13279
-
#8358 :D:D -
#8357 ha csak 1g, akkor dugd a popódba, és ezt most komolyan mondom
csak szarj előtte -
#8356 Ha jól emlékszem, akkor a Félelem és reszketésben mondják, hogy a drogosok azért hívják fűnek a marihuanát, mert hasonlít a tetűhöz! :D -
reco #8355 én valamikor vérnyomás csökkentőnek hívom :D vagy a cigit jánosnak :D -
#8354 igazság szerint nem élet halál kérdés, de tudom hogy az otthoni cimboráknak különösen nagy örömet okoznék. :)
-
Narusco #8353 ennyire fontos neked hogy 1g-t hordozz összevissza? nem értelek.. de te tudod, ennyi miatt parázni az úton... -
felegyi #8352 Miért hívják fűnek ? Hááát, ezen ellehet filozni... hívják még komló-nak is, zöld közi henger, ránctalanító, kera, ördög salátája... ki miket tud még ? -
felegyi #8351 De ha biztatnák és később az utadon elkapnának, mégis mit mondanál nekünk? Leszidnál mint az állat, kígyót békát ... mondjuk nem is kell szerencsésnek lenni hogy ne motozzanak meg, elég ha okosan játszol és nem parázol! Különben meg rakd majd bele alufóliába, húzz fel egy zoknit és rakd bele (lehetőleg a talpad alá, ott tuti nem keresik)! -
#8350 mert hasonlóan igénytelen talán? minden tájegységen van megfelelője ;) -
#8349 mer zöld? :o -
Skyll #8348 Srácok... tudja valaki, hogy a marijuanát mi a heréért hívják FŰnek??? -
#8347 Nem értem, hogy a kockázatok mérlegelése miért nem építő jellegű? A beszólós hangnem csak bónusz, hogy ne unatkozzatok. :D :P -
#8346 Mivel ismerőseimtől én is inkább pozitív tapasztalatokat hallottam erről a dologról, azért volt bátorságom itt is megkérdezni, felesleges a beszólós hangnem. Ráadásul nem éppen kilókban gondolkodom, hanem kb 1G holland szuvenírben, amiért itt a német rendőrök nem fognak lecsukni a büdös életbe se. Viszont a reptéri törvényekkel nem vagyok annyira tisztában, eddigi repülési tapasztalataim alapján simán vihetném, némi véleményre voltam kíváncsi.
Az építő jellegű hozzászólásokat köszönöm! -
#8345 Ja, valóban hatalmas nagy ötlet repülőre felvinni...Kevés helyen figyelnek jobban, talán egy atomerőműben, vagy katonai bázison fektetnek csak nagyobb hangsúlyt az átvizsgálásra. És ráadásul nem csak egy, hanem rögtön két ország hatóságaival lehet kezdeni a tangót. Főleg akkor király, ha az ottaniak kapnak el, aztán lehet még szórakozni a konzulátussal, kiadatással, egyebek. Ja, és persze nem szimpla birtoklás, hanem csempészés, ami sejtésem szerint egy fokkal nagyobb büntetési tétel, meg benne van a kockázat, hogy ráfogják az emberre az üzleti céllal kitételt, és akkor rögtön letöltendő.
Tényleg, pont megéri a kockázatot... -
#8344 nem hiszem, hogy a reptéren áttúrnák a ruháidat rutinellenőrzéskor, nekem az USA-ba belépve sem volt több, mint hogy kinyitották, belenéztek, aztán becsukták, pedig ott komolyabb az ellenőrzés mint az EU-tagállamok között.
persze az is igaz hogy minek kockáztatni, de a reális esélye a lebukásnak minimális. Mondjuk az átvilágításnál nem tudom, mennyire látszik, hogy pontosan mi lehet a táskában... :) -
#8343 haver angliából zokniba gyűrve hozott már haza repcsivel cuccot (igaz, ő sármellékre érkezett), nem túl sokat, épphogy csak pár grammot ebből-abból, ami finomságot talált...mondjuk mondta hogy folyamatosan folyt a víz a tökein mert parázott, de az égvilágon nem történt semmi...szóval ha nem kilószámra akarod becipelni, akkor ügyesben megoldható..különben tényleg nem a legbölcsebb dolog.. -
felegyi #8342 Hááát cinkes... csak ne találkozz sok Német őrrel, mert azok a szart is ki szedik belőled! A lényeg hogy én nem ajánlom! ha füvet akarsz hozni akkor helyette hozz magokat, vegyél egy fasza lámpát, tápszereket, és termessz otthon mondjuk szekrényben! Ha nem tudod mit hogyan akkor látogass el ide; kenderforum.weed.si www.-nélkül írd be! -
#8341 és ha már itt tartunk, mit gondolsz a szuvenírek hazaviteléről repülővel?
(visszatérve a kissé lentebb magányoskodó kérdésemre) -
felegyi #8340 "én is komolyan vettem a 25g s.l.h-es mondatot, de nem értek hozzá" - ha értenél hozzá, értenéd :) ... na de jó, ne vitatkozzunk ezen! -
#8339 hagyd csak, max mások is retardáltnak tartják (Jamaica ipszilonnal már röhejes volt)...mosom kezeimet -
Narusco #8338 na csak hogy beleszóljak én is:
én is komolyan vettem a 25g s.l.h-es mondatot, de nem értek hozzá, viszont én is kijavítottam volna ha tudom hogy téves. szerintem ez amugy egyértelmű, és csak segíteni probált a srác neked hogy tudd miről beszélsz. ezen nem kéne kiakadni -
felegyi #8337 Épp ez az, hogy nem volt mit kijavítani, mivel a szlogen sem volt "komoly"! -
#8336 nem tartom magam rátartinak, és mint mondtam csak segíteni akartam hogy ne nézzenek komplett idiótának...bocs, majd legközelebb véletlenül sem fog eszembe jutni hogy kijavítsalak... -
felegyi #8335 Ezt én is csak úgy hallottam, de gondolom a srác Bécs-re gondolt... ha magokat támad kedved venni ugyanaz mint Hollandia, ha viszont szívni akarsz... Hollcsiba 15k repcsi jegy, természetesen fapados! -
Narusco #8334 8600 ft vonattal hollandia? ezt miből gondolod? én most néztem ilyen árakat és Ljubjanaig 8000 a jegy... és az hol van hollandiától -
felegyi #8333 Én nagyon úgy vettem hogy ki akarsz oktatni. Úgy látszik csak te vagy olyan rátarti hogy ezen felakadjon, mások egy hangulatos kis szöveget olvastak, nem tudom mivel sértettelek meg... te most vagy az az okos ember vagy aki mindenbe beleköt, vagy csak szimplán szar a kedved. Én részemről lezártam a vitát! -
#8332 te most azt hiszed az volt a célom hogy beszóljak? messze nem...csak gondoltam megkíméllek az égéstől mielőtt ezt még jó sok helyen ellövöd és kiröhögnek..de ha nagy az arc és kevés az agy, a jóindulat is átalakul cseszegetéssé.. -
#8331 küldhetnél egy kis kóstolót :) -
felegyi #8330 Elírtam; Super Lemon Haze -
felegyi #8329 Hehe Erről nem tudok nyilatkozni a jó ízlés határain belül, ha te tényleg azt hitted hogy halálosan komolyan egymásba kapcsolom a két érvelésedet... csak próbáltam idézni Kumar-t a Kalandférgekből (kissé átalakítva, mielőtt ebbe is beleköt valaki), ha ezt tudom Kösz a gyors leckét a Super Silver Haze-ről, eddig csak 4-alkalommal "állítottam elő" beltéren, azért köszi -
#8328 akkor is jól hangzik :) -
#8327 1.: Jamaica
2.: a Super Lemon Haze a Lemon Skunk és a Super Silver Haze keresztezése, amit Hollandiában csinált meg a Greenhouse United (röviden "The Greenhouse" ). Ez volt a 2008as évi Cannabis Cup nyertese, és nincs igazán köze a fent említett országhoz (JA) -
felegyi #8326 Na srácok, most újítottam be 25G Yamaicai gandzsát (történetesen Super Lemon Haze) , és eszemben sincs egyedül elszívni ! Ezért 4 emberes pack-nak állítottam be, holnap repkedünk tesók... -
#8325 -
reco #8324 az nem lenne jó frissen mosott az ingem :D -
#8323 Ugye a nyakadba ejthetek egy zacsi szart?: D
-
reco #8322 végre hazaértem ahogy hazaértem egyböl a havwerokkal össze dobtunk 3g kerát hmmm milyen jó lérezem most magam :D -
Hangman576 #8321 még ez is ide tartozik :D
-
#8320 :DDDDDDD -
reco #8319 ez jó XD