Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
http://www.flickr.com/photos/bubue/
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Acer Aspire one
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Elõrre is köszi!!
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
(asszociacio: jack daniel`s is ficcen)
Amint felülök a motorra elkezd termelõdni az adrenalin😊
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
am meg kula.... ha nem csiped ezt a '' topicot '' illetve az itt lévö mebereket akkor nem kell ide irogatni... ennyi...
Ahova ti mentek én már onnan rég vissza fele jövök....
gondolom legális a zolderdo-n árulják O.o
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
motorozás elõtti felpörgéshez jóaz? O.o
ott már csak szórakozni akarok <#wink>#wink>
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Vettem salvia leveleket is, de se elszívva sem elrágcsálva nem éreztem semmi hatást. Valszeg' a kivonatot kellett volna venni.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
milyen a salvia és a spice esetleg más jó dolog ami legál? 😛
vélemények?
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
hogy csöves leszek,skizofrén,magányos, vagymi? ezt sehol se definiálták!!?
egyébként ez is csak arra jó h az emberek csámcsogjanak?
mohó voltam megint 😊 most is gyorsan elfogyott 😄
de most vissza a valóságba😉
sok a tudatlan ebben az országban..ezért tartunk még mindig itt______
remélem érthetõen kifejtettem magam. 😊peace all(:
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.