Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Depridol
legális deh nem éri meg a pénzt, maradjunk a beváltnál

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

N1ggA
sajnos legális, úgyhogy annyira nem flash 😊

Spread De Love!

Garf
mi a hatása? és ez legális vagy illegál? meséllllyyyy 😄

http://www.flickr.com/photos/bubue/

Depridol
nah spice! tegnap sikeresen beteszteltük a margitszigeten nem rossz! pesrez csúszott a pia is mellé XD

Daffit akkor neked még nem volt bad trip😄 ez tuti

Hát majd rájössz 😊

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Daffit
Ez jó! Már várom. Én oda vagyok a bad trip-ért is! Jót röhögök magamon, hogy mennyire be vagyok sz*rva 😄

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

a salvia viszont sztem elég kemény.. szal kb ha nem tudod mire számíts eléggé ilyen "ez mi a faaasz" érzésed lesz. Mondjuk, ha tudod mire számíts, akkor is 😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Daffit
Ezt is el kell szívni. Ma vettem, igaz csak ezüstöt, a leggyengébbet, este kipróbálom. Ha nem jön be, akkor marad a látnok zsálya.
CheaTer88 2-2500.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

és hogy használják?

CheAteR88
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mien árban megy mostanság a milka?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

spice

hasonlót ad mint a fû, de kicsit tompább vagy, több röhögés, kevesebb flash. jóval tovább tart, a hatása kellemesebben megy ki, nem csap le olyan szinten mint a sima pistike. Nekem különösebben nem jött be.

fúúú ez csúnya volt :S

Daffit
Gondolom ez csak nyugtató hatású. Nem pedig feldobó, leejtõ, sikító, nevettetõ <#vigyor3>

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

dronkZero
Hehe, na ezaz. Meg azt sem, hogy esetleg lebontja-e az agyad 10 parti után? Vagy mondjuk mennyire addiktív?

Lótusz+"indián harcos"?? Jól hangzik... 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

N1ggA
A Spice speciális növények keverékébõl alkotott herbal füstölnivaló. A Spice Gold 0.4g 1500Ft, de nem tudom milyen hatása van, és az adagot sem tudom.

Spread De Love!

Garf
ez mi ez a zöld spice?

salvia
spice [ ] (estig)

Daffit
Csak a cukrosoknak és a drogosoknak is 1 ml-es kell, nekem pedig 10, ami egy cseppet nagyobb. Igaz nem is magamat akarom megszúrni.
Engem is érdekel milyen lehet a zölderdõs Spice. A múltkor venni akartam, de nem tudtam, hogy szombaton nincs nyitva 😞

RIZLA
jaja ........A Nyírõ Gyula Kórház kerítésén van egy automata (Robert K krt)

N1ggA
igazából nagyon messze vagyok. de te garf, te salviáztál már, ugye? Na én még nem 😊

zölderdõs Spice-t próbálta már valaki?

Spread De Love!

Garf
ne is tartsál. veerjem! 😄

prezi
vannak kihelyezett tû-automaták - 20 ft egy steril tû

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

N1ggA
hát a cukrosok ott veszik, ha jól tudom 😊 meg már sokszor írták hogy ott lehet kapni, csak jó szöveg kell. én még nem vettem, egyelõre nem tartok ott 😄

Spread De Love!

Daffit
De észrevettem <#circling> és nem csak a fûhöz!
Gyógyszertárban lehet kapni fecskendõt? 10ml-es kellene, tûvel.

N1ggA
Menj be egy gyógyszertárba 😄

Áááááh alig bírok nyugton maradni csütörtökön Cypress Hill a Volton!!! Jegy már megvan, csak az idõ nem akar telni valahogy 😄

Spread De Love!

dronkZero
Szólásszabadság van, vagy mi... Arról írsz könyvet, amirõl akarsz.

Az egyébként nem szúrja a szemed, hogy bemész egy bahia boltba, és kis levélmintás tartószelencétõl kisfejû és (kicsi, kifejezetten a célra szánt) vizipipán át csigapapírig, hosszú cigipapírig mindent lehet kapni?

Btw, fecskendõt viszont még egy boltban sem láttam...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Daffit
Mindenki betépett? <#vigyor2>
A hétvégén voltam könyvesboltban és találtam egy könyvet a maruhiána történetérõl, termesztésérõl és tekerési módokról. Hatalmasat röhögtem. Már csak azt nem értem, ha könyvben kiadnak ilyet, miért nem legalizálják? Egyébként kinek jó a könyv? bûnözõknek? Lehet, hogy mikor visszaraktam a polcra, egy tucat rendõr vette le az újlenyomatomat? <#idiota>

Olcsóvér
hajjmegszandálzokniban

Acer Aspire one

Skynet723

nemsokára jöna white widow 😄
addig is L.I.F.E

RIZLA
<#rinya>

Garf
kikaptak a hollandok <#szomoru1>

RIZLA

Depridol

RIZLA
😊

Depridol

dogfish
ha nekem csak annyi lenne, amennyit elkapkodtak szuvenirnek... 😊
kulabácsi
odaáltam volna a kéményhez 1 slukkra, pár napig jól lettem volna 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

N1ggA
Ekkora pazarlást... Úristen, 236 tonna, ebbe belegondolni nehéz milyen sok 😊

Spread De Love!

Megnéztem volna egész közelrõl ahogy felégetik a sok-sok csokit 😄
Abból a 236 tonnából kb mennyi jöhetett volna ide hozzánk? 😊 szinte látom ahogy belefekszik a cigibe😄 áááhhh

poppe
be kell gyújtani oszt betép egész ázsia 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

RIZLA
persze hogy nem 😄

kulabácsi
elöbb bealszol, nem vagy képes elszívni

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

RIZLA
deeee.... 😄 asszem, hogy a halálos dozist bevidd a szervezetedbe.... sacc/kb 20kg-ot kéne elszivni 😄

de tüdõrák igen

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

kulabácsi
elöbb bealszol, halálos túladagolás nem létezik tüdõn át fogyasztva

RIZLA
jaja.....tüdöráknál nagyobb geciség nem nagyon van.......

dogfish
nincs kep, hazudnak 😄

kocsisgabika:
1.: a csoki nem öl, csak erõsit
2.: ki mondta, hogy egyszerre?