdnem 20x annyit adtak ott kinnérte mint itthon: DDD Nagyon jó éon vette..Na mind1, a lényeg, kiszámolta, hogy olyan 50 rongyból kinn van, ha motorral megy, és vonattal jön vissza.
  • LukacsB
    otthon sokkal durvábbak vannak. ezek csak ilyen"nemesebb" fuveket vesznek pl white widow stb de itt az igazán jók a mixek, a coffee shoppok tulajai sokszor nevelnek saját keresztezett növényeket :p am meg nem olyan rengeteg pénz kijönni idáig
  • reco
    hát persze holnap megyek :D de télleg van 1 haverom aki kint dolgozott aztán mondta hogy kb 1500 - 1800 ft egy g kera és az télleg egy g és nagyon jó minőség hozott belőle nekem is :D
  • LukacsB
    egy óra alatt:D:D
  • LukacsB
    gyertek ki hollandiába dolgozni a fu kb 1500 forint(1teljes gramm) és egy óra 2szer ennyit keresel.
  • reco
    hát ja bent necces eléggé mert ha bent buksz le aakor secc perc alattt rád tudják bizonyítani az egészet azért inkább én is kint termesztek egyb. nem ugy értettem hogy most virágzott hanem már "nagyjábol" beérett mert az elég korai fajta
  • felegyi
    Jujj ez nem szép dolog! Am meg ha most virágzott és már leszedtétek és szar, hááát na ne csodálkozz... mivel augusztus-szeptemberre érik be rendesen, szóval nem a cuccal van a baj!

Valaki említette hogy a benti termesztés necces, mert szaga van; egyáltalán nem necces, annyi hogy beszereztek egy szénszűrőt, vagy olyan fajtát termesztesz aminek minimális illata van. Szóval olyan nincs hogy nem lehetséges, olyan van hogy nem akarás!
  • reco
    ja az vicces lenne :D egyb. flamenco nekem nincsenek problémaáim csak a lakó helyemtől ugy kb 250 km-re vok azt most nem naon megy a beszerzés "ismerelten" helyen :D
  • Fbn Lx
    ilyeneket inkább ne írj, mert viszontlátod egy komoly hangvételű tudományos szaklapban, mint fogyasztói magatartást :D
  • flamenco23
    Szegények...se blant, se jó társaság...
    Ejj de jó, hogy nekem nincsenek ilyen problémáim:D
  • sambauer
    na az szép lehetett :) én már elég rég óta ha van bud akkor azt egyedül fogyasztom el. igaz így kicsit magamba fordulós a dolog, de mivel ha van nagy ritkán társaság hozzá az se oylan stílusban mulat ahogy az nekem fekszik, ergo akkor már jobb egyedül egy kis Scientist vagy Bob Marley-t berakni és
  • reco
    na jó inkább lefekszek miekött felvágom az ereim kera hiány miatt :) további füstös éjszkát
  • reco
    ahha értem egyedül télleg szar meg költségesebb... :D
    az kurva jó hogy sokan ... volt olyan hogy felmentünk egy haveromhoz 7-en és vettünk 7 G-t kurva nagy az ugy fasza körbe ültünk törökülésbe egy körbe és mentek körbe a husi kis jointok :D mi-en szép emlékek jutnak most eszembe
  • solo
    Az a baj, hogy egydül nem szeretek szÍvni.Akikkel meg szoktam azok most egy nyárra kiütve különböző okok miatt:S
  • reco
    wááááááááááá 2 hét az nálam lehetetlen idő szakasz kb az utobbi 2 hónapba minden nap ez most kivétel mert most olyan helyen vok ahol nem tok szerezni és még utra valot se hoztam ...
  • solo
    Szakadj meg, én 2 hete nem szivtam :|
  • reco
    bár már éhezek a kerára naon most az is jol esne már 2 napja nem egyesültem az univerzummal :D
  • reco
    :D hát kb de azért egy kis délutáni lazításra faja :D
  • solo
    Szóval csak szar hÍgÍtó mi?:SSSSS
    Hogy azért mégse fűszerrel hÍgÍtsa xD
  • reco
    jó van majd hozok neked is bár szerintem elég szar ... nem olyan mint amit a jó embrektöl lehet kapni
  • solo
    Kecyvaty!xD
  • reco
    haha bocsi majd tán máskor mert a csávónak most virágzott megszedtem én hát meg ő is szüretelt és neki idén már 2x virágzott ki ugyhogy szerintem már nem lesz sok
  • solo
    Kecy: OOOOOOO
    Nemszép dolog: C
    Hol is van az ültetvény? Mikor hÍvsz meg engem is?
  • reco
    ismerek pár embert akik termesztenek és kideritettem hogy hol na azota mindig kevesebb van a bokraikon
  • solo
  • reco
    nem tudom de nálnuk egész jó pakkok vannak 0.8 2 ezerbe és télleg naon jó kerák persze nem mindig jó de azé van több ismerős hogy lehessen válogatni
  • solo
    Hát igen.
    Multkor átjött legjobb haverom..Alkottam 3 mat..
    Csávó nagoyn benne van a dologba...Mutatom, aszonnya ez a 3 g látszatra is csak 1 máfél...
    De, hát mit tudtam tenni, ezt lehet itt szerezni:/
    De, viszont ütős:]
    Na mind1...Ha azt várjuk, hogy legalizálják..hááát, faszom....Várhatjuk: C
  • Lacee
    elnézve a képeket, a Budapesten általunk ismert források mind kb fél grammokat adnak, ráadásul nem is túl jó áron: kettőfél, viszont legalább nem túl gyenge...
    aki normális mennyiséget adott, az korábban kiszállt a kékek miatt. ilyenkor necces, hogy honnan lehetne rendeset szerezni...
    a legjobb persze a házi termesztés lenne, de arra nem nagyon van lehetőség, elsősorban a szaga miatt.

mindig az jut eszembe, hogy a legoptimálisabb megoldás az lenne, ha a gyúgyszertárban úgy lehetne venni, mint mondjuk a kamillát, 10-15 grammos papírzacsikban, persze személyi bemutatásával, hogy ne lehessen azért nyakra-főre venni. Ellenőrzött minőség, ellenőrzött áron, jó nagy adóval, mindenki nyerne.
    így marad a sunnyogás... meg hogy honnan, kitől, mikor...
  • felegyi
    Spontán ja... vagyis a csávót valamelyik hererákos feladta, és bumm így lett a csokapik!