Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hedgehunter
4 honapja meg nem volt.... <#wow3><#merges2>
Hedgehunter
2 hetig van benned.. aztan nem latszik...
kulabácsi
nekem ezt sehogy se jeleníti meg 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Depridol
wtf!

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Olcsóvér

Acer Aspire one

Bandew
Remélem is! Ha egyszer kijutok, akkor kell nekem minden tutiság! <#smile>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Garf
Legfrissebb informácioim szerint nem lett. És ismerõsöm mondta, hogy a cigi korlátozása sem akkora para caféshopokban, egyszerüen teraszra kell ülni és ott már lehet cigivel szivni ^^

http://www.flickr.com/photos/bubue/

Bandew
Errõl jut eszembe: Hollandiában tényleg tiltott lett a gomba?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Olcsóvér
http://www.sptimes.com/News/073001/Worldandnation/Marijuana_loses_its_a.shtml

google

Acer Aspire one

Daffit
Nem tud valaki egy honlapot ahol meg lehet nézni hol vannak coffee shopok hollandiában? Nemsokára utazok Németországba egy pár napra és közel leszek a határhoz. 😛

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

dogfish
"en harmat szippantottam belole, es rosszabb volt, mint a mahorka"

😊
RIZLA
mostaláták fel a droglátot (link) minden lehetséges.......

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

dogfish
lol
gibson9
thx 😄

Jaja

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

gibson9
Nem titkolom! De most fontos lenne, hogy kimutathassák aztis, hogy mikor szívtam! Szóval ez lehetséges?

Ha szívod minek titkolod? Legyél rendszeres fogyasztó és talán még húzhatod 10 évig!

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

gibson9
helló! azt szeretném megkérdezni, hogy a vérben mennyi ideig mutatják ki a füvet? És hallottam olyat, hogy azt nemtudják kimutatni, hogy pontosan mikor szívtad.. ez igaz? csak mert nekem most fontos lenne, hogy megállapítható legyen hogy mikor is szívtam :S
Elõrre is köszi!!

dogfish
god bless u, dude 😄
Énvagyokazapád
de nekem több kell O.o

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

kulabácsi
HBD dog így utólag is 😉

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

dogfish
na, akkor béesz joe izzitva a black jack eletkorra, weee!!!!(d)

(asszociacio: jack daniel`s is ficcen)
dogfish
dánke sün
Attila8805
HÁt ha neked motorozáshoz kell vmi felpörgetés gyanánt akkor nem tudom hogy motorozol😄
Amint felülök a motorra elkezd termelõdni az adrenalin😊

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

RIZLA
béesz kutyahal 😛

Insomnia93
gondolod te... 😄😄 attol még nem biztos... 😄😄
am meg kula.... ha nem csiped ezt a '' topicot '' illetve az itt lévö mebereket akkor nem kell ide irogatni... ennyi...

Ahova ti mentek én már onnan rég vissza fele jövök....

Énvagyokazapád
én csak felpörgetni akarom magam, vagy vannak egyébb mellékhatásai is?
gondolom legális a zolderdo-n árulják O.o

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

kulabácsi
ne narkózzá vezetés közben, fõleg nem motorozás közben!

dogfish
lol, lehet en nem jatszanam be 😄
mondjuk attol fugg mit...
Énvagyokazapád
energia tablettákról tud valaki-valamit?
motorozás elõtti felpörgéshez jóaz? O.o

prezi
sorry de nem tudok segíteni, saját fogyasztásra only...

ott már csak szórakozni akarok <#wink>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Daffit
A Spice jó. Olyan, mint a zõd csak gyengébb, viszont nekem sokáig tart, ami jó. Zöldikével keverve meg nagyon jó.
Vettem salvia leveleket is, de se elszívva sem elrágcsálva nem éreztem semmi hatást. Valszeg' a kivonatot kellett volna venni.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

bodesz
nézegettem ma zolderdo.hu -t találtam érdekes dolgokat
milyen a salvia és a spice esetleg más jó dolog ami legál? 😛
vélemények?

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

összefuthatnánk ott egyszer <#vigyor2>
Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

prezi
Én is most vásároltam be elõre mindent. <#gonosz1>

ahhh lol <#vigyor> leesett, picit szét vagyok esve <#vigyor> ha a sátor hiányozna akkor a sátor topikba irnék <#wink>
bizony <#vigyor>
Garf
sátor?<#nevetes2>

http://www.flickr.com/photos/bubue/

már csak 1 valami hiányzik <#kacsint> de nagyon<#vigyor2>
jó is 😄 mi is ma vettük meg 😄 csak mi egyböl 4et
prezi
ma vettem meg az utolso elõtti heti bérletet miskolcon <#hawaii>

LasCar16
dehogynem:]

#acm

haliho! 😊 nem jön valaki a balaton soundra ? kéne egy kis "segitség" 😊
Én vallomást tettem, de mit jelent a rossz irány?
hogy csöves leszek,skizofrén,magányos, vagymi? ezt sehol se definiálták!!?
egyébként ez is csak arra jó h az emberek csámcsogjanak?

mohó voltam megint 😊 most is gyorsan elfogyott 😄
de most vissza a valóságba😉

RIZLA

szvsz a fû nem is drog ... vagy ha igen, akkor már mond az alkoholra,cigire,kávéra,meg csomóféle gyógynövényre hogy DROG!
sok a tudatlan ebben az országban..ezért tartunk még mindig itt______
remélem érthetõen kifejtettem magam. 😊peace all(:

<#ejnye1>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Daffit
Pénteken én is kipróbáltam, de nagyon gyenge a hatás. A hagyományos megoldás még mindig jobb. Egy gyenge chill out-ra megfelel, szerintem.