13279
  • Olcsóvér
    ki tuggya én elég fiatalon kezdtem évszámot nem ismondok hogy mikor de, 3 év szaknk rovására ment a rövid távú memóriámnak,meg lustább is lettem és szinte soha nem vagyok kipihent..de nemlényeg
  • solo
    Tuti xD
    Hát figy, én 1 tiszta kilogram WW ért vállalnám ^^ És amig kezelnek vagy fenetudja amÍg adják be, addig én széfen hegesztek pár cigit és pöff^^
  • flamenco23
    :D
    Azt mér' mindig patkányok a kísérleti alanyok az ilyeneknél??:D
    Tuti ezrek vállalnák önként amúgy XD
  • gfreak
    igazad van bro! pacsi!

"give five, up high, down low, too slow" xD
  • solo
    Talán nem is vagyunk olyan messze , hogy ultrahiper okosak legyünk:]

Nah, emberek. Ne flémeljetek.Hajtsatok egy light osat, a nyugalom kedvéért, és legyen pÍsz:]
  • gfreak
    jól van most már legyen végre béke! phasskivan hogy már a kendertopikban is megy a fight xD röhej...

az agysejtek meg halnak maguktól is...
  • flamenco23
    Nagyon okos ember vagy te, hogy látod hogy én milyen állapotban vagyok:D Dimenziókaput próbáltál már nyitni?XD Tuti menne figyelj, mondom nagyon nagy tehetség vagy:D
    Amúgy meg k****ra nincs közöd hozzá, hogy mikor mennyit szívok, de ha nagyon érdekel, tájékoztatásul közlöm, igen, minden nap szoktam csak én nem egy hetet szoktam leállni, hanem hónapokat, mert egy hét alatt nem lehet rendbejönni te gyökér...:D
    Senki nem beszélt sem arról, hogy zombi vagy lepusztult lennék, akár én akár bármelyik "kolléga" :D
    Egyszerűen csak pusztulnak az agysejtjeink, ez tény, de úgy látom, hogy a tieid már igencsak kevesen vannak ha már arra sem vagy képes, hogy egy egy neked szóló üzenet mondanivalóját megértsd vagy felfogd...úgyhogy részemről vége a vitának, innentől nem is próbálok veled komminkálni, nincs értelme, nem vagyunk egy szinten:D na csók:D
  • dronkZero
    Nem azt mondom, hogy kinek mi elég, de az egy hétig napi rendszeresség az nem nevezhető masszív ráállásnak (legfeljebb regisztrációs hétnek :DDD), meg egy hét kihagyás sem nevezhető igazán szünetnek, annyi idő alatt nem ürül ki a szervezetből. Szerintem.

A túldimenzionálást meg a negatív hatásokra értettem, nem olyan súlyosak, mint ahogy elképzeled.
  • felegyi
    Aki nem nyomja nagyban (mint én) annak elég, de ha az ember nem akar változtatni magán, az szíve joga!
  • dronkZero
    Erősen túldimenzionálod.

Másik fele, hogy egy hét az lófasz, masszívsághoz, lejövéshez is kevés. :P
  • felegyi
    Ha napi szinten beállsz, ne csodálkozz rajta hogy (előre is bocs de) "zombi" vagy ! Ha kihagynál legalább egy hetet, egészen máshogy néznél ki. Ezt tapasztalatból mondom, nem ritkán napi szinten toltam (ez egyszer történt), kb egy hétig! Ismerőseim kifordultak magukból, nem ismertek rám... erről leálltam, pár nap alatt visszanyertem valódi önmagamat, és így lett a csokapik!
  • solo
    Csaknemakar összejönni ez a pöff:/
    Mindig g közbejön valami vagy nekem vagy másnak:C
  • Fbn Lx
    2-3G DOHÁNNYAL keverve nem károsabb, mint 1 szál multi? szóval akkor te 2-3 grammhoz kevesebb mint egy szál cigit használsz?

káros anyag szempontjából ugyanott vagy (lennél), ha a jointodban lenne füstszűrő, merthogy a cigin van. A szén-monoxid és a nikotin, ha dohánnyal kevered ugyanúgy bejut, ráadásul egy meg nem szűrt füstöt szívsz be

Gyakorlatilag többszöröse jut be kátránynak és szénmonoxidnak mint egy szál cigivel, mégis azért "egészségesebb", mert a dohányos általában sokkal több szálat szív el naponta, amivel jócskán behozza azt a mennyiséget.
    mellesleg a butítás és a károsanyag között honnan vetted, hogy van bármiféle párhuzam? :D
    Tény, hogy butít, csak valaki hajlamosabb rá, valaki nem. Van olyan, aki jótanulóként kezdte az egyetemet, harmadéven pedig szart se tud, mert már szétszívta az agyát.
    Anyám ápolónő, vittek be hozzájuk nemrég paranoid, pánikbeteg srácot, aki már az utcára se mert kimenni, mert mindenhol úgy érezte, hogy bántani akarják őt. Keményen füvezett néhány évig.
    Nem azt szokták mondani, hogy kiváltja, hanem azt, hogy előcsalogatja a pszichózist az arra hajlamos emberekből. Meg az is változó, hogy ehhez mennyi idő és mekkora mennyiség kell. Talán csak egy joint, talán 3 év. Aki lelkileg stabil, annál ettől nem kell félni! Viszont a butulás lehetősége még ott is fennáll, ha keményen tolja. ha heti egy gramm szinten, akkor attól se nagyon kell félni.

szal... csak leírtam, hogy én hogyan sejtem.
  • flamenco23
    Na figyelj. nem fogok vitatkozni, de én pl nem arról beszéltem hogy leépülsz, meg hogy lepukkant vagy. Élsz normális életet meg minden, csak pl rosszabb a memóriád egy idő után stb...szóval nem teljesen van igazad.
    ennyit akartam...
    üdv:)
  • felegyi
    Tévhit hogy a fű butít... kevesebb káros anyag van 1G jointba (ha tisztán nyomod) mint 1 sima cigiben. És tudtommal senki sem épült még le 10-15 év cigizés után, az átlag napi fél dobozzal szív. Ha napi 2-3G elnyomsz dohánnyal keverve, szerintem akkor sem károsabb mint egy szál Multi Természetesen nem kérdőjelezem meg ezt a fajta "agykárosodásodat", szóval ne vedd sértésnek, lehetséges hogy van ilyen bár én most hallom először! (Általában a füves filmekben vetítenek, pl hogy a füvesek lepukkantak... nézzük csak meg Kumar-t a Kalandférgekben, kész röhej ahogy előállítják egyesek a dolgokat)
  • gfreak
    ezért kell karbantartani az erőseket ;) ők túlélik ;)
  • flamenco23
    Mindenki elbutul egy idő után. Az lehet hogy mindenki más mértékben de hidd el, az agysejtjeid folyamatosan haldokolnak:D
  • truckshow
    gracie a jo tanacs, dokin tul vok 3 evig telinyomtak mindenfele antival alig tudtam rola lejönni ,uhogy orvos engem többe nem lat .sztem a fü a hibas tulzasba vittem ez az igazsag amugy nem olyan nagy a baj csak eltuloztam h sajnaljon mar engem is vegre vki.sajna most tengert nem latok csak nagy feher sipkas hegyeket eppen a monte bianco labanal vok majd a jöv 7en lesz pancsi is napoli környeken gondolokmajd mindenkire.ciao.
  • gfreak
    Bobby nem azért halt meg rákban mert sokat szívott...a lábán szerzett focisérülésből alakult ki melanóma (egyfajta bőrrák). A lábujján kezdődött egészen pontosan, és nem terjedt volna tovább ha amputálják azt, de a rasztafári hit szerint a testnek "egésznek" kell maradnia, és nem egyezett bele aműtétbe. A rák aztán továbbterjedt az egész szervezetében, a tüdejét és az agyát is elérte. Tehát nem a fűfogyasztás vitte el.

Jópár éve égetem a sensit, idegileg is rendben vagyok, nem csak a munkámra tudok koncentrálni, és semennyire nem butultam el...szóval ott más problémák is lehetnek, én azt mondom keress egy dokit, és mesélj el neki mindent...

Ja, és azonnal feküdj bele a tengerbe a nevemben ;)
  • truckshow
    hmm??24G naponta??BM is igy tolta, napi 30G-t tisztan ,el is vitte a tüdörak isten nyugosztalja a kiralyt ,de azt kétlem h közületek barki is elviselne ennyi mennyiseget napi szinten jo minösegü cuccbol. kicsit ez azert tulzas.jo magam idestova 13 éve toltom napi szinten, mondjuk mar meg is latszik neurologiailag ,full elbutulasi szinten jarok mar csak a munkamra tudok koncentralni de még igy is levezetek napi 700-800 km-ert ,évente pedig kb 4xer kerülöm meg a planetankat/ez azt takarja h 160000km.t megyek évente /betrombitalva ugy h 2-3 orankent tekerek 1et,szoval napi 1g 1emberkenek tuti elég kell h legyen anelkűl h mar összeszarja magat.én ezt tapazstalom ja és nem kell parazni ha 5g nél nincs több nalatok barhol is talaljak meg ,europaban nem fognak érte meghurcolni legalabbis a közuton.üdv italiabol.
  • Daffit
    A kezdetekben volt elég 1G egy hétre. Most 1G már csak egy napra elég és ezt csak én szívom, szal' haverok számával kell ezt szorozni ha többen vagyunk...

Igazság szerint én jobban szeretem az 1G-t elszívni 4-5 cigiben úgy fél-, egy óránként, fenntartva a színvonalat.
  • felegyi
    24G 60k? Én 25-öt vettem akciósan! 45k-ért, na és ez tényleg nem szar! Csak megkóstolom már az egyik kolega mutatványát, mivel ő is indított 2 Super Lemon Haze-t, emlékeim szerint az enyém jobban ütött
  • gfreak
    kannibálok vagytok

felén egy paketta elég vagy két filmnézéshez, vagy egy estéhez, pedig már jó ideje smokkázunk...nyálcsorgatósra meg nem szívjuk magunkat, mert annak semmi értelme
  • solo
    Multkor elhozta a csigát amit használnak: |
    A5 ös kamény elő-hátlapos jegyzettömbből volt: D
    Am jah, egy hétvége alatt van, hgoy 20-30 at keres..Pl multkor egy szombat alatt 25 öt keresett.
  • reco
    figy én szerintem egy honap alatt simán elmegy 20g bár az baromság hogy valaki 24 g eltolt egys nap alatt mivel abbol jó pár cigi ki fér még sima cigit se szivok annyit ja hát és nem tom de elég gazdag lehet mivel nálunk 24 g kera 60000 ft :D bár 3g kerát egy este allat el lehet tolni ketten főleg ha már az ember rá van szokva én mondjuk már kb 1 honapja nem tok betépni már rendesen mert egyszerüen annyira hozzá sazokkott a szervezetem hozzá hogy szinte már alig érzem :D
  • flamenco23
    Most mit vitatkoztok ezen?:D Minden napra egy zsák...én simán elvagyok így:D (na jó az egy zsák az saját, de mindig összeakadunk valakivel, akinél szintén va egy zsák...stb...stb....) :D
  • Lacee
    bizonyára puhányak vagyunk :)

jó, persze van olyan (buli, stb) mikor 2 elmegy egy este, de amúgy simán tart addig ameddig írtam.
  • solo
    1 hónapig?!!!!! :||||||||||||||||Mivan veletek?:C

Áltban 30/70 arányban hergelem össze a cigit egy öklöm hoszánál kicsit rövidebb...Az az kb csigávalegyütt 8,5 cm hosszú. Ebbe egy fél cigi megy, meg az ahoz mért mennyiségű zöld.
    És ebből Így 4-5 cigi alatt meg van a 3 g.
  • Lacee
    hát a fene tudja, korábban nálunk 3-4 gramm három embernek ki szokott tartani közel egy hónapig, úgy hogy majdnem minden este toltunk valamennyit... és én sem vagyok kis darab :)
    egy embernek tizensok gramm, az minek? ha egyedül eltolsz mondjuk egyet, már az is bőven sok.
  • solo
    Helo, mint lentebb is Írtam, itt a környéken a 3 g az nem 3 g.
    Talán 2. De viszont mondhatni azt, hogy elég jóféle.
    4 elég jó cigi kifért belőle.

És ugyebár thc nem egyformán hat mindenkire..És azért egy 192 magas embernek 98 kilóval kell anyag, hogy hasson.

De, ha nemteccik valami, jöhecc, meghivlak egy körre: DDDD (Te számládra xDDDDDDDD)

Amúgymeg 3 g abban a viszonylaban nem sok, hogy akivel én szÍvok az nemkezdő, mint én az 1 évemmel, és neki Jóval 15 g felett volt az egy nap alatt eltolt "rekordja"
    Azért Írok 15 öt, mert nem akarok hülyeséget mondani, de majd holnap úgy is lesz pöff, szal megkérdezem pontosan.Én 24 re emlékszem, de nem mernék megesküdni.
  • hunbasser
    solo: olvasgatom itt,hogy így 3 g úgy 3 g,hogy elszívtatok spannal 3 g-t. na most azt tudni kell,hogy ha rendes 1 g-d van és nem szart veszel (és ez még nem is a jó),akkor kb 1 g-ből 4 db kétszemélyes cigi kijön,amitől azért már rendesen besztondulsz.szóval kiváncsi lennék,hogy az mennyire 3 g meg hogy milyen a minősége... :d mert ha tényleg 3g-t szívtok és nem szart,akkor neked kb jamaicában kéne laknod.
  • flamenco23
    nem baj, attól még jó:D
    ennek örömére hajtok is egyet:D:D
  • solo
    Én nem annyira szeretem:/
  • flamenco23
    Szia XD szép neved van:D
  • N1ggA
    és ki ne hagyjuk az "okosságot" is
  • Gus85
    dudva, gyom, gyep, csár (ezt gyakorlatilag kevesen ismerik, cigány nyelven a "fű". maga a kerelni szó is cigányul "csinálni") a jointra a jól ismert rakéta, trombita, tüske, vicces cigi.
  • solo
    Nahm, úgynézki holnap lesz egy kis kera:]2-3 g...haverral eltoljuk:]
  • solo
    Szija, én vagoyk az xDDDDDDDDDDD
  • flamenco23
    Egyszerűen csak Zoli...vagy Zoltán :D:D
  • Fbn Lx
    az érdekesebb, hogy miért hívják marihuánának.

Ugye amikor beindult ez a nagy betiltós kampány ('37-ben talán?), nagyon gonosz, alattomos cuccnak akarták beállítani. A gyógyszerészek meg a feltörekvő gazdag papírgyárosok (azok, akik kender helyett fát kezdtek el használni) indították ezt a kampányt, és átvettek egy mexikói szlengszót, a marijuana-t, hogy ezzel a kender pejoratív jelentést kapjon. Külön érdekesség, hogy a civil ember még évekig nem tudta, hogy a plakátokon ez a leépítő, alattomos, agresszivitást okozó marijuana nevű drog valójában nem más, mint az addig mindenki által termesztett haszonnövény, amiről egyik évről a másikra hirtelen tragikus eredményeket hozó kutatások kezdtek születni.